Αστρολογικες προβλεψεις Τοξοτης 2017

Ανοίξτε μια νέα σελίδα στο βιβλίο του πεπρωμένου σας και το 2017 θα σας μεταφέρει σε ένα θαυμαστό κόσμο όπου θα πάρετε απαντήσεις σε τυχόν προβλήματα που θα εντοπιστούν. Όσο κυλάει η νέα χρονιά θα δείτε τα οφέλη, για αυτό να θυμάστε πως μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ο Ιανουάριος ξεκινάει θυμίζοντάς σας να οργανώσετε τη ζωή σας και να ενισχύσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς.Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου σας ωθεί να ξεκινήσετε έργα βελτίωσης τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Σχεδιάστε οικογενειακές συγκεντρώσεις για να νιώσετε καλύτερα στο σπίτι σας η επαφές με συνεργάτες για να μοιράσετε ευθύνες.

Το Μάρτιο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, φροντίστε να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να αντιμετωπίσετε έγκαιρα ζητήματα επικοινωνίας ή έλλειψη σύνδεσης. Επαγγελματικά αναζητήστε νέες ευκαιρίες εργασίας, αναλάβετε μικρά καθήκοντα και προσπαθήστε να είστε παραγωγικοί.

Τον Απρίλιο που θα κινείται ανάδρομα Ερμής και Κρόνος, θα πρέπει να κινηθείτε με διαφορετικό τρόπο για να μη χάσετε προθεσμίες. Μην παραβλέψετε λεπτομέρειες, αλλά αντιμετωπίστε εμπόδια και καθυστερήσεις.

Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιό σας, απαιτεί να ενεργήσετε γρηγορότερα για να αποτρέψετε δυσκολίες που θα προκύψουν. Βρείτε πιο ευέλικτα σχέδια να προωθήσετε και φροντίστε να υπάρχουν εναλλαγές.

Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου ωθεί σε εκκαθαρίσεις και ξεκαθαρίσματα προσωπικού και επαγγελματικού τομέα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που θα κινείται πάλι ανάδρομα ο Ερμής, συνεχίστε να εργάζεστε πάνω σε σωστές επιλογές για να μην αισθανθείτε τις οικονομικές πιέσεις να σας πνίγουν.

Τον Οκτώβριο μην παρασυρθείτε σε παρελθοντικές καταστάσεις γιατί θα χάσετε τον έλεγχο των πεπραγμένων σας. Μην διατηρήσετε καταστροφικές συμπεριφορές, αλλά κινηθείτε με διορατικότητα σε ότι συμβαίνει γύρω σας.

Το Δεκέμβριο που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας, αρχίστε να σκέφτεστε πιο μακροπρόθεσμα και προχωρήστε στη λήψη θετικών αποφάσεων. Καθώς και ο Ερμής θα πραγματοποιεί την τελευταία του ανάδρομη πορεία στο 2017, κάντε αργά οποιαδήποτε μετάβαση σε οικονομικά σχέδια. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο). 

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα να μιλήσεις με τη Βιργινία  Λεούση!

ζώδια 2017

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2017

Βελτιώστε τον εσωτερικό σας κόσμο και μην πτοείστε όταν στο περιβάλλον σας υπάρχει ένταση. Βάλτε στην άκρη την κακή διάθεση και ότι δε χρειάζεστε πια και κυκλοφορήστε ελεύθερα. Ψάξτε για σταθερές βάσεις που θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε καλύτερα τα πράγματα και ταυτόχρονα θα σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς επαγγελματικά και συναισθηματικά.

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2017

Προσπαθήστε να μη δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι δε θα τηρήσετε. Ακόμα και αν οι προθέσεις σας είναι καλές, μη τηρώντας αυτά που είπατε ότι θα κάνετε, θα απογοητεύσετε ανθρώπους που σας έχουν δείξει άπλετη εμπιστοσύνη. Λάβετε υπόψη τα συναισθήματα των άλλων πριν πάρετε αποφάσεις, για να μην προκαλέσετε περαιτέρω προβλήματα.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2017

Φροντίστε να είστε ενήμεροι για ότι συμβαίνει γύρω σας και επικεντρωθείτε περισσότερο στη φωτεινή πλευρά των καταστάσεων, καθώς η σεληνιακή έκλειψη του μήνα θα φέρει λίγη αναστάτωση. Ισχυροποιηθείτε συναισθηματικά για να ανοίξετε θετικές προοπτικές στη ζωή σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Απρίλιος 2017

Σίγουρα υπάρχουν γύρω σας πολλοί άνθρωποι με αρκετά προβλήματα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται επικεφαλής στο να τα λύσετε όλα. Κάντε μια λίστα προτεραιότητας και μην αφήσετε κανέναν να σας κατευθύνει μακριά από το να την ολοκληρώσετε, ακόμα και αν πρέπει να φερθείτε κάποιες φορές σκληρά.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάιος 2017

Πολλά άλλαξαν στη ζωή σας ξυπνώντας μνήμες που δεν ήταν γλυκές, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθείτε στη ζωή σας όπως είναι αυτή τη στιγμή και να αποφασίσετε που θέλετε να πάτε από εδώ και πέρα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και είστε σε καλύτερη θέση, για να κατανοήσετε τι ευνοεί το μέλλον σας. Όμως, πριν κάνετε πράξεις, βεβαιωθείτε τι είναι πραγματικά αυτό που θέλετε.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούνιος 2017

Προγραμματίστε ολιγοήμερες διακοπές ή μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αλλάξετε παραστάσεις. Δεν είναι απαραίτητο να πάτε πολύ μακριά για να ανανεωθείτε, απλά επιλέξτε σωστή παρέα. Στον εργασιακό χώρο ακούστε τι έχουν να σας πουν οι συνεργάτες σας και ανάλογα της περίπτωσης διαπραγματευτείτε ή συμβιβαστείτε.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούλιος 2017

Διατηρήστε τον εαυτό σας απασχολημένο εάν θέλετε να αποφύγετε προστριβές με άτομα της οικογένειάς σας. Οι σκέψεις και οι ανησυχίες που έχετε δεν είναι όλες βάσιμες, αλλά με ηρεμία θα καθοδηγήσετε σωστά τον εαυτό σας. Αποκτήστε καλύτερες προοπτικές και προσεγγίστε θετικά σοβαρά ζητήματα με αισιοδοξία και ρεαλισμό.

Αστρολογικές προβλέψεις Αύγουστος 2017

Διαφυλάξτε τη θέση και τα νώτα σας καθώς κάποιος επιβουλεύεται τη θέση σας και κινείται πίσω από την πλάτη σας. Κρατήστε για τον εαυτό σας σκέψεις και ιδέες, γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός και δύσκολα θα καταλάβετε ποιον πρέπει να εμπιστευθείτε. Μην αφήσετε να λειτουργήσει το συναίσθημα, καθώς οι ευαισθησίες μόνο κακό θα σας κάνουν.

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2017

Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και εντυπωσιάστε συνεργάτες και άτομα κύρους. Οι σχέσεις θα ρέουν ομαλά για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με αυτούς που εσείς θα επιλέξετε. Θέστε νέους στόχους διατηρώντας υψηλά τον ενθουσιασμό σας και όλα θα μπουν στη θέση τους. Ανακαλύψτε ευκαιρίες μέσα από σχέδια που ήδη τρέχουν για την ολοκλήρωσή τους.

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2017

Φροντίστε θέματα σπιτιού και οικογένειας, πριν ασχοληθείτε με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σας. Με υπομονή και σκληρή δουλειά θα μπορέσετε να χειριστείτε και τις πιο δύσκολες ευθύνες που έχετε αναλάβει, καθώς κανείς δεν πρόκειται να σας εναντιωθεί στον τρόπο που κινείστε και αντιμετωπίζετε τρέχουσες καταστάσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις Νοέμβριος 2017

Χρειάζεστε ένα διάλλειμα από την πλήξη  για να καλυτερέψει η ψυχολογία σας, όπως και να απομακρυνθείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις που σας γυρνούν στο παρελθόν. Κρατήστε μόνο τις καλές αναμνήσεις και προχωρήστε μπροστά. Χρησιμοποιήστε τις κοινωνικές σας επαφές για να ανοίξετε πόρτες σε επαγγελματικό επίπεδο και να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2017

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε ανθρώπους που σας έχουν λείψει ή έχετε καιρό να συναντήσετε. Πειθαρχήστε τα έξοδά σας και κάντε έναν προϋπολογισμό που θα σταθεροποιήσει τα έσοδά σας. Ολοκληρώστε εργασιακά θέματα που έχετε αφήσει μισά και συλλέξτε πληροφορίες για νέους στόχους.

Δείτε τις προβλέψεις του 2017 ανά μήνα για το ζώδιο

που σας ενδιαφέρει!

(κάντε κλικ στο ζώδιο που θέλετε!)

ΚΡΙΟΣ 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2017

 ΖΥΓΟΣ  2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2017

ΤΑΥΡΟΣ 2017

ΛΕΩΝ 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2017

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ 2017

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2017

ΤΟΞΟΤΗΣ 2017

ΙΧΘΕΙΣ  2017

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά; 
Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ζωδια για το 2017

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά;

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το

2017!

zodia simera

πηγή: virginialeousi.cοm

αστρολογικές προβλέψεις 2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA