Αστρολογικες προβλεψεις Υδροχοος 2017

Αλλάζουν οι προοπτικές σας το 2017 και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει ανάπτυξη, εσωτερικές αλλαγές και άπειρες δυνατότητες. Θα έχετε όσα χρειάζεται για να αποκτήσετε ότι θέλετε, οπότε να είστε δυναμικοί και όχι αφελείς. Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας από όσους θα προσπαθήσουν αν επωφεληθούν από εσάς.

Η χρονιά ξεκινάει με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να κινούνται στους Ιχθείς, ωθώντας σας να επιδιώξετε οικονομική σταθερότητα και να αξιοποιήσετε όσο καλύτερα τους πόρους που διαθέτετε. Αυξήστε τα έσοδά σας, συλλέξτε οικονομικές πληροφορίες και αποκτήστε μεγαλύτερη σταθερότητα.

Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου απαιτεί να είστε αφοσιωμένοι απέναντι σε φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, ώστε οι σχέσεις σας να γίνουν πιο υγιείς, ενώ η ηλιακή έκλειψη του μήνα είναι ιδανική για να μοιραστείτε ιδέες, απόψεις, σκέψεις ή να δώσετε και να πάρετε συμβουλές..

Το Μάρτιο η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σα ή να προχωρήσετε σε αλλαγές του προσωπικού σας χώρου. Περάστε περισσότερο χρόνο με τα άτομα της οικογενείας σας και νιώστε πιο κοντά τους. Βέβαια, η Αφροδίτη θα κινείται ανάποδα με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να σας λείπει η διακριτικότητα και τα λόγια που θα πείτε να πληγώσουν άτομα που δεν πρέπει.

 

Τον Απρίλιο και το Μάιο βάλτε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας και μοιραστείτε συναισθήματα με αγαπημένα πρόσωπα. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο αποδεχόμενοι προσκλήσεις και καλέσματα.

 

Από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο, πάρτε θέση απέναντι σε τρέχοντα ζητήματα και δεσμευτείτε όπου κρίνεται αναγκαίο. Φροντίστε να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας, αλλά και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου μέχρι τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, θα προκαλέσει αναστάτωση και δυσκολίες στον τομέα της επικοινωνίας σας, ενώ δε θα λείψουν και οι επιστροφές από άτομα του παρελθόντος.

 

Η κίνηση του Δία τον Οκτώβριο από το Ζυγό στο Σκορπιό, θα βγάλει προς τα έξω τη φωτεινή σας πλευρά και θα είστε αισιόδοξοι και θετικοί. Μικρές αποδράσεις ή ταξίδια θα σας ευχαριστήσουν και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

 

Το Δεκέμβριο με τον Κρόνο να περνάει στον Αιγόκερω, θα μπορείτε να εργαστείτε έχοντας πλήρη επίγνωση των πεπραγμένων. Αντιμετωπίστε το παρελθόν και διώξτε ότι σας βαραίνει, αλλά ξεκαθαρίστε και τα κίνητρά σας. Κλείστε τις γιορτές σε ήρεμο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο). 

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα να μιλήσεις με τη Βιργινία  Λεούση!

Αστρολογικες προβλεψεις Υδροχοος 2017

Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2017

Η χρονιά ξεκινάει θυμίζοντάς σας ότι δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον πλανήτη. Αρχίστε να βλέπετε με καθαρό μυαλό τι συμβαίνει γύρω σας, κρατώντας σε τάξη τις σκέψεις σας. Οι πρώτες μέρες του μήνα χαρακτηρίζονται άστατες, αλλά σύντομα η τάξη αποκαθίσταται. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις ή προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2017

Χαλαρώστε και μη στέκεστε σε ανούσια ζητήματα που καταναλώνουν αρκετό από το χρόνο σας. Διατηρήστε μόνο καταστάσεις που σας εξυπηρετούν και ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας. Χρησιμοποιήστε την κρίση σας για να πάρετε αποφάσεις και όχι για να βγάλετε συμπεράσματα. Γίνετε πιο ευέλικτοι στα εργασιακά σας θέματα και απέναντι στους συνεργάτες σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάρτιος 2017

Συζητήστε τις ιδέες και τις προθέσεις σας με άτομα που έχουν τη διάθεση να σας ακούσουν και να σας ωθήσουν σε σωστές κατευθύνσεις. Μη μένετε μακριά από τις επιθυμίες σας και ενισχύεται στη ζωή σας την αβεβαιότητα. Διαχωρίστε τα συναισθήματά σας και αυτά που είναι αληθινά μοιραστείτε τα με ένα πρόσωπο που είναι κοντά σας και νιώθει τα ίδια.

Αστρολογικές προβλέψεις Απρίλιος 2017

Θα νιώθετε επιρρεπείς και ευαίσθητοι, για αυτό προσπαθήστε να μην αφήσετε κανέναν να σας αναστατώσει. Να είστε ο εαυτός σας και μη δώσετε ψευδείς εντυπώσεις στους γύρω σας γιατί θα απογοητευθείτε. Η έλλειψη ενέργειας που θα νιώθετε θα προέρχεται από τις εσωτερικές σας συγκρούσεις σε θέματα αποφάσεων . Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας σωστά.

Αστρολογικές προβλέψεις Μάιος 2017

Για να γίνετε πραγματικά ευτυχισμένοι αποφασίστε τι είναι αυτό που θέλετε. Η σύγχυση που νιώθετε μπερδεύει το συναισθηματικό σας κόσμο και δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε στη σωστή κατεύθυνση. Εμπνευστείτε από κάτι που σας τραβάει την προσοχή για να δημιουργήσετε κάτι φρέσκο, αλλά και κάτι που θα αντανακλάει τον εαυτό σας.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούνιος 2017

Το παρελθόν έχει τελειώσει και ήρθε η στιγμή να κάνετε μια νέα αρχή. Οργανωθείτε, βάλτε τάξη στη ζωή σας και βελτιώστε την καθημερινότητά σα. Μόλις μεριμνήσετε σοβαρά θέματα που τρέχουν, εστιάστε σε ότι έχει απομείνει για να το ολοκληρώσετε και αυτό. Ορισμένες από τις ιδέες σας είναι αρκετά καλές για να τις προωθήσετε και να τις συνεχίσετε.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούλιος 2017

Διαχωρίστε αυτούς που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας κινούμενοι με ειλικρίνεια, από εκείνους που φέρονται βλακωδώς για να το πετύχουν. Η τιμιότητα θα είναι καλύτερη πολιτική για να κρατήσετε αυτό το μήνα τα κεκτημένα σας και να μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Βάλτε σε λειτουργία τις αισθήσεις σας, απολαμβάνοντας για αρχή την ησυχία.

Αστρολογικές προβλέψεις Αύγουστος 2017

Σκεφτείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις τρέχουσες καταστάσεις κάντε τις απαραίτητες αλλαγές. Έξυπνες κινήσεις  θα σας ωφελήσουν επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά. Επιδιώξτε την ισορροπία σε όλους τους τομείς, αντιμετωπίστε προβλήματα και εκφραστείτε συναισθηματικά.

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2017

Δε σας αρέσει να σας εγκλωβίσουν σε τίποτα, καθώς η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για εσάς. Άτομα που σας επιβουλεύονται και στέκονται εμπόδιο στα όνειρά σας, πρέπει να τα απομακρύνετε άμεσα. Κρατήστε όσους επιτρέπουν στα σχέδιά σας να ανθίσουν και δεν προσπαθούν να σας βλάψουν με κανένα τρόπο. Να είστε υπομονετικοί με εκείνους που δε σας ενοχλούν, αλλά έχουν διαφορετική ιδιοσυγκρασία από εσάς.

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2017

Θα υπάρχει αφθονία δημιουργικότητας που θα σας κρατήσει απασχολημένους σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Δουλέψτε σκληρά στους στόχους που έχετε θέσει και δείξτε υπευθυνότητα στα σχέδια που έχετε αναλάβει για να δημιουργήσετε τις βάσεις για την επιτυχία. Βεβαιωθείτε πριν κάνετε ορισμένες αλλαγές ότι τις θέλετε, για να μην έχετε πισωγυρίσματα.

Αστρολογικές προβλέψεις Νοέμβριος 2017

Έχετε δυναμώσει αισθητά επαγγελματικά και η καριέρα σας είναι έτοιμη να απογειωθεί. Αποκομίστε νέες εμπειρίες και ισχυροποιήστε τη θέση σας. Φροντίστε να είστε πιο κοινωνικοί με όσους συναναστρέφεστε και να εμπλουτίσετε τον κύκλο σας με νέες επαφές και γνωριμίες. Η αισιοδοξία που θα διατηρήσετε θα κάνει το αδύνατο να γίνει πραγματικότητα.

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2017

Κάποιες φορές σε συναισθηματικό επίπεδο οι συγκρούσεις είναι ένας τρόπος να δείχνετε την αγάπη σας, αρκεί να μην το παρακάνετε με γκρίνιες και αποκαρδιωτικά λόγια. Αναγεννήστε σχέσεις που έχουν φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου και δείξτε κατανόηση σε οικογενειακά πρόσωπα. Εάν αμφισβητήσετε τα όνειρά σας μην προβείτε σε αποφάσεις, καθώς θα προκύψει από προσωρινή ανασφάλεια.

 

Δείτε τις προβλέψεις του 2017 ανά μήνα για το ζώδιο

που σας ενδιαφέρει!

(κάντε κλικ στο ζώδιο που θέλετε!)

ΚΡΙΟΣ 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2017

 ΖΥΓΟΣ  2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2017

ΤΑΥΡΟΣ 2017

ΛΕΩΝ 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2017

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ 2017

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2017

ΤΟΞΟΤΗΣ 2017

ΙΧΘΕΙΣ  2017

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά; 
Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!
Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ζωδια για το 2017

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Θες να μάθεις πώς θα πάει για σένα η νέα χρονιά;

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το

2017!

zodia simera

 

 

πηγή: virginialeousi.cοm

αστρολογικές προβλέψεις 2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA