Αφροδίτη στην Παρθένο από 3 έως 27 Οκτωβρίου 2020 – Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σχετικά άτυχη, δίνει για να πάρει, ερωτεύεται δύσκολα, είναι συντηρητική, συμφεροντολόγα, με αγάπη για την καθαριότητα, την λεπτομέρεια, την τάξη, δείχνει την αγάπη της πρακτικά.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της τέχνης, των οικονομικών έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, σε ζώδιο πτώσης. Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σχετικά άτυχη, δίνει για να πάρει, ερωτεύεται δύσκολα, είναι συντηρητική, συμφεροντολόγα, με αγάπη για την καθαριότητα, την λεπτομέρεια, την τάξη, δείχνει την αγάπη της πρακτικά. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο αναζητάμε το τέλειο, κάνουμε αναλυτικές συζητήσεις, ασκούμε κριτική σε όσους μας ενδιαφέρουν. Εκτιμάμε την ακρίβεια και τον σεβασμό, μας έλκουν πρόσωπα καθαρά που φροντίζουν την εμφάνισή τους, που έχουν καλούς τρόπους, υγιεινό τρόπο ζωής. Οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα χαρακτηρίζονται από διάθεση προσφοράς. Επαγγελματικά, μπορεί να ασχοληθούμε με τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας, είμαστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί στον τρόπο που ξοδεύουμε το χρήμα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

 

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο ασχολείσαι με την δουλειά και την καθημερινότητα. Δείχνεις τις ικανότητές σου και ανταμείβεσαι για τις προσπάθειές σου. Αν ψάχνεις για εργασία, μπορεί να βρεις κάτι καλό που να σε εκφράζει και να σου δίνει ένα καλό εισόδημα. Οι συνθήκες εργασίας σου βελτιώνονται και τελειώνεις με κάθε εκκρεμότητα. Αναπτύσσεις τα ταλέντα σου και βρίσκεις λύσεις με το πρακτικό και αναλυτικό μυαλό σου. Μια σχέση μέσα από τον εργασιακό χώρο ή την καθημερινότητά σου μπορεί να δημιουργηθεί. Προσοχή στη διατροφή σου για να μην πάρεις βάρος. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο κάνει ευχάριστη τη ζωή σου, οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται. Η ερωτική σου ζωή ευνοείται, αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις παρακάτω ή μπορεί να αποκτήσεις ένα παιδί. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας έρχεται. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Η γοητεία σου δεν περνάει απαρατήρητη. Μην αναλύεις και πολύ τις καταστάσεις, κάνε τα πάντα για να είναι η σχέση σου αρμονική. Οι σχέσεις με τα παιδιά σου, αν έχεις, βελτιώνονται. Διασκεδάζεις και ασχολείσαι με ευχάριστες δραστηριότητες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο έρχεσαι πιο κοντά με οικεία πρόσωπα και ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να ομορφύνεις το σπίτι σου, να μετακομίσεις, να αλλάξεις διακόσμηση, να κάνεις ανακαίνιση. Θέλεις να βρίσκεσαι με αγαπημένα πρόσωπα και να νιώθεις ασφαλής. Μπορεί να αποφασίσεις αυτό το διάστημα να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι είναι πιθανή. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο βελτιώνει την επικοινωνία και αυτό σε βοηθάει να διεκπεραιώσεις καλύτερα τις υποθέσεις σου, να κάνεις καλύτερες συμφωνίες και συζητήσεις. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες βελτιώνονται και λύνονται παρεξηγήσεις. Κάνεις ταξίδια και μετακινήσεις που σε ανανεώνουν και σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή με ένα πρόσωπο με κοινά ενδιαφέροντα. Όλοι αποδέχονται τις ιδέες και τις απόψεις σου. Συμμετέχεις σε δραστηριότητες, προβάλλεις το έργο σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

 

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο ασχολείσαι με τα οικονομικά σου και προσπαθείς να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την κατάστασή σου. Τα εισοδήματά σου αυξάνονται αλλά προσοχή στα έξοδα και τις σπατάλες. Μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου και απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές. Θέλεις να νιώθεις συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Η οικειότητα με το ταίρι σου αυξάνεται. Γνωρίζεις άτομα με κοινό σύστημα αξιών και η εργασία σου αναγνωρίζεται. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σού δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, την εμφάνισή σου, όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί αυτό το διάστημα να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορείς να γοητεύσεις το ταίρι σου και να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Είσαι διαλλακτική με τους άλλους, πρακτική, αναλυτική, επικοινωνιακή, υποχωρητική, προσπαθείς για το καλύτερο. Προβάλλεις τη δημιουργικότητά σου, είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και διεκδικείς αυτό που σου αξίζει. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

 

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο είσαι ρομαντική, ονειροπόλα. Αναζητάς τη μοναξιά, κάνεις όνειρα για το μέλλον σε κάθε τομέα της ζωής σου. Μπορεί να νοσταλγείς μια σχέση από το παρελθόν και να θελήσεις να την επαναπροσεγγίσεις. Μπορείς αυτό το διάστημα να βάλεις και μια τάξη στα οικονομικά σου, να κλείσεις εκκρεμότητες. Είσαι πιο συμπονετική, πιο εξυπηρετική με τους άλλους. Μια νέα γνωριμία μπορεί να μείνει τώρα σε πλατωνικά επίπεδα ή να σου δημιουργήσει ερωτήματα. Η καλλιτεχνία και η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, περνάς όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα, συμμετέχεις σε ομάδες και όλοι αποδέχονται τις ιδέες σου. Ενδιαφέρεσαι για ανθρωπιστικές εκδηλώσεις και παρέχεις βοήθεια και στήριξη σε φιλικά πρόσωπα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, οι παρεξηγήσεις λύνονται και κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, κυρίως τα επαγγελματικά. Ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανός. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο λαμβάνεις αναγνώριση στην καριέρα. Ανώτερα πρόσωπα σε εκτιμούν, τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται, τα σχέδιά σου είναι πετυχημένα. Είσαι πιο παραγωγική και περιτριγυρίζεσαι από πολύ κόσμο. Μιλάς για την πορεία της σχέσης σου με το ταίρι σου, βάζεις στόχους. Ασχολείσαι με τις φιλοδοξίες σου. Μέσα από σκληρή δουλειά, αποδίδεις και αντλείς ευχαρίστηση. Αν είσαι μόνη, μια σχέση μπορεί να δημιουργηθεί μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο αποκτάς νέα ενδιαφέροντα και σημαντικές εμπειρίες. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν, ανοίγονται προοπτικές. Τα ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ή με πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα ευνοούνται. Κάνεις νέες γνωριμίες και σχέσεις με άτομα διαφορετικά από σένα. Πραγματοποιείς τα όνειρά σου με πρόσωπα που έχουν το ίδιο σύστημα αξιών με το δικό σου. Προσπαθείς να ισορροπήσεις τις σχέσεις σου, βάζεις στόχους. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, έχεις ανάγκη την οικειότητα και το σεξ. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να σε ξεσηκώσει, μπορεί να νιώσεις ζήλια και κτητικότητα. Κάνεις παραχωρήσεις στη σχέση σου, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με φόβους και ανασφάλειες για καταστάσεις του παρελθόντος, είσαι πιο εσωστρεφής, δεν μιλάς για την προσωπική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, το ταίρι σου κατανοεί τις επιθυμίες σου. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας ή ένας έρωτας από τα παλιά δίνει νόημα στη ζωή σου. Μέσα από αναποδιές, ισορροπείς τα οικονομικά σου, αποπληρώνεις τα χρέη σου, αυξάνεις τα χρήματά σου μέσα από επενδύσεις. Μια καλή εξέλιξη μπορεί να έχεις και σε περιουσιακά. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθείς να λύσεις παρεξηγήσεις, να δημιουργήσεις ένα αρμονικό κλίμα, να βελτιώσεις τη σχέση σου δημιουργώντας νέες ισορροπίες. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις γνωριμίες που θα σε καλύψουν σε κάθε επίπεδο. Επαγγελματικά, μπορεί να κλείσεις μια νέα συμφωνία που θα σου φέρει κέρδη. Είσαι ευαίσθητη τώρα, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και σκέφτεσαι την πορεία σου. Διευθετείς τις διαφορές με συνεργάτες και πετυχαίνεις με τη βοήθεια των άλλων, το αναλυτικό μυαλό σου και τη δημιουργικότητά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

zodia simera

Δες επίσης:
~~> Για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019– 2020 ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA