Αστρολογικες προβλεψεις Ιχθεις 2017

Η νέα χρονιά ευνοεί την αυτοπεποίθηση και τα κίνητρά σας, οραματίζεται ξεκάθαρα τους στόχους σας και προσδιορίζει τι θα πάρετε στο τέλος. Αναλάβετε την υλοποίηση των σχεδίων σας που έχουν τεθεί εδώ και καιρό εκτός, ξεπερνώντας τι πρώτες οργανωτικές δυσκολίες. Το 2017 θα σας κάνει πιο επίμονους και έτοιμους να αλλάξετε τακτική για την επίτευξη της επιτυχίας.

Αναλάβετε δράση και πράξτε αναλόγως των αναγκών σας. Η αίσθηση του μέτρου αλλά και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας προσφέρουν ηθική και προσωπική ικανοποίηση. Προγραμματίστε το μέλλον σας και να είστε όσο το δυνατόν μπορείτε προετοιμασμένοι, ώστε ότι συμβεί να είναι υπό τον έλεγχό σας.

Προτεραιότητά σας τον Ιανουάριο είναι να κρατήσετε τον έλεγχο των εξόδων σας, ώστε να διατηρήσετε ασφαλείς τους οικονομικούς σας πόρους. Κάντε προσεκτικές επενδύσεις παίρνοντας μικρές ανάσες, χαλαρώστε και ηρεμήστε. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας αν παραβλέψετε κάτι σημαντικό, καθώς τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Το Φεβρουάριο θα έχετε να αντιμετωπίσετε δύο εκλείψεις, όπου η ηλιακή πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη, αλλά δε θα λείψουν στον επαγγελματικό σας τομέα και την καριέρα σας.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο ζώδιό σας, μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό σας τομέα καθώς δύσκολα θα αποκατασταθούν ρήξεις που θα προκληθούν αυτό το διάστημα.

Το δεύτερο εξάμηνο θα βελτιωθεί αισθητά η οικονομική σας κατάσταση, γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε ανακουφισμένο. Αγνοείστε προτάσεις συνεργασίας που ελλοχεύουν κινδύνους. Ο Ποσειδώνας θα κινείται στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, αλλά από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου που θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, φροντίστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να βάλετε τάξη μέσα στο μυαλό σας. Καλή είναι η ονειροπόληση αλά θα πρέπει να υπάρχει μέτρο.

Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου, θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει να εργαστείτε σκληρά αν θέλετε να προχωρήσετε. Αφήστε πίσω σας το παρελθόν και κοιτάξτε μπροστά.

Τον Οκτώβριο επικεντρωθείτε στα θετικά, εξερευνήστε τον κόσμο και επεκτείνετε τη ζωής σας με ποικίλους τρόπους. Να είστε ανοιχτοί σε ταξίδια, εξόδους, καλέσματα, αλλά και στο να περάσετε χρόνο με νέους ανθρώπους που θα γνωρίσετε.

Το Δεκέμβριο θα δεχθείτε πιέσεις από το εργασιακό σας περιβάλλον που θα αλλάξουν ορισμένες συνήθειες σας. Ισορροπήστε στον οικογενειακό χώρο και μην ξεχνάτε όσους βρίσκονται κοντά σας και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν το χρόνο τους. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο). 

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα να μιλήσεις με τη Βιργινία  Λεούση!

Αστρολογικες προβλεψεις Ιχθεις 2017

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2017

Απελευθερωθείτε από κακές συνήθειες που σας εξαντλούν και θυμηθείτε πως η θέληση της δύναμης είναι ισχυρότερη της αδυναμίας. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας και προσπαθήστε να τον κατατάξετε πάνω από τους άλλους. Να είστε έτοιμοι να αναλάβετε νέες προκλήσεις που θα περιλαμβάνουν απαιτήσεις και αν ταυτίζονται με τα όνειρά σας ήρθε η ώρα να αποκαλυφθείτε.

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2017

Υπάρχουν ακόμα αντιστάσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίσατε πρόσφατα, αλλά μέσα από αυτές θα μάθετε να είστε δυνατοί και ανεξάρτητοι. Ξεπεράστε εμπόδια που στέκονται στο δρόμο σας, μαθαίνοντας να λέτε όχι σε άτομα που αντί να σας βοηθούν επιδεινώνουν καταστάσεις. Μέσα σας ξέρετε τι είναι καλό για εσάς και ήρθε η ώρα να το πράξετε.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2017

Η ικανότητα σας να βλέπετε και τις δυο πλευρές του νομίσματος, θα ωθήσει συνεργάτες και άτομα κύρους να θαυμάσουν τα ταλέντα σας και να στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Διατηρήστε τον έλεγχο του εαυτού σας χωρίς να γίνετε γκρινιάρηδες και αισθανόμενοι όμορφα με το περιβάλλον σας θα έχετε μεγαλύτερο όφελος. Κλείστε το μήνα με ενέργεια και ενθουσιασμό.

Αστρολογικές προβλέψεις Απρίλιος 2017

Όσοι είστε δεσμευμένοι θα δείτε τη σχέση σας να βελτιώνεται αισθητά και μαζί με το σύντροφό σας θα πετύχετε σπουδαία πράγματα. Οι αδέσμευτοι φανταστείτε το πρόσωπο που θέλετε να γίνει το άλλο σας μισό και προσελκύστε το. Βρείτε χρόνο για αυτούς που αγαπάτε και δείξτε τους τι αισθάνεστε. Μην αφήσετε μικρά πράγματα να φθείρουν τις σχέσεις σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάιος 2017

Το απόρθητο κάστρο είναι το σπίτι σας και πρέπει να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο ασφαλές και άνετο. Απαλλαγείτε από την ακαταστασία, κάντε μια μικρή ανακαίνιση και απολαύστε το χώρο σας. Βάλτε τις ανησυχίες σας στο περιθώριο και διασκεδάστε. Επαγγελματικά ξεκινήστε κάτι από το μηδέν, εργαστείτε πάνω σε αυτό και θέστε τις βάσεις για να το φτάσετε μέχρι τέλος.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούνιος 2017

Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και πλέον το έχετε εμπεδώσει. Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα είναι ένα σημείο καμπής στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε δημιουργικά την ενέργειά σας για να πετύχετε στόχους, να ολοκληρώσετε σχέδια ή να κάνετε νέους φίλους. Διατηρήστε τη διακριτικότητά σας και να είστε προσεκτικοί σε ότι λέτε ώστε να μην επηρεάζετε άτομα που δεν έχουν σχέση μαζί σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούλιος 2017

Έχετε αποφασίσει συνειδητά ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσετε στη ζωή σας που θα σας καθοδηγήσει στα όνειρά σας. Όσο πιο καλά γνωρίσετε τον εαυτό σας, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η επιτυχία σας στο μέλλον. Κλείστε εκκρεμότητες στον επαγγελματικό σας τομέα για να προωθήσετε νέους στόχους αναπόσπαστοι και να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Αύγουστος 2017

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι ιδανικός για να μάθετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Με δύο εκλείψεις να πραγματοποιούνται, μία σεληνιακή που φέρνει ανταγωνισμούς και μία ηλιακή που θα οικοδομήσει την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας, σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Διοχετεύστε το πάθος στους πιο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2017

Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να καταπατήσει τα δικαιώματά σας. Λειτουργήστε σωστά και δίκαια, κρατώντας μακριά αρνητικά συναισθήματα όπως θυμό και καταπίεση. Απελευθερωθείτε με θετικό τρόπο και αγωνιστείτε με πυγμή. Εάν το θελήσετε μπορείτε να έχετε τη δική σας επανάσταση, καθώς προτάσεις για αλλαγές σταδιοδρομίας θα υπάρξουν αρκετές.

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2017

Βάλτε υψηλότερους στόχους γιατί ότι περιμένετε, αυτό θα πάρετε. Καθορίστε τις σκέψεις σας σε αρνητικές ή θετικές για να ανακουφιστείτε και να μειώσετε τις ανησυχίες σας. Αρνητικές συμπεριφορές, ξεσπάσματα και νεύρα απλά θα διαταράξουν την ησυχία σας και δεν πρόκειται να σας προσφέρουν τίποτα. Δείτε την εργασία σας με άλλο μάτι και κάντε την πιο διασκεδαστική.

Αστρολογικές προβλέψεις Νοέμβριος 2017

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σχετίζονται με το δημόσιο ή νομικά θέματα και θα δικαιωθείτε. Ολοκληρώνοντας τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, ασχοληθείτε  με τα οικογενειακά σας πρόσωπα που όλα δείχνουν πως τον τελευταίο καιρό έχετε αφήσει παραμελημένα. Περάστε μαζί τους όμορφες στιγμές και φτιάξτε το κλίμα για το μήνα που έρχεται.

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2017

Αισίως φτάσαμε ίσως στον πιο αγαπημένο σας μήνα, αφού ξέρετε ότι πλησιάζουν γιορτές και έρχεστε σε επαφή με το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Κλείστε οικονομικά θέματα για να ξέρετε τι μπορείτε να ξοδέψετε για δώρα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμα και αν κάποιες μέρες συναντήσετε δυσκολίες η αγάπη και η ευτυχία θα σας περιβάλλουν σχεδόν όλο το Δεκέμβριο. Φροντίστε για την εμφάνισή σας και λάμψτε.

Δείτε τις προβλέψεις του 2017 ανά μήνα για το ζώδιο

που σας ενδιαφέρει!

(κάντε κλικ στο ζώδιο που θέλετε!)

ΚΡΙΟΣ 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2017

 ΖΥΓΟΣ  2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2017

ΤΑΥΡΟΣ 2017

ΛΕΩΝ 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2017

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ 2017

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2017

ΤΟΞΟΤΗΣ 2017

ΙΧΘΕΙΣ  2017

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά; 
Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ζωδια για το 2017

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά;

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το

2017!

zodia simera

πηγή: virginialeousi.cοm

αστρολογικές προβλέψεις 2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA