Αστρολογικες προβλεψεις Παρθενος 2017

Νέα χρονιά ξεκινάει και έχει πολλά να σας προσφέρει και άλλα τόσα να σας διδάξει. Φροντίστε να είστε επιμελείς μαθητές, με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα, ώστε να δεχθείτε απλόχερα τα οφέλη που φέρνει το 2017. Ακόμα και αν όλα δεν είναι πάντα ρόδινα, μην ξεχνάτε πως μέσα από τις δυσκολίες θα γίνετε πιο δυνατοί.

Ο πρώτος μήνας του χρόνου ζητάει να εστιάσετε σε θέματα αγάπης και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αγαπημένα πρόσωπα του οικογενειακού χώρου που επιζητούν και χρειάζονται την προσοχή και τη βοήθειά σας. Παράλληλα, θα δεχθείτε επιστροφές του παρελθόντος, όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με αυτές.

Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται ανάδρομα, μπερδεύοντας λίγο την επικοινωνία σας αλλά στη συνέχεια θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες.

Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου, σας φέρνει αντιμέτωπους με κακές συνήθειες και ίσως αυτό σας δώσει και το έναυσμα να αποκοπείτε από αυτές.

Το Μάρτιο και μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα είστε απρόθυμοι να συμβιβαστείτε ή να υποκύψετε σε αποφάσεις άλλων. Προσπαθήστε να φανείτε υπομονετικοί και να μην προβείτε σε μεγάλες αλλαγές ή πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Πειθαρχία, σκληρή δουλειά και ευθύνη απέναντι στις υποχρεώσεις σας επιβραβεύονται. Κινηθείτε με τον ίδιο τρόπο και το Μάιο για να αποφύγετε καθυστερήσεις και περιττές δυσκολίες

Από τον Ιούλιο και μέχρι τον Αύγουστο, προσπαθήστε να σταθείτε στα δικά σας πόδια και να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με σοβαρότητα για να μπορέσετε να δείτε τις θετικές προοπτικές. Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου σας ταρακουνάει ώστε να δείτε τι σας δυσαρεστεί και να επικεντρωθείτε στην επιδίωξη νέων στόχων. Βελτιώστε τον επαγγελματικό σας χώρο, εργαστείτε εντατικά για να αναγνωριστούν οι κόποι σας και ολοκληρώστε θέματα που έχουν μείνει μισά.

Με το Δία στο Σκορπιό τον Οκτώβριο, θα έχετε άφθονη έμπνευση και ιδέες. Εκφραστείτε πιο ανοιχτά σε συνεργάτες και αναλύστε τις προοπτικές των σχεδίων σας με σωστό τρόπο και με τις κατάλληλες λέξεις. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν νέες οικονομικές ευκαιρίες, που θα σας προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια. Διοχετεύστε σωστά την ενέργειά σας για να αντιμετωπίσετε ότι προκύψει και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά.

Ασχοληθείτε με τις ευθύνες του σπιτιού και την οικογένειάς σας το Νοέμβριο, για να αποκτήσετε μια πιο υγιή προσωπική ζωή. Πλησιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή το σύντροφο και αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους που ίσως συμβαδίζουν με τις δικές σας.

Το Δεκέμβριο που ο Ερμής θα είναι πάλι σε ανάδρομη πορεία, θα αισθάνεστε να σας πνίγουν οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σε προσωπικό επίπεδο. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς εντάσεις για να απολαύσετε τις γιορτές. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο). 

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα να μιλήσεις με τη Βιργινία  Λεούση!

ζώδια 2017

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2017

Καθημερινές ασχολίες και δραστηριότητες θα έχουν τον πρώτο ρόλο αυτό το μήνα. Φτιάξτε λίστα με τις προτεραιότητες για να μη νιώσετε πελαγωμένοι. Διατηρώντας τη σειρά δε θα χρονοτριβήσετε στην ολοκλήρωσή τους, αλλά απεναντίας θα ολοκληρώσετε ότι αναλάβετε πιο γρήγορα. Ότι έχετε να κάνετε, πράξτε το τώρα και θα στεφθείτε με επιτυχία.

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2017

Φροντίστε για την καλή υγεία του οργανισμού σας, καθώς αρκετά τον έχετε παραμελήσει. Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα χτυπάει καμπανάκι για να σας το θυμίσει και θα πρέπει να μην το αμελήσετε. Δίπλα σας θα βρίσκονται πρόσωπα που σας νοιάζονται και θα σας περιβάλλουν με την αγάπη τους. Αφήστε τους να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν γιατί ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2017

Η προσωπική σας ζωή θα βρίσκεται σε σύγχυση κι αυτό γιατί έχετε σταματήσει να βάζετε στις αποφάσεις σας και τη λογική και ενεργείτε μόνο με το συναίσθημα. Δεν είναι κακό αλλά υπάρχουν φορές που η σύνεση και η σκέψη μπορεί να προφυλάξει από κακοτοπιές. Εργασιακά μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα, αν μείνετε εστιασμένοι σε έργα που έχετε μπροστά σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Απρίλιος 2017

Να είστε σαφείς στον τρόπο που εκφράζεστε, καθώς με το να λέτε κάτι και άλλα να εννοείτε θα μπερδέψει τόσο τα άτομα που συν εργάζεστε, όσο και όσους συναναστρέφεστε. Αν θέλετε να αναρριχηθείτε επαγγελματικά, επιβάλλετε να έχετε σωστή επικοινωνία. Σε προσωπικό επίπεδο πείτε λόγια αγάπης στα σωστά πρόσωπα και μη μοιράζετε κουβέντες δεξιά κι αριστερά.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάιος 2017

Ο μήνας που θα διανύσετε είναι ιδανικός για να εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας και να επιδιώξετε την ολοκλήρωση τους. Βγάλτε προς τα έξω τον καλό σας εαυτό για να κερδίσετε τις εντυπώσεις απέναντι σε συνεργάτες και άτομα κύρους. Ταυτόχρονα να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας, καθώς σημαντικές πωλήσεις, μπορούν να αποδώσουν οφέλη και κέρδη σημαντικά για τη μετέπειτα πορεία σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούνιος 2017

Η εκκίνηση του καλοκαιριού έρχεται με αυξημένη έμπνευση και διάθεση για δουλειά. Ξεκινήστε νέα έργα, ενισχύστε τα με φρέσκιες ιδέες και εργαστείτε όσο μπορείτε πιο ομαδικά. Προσεγγίστε ανθρώπους σε κοινωνικό επίπεδο και εργαστείτε για ην επίτευξη των στόχων σας. Τολμήστε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που σας στηρίζουν.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούλιος 2017

Μην αφήσετε το χάος που επικρατεί σε προσωπικό επίπεδο να σας εξαντλήσει. Μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας, μάθετε να μη τα θέλετε όλα από τους άλλους και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Σταματώντας να πιέζετε τον εαυτό σας και μόλις χαλαρώσετε, όλα θα ξαναβρούν το δρόμο τους και η ενέργειά σας θα αρχίσει να αυξάνεται. Βρείτε μια πιο υγιή διέξοδο για να εκτονώσετε τα πάθη σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Αύγουστος 2017

Δείξτε πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση και παρατηρητικότητα. Όσους περισσότερους κανόνες βάλετε στον εαυτό σας,  τόσο καλύτερα θα διαχειριστείτε το άγχος και τις ανησυχίες σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται ανάδρομα, κάντε ένα διάλλειμμα από τις κοινωνικές υποχρεώσεις καθώς η επικοινωνία σας θα προσκρούει σε εμπόδια.

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2017

Η εκτίμηση που θα δείξατε απέναντι στους συνεργάτες σας, τώρα αποδίδει στο μέγιστο αφού τα έργα σας θα στεφθούν με επιτυχία χάρη στη μεταξύ σας σύμπνοια και ομαδικότητα. Συνεχίστε με αυτούς τους ρυθμούς και όλα θα ρέουν ομαλά, ενώ σημαντικά πράγματα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Το όμορφο κλίμα θα σας ακολουθεί και στον οικογενειακό χώρο.

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2017

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και δώστε του αυτό που του αξίζει. Μην κάνετε τσιγκουνιές στην υγεία σας και σπατάλες σε καταχρήσεις. Πλησιάστε το σύντροφό σας ή άτομα που αγαπάτε και δείξτε τους πόσο τους υπολογίζετε ή αν τους δίνετε θέση στη ζωή σας. Μακροχρόνιες φιλίες θα αποδειχθούν ιδιαίτερες για εσάς και θα εκτιμηθούν περισσότερο από πριν.

Αστρολογικές προβλέψεις Νοέμβριος 2017

Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα που ταιριάζετε περισσότερο ψυχικά ή πνευματικά. Εκτός του ότι θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας, θα μάθετε πολλά ο ένας από τον άλλον. Αισθανθείτε γαλήνια, ήρεμα και πως όλα βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Κάντε συναλλαγές με άτομα που εμπιστεύεστε για να νιώσετε ασφάλεια και θα σας ανοιχτούν θετικές προοπτικές.

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2017

Μην προβληματίζεστε περισσότερο απ’ όσο πρέπει για τον οικονομικό σας τομέα. Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, με σύνεση και λογική θα προσπεραστούν χωρίς να αφήσουν πίσω προβλήματα. Στρέψτε την προσοχή σας στο πως θα κάνετε πιο εύκολη και πιο όμορφη τη ζωή σας και περάστε ήσυχες γιορτές δίνοντας συγχώρεση σε όσους σας απογοήτευσαν τη χρονιά που πέρασε.

Δείτε τις προβλέψεις του 2017 ανά μήνα για το ζώδιο

που σας ενδιαφέρει!

(κάντε κλικ στο ζώδιο που θέλετε!)

ΚΡΙΟΣ 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2017

 ΖΥΓΟΣ  2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2017

ΤΑΥΡΟΣ 2017

ΛΕΩΝ 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2017

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ 2017

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2017

ΤΟΞΟΤΗΣ 2017

ΙΧΘΕΙΣ  2017

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά; 
Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ζωδια για το 2017

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά;

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το

2017!

zodia simera

πηγή: virginialeousi.cοm

αστρολογικές προβλέψεις 2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA