Αστρολογικες προβλεψεις Κριος 2017

Καινούρια χρονιά ξεκινάει και μπορείτε να εστιάσετε στα τρέχοντα θέματα της ζωής σας, να εργαστείτε πάνω σε αυτά και να διορθώσετε ότι σας δημιούργησε προβλήματα. Βελτιώστε τις σχέσεις σας, γνωρίστε νέα πρόσωπα και επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά ταυτόχρονα ενισχύστε τους συναισθηματικούς σας δεσμούς.

Οι πρώτες μέρες του 2017 αρχίζουν με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον τομέα της πορείας και της καριέρας σας. Μη βιαστείτε να αμφισβητήσετε τις δυνατότητές σας, αλλά απεναντίας θέστε στόχους και εστιάστε στις δεύτερες ευκαιρίες. Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πως βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση για να πετύχετε στόχους και όνειρα, ενώ η σεληνιακή έκλειψη του ίδιου μήνα θα φέρει κίνδυνο σε προσωπικές σχέσεις.

Το Μάρτιο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα θα σας είναι δύσκολο να είστε ρομαντικοί ή υπομονετικοί με τα άτομα που αγαπάτε. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί για να γλιτώσετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Αντίθετα ο Άρης το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου και του Απριλίου, θα σας ωθήσει να επικεντρωθείτε στη βελτίωση του οικονομικού σας τομέα και να εργαστείτε πάνω σε σχέδια που θα σας προσφέρουν αύξηση εισοδήματος. Από το Μάιο θα σας γεμίσει ψυχική ενέργεια για να εκφράσετε καλύτερα τον εαυτό σας, ενώ ο Κρόνος θα σας κάνει πιο ρεαλιστές ώστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει και να ωφεληθείτε.

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, προγραμματίστε συναντήσεις ή κληρονομικά θέματα και συνδεθείτε περισσότερο ψυχικά με αγαπημένα πρόσωπα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, ίσως υπάρξουν κάποια προβλήματα με συνεργάτες ή άτομα σε ανώτερες θέσεις οπότε κινηθείτε έξυπνα και μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας καταβάλλει. 

Η παραγωγική σας πλευρά θα λειτουργεί άριστα Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Συγκεντρώστε πληροφορίες και μη μοιράζεστε δεξιά και αριστερά. Η χρονιά κλείνει με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα το Δεκέμβριο μειώνοντας την αισιοδοξία σας. Μη χάνετε το θάρρος σας αφού τίποτα δεν τελειώνει αλλά αντίθετα θα σας δείξει πως όλα τώρα αρχίζουν. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο). 

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα να μιλήσεις με τη Βιργινία  Λεούση!

ζώδια 2017

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2017

Όσο πιο κοινωνικοί είστε, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα γίνετε. Δεν είναι κακή ιδέα να ξεκινήσετε τη χρονιά σας με ένα ταξίδι, ακόμα και αν θα είναι μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Δείτε φίλους που έχετε καιρό να δείτε, αγοράστε κάτι που θέλετε καιρό και δε σας βγάζει από τον προγραμματισμό σας και νιώστε άνετα διασκεδάζοντας. Δώστε στον εαυτό σας περισσότερο ποιοτικό χρόνο, καθώς το χρειάζεστε για να γεμίσουν οι μπαταρίες σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2017

Ελιχθείτε επαγγελματικά, δείξτε τις δυνατότητές σας και άτομα κύρους ή υψηλών θέσεων που παρακολουθούν τις κινήσεις σας θα σας αποδώσουν τα μέγιστα. Ότι δε σας ικανοποιεί αλλάξτε το και εφαρμόστε ότι θα δημιουργήσει εκτίμηση, ευημερία και την αναγνώριση που σας αξίζει. Κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα μένοντας επικεντρωμένοι σε ένα έργο που έχετε ξεκινήσει.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2017

Είναι ο μήνας της μεγάλης αλλαγής. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναδείξει τα ταλέντα του και να τα γνωρίσουν και οι υπόλοιποι. Ίσως ανακαλύψετε νέο νόημα στη ζωή σας, αν ανοίξετε την καρδιά σας και συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα στη καθημερινότητά σας. Δεν είναι εγωιστικό ναικανοποιήσετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες αν αυτό σας βοηθάει να πάρετε δύναμη για τη συνέχεια.

Αστρολογικές προβλέψεις Απρίλιος 2017

Δώστε την πρέπουσα σημασία στον οικονομικό σας τομέα και στις συνήθειες εξόδων που έχετε για να μη συνεχίσετε να νιώθετε ασφαλείς. Ξοδεύοντας με σύνεση θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα. Καθώς αυτό το μήνα θα δεχθείτε προκλήσεις, διατηρήστε την ψυχραιμία και την ηρεμία σας και μην ξεφύγετε από την πραγματικότητα ακούγοντας ψεύτικες υποσχέσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάιος 2017

Το σύνθημα του μήνα είναι συνεργασία και ομαδικότητα. Αφήστε να βγει προς τα έξω το καλό σας χαμόγελο και κερδίστε την εμπιστοσύνη των γύρω σας. Αφήστε πίσω αρνητικές σκέψεις και προκαταλήψεις, ανοίγοντας μια νέα πόρτα προς την ευτυχία και την επιτυχία. Η καλή ψυχική ενέργεια θα σας γεμίσει πολλές ιδέες και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για προσωπική άνοδο.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούνιος 2017

Ξεκινάει το καλοκαίρι και μαζί με αυτό αρχίζουν οι απαιτήσεις από τον οικογενειακό σας χώρο. Τελευταία τους έχετε παραμελήσει και ζητούν την προσοχή και το χρόνο σας. Δείξτε την αγάπη και την εκτίμησή σας και με τον τρόπο που θα σας περιβάλλουν θα περάσετε καλά. Ασχοληθείτε και με τα τρέχοντα σχέδιά σας, καθώς τώρα μπορείτε να βάλετε τις βάσεις για ότι τρέξει αργότερα.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούλιος 2017

Εξετάστε μικροπροβλήματα και προκλήσεις που δέχεστε, βρίσκοντας τρόπο να τα ξεπεράσετε. Εστιάστε σε ότι συμβαίνει στη ζωή σας και διεκδικήστε τα δικαιώματά σας. Μην αρκείστε σε λόγια και υποσχέσεις του αέρα που κάποιοι θα λένε για να επωφεληθούν την καλοσύνη σας. Εάν θέλετε να προσφέρετε υποστήριξη, δώστε την στον εαυτό σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Αύγουστος 2017

Η επικοινωνία θα έχει τον πρώτο ρόλο αυτό το μήνα και μαζί και η σωστή ενημέρωση. Μη μιλάτε μόνο για να φλυαρείτε, αλλά προσπαθήστε να φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας και κατά συνέπεια στην ολοκλήρωση των ονείρων σας. Η εξέλιξη της καριέρας σας θα έρθει μέσα από έρευνα και πληροφορίες που θα πάρετε από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2017

Επικεντρωθείτε σε καθήκοντα και δουλειές που πρέπει να γίνουν, εκμεταλλευόμενοι την ενέργεια που θα έχετε άφθονη. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στον εργασιακό σας τομέα για να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Παράλληλα, κατανοήστε τις ανάγκες της προσωπική σας ζωής και του συντρόφου σας, εκπληρώνοντας επιθυμίες και μένοντας συντονισμένοι στην πραγματικότητα.

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2017

Βελτιώστε τη ζωή σας με πολλούς τρόπους βάζοντας σε εφαρμογή μερικές από τις ιδέες σας. Η δημιουργικότητα σε συνδυασμό με τη διαίσθηση που αυτό το μήνα θα είναι ανεπτυγμένη θα σας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κρατήστε ελεύθερο χρόνο και για τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας σε προσωπικό επίπεδο.

Αστρολογικές προβλέψεις Νοέμβριος 2017

Σταματήστε να χάνετε χρόνο σε ανούσια πράγματα και ασχοληθείτε με αυτά που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Η αποφασιστικότητα και το θάρρος σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό, θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Δώστε προσοχή σε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και βελτιώστε τις επαφές μαζί τους. Αφήστε το συναίσθημα να σας οδηγήσει στην προσωπική σας ζωή και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2017

Υπάρχουν άτομα που σας βοηθούν και σας στηρίζουν χωρίς να το γνωρίζετε. Τώρα που θα γίνουν αποκαλύψεις, δείξτε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη σας, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και πρέπει να κλείσετε οριστικά μερικά κεφάλαια της ζωή σας που δεν υπάρχει λόγος να φορτωθείτε το νέο έτος. Φορέστε το πιο ζεστό σας χαμόγελο και περάστε τις γιορτές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Δείτε τις προβλέψεις του 2017 ανά μήνα για το ζώδιο

που σας ενδιαφέρει!

(κάντε κλικ στο ζώδιο που θέλετε!)

ΚΡΙΟΣ 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2017

 ΖΥΓΟΣ  2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2017

ΤΑΥΡΟΣ 2017

ΛΕΩΝ 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2017

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ 2017

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2017

ΤΟΞΟΤΗΣ 2017

ΙΧΘΕΙΣ  2017

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά; 
Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ζωδια για το 2017

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά;

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το

2017!

zodia simera

πηγή: virginialeousi.cοm

αστρολογικές προβλέψεις 2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA