Αφροδίτη στην Παρθένο από 21 Αυγούστου – Πώς θα σε επηρεάσει;

Η Αφροδίτη περνάει στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου έως 14 Σεπτεμβρίου.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ομορφιάς, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των οικονομικών περνάει στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ερωτεύεται δύσκολα, δίνει για να πάρει, είναι συντηρητική, συμφεροντολόγα και σχετικά άτυχη ερωτικά. Δείχνει την αγάπη της πρακτικά και όχι με γλυκύτητα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σε ζώδιο πτώσης. Ουσιαστικά μας βοηθάει σε θέματα εργασίας και υγείας, είμαστε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί. Αναζητάμε την συνέπεια, τη λεπτομέρεια, ασκούμε κριτική. Θέλουμε μια σχέση με αμοιβαίο σεβασμό, θέλουμε να νιώσουμε την εκτίμηση, θέλουμε να μας φροντίζουν. Οι καλοί τρόποι, η καθαριότητα και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικά τώρα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

 

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας σου αλλά και η καθημερινότητά σου. Τελειώνεις με διάφορες εκκρεμότητες, είσαι πιο αποδοτική και προσπαθείς όλα να λειτουργούν ρολόι. Αναπτύσσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και βοηθάς τους συναδέλφους σου, ανταμείβεσαι για τους κόπους σου. Αν αναζητάς εργασία, τώρα θα βρεις. Προσοχή στη διατροφή για να μην πάρεις επιπλέον κιλά. Μια ερωτική σχέση θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα από την δουλειά ή την καθημερινότητα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί την ερωτική σου ζωή, οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται και ζεις όμορφες στιγμές. Η γοητεία σου είναι μεγάλη και δεν περνάς απαρατήρητη. Παίρνεις αυτά που θέλεις και κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να κάνεις ένα παιδί. Αν είσαι μόνη, το πιο πιθανό είναι να ερωτευτείς. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Τυχόν προβλήματα με παιδιά τακτοποιούνται. Διασκέδασε με φίλους, κάνε ευχάριστες δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά σε οικεία πρόσωπα. Βελτιώνονται οι συνθήκες στο σπίτι σου, μπορεί να αποφασίσεις να μετακομίσεις ή να το διακοσμήσεις. Θέλεις να νιώθεις ασφάλεια και ηρεμία με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί τώρα να προσκολληθείς στο ταίρι σου ή να χρειαστεί να βοηθήσεις τους γονείς σου, υλικά ή συναισθηματικά. Απολαμβάνεις το σπίτι σου παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί επίσης να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή να δεχτείς ένα νέο μέλος στο σπίτι. Μια δουλειά μέσα από το χώρο του σπιτιού θα σου φέρει κέρδη. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα αυξημένη και επιτυχημένη. Χειρίζεσαι σωστά το λόγο, κάνεις καλές συζητήσεις και συμφωνίες. Σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις κοντινά ταξίδια για να ανανεωθείς. Μέσα από αυτά μπορεί να έρθει και ο έρωτας με ένα πρόσωπο που θα εξιτάρει το μυαλό σου και με το οποίο θα έχεις κοινές ιδέες. Είσαι σε κινητικότητα αυτό το διάστημα, κάνεις πολλές δραστηριότητες. Η ευγλωττία και η πειθώ σου σε βοηθούν να πάρεις αυτά που θέλεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις και απαντήσεις στα  ερωτήματα σου κάλεσε στο 9011901162!

ερωτικές προβλέψεις

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο διαχειρίζεσαι σωστά τα οικονομικά σου και βρίσκεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Ξοδεύεις χρήματα για να κάνεις πράγματα που αγαπάς, απόφυγε όμως τις σπατάλες για να μη ζημιωθείς. Απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου και νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής, η οικειότητα κυριαρχεί. Γνωρίζεις άτομα με τα οποία έχεις ένα κοινό σύστημα αξιών. Μια προαγωγή είναι πιθανή. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να σχεδιάσεις όμορφα πράγματα για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση. Είσαι τώρα πιο πρακτική, πιο αναλυτική και αναζητάς την αρμονία και την ηρεμία. Κάνεις υποχωρήσεις με το ταίρι σου αν χρειαστεί. Βοηθάς τους άλλους δείχνοντας τις δημιουργικές δυνατότητές σου. Διεκδικείς όσα σου αξίζουν. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

τράπουλα ταρώ 2019

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο προσπαθείς να βρεις λύσεις σε ερωτικές καταστάσεις που εκκρεμούν. Είσαι πολύ συμπονετική και εξυπηρετική τώρα, είσαι ρομαντική και ονειροπόλα. Αναζητάς τη μοναξιά για να κάνεις σχέδια, επαγγελματικά ή αισθηματικά. Ο έρωτας είναι πλατωνικός αυτό το διάστημα ή σου δημιουργεί ερωτηματικά. Μπορεί να νοσταλγείς ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να θέλεις να επαναπροσεγγίσεις. Θα το πετύχεις αν εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και παραδεχτείς τα λάθη σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Έγκυρες προσωπικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ζωδιακες προβλεψεις 2019

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, θα αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή μέσα από κάποια εκδήλωση. Περνάς όμορφα με την παρέα σου, συμμετέχεις σε ομάδες, προβάλλεις τις ιδέες σου σε άτομα που τις αποδέχονται. Αποκομίζεις ευχάριστες εμπειρίες. Με το αναλυτικό μυαλό σου επιλέγεις πρόσωπα που σε βοηθούν να εξελιχτείς. Μια βοήθεια μπορεί να λάβεις από φιλικό σου πρόσωπο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

ζωδια και σεξ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο λαμβάνεις αναγνώριση στην καριέρα για τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Μπορεί να αναλάβεις μια νέα δραστηριότητα που θα φέρεις εις πέρας. Ανώτερα πρόσωπα σε εκτιμούν. Η παραγωγικότητά σου είναι ψηλή. Αν έχεις σχέση, μιλάς για την πορεία της με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τις φιλοδοξίες σου και συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Θέλεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μια γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανή. Είσαι παραγωγική και αποδοτική αυτό το διάστημα και αντλείς χαρά μέσα από την εργασία σου όσο και αν σε κουράζει.  Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ζώδια και ωροσκόπος

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα και θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου και βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν. Ανοίγει ένα διάστημα με προοπτικές. Μια σχέση με άτομο από το εξωτερικό ή άλλης κουλτούρας είναι πιθανή. Ταξίδια στο εξωτερικό, διαπραγματεύσεις, σπουδές, νομικά θέματα, νέες γνωριμίες ευνοούνται. Περιβάλλεσαι από άτομα με τα οποία έχεις κοινό σύστημα αξιών και σε βοηθούν στην εκπλήρωση των οραμάτων σου. Αν έχεις σχέση, βρίσκεις τρόπους να την ισορροπήσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η Ινδική Αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μέλλοντος!
Πάρε τώρα στο 8758768138

ινδική αστρολογία

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, έχεις μεγάλη επιθυμία για οικειότητα στη σχέση σου αλλά και για σεξ. Το πάθος κυριαρχεί και αναζωπυρώνεται αλλά παράλληλα και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας σε διακατέχουν. Κάνεις παραχωρήσεις και συζητάς για κοινά οικονομικά. Έρχεσαι αντιμέτωπη με καταστάσεις του παρελθόντος, είσαι πιο εσωστρεφής και κλειστή και δεν μιλάς εύκολα για την προσωπική σου ζωή. Όμως η ψυχολογία σου βελτιώνεται, μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από επενδύσεις ή μπορεί να αποπληρώσεις κάποια χρέη ή μπορεί να έχεις εξελίξεις σε περιουσιακά, κληρονομικά. Το ηθικό ανεβαίνει. Ένας παλιός έρωτας επιστρέφει ή ένα νέο πάθος δίνει νόημα στη ζωή σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

Αστρολογικες Προβλεψεις

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο στρέφει το ενδιαφέρον σου στη σχέση σου. Προσπαθείς να φέρεις την ισορροπία, να λύσεις παλαιότερα προβλήματα και παρεξηγήσεις ή διαφωνίες και να την βελτιώσεις.  Είσαι ευαίσθητη και συμπονετική τώρα, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και σκέφτεσαι την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες με πνευματικό χαρακτήρα. Επαγγελματικά, μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να κάνεις μια νέα συμφωνία στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astrologia

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

zodia simera

Δες επίσης:
~~> Για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019– 2020 ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA