Αστρολογικες προβλεψεις Καρκινος 2017

Νέα χρονιά ξεκινάει και αυτό που περιμένετε από το 2017 δεν πρόκειται να το στερηθείτε. Έντονες συναισθηματικές σχέσεις ασφάλεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αγάπη και θαλπωρή, είναι μερικά από τα θετικά που θα δεχθείτε φέτος.

Προετοιμαστείτε για αλλαγές μεγάλες και μικρές, μετασχηματισμούς και οργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να σταθείτε ευκολότερα στα πόδια σας.

Η χρονιά που αφήνετε πίσω πολλές φορές σας έκανε να αισθάνεστε ότι τα εμπόδια θα είναι αξεπέραστα και οι προκλήσεις ατελείωτες. Ολοκληρώστε ότι έμεινε μισό και αποκοπείτε από συνήθειες ή καταστάσεις που σας πληγώνουν.

Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και θα αισθανθείτε παροδική μοναξιά μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Πολύ σύντομα θα ξανανιώσετε όμορφα, οπότε μην παρασυρθείτε σε ακραίες συμπεριφορές.

Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα ξυπνήσει θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα και θα πρέπει να διευθετήσετε τρέχοντα ζητήματα που τον αφορούν άμεσα, αλλά και να εξαλείψετε κακές συνήθειες που μειώνουν τα έσοδά σας.

Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης το Μάρτιο θα μειώσει την ενεργητικότητά σας, καθηλώνοντάς σας αμέτοχους απέναντι σε στόχους και φιλοδοξίες. Αυτό το κλίμα θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο, καθώς θα κινούνται ανάδρομα σταδιακά Κρόνος, Ερμής και Πλούτωνας.

Από τον Ιούνιο που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σας μέχρι τον Ιούλιο, θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα έσοδά σας και θα σας δοθούν δυνατότητες για νέες πηγές εισοδήματος. Εξαιρετική άνοδο προσφέρει και η Ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου, οπότε μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου έρχεται να κάνει ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο, απομακρύνοντας από κοντά σας άτομα που σας επιβουλεύονται, σας ζημιώνουν ή ρίχνουν την ψυχολογία σας.

Μετά τι 5 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία μειώνονται και πάλι οι δυσκολίες στην επικοινωνία και θα εκφράζεστε με περισσότερη σαφήνεια και σωστό τρόπο, ενώ η εστίαση σας σε τρέχοντα θέματα δε θα είναι διάσπαρτη.

Από τον Οκτώβριο και μετά οι σχέσεις σας μπαίνουν σε άλλο δρόμο και γίνονται ισχυρότερες. Ομορφύνετε μια υπάρχουσα συναισθηματική σχέση σας ή ξεκινήστε μια νέα οι αδέσμευτοι που θα σας ανεβάσει στα ουράνια.

Μέχρι το Δεκέμβριο να έχετε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας για να έχετε οφέλη στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά και για να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στη λήψη αποφάσεων. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο). 

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα να μιλήσεις με τη Βιργινία  Λεούση!

ζώδια 2017

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2017

Κινείστε χωρίς να δίνετε σημασία τι χρειάζεστε και πόσο είναι το κόστος, αρκεί να πάρετε αυτό που θέλετε, όμως, επιβάλλετε να είστε προσεκτικοί καθώς τα λόγια σας μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά και να πληγώσουν άτομα που δε φταίνε. Πριν παίξετε με τα συναισθήματα των άλλων σκεφτείτε το αποτέλεσμα των κινήσεών σας και προτιμήστε να φερθείτε με καλοσύνη.

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2017

Βάλτε στην άκρη τους φόβους που σας έχουν κατακλύσει αν θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας. Έχετε μία περιπετειώδη πλευρά και πρέπει να την αφήσετε να λάμψει. Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα και διοχετεύστε την ενέργειά σας στις υπέροχες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2017

Έχετε ανάγκη από υποστήριξη και συμβουλές καθώς θέλετε να κάνετε μεγάλα άλματα στη ζωή σας και θα βρείτε άφθονα και τα δύο σε φίλους και συγγενείς. Είναι πρόθυμοι να σας δώσουν τα φώτα τους και να σας βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν γιατί πιστεύουν στις δυνατότητές σας, ίσως παραπάνω απ’ ότι πιστεύετε εσείς τον εαυτό σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Απρίλιος 2017

Κρατήστε την ιδιωτική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μην επιτρέψετε σε άσχετα άτομα να αναμιχθούν. Φερόμενοι παρορμητικά και εμπιστευόμενοι μυστικά σας σε ξένους, θα δημιουργήσετε σχόλια και κουτσομπολιά που δύσκολα θα σταματήσουν. Αφοσιωθείτε στις σχέσεις σας και μέσα από αυτές θα μάθετε να είστε υπομονετικοί.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάιος 2017

Ότι θα συμβαίνει αυτό το μήνα δε σημαίνει απαραίτητα πως θα σας αφορά, οπότε μην τα παίρνετε όλα προσωπικά και ρίχνετε την ψυχολογία σας. Τις στιγμές που θα αισθάνεστε άσχημα, αποτραβηχτείτε και επιστρατεύστε το χιούμορ που θα σας φανεί σωτήριο. Επικεντρωθείτε σε ότι χρειάζεται τη δική σας προσοχή χωρίς παρεμβολές τρίτων.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούνιος 2017

Αλλαγές έρχονται σε όλους τους τομείς της ζωή σας, όπου οι περισσότερες εκτός από θετικές θα σας φανούν συναρπαστικές. Το ενδεχόμενο αλλαγής πορείας επαγγελματικά ή προσωπικά είναι πολύ πιθανό, όπως και μια φιλία να γίνει κάτι περισσότερο συναισθηματικά. Μη μοιραστείτε προς πολλές κατευθύνσεις, αλλά βάλτε συγκεκριμένους στόχους και προσεγγίστε τους.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούλιος 2017

Κατανοήστε τι γίνεται πραγματικά γύρω σας και μην προβάλετε την εξυπνάδα σας για να αποδείξετε ότι ξέρετε τα πάντα. Ακόμα και μικρές απογοητεύσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να καταλάβετε ότι από μόνοι σας έχετε δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις που σας δυσαρέστησαν. Προτιμήστε τη σιωπή απ’ το να εκφραστείτε άσχημα απέναντι στους άλλους.

Αστρολογικές προβλέψεις Αύγουστος 2017

Με αυξημένη διάθεση για ρομαντισμό, συναίσθημα και ερωτικά παιχνίδια, οι γύρω σας δύσκολα θα σας αντισταθούν. Από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα κάνετε κάτι παροδικό ή θα δεσμευτείτε με μια σταθερή σχέση. Κάντε σχέδια που θα βελτιώσουν την προσωπική σας ζωή και καθημερινότητα και ταυτόχρονα πάρτε το χρόνο που χρειάζεται για να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά.

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2017

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου έρχεται με ταξιδιάρικο πνεύμα και σας παροτρύνει να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και γενικά να αλλάξετε παραστάσεις. Αποδεχθείτε κοινωνικά καλέσματα και αναπτύξτε τον κύκλο σας για να ωφεληθείτε και επαγγελματικά μακροπρόθεσμα.

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2017

Αφήστε στην άκρη αμφιβολίες και φοβίες απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάτε. Ανοίξτε την καρδιά σας και δώστε μια ευκαιρία στην αγάπη που σας χτυπάει την πόρτα. Το ταίρι που έχετε διαλέξει ή που θα συναντήσετε τώρα οι ελεύθεροι, είναι το ιδανικό για εσάς και δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Διασκεδάστε και περάστε ευχάριστα το χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Νοέμβριος 2017

Αντί να σπαταλάτε ενέργεια και χρόνο  για να ανησυχείτε για τα πάντα, ηρεμήστε και κινηθείτε ένα βήμα τη φορά σε ότι θέλετε να πράξετε. Κρατήστε τον εαυτό σας απασχολημένο πάνω σε σχέδια που έχετε βάλει ήδη μπροστά και επεκτείνετε τις γνωριμίες σας. Κάντε παρέα με άτομα που σας υπολογίζουν και εκτιμούν την προσωπικότητά σας .

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2017

Ολοκληρώστε όσο μπορείτε πιο γρήγορα τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και κλείστε εκκρεμότητες που δε χρειάζεται να σας ακολουθήσουν και την επόμενη χρονιά. Περάστε τον περισσότερο μήνα συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Κάντε τις αγορές σας και προετοιμαστείτε για τις γιορτές.

Δείτε τις προβλέψεις του 2017 ανά μήνα για το ζώδιο

που σας ενδιαφέρει!

(κάντε κλικ στο ζώδιο που θέλετε!)

ΚΡΙΟΣ 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2017

 ΖΥΓΟΣ  2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2017

ΤΑΥΡΟΣ 2017

ΛΕΩΝ 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2017

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ 2017

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2017

ΤΟΞΟΤΗΣ 2017

ΙΧΘΕΙΣ  2017

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά; 
Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ζωδια για το 2017

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά;

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το

2017!

zodia simera

πηγή: virginialeousi.cοm

αστρολογικές προβλέψεις 2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA