Ανάδρομος Ερμής έως τις 27 Οκτωβρίου – Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Τα τέσσερα ζώδια που ευνοούνται και τα τέσσερα που πρέπει να προσέχουν περισσότερο.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, του λόγου, της οδήγησης, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων και των συμφωνιών, των ΜΜΕ γυρνάει ανάδρομος στο Σκορπιό. Από τις 28 και μέχρι τις 2/11 γυρνάει ανάδρομος στο Ζυγό.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο με τον Ανάδρομο Ερμή είναι Καρκίνοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαήμερου. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαήμερου θα πρέπει να αποφύγουν λάθη του παρελθόντος.

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

 

 

Ο Ερμής στο Σκορπιό είναι απαισιόδοξος, καχύποπτος, μελαγχολικός, κρυψίνος, ντετέκτιβ, σεναριογράφος, καυστικός, εμμονικός αλλά και βαθυστόχαστος, έξυπνος, διεισδυτικός, αναλυτικός. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθούμε με ερωτικά και οικονομικά θέματα. Μπορούμε να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις αλλά όχι νέα ξεκινήματα. Αποφεύγουμε τις αγοραπωλησίες, τις συμφωνίες, την υπογραφή συμβολαίων. Θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και τσακωμούς. Μπορούμε να αποπληρώσουμε χρέη, να σκεφτούμε βαθιά, να διερευνήσουμε τον εσώτερο εαυτό μας.  Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).Προβληματιζόμαστε για τη σχέση μας, το σεξ, το συναίσθημα, μπορεί να είμαστε λίγο καχύποπτοι, δύσπιστοι απέναντι στους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

 

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα πρέπει να αποφύγεις τις επενδύσεις. Καθυστερήσεις και αναβολές είναι πιθανές σε οικονομικά θέματα, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά. Σεξουαλικά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν. Μπορεί να εκδηλώσεις τάσεις ζήλιας και κτητικότητας ή να αντιμετωπίζεις θέματα οικειότητας με το ταίρι σου. Δες πιο στενά τις ανάγκες του συντρόφου σου. Κάνε διορθωτικές κινήσεις σε οικονομικά, πχ μια ρύθμιση που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις πιο εύκολα τα χρέη σου. Αν σου οφείλουν χρήματα θα τα λάβεις πίσω αυτές τις μέρες. Μια παλιά σχέση από το παρελθόν μπορεί να σου χτυπήσει ξανά την πόρτα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Είναι καλό διάστημα να λύσεις διαφορές με το ταίρι σου αν υπάρχουν διαφωνίες, κάνεις αναθεωρήσεις και λύνεις παρελθοντικά ζητήματα. Μια σχέση από το παρελθόν έρχεται ξανά στη σκηνή. Προσοχή στην επικοινωνία. Διαπραγματεύσεις στη δουλειά καλό θα ήταν να αποφευχθούν γιατί μπορεί λίγο παρακάτω να αλλάξουν. Βρες νέους τρόπους επικοινωνίας. Νέες σχέσεις μπορεί να έχουν και καρμικό χαρακτήρα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα πρέπει να προσέξεις παρεξηγήσεις στο χώρο της δουλειάς με συναδέλφους. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη στα λόγια σου. Τελείωνε με εκκρεμότητες ακόμα και αν πιεστείς, μπορεί να επιστρέψεις επίσης σε μια παλιά σου δουλειά ή να συναντήσεις συναδέλφους από το παρελθόν. Κάνεις αλλαγές για να διαμορφώσεις μια καλύτερη καθημερινότητα. Νέες δραστηριότητες και δίαιτες δεν θα έχουν και τα καλύτερα αποτελέσματα τώρα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα επανεκτιμήσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου ή τα παιδιά σου. Θα κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Αν έχεις σχέση, θα αναζωογονήσεις τον έρωτά σου ενώ αν είσαι σε διάσταση, μπορεί να επιστρέψεις βάζοντας γερά θεμέλια στη σχέση. Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει που θα σε γοητέψει ή ένας παλιός θα επιστρέψει. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, μπορεί να επιστρέψουν κάποιοι πελάτες σου. Αν είσαι καλλιτέχνης, θα αναδείξεις το ταλέντο σου. Μπορεί να νιώσεις μια νοσταλγία για την παιδική σου ηλικία. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

 

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Θα αναπολήσεις κάποιες στιγμές από το παρελθόν ή μπορεί να επισκεφτείς τα πατρικά σου εδάφη. Μπορεί να συναντήσεις οικογενειακά πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ή μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Οικογενειακά ζητήματα ή ακίνητης περιουσίας ζητούν τώρα λύση. Μπορεί να αλλάξεις την διακόσμηση στο σπίτι σου ή να κάνεις μια ανακαίνιση. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Θα σκέφτεσαι πολύ για να βγάλεις κάποια συμπεράσματα, ξέρεις τι θέλεις να πεις αλλά δεν μπορείς να το εκφράσεις. Έχεις νέες ιδέες αλλά δεν μπορείς να τις βάλεις σε εφαρμογή. Έρχεσαι πιο κοντά με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες και λύνεις κάποιες διαφορές αν υπάρχουν. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου για να μην παρεξηγηθείς, προσοχή και σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να δώσεις λανθασμένη εντύπωση. Αν σχεδιάζεις ένα ταξίδι, δες σχολαστικά κάθε λεπτομέρεια, προσοχή σε έγγραφα και συμφωνίες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

 

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Δες τα στενά για να μπορέσεις να τα βελτιώσεις. Προσπάθησε να κόψεις περιττά έξοδα, δες πως θα χειριστείς κοινούς οικονομικούς πόρους. Υπάρχουν καθυστερήσεις τώρα και δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Δώσε προσοχή στην διαχείριση της οικονομικής σου κατάστασης. Αυτό το διάστημα θα σε απασχολήσει και η συναισθηματική σου ασφάλεια, θα θέλεις μια πιο στενή σχέση με το ταίρι σου ή μπορεί, αν είσαι μόνη, να ενδώσεις σε ένα φλερτ. Δώσε χρόνο σε νέες σχέσεις καθώς μπορεί από την αρχή να έχουν προβλήματα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να λαμβάνεις κάποιες πληροφορίες ή να έχεις κάποιες ιδέες που θα πρέπει να επανεξεταστούν. Προσοχή σε κουτσομπολιά. Προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Ένα πρόσωπο μπορεί επίσης να εμφανιστεί από το παρελθόν. Αλλάζουν ο τρόπος σκέψης σου, η συμπεριφορά σου, οι επιθυμίες σου. Επανεξετάζεις τους στόχους σου και προετοιμάζεσαι για νέες περιπέτειες. Είναι καλό διάστημα για να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν, για να κάνεις διορθωτικές κινήσεις παρά για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Ένα νέο πρόσωπο όμως, παρά τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να είναι το πεπρωμένο σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να ακούσεις νέα από το παρελθόν. Μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα του παρελθόντος ή ψυχολογικά ζητήματα. Προσπάθησε να κλείσεις πληγές. Κάποια μυστικά, αν υπάρχουν, μπορεί τώρα να αποκαλυφθούν και θα είναι για καλό. Μια απογοήτευση, μια μοναξιά μπορεί να σε διακατέχει, μπορεί να θέλεις να μείνεις μόνη, μακριά από κόσμο και δραστηριότητες, για να αξιολογήσεις την πορεία σου σε κάθε επίπεδο. Βρες τρόπο για να διορθώσεις τα λάθη σου, βρες νέες ισορροπίες. Πες ένα συγγνώμη σε άτομα που έχεις πληγώσει και έχεις αδικήσει. Ένας μυστικός ή παράνομος έρωτας είναι πιθανός. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις, να δεις πρόσωπα που είχες να δεις καιρό, να επανεξετάσεις τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου. Μπορεί να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου με την βοήθεια κάποιων προσώπων ή να τα ξανασκεφτείς. Προσοχή σε παρεξηγήσεις. Μπορεί να απομακρυνθείς από κάποια άτομα που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια. Αν ανήκεις σε μια εταιρεία ή σε μια ομάδα ή σε ένα σύλλογο, μπορεί να υπάρξουν ακυρώσεις ή αναβολές σε συναντήσεις ή μπορεί να υπάρξουν αναβολές σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η Ινδική Αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μέλλοντος!
Πάρε τώρα στο 8758768138

ινδική αστρολογία

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην καριέρα, μην υπογράψεις νέες συμφωνίες και συμβάσεις. Προσοχή στην επικοινωνία με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να επιστρέψεις σε μια παλιά σου εργασία ή θέση. Μια διαμάχη για οικονομικά ζητήματα είναι πιθανή. Αλλαγή πορείας δεν είναι ευνοική τώρα. Δες τα λάθη σου καλύτερα. Μια νέα πρόταση μπορεί να γίνει δεχτή μόνο αν είσαι άνεργη. Αν έχεις σχέση, ήρθε η ώρα να την επισημοποιήσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό αλλάζουν οι απόψεις σου και η κοσμοθεωρία σου. Αλλάζουν τα όνειρά σου, ακολουθείς μια νέα στάση ζωής. Θα σε απασχολήσουν οι σπουδές σου, τα σεμινάρια, τα ταξίδια αλλά και νομικά θέματα. Μπορείς να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε αυτά που θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Μια σχέση σου μπορεί να επισημοποιηθεί ή μια νέα γνωριμία θα πάρει σοβαρές διαστάσεις. Ανοίγουν οι ορίζοντές σου. Μπορεί βέβαια να προκύψει και ένα δίλημμα. Προσπάθησε να προσεγγίσεις διαφορετικά τις καταστάσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

zodia simera

Δες επίσης:
~~> Για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019– 2020 ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA