Αφροδίτη στο Σκορπιό από 11 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2021 – Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό ευνοεί τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και σε δεύτερη φάση τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) αλλά και όλους όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της γαλήνης, της ενότητας, της ισορροπίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, ο πλανήτης που συνδέεται με την τέχνη, την αισθητική αλλά και τα οικονομικά βρίσκεται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, σε θέση αδυναμίας.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι ζηλιάρα, κτητική, εμμονική, αυτοκαταστροφική, μισεί γιατί αγαπά και αντίστροφα, είναι απόλυτη, δημιουργεί αδιέξοδες αλλά και παράνομες σχέσεις. Φέρνει παιχνίδια εξουσίας, απολυτότητα, τάσεις χειραγώγησης, κρυφά κίνητρα.

Τα συναισθήματά μας είναι έντονα αυτό το διάστημα, κινούμαστε διαισθητικά, μαγνητίζουμε. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί, το σεξ είναι σημαντικό στη σχέση, υπάρχει δύναμη και βάθος. Βλέπουμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, το μυστήριο, το άγνωστο. Το πάθος και οι συναισθηματικές εντάσεις κυριαρχούν.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στο Σκορπιό όλα τα ζώδια;  Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει ερωτικά θέματα και κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά, περιουσιακά. Μπορείς αυτό το διάστημα να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες, να ρυθμίσεις οφειλές και χρέη. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις μια συγκατοίκηση. Το πάθος αναζωπυρώνεται, η λίμπιντο είναι στα ύψη. Αν είσαι μόνη, μπορεί να έχεις επιστροφή προσώπου από το παρελθόν ή μπορεί ένα πρόσωπο να προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει συναισθηματικά. Προσοχή στη ζήλια και σε παιχνίδια εξουσίας. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες. Διανύεις μια περίοδο που αισθάνεσαι πλήρης, όπου το πάθος κυριαρχεί και το ταίρι σου είναι δοτικό απέναντί σου. Δίνεις και παίρνεις αγάπη και μπορεί να αποφασίσεις μια μεγαλύτερη δέσμευση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο δεν έχει κλείσει ο κύκλος ακόμα ή μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα δεθείς αμέσως συναισθηματικά. Ο μαγνητισμός και το μυστήριο γοητεύουν τους άλλους και περνάς έντονες, παθιασμένες στιγμές. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία ή θα βελτιωθούν οι συνθήκες στη δουλειά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιώνει την καθημερινότητά σου, τις συνθήκες εργασίας σου και την υγεία σου. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, σε επίπεδο συναδέλφων ή στο αντικείμενό σου. Κάνεις νέες δραστηριότητες καθημερινά που βελτιώνουν την φυσική σου κατάσταση, μπορεί να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή μια δίαιτα. Βρίσκεις ευχαρίστηση σε απλά πράγματα Ένας έρωτας μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανός. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό φλερτάρεις, διασκεδάζεις και ασχολείσαι με τα παιδιά σου. Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου είναι στα ύψη, το πάθος κυριαρχεί. Μια νέα αγάπη υπόσχεται ερωτικές παθιασμένες νύχτες. Αν έχεις σχέση, το πάθος αναζωπυρώνεται και εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Περνάς όμορφες ρομαντικές στιγμές. Ασχολείσαι με δημιουργικά πράγματα και μπορεί ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα να σου φέρει οικονομικό όφελος. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Οι σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα βελτιώνονται. Μπορεί να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου, να κάνεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις σε μια συμβίωση. Έρχονται στο μυαλό σου το παρελθόν και ευχάριστες αναμνήσεις. Απολαμβάνεις την παρέα αγαπημένων προσώπων. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο βελτιώνεται και μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Εκφράζεις τα θέλω σου άνετα και μπορεί να αποφασίσεις και ένα κοντινό ταξίδι. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες βελτιώνονται. Διεισδύεις στο βάθος των πραγμάτων, πείθεις με τα λόγια σου, συζητάς με το ταίρι σου και το πάθος βγαίνει στην επιφάνεια. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιώνει τα οικονομικά σου. Μπορεί να αυξηθούν τα έσοδά σου, βρίσκεις νέες πηγές εσόδων. Κάνεις αγορές και τακτοποιείς τις οφειλές σου. Κάνεις σωστή διαχείριση και αποκομίζεις οφέλη. Μπορεί να κάνεις μια καλή οικονομική συμφωνία. Αν έχεις σχέση, προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα. Μπορεί να υπάρχουν κρυφές καταστάσεις γύρω από χρήματα ή να σε απασχολούν περιουσιακά ζητήματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Έγκυρες προσωπικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου εκπέμπεις γοητεία και σεξουαλικότητα και κατακτάς εύκολα τους στόχους σου. Είσαι ακαταμάχητη, αισθησιακή, αινιγματική, μυστηριώδης. Μια νέα αγάπη έρχεται στη ζωή σου που σου προσφέρει χαρά, πάθος, εμπιστοσύνη. Παίρνεις αυτά που θέλεις σε αγάπη και χρήμα. Αν έχεις σχέση, το πάθος και ο ρομαντισμός κυριαρχούν. Νιώθεις μια βαθιά και ουσιαστική ένωση με το ταίρι σου. Προσοχή στη χειραγώγηση και σε παιχνίδια εξουσίας. Θετικά είναι και τα νέα για τα οικονομικά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό αυξάνει τη διαίσθησή σου. Λειτουργείς καλύτερα με το ένστικτο παρά με τη λογική. Συναισθηματικά ευνοείσαι καθώς απομακρύνεσαι από απωθημένα του παρελθόντος. Είσαι πιο ευαίσθητη, φροντίζεις τους άλλους. Δεν βλέπεις καθαρά την πραγματικότητα, ζεις σε έναν ονειρικό κόσμο. Μπορεί να κάνεις μια σχέση με ένα πρόσωπο που κρύβει μυστικά ή δεν είναι διαθέσιμο, μπορεί να ζεις μια κρυφή αγάπη. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, η κοινωνικότητα αυξάνεται. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Προβληματικές σχέσεις με φίλους αποκαθίστανται. Περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους καθώς είσαι πιο υποχωρητική και συμβιβαστική. Φτάνεις πιο κοντά στους στόχους σου, τα σχέδιά σου υλοποιούνται. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα ανθρώπων με κοινές ιδέες και οράματα. Κάνεις όνειρα για το μέλλον και οι επιθυμίες σου εκπληρώνονται. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στην επαγγελματική σου πορεία, να πάρεις μια προαγωγή ή να κάνεις ένα νέο εγχείρημα που θα επηρεάσει τα οικονομικά σου. Σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους ευνοούνται, μπορεί να κάνεις μια νέα επαγγελματική συμφωνία που θα παίξει ρόλο στο μέλλον σου. Προσοχή στο παρασκήνιο και τις χειριστικές συμπεριφορές. Είσαι φιλόδοξη, μια ηγετική θέση σε περιμένει. Προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό και αυξάνεις τη δημοτικότητά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έχει να κάνει με σπουδές, σεμινάρια, επέκταση, εξωτερικό, νομικά θέματα. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, θέλεις να εξελιχθείς πνευματικά. Μπορεί να αποφασίσεις ένα ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Κάνεις σχέδια για το μέλλον, βάζεις στόχους. Θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια, νέες εμπειρίες με πρόσωπα με τα οποία έχεις την ίδια φιλοσοφία ζωής. Μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με ένα άτομο που ζει μακριά. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 τώρα!

zodia simera

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA