Αφροδίτη στο Σκορπιό από 22 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου – Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

H Aφροδίτη στο Σκορπιό ευνοεί τα ζώδια της Γης και του Νερού. Πάθη, συγκινήσεις, μεγάλες στιγμές στις σχέσεις μας ως 15/12. Κριοί και Ζυγοί βγαίνουν κερδισμένοι οικονομικά.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, της ομορφιάς και του ρομαντισμού, της ενότητας, της γαλήνης, της τέχνης και της αισθητικής αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σε ζώδιο αδυναμίας.
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι παθιασμένη, ζηλιάρα, εμμονική, κτητική, αυτοκαταστροφική, απόλυτη, αγαπά της αδιέξοδες και τις παράνομες σχέσεις. Τα συναισθήματα αυτό το διάστημα είναι έντονα, η διαίσθηση επίσης. Το σεξ κυριαρχεί, δοκιμάζουμε και εξερευνούμε το ταίρι μας, υπάρχει ένταση και βάθος, επιθυμούμε τη βαθιά ένωση με τον άλλο. Το παιχνίδι της αποπλάνησης ξεκινά με τις αισθήσεις. Υπάρχουν υπόγεια παιχνίδια εξουσίας, τάσεις χειραγώγησης και κρυφά κίνητρα σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα κοινών οικονομικών, οικονομικές συμφωνίες, οφειλές προς τρίτους. Μπορείς αυτό το διάστημα να δεις στενά τα χρέη σου προς τράπεζες, εφορίες, να κάνεις ρυθμίσεις. Η λίμπιντο είναι ψηλά, το πάθος αναζωπυρώνει τη σχέση και αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση. Χρησιμοποιείς τη διαίσθησή σου και βλέπεις τι κρύβεται στην ψυχή του συντρόφου σου. Μείνε μακριά από ζήλια και παιχνίδια εξουσίας. Αν είσαι μόνη, μπορεί να επιστρέψει ένας έρωτας από το παρελθόν. Προσοχή καθώς μπορεί να προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει συναισθηματικά ή ερωτικά. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, δίνεις και παίρνεις αγάπη, τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Συζητάς με το ταίρι σου την πορεία της σχέσης σας και βρίσκεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Ο μαγνητισμός και η γοητεία κυριαρχούν, ζεις έντονες στιγμές πάθους και συντροφικότητας. Νιώθεις συναισθηματική πληρότητα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δώσεις μια ευκαιρία σε έναν έρωτα από το παρελθόν με το οποίο μπορεί να μην έχει κλείσει ο κύκλος ακόμα ή μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο με το οποίο θα δεθείς συναισθηματικά από την πρώτη στιγμή. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία ή να βελτιώσεις τις συνθήκες στη δουλειά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιώνει τις συνθήκες στον χώρο εργασίας σου και την καθημερινότητά σου. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου, στο αντικείμενο ή σε συναδελφικές σχέσεις από τις οποίες θα βγεις ευνοημένη. Μπορεί να κάνεις κάποιες δραστηριότητες που θα βελτιώσουν την φυσική σου κατάσταση, κάνεις γυμναστική ή δίαιτα ή αλλάζεις διατροφή. Ευχάριστα τα νέα για την υγεία σου. Ένα φλερτ μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανό. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φλερτάρεις, παθιάζεσαι, ζεις τον έρωτα, διασκεδάζεις. Μια νέα αγάπη σου προσφέρει νύχτες πάθους, γοητεύεσαι και δεν μπορείς να αντισταθείς. Αν έχεις σχέση, αναζωπυρώνεται η φλόγα του πάθους, παίρνεις συναισθηματικά ρίσκα, μιλάς για όσα αισθάνεσαι. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και αποκομίζεις οικονομικά οφέλη κάνοντας πράγματα που σε ενθουσιάζουν. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

 

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό φέρνει σε πρώτο πλάνο σπίτι και οικογένεια. Οι σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα βελτιώνονται και απολαμβάνεις την παρέα τους. Περνάς χρόνο στο σπίτι σου με το ταίρι σου, συζητάς για το παρελθόν και για αναμνήσεις. Έχεις μια συμβιβαστική διάθεση, νιώθεις κάτι δυνατό να σε ενώνει με το σύντροφό σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ομορφύνεις το χώρο σου, να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση ή μια άλλη διαρρύθμιση. Κάνεις κάποιους διακανονισμούς σε ακίνητη περιουσία. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις σε μια συμβίωση. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό επικοινωνείς με πάθος, όλοι ζητούν τις συμβουλές σου. Είσαι ευχάριστη στην ομιλία και διεισδύεις στο βάθος των πραγμάτων. Πείθεις με το λόγο σου. Η σχέση σου γίνεται πιο ευχάριστη, κάποια πάθη σου έρχονται στην επιφάνεια. Κινείσαι συνεχώς και δεν βαριέσαι. Η διορατικότητά σου είναι μεγάλη, δικτυώνεσαι επαγγελματικά και κάποια πρόσωπα σε πάνε παρακάτω. Κάνεις κοντινές αποδράσεις και μετακινήσεις. Αν είσαι μόνη, κάνεις νέες γνωριμίες. Σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς βελτιώνονται. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιώνει τα οικονομικά σου. Βρίσκεις νέες πηγές εισοδήματος, τακτοποιείς διάφορες οφειλές και κάνεις τις απαραίτητες αγορές. Κάνε μια σωστή διαχείριση για να αποκομίσεις οφέλη και για να νιώσεις ασφαλής. Μπορείς τώρα να κάνεις τις σωστές ενέργειες, χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου και κάνε καλές οικονομικές συμφωνίες. Προσοχή σε κρυφές οικονομικές καταστάσεις. Αν έχεις σχέση, προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα. Αν είσαι μόνη, αναζητάς ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είσαι ακαταμάχητη, γοητευτική, αισθησιακή, μυστηριώδης, αινιγματική. Μια νέα παθιασμένη σχέση έρχεται στη ζωή σου και σε κάνει ευτυχισμένη. Είσαι όμορφη και προσελκύεις εύκολα κόσμο. Κατακτάς τους ερωτικούς σου στόχους. Αν έχεις σχέση, διανύεις μια περίοδο ρομαντική και παθιασμένη, νιώθεις μια βαθιά και ουσιαστική ένωση με το ταίρι σου. Θετικές οι εξελίξεις και για τα οικονομικά σου, για επαγγελματικά θέματα και συνεργασίες. Προσοχή στη χειραγώγηση και σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας προκειμένου να ικανοποιήσεις τις δικές σου επιθυμίες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό είσαι πιο ευαίσθητη, πιο συμπονετική, φροντίζεις περισσότερο τους άλλους. Πλάθεις σενάρια για την ερωτική σου ζωή, ζεις σε έναν ονειρικό κόσμο και όχι στην πραγματικότητα. Μπορεί να ζεις ένα κρυφό έρωτα ή μπορεί να είσαι με κάποιον που δεν είναι διαθέσιμος συναισθηματικά ή μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σου κρύβει πράγματα. Πρόσεξε μην πέσεις θύμα. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό ή μπορεί ένας από τους δύο να βρίσκεσαι σε συναισθηματική σύγχυση. Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου αυτό το διάστημα. Το ένστικτο και η διαίσθηση λειτουργούν καλύτερα από τη λογική. Διαχειρίσου απωθημένα του παρελθόντος. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό αφορά τους στόχους και τα όνειρά σου. Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και προκύπτουν ερωτικές γνωριμίες μέσα από αυτόν ή μέσα από φιλίες και ομάδες. Λύνεις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα ή διασκεδάζεις με φίλους. Είσαι πιο συμβιβαστική και υποχωρητική στις σχέσεις σου. Κάνεις πολλά πράγματα που σε ενθουσιάζουν, μπορεί να γίνεις μέλος σε μια ομάδα με κοινούς στόχους. Κάνεις όνειρα για το μέλλον και οι επιθυμίες σου εκπληρώνονται. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ασχολείσαι με την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να αναλάβεις μια καλύτερη θέση στη δουλειά σου. Όλοι σε υπολογίζουν και στηρίζονται σε σένα. Συνάδελφοι και συνεργάτες βρίσκονται στο πλευρό σου. Η δημοτικότητά σου αυξάνεται. Μπορεί να κάνεις ένα νέο εγχείρημα ή να πάρεις μια προαγωγή ή να κάνεις μια νέα συμφωνία που θα αυξήσει τα οικονομικά σου. Προσοχή στο παρασκήνιο και σε χειριστικές συμπεριφορές. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει θέματα σχετικά με το εξωτερικό, τις σπουδές σου, την κοσμοθεωρία σου. Επαγγελματικές σχέσεις με το εξωτερικό ευνοούνται, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα σεμινάριο ή ένα μεταπτυχιακό για να εξελιχθείς. Μπορεί να αποφασίσεις ένα μακρινό ταξίδι για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Σκέφτεσαι το μέλλον, κάνεις σχέδια, βάζεις στόχους. Θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, να βρεις ένα διέξοδο, να ζήσεις την περιπέτεια. Γνωρίζεις πρόσωπα με τα οποία έχεις τις ίδιες απόψεις και πεποιθήσεις και μαθαίνεις πολλά από τις εμπειρίες τους. Μπορεί να κάνεις μια σχέση με κάποιον από μακριά ή με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Έχεις ανάγκη την προσωπική σου ελευθερία. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

zodia simera

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA