Αστρολογικες προβλεψεις Ταυρος 2017

Επέκταση και ευκαιρίες εργασίας υπόσχεται το 2017 για εσάς, με αρκετή ελευθερία κινήσεων που θα διαρκέσει και στο μέλλον χωρίς να κάμπτεται η ανεξαρτησία σας. Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας και θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας για να βρείτε τους σωστούς τρόπους να επιτύχετε τα «θέλω» σας.

Ο πρώτος μήνας του χρόνου ζητάει από εσάς να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα σε όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή σας και να μην παραπλανηθείτε για να φέρετε πιο εύκολα σε πέρας οτιδήποτε προκύψει τους υπόλοιπους μήνες.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου φέρνει αλλαγές στην προσωπική ζωή και το σπίτι σας. Επιλύστε διαφορές με ηρεμία για να βρείτε λύσεις που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.

Το Μάρτιο ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και θα μπορείτε να εστιάσετε σε αυτά που θέλετε και να ξεκινήσετε μία νέα πορεία. Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα μέχρι τα μέσα Απριλίου και σε αυτό τα διάστημα, θα δείτε θέματα του παρελθόντος να επανεμφανίζονται και να ζητούν από εσάς να τα αντιμετωπίσετε άμεσα. Λίγο πριν ορθοδρομήσει θα ξεκινήσει και ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του, δυσκολεύοντας τις κινήσεις σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιεστικά και αγχωτικά. Όμως, θα σας βγει σε καλό καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε σωστά ότι πρώτα είχατε κάνει λάθος και από το Μάιο που αρχίζει να ελαφραίνει το κλίμα γύρω σας θα είστε στο σωστό δρόμο.

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι πιο ευνοϊκό σε θέματα σχέσεων, καθώς θα δώσετε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι να είστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο μια επισημοποίησης και οι ελεύθεροι σε προτάσεις δέσμευσης. Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, αλλά και τις σχέσεις με όσους συναναστρέφεστε. 

Από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τον Αύγουστο που πραγματοποιείται Ηλιακή έκλειψη, ασχοληθείτε περισσότερο με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και τακτοποιήστε εκκρεμότητες με παιδιά και ηλικιωμένα άτομα. Η Σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου επηρεάζει αισθητά τον τομέα της καριέρας σας και το αποτέλεσμα θα κριθεί από τις μέχρι τώρα κινήσεις σας. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά και εντατικά θα καρπωθείτε την επιτυχία, ενώ αν όχι θα υποστείτε αποτυχίες και καθυστερήσεις.

Από τον Οκτώβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς, προσπαθήστε να κάνετε τον εργασιακό σας χώρο πιο ευχάριστο, επικεντρωθείτε σε νέες ιδέες, σχέδια και στόχους και γίνετε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, εντυπωσιάζοντας συνεργάτες και άτομα κύρους. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο). 

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα να μιλήσεις με τη Βιργινία  Λεούση!

ζώδια 2017

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2017

Η καριέρα σας αρχίζει με καλές προοπτικές κέρδους και καθώς οι επαφές που θα κάνετε θα είναι θετικές θα δείτε έσοδα από πηγές που δε γνωρίζατε. Θα είστε αρκετά απασχολημένοι με τα εργασιακά θέματα, όμως, μην ξεχάσετε πως στη ζωή σας έχετε και τη ρομαντική σας πλευρά που ζητάει την προσοχή σας. Αφεθείτε στον έρωτα και πλημμυρίστε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2017

Η οικονομική ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εσάς, για αυτό αν επιλέξετε αλλαγή καριέρας ή μια δεύτερη δουλειά που θα αυξήσει τα εισοδήματά σας θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Μελετήστε τα επόμενα βήματά σας ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το που οδεύετε. Καθώς θα μειώνονται οι πιέσεις, θα μπορείτε να διαθέσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε ότι διαλέξετε.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2017

Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από ανεπιθύμητα βλέμματα και άτομα και μην επιτρέψετε να εισβάλλουν και να πάρουν θέση στις αποφάσεις σας. Κρατήστε φυλαγμένα μυστικά από πρόσωπα που δε γνωρίζετε, άρα δεν είναι και της εμπιστοσύνης σας για να μη βοηθήσετε άθελά σας να σας βλάψουν. Διατηρήστε το όνομά σας καθαρό και μη δεχθείτε προτάσεις που κρύβουν παγίδες.

Αστρολογικές προβλέψεις Απρίλιος 2017

Έχετε αποκομίσει αρκετές εμπειρίες μέχρι στιγμής και νιώθετε έτοιμοι να πλησιάσετε όσους σας έχουν ανάγκη και να τους βοηθήσετε. Εκμεταλλευτείτε σωστά τα ταλέντα σας και τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Απλά μην πάρετε αποφάσεις οριστικές εφόσον δεν είστε ακόμα βέβαιοι για την επιτυχία.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάιος 2017

Πριν αποκαλύψετε τις κινήσεις σας, ψάξτε πόσο αξιόπιστες είναι οι πηγές σας. Θα είναι άδικο από βιασύνη να χάσετε τον έλεγχο σε ότι έχετε φτιάξει μέχρι τώρα. Δεν είναι κακό να δείξετε αυστηρότητα σε επαγγελματικά θέματα, αλλά απεναντίας κρίνεται απαραίτητο για να κερδίσετε την ε μπιστοσύνη των συνεργατών σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούνιος 2017

Αυξάνεται κατακόρυφα η τύχη σας και μαζί και η ενέργειά σας. Το πρώτο μισό του μήνα ενδείκνυται για να προωθήσετε σχέδια και στόχους, να κάνετε επαφές και συναντήσεις και να παράγετε έργο. Το υπόλοιπο μισό εστιάστε στην προσωπική σας ζωή  που έχετε παραμελήσει και αποτραβηχτείτε από τα εργασιακά σας θέματα όσο βέβαια σας είναι εφικτό.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούλιος 2017

Προχωρήστε σε θετικές αλλαγές και ενισχύστε τους τομείς της ζωής σας όπου χρειάζεται. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας και περάστε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Διευθετήστε θέματα σχέσεων που έχουν προκύψει τους προηγούμενους μήνες και σας έφεραν σε δύσκολη θέση.

Αστρολογικές προβλέψεις Αύγουστος 2017

Επικοινωνήστε με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου και ακούστε τι έχουν να σας πουν. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι σημαντικές για αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας. Καταπολεμήστε  πείσματα και εγωισμούς όταν δε γίνονται όλα με το δικό σας τρόπο και θα βγείτε κερδισμένοι.

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2017

Δεχθείτε συμβουλές από πρόσωπα που σας στηρίζουν και σας προστατεύουν με κάθε ευκαιρία. Εκπληρώστε τις προσωπικές σας ανάγκες για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Κάντε πιο ζεστές τις σχέσεις σας, ειδικά όσες σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Δεχθείτε κοινωνικά καλέσματα, συναντήστε νέους ανθρώπους και αποκτήστε καινούριους φίλους.

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2017

Αναθέστε εργασίες σε συνεργάτες και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας για να απελευθερώσετε χρόνο για την προσωπική σας ζωή. Εστιάστε την προσοχή σας σε καθημερινές ασχολίες και τακτοποιήστε θέματα που είχαν μείνει στο χρονοντούλαπο. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα αποζητούν τη συντροφιά σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Νοέμβριος 2017

Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και ελαφρύνετε το κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας απαιτεί να εργαστείτε σκληρά και υπεύθυνα, αν θέλετε να έχετε οφέλη αντί για προβλήματα. Μελετήστε τις κινήσεις σας και κάντε σωστούς προγραμματισμούς.

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2017

Ρομαντικός και γεμάτος συναίσθημα προμηνύεται να είναι για εσάς ο τελευταίος μήνας του χρόνου. Επωφεληθείτε τις μέρες για να βρεθείτε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε και σας έχουν λείψει. Η αγάπη που θα νιώσετε και θα πάρετε θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα ομορφύνει τη διάθεσή σας.

Δείτε τις προβλέψεις του 2017 ανά μήνα για το ζώδιο

που σας ενδιαφέρει!

(κάντε κλικ στο ζώδιο που θέλετε!)

ΚΡΙΟΣ 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2017

 ΖΥΓΟΣ  2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2017

ΤΑΥΡΟΣ 2017

ΛΕΩΝ 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2017

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ 2017

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2017

ΤΟΞΟΤΗΣ 2017

ΙΧΘΕΙΣ  2017

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά; 
Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ζωδια για το 2017

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά;

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το

2017!

zodia simera

πηγή: virginialeousi.cοm

αστρολογικές προβλέψεις 2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA