Δίας στον Υδροχόο

Δίας στον Υδροχόο από 20 Δεκεμβρίου 2020 έως 21 Μάϊου 2021 και από 29 Ιουλίου 2021 έως 28 Δεκεμβρίου 2021. Θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί καθώς τις ευκαιρίες που θα δίνει ο Δίας, θα έρχεται πολύ γρήγορα να τις κρίνει ο Κρόνος.

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Δίας έχει να κάνει με τα ταξίδια, το εξωτερικό, την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την αστρολογία, την αναζήτηση, την περιπέτεια, τη θρησκεία, τα νομικά θέματα και το δίκαιο, τον τυχοδιωκτισμό, το φανατισμό.

Ο Δίας στον Υδροχόο είναι συνδικαλιστής, έχει να κάνει με την πολιτική, τους συλλόγους, τον ανθρωπισμό, την πρωτοπορία, την εκκεντρικότητα, το ανοιχτό μυαλό. Ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει εξελίξεις και μια απελευθέρωση από τοξικές και μίζερες καταστάσεις. Έχει όραμα,  απεχθάνεται τις εμμονές, τη ζήλεια, την κτητικότητα, είναι περισσότερο φίλος παρά εραστής. Σχέσεις ξαφνικές, από το πουθενά και ιδιαίτερες θα δημιουργηθούν. Η συλλογική συνείδηση και η ομαδική δράση ενισχύονται, θα οργανωθούν ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Επαγγελματικά, θα ακούσουμε πρωτοποριακές προτάσεις που θα οδηγήσουν σε άνοδο και βελτίωση. Θα υπάρξει πρόοδος στην τεχνολογία και νέος τρόπος σκέψης. Θα κάνουμε νέες γνωριμίες και φιλίες. Διευρύνεται ο φιλικός και κοινωνικός μας κύκλος.

Μαζί με τον Δία, στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται και ο Κρόνος. Θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί καθώς τις ευκαιρίες που θα δίνει ο Δίας, θα έρχεται πολύ γρήγορα να τις κρίνει ο Κρόνος. Θα πρέπει να διακρίνουμε τι αξίζει να προχωρήσουμε και να μην παρασυρόμαστε από ανούσιες προτάσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

 

ΚΡΙΟΣ

 

Με τον Δία στον Υδροχόο θα διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, θα κάνεις νέες φιλίες που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Θα ανταλλάξεις γνώμες και απόψεις. Είναι η χρονιά της αναδόμησης και σύσφιξης σχέσεων. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες, ευνοούνται νέα εγχειρήματα. Μπορεί να ενταχθείς σε ομάδες που προασπίζονται τις ίδιες με τις δικές σου ιδέες ή έχουν σα σκοπό την αυτοβελτίωση. Βλέπεις τα πράγματα με άλλη ματιά και μπορεί να κληθείς να διακόψεις κάποιες παλιές φιλίες. Η δημιουργία μιας σχέσης μέσα από τον φιλικό σου κύκλο είναι πιθανή, με ένα άτομο που θα μοιράζεσαι κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα. Οτιδήποτε σε καταπιέζει θα εξαφανιστεί. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει επαγγελματικές εξελίξεις και προώθηση της καριέρας σου. Ασχολείσαι με την εξέλιξη και την άνοδό σου. Προχωράς δυναμικά και οργανώνεις πλάνα. Θα πρέπει να σκέφτεσαι αντικειμενικά και ρεαλιστικά τις νέες προτάσεις. Θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και την προσκόλληση. Αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, τα προσόντα σου. Μπορεί να αναλάβεις μια υπεύθυνη θέση που θα χρειαστεί προσπάθεια για να την σταθεροποιήσεις. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, γνωρίζεις άτομα κύρους. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στον Υδροχόο ανοίγει τις πόρτες της γνώσης και των ταξιδιών. Έχεις έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες και αλλάζεις τον τρόπο σκέψης σου, τις θεωρίες σου. Είσαι πιο συγχρονισμένη με τα νέα δεδομένα. Μπορείς να λύσεις νομικά θέματα, να ξεκινήσεις σπουδές και σεμινάρια, να κάνεις συνεργασίες με το εξωτερικό ή μεγάλα ταξίδια. Ευνοούνται σχέσεις από απόσταση, κάνεις μια νέα αρχή ή ένα γάμο. Είσαι διορατική, οξυδερκής, ευρηματική. Βρίσκεσαι με άτομα που διευρύνουν την πνευματικότητά σου. Κινήσου συνετά αποφεύγοντας την υπεραισιοδοξία. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Δία στον Υδροχόο, το βλέμμα σου στρέφεται σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, αγοραπωλησίες. Θετικά εξελίσσονται αυτά τα θέματα. Βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα, έχεις αυτοπεποίθηση, επεκτείνεις τις βλέψεις σου και αποφεύγεις τις αρνητικές σκέψεις. Κινείσαι ώριμα και βγαίνεις από τη ρουτίνα στην ερωτική σου ζωή. Απολαμβάνεις το πάθος και ίσως τον απαγορευμένο έρωτα. Ζήλια και κτητικότητα κυριαρχούν. Μπορεί να επωφεληθείς και οικονομικά από μια σχέση. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

 

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, γνωρίζεις πρόσωπα που σε βοηθούν στον επαγγελματικό τομέα. Δημόσιες σχέσεις και επαφές παίζουν μεγάλο ρόλο στην καριέρα. Χειρίζεσαι με σοβαρότητα τις καταστάσεις και δεν αποκλείεται να ακούσεις σοβαρές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή. Μια συγκατοίκηση ή μια επισημοποίηση είναι πιθανά ενδεχόμενα. Μπορεί να κάνεις ένα γάμο ή ένα συμβόλαιο ή μια σημαντική συμφωνία. Περισσότερες απαιτήσεις μπορεί να έχεις από σύντροφο ή συνεργάτες καθώς περιμένουν από σένα το κάτι παραπάνω. Εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και ξεφεύγεις από καταστάσεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο σε βοηθά να οργανώσεις την εργασία σου και την καθημερινότητά σου. Μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις και να πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα. Κλείσε εκκρεμότητες. Μπορεί να αλλάξουν οι συνθήκες στη δουλειά σου ή στις σχέσεις σου, μπορεί να περάσεις σε ένα άλλο επίπεδο. Προσοχή στο άγχος και τις φοβίες, μην αφήσεις τις ανασφάλειες να σε κυριεύσουν. Ασχολήσου με την υγεία σου, τη διατροφή σου, την σωματική σου κατάσταση. Μην κάνεις υπερβάσεις που θα σε κουράσουν σωματικά και ψυχολογικά. Έλα σε επαφή με άτομα που σε κατανοούν. Δημιουργείς υγιείς σχέσεις με πρόσωπα με τα οποία μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου και τα προβλήματά σου. Νιώθεις ήρεμη και κατασταλαγμένη. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο σε κάνει αισιόδοξη και ενδυναμώνει τις συναισθηματικές σου σχέσεις. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες και νέα ανοίγματα στην προσωπική σου ζωή. Θα γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε ενθουσιάζουν και θα σε σταθεροποιήσουν. Έρχονται τα πάνω κάτω. Θα έχεις συναισθηματικές ευκαιρίες και μπορεί να έρθει στο δρόμο σου κάτι αξιόλογο ή μπορεί να ωριμάσει μια κατάσταση και να σοβαρέψει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο. Θα είσαι πιο ανοιχτή στο καινούργιο και το διαφορετικό. Μπορεί να κάνεις σχέση με νεότερο πρόσωπο που θα αλλάξει την ψυχολογία σου και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. θα έχεις πολλές κατακτήσεις και ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στις οικογενειακές σχέσεις, σε σπίτι και ακίνητα. Θα αναδομήσεις τις σχέσεις σου και θα υπάρχει συναισθηματική κατανόηση και στήριξη. Σκέφτεσαι αισιόδοξα και λαμβάνεις στήριξη και ενδιαφέρον από κοντινά πρόσωπα. Ασχολείσαι με περιουσιακά και οικονομικά θέματα. Ισορροπείς ψυχολογικά, έρχεσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου και η σχέση σου εξελίσσεται. Έρχεται μια οικονομική στήριξη μέσα από την οικογένεια και μια υποχρέωση που θα σε βαρύνει αρκετά. Μια αλλαγή σε σπίτι πχ μπορεί να μην σου αρέσει καθόλου αργότερα ή μπορεί να έρθεις πιο κοντά με τον οικογενειακό σου κύκλο και να σου μεταφέρουν τα όποια θέματα τους απασχολούν. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Δία στον Υδροχόο θα κάνεις νέες γνωριμίες διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σου, ίσως και μέσα από το διαδίκτυο, φλερτάρεις και διώχνεις την μοναχικότητα. θα περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Μπαίνεις σε ελεύθερη σχέση, πειραματίζεσαι με το διαφορετικό. Θα κάνεις κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις χωρίς εμπόδια, θα ασχοληθείς με συγγενείς και αδέρφια. Μπορεί μεγαλύτερα πρόσωπα να έχουν προβλήματα ή μπορεί να γίνονται γάμοι, βαφτίσια κλπ. Οι δημόσιες σχέσεις και οι επαφές θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς στον επαγγελματικό τομέα. Βάλε όρια στον παρορμητισμό σου, απόφυγε τις υπερβολές στην έκφραση και τη δράση, κινήσου συγκροτημένα, προσπάθησε να σταθεροποιηθείς. Το μυαλό σου τρέχει γρήγορα, είσαι νευρική και απρόσεχτη, όμως ευτυχώς ο Κρόνος σε χαλιναγωγεί. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο υπόσχεται να σε ανανεώσει, αλλάζεις οπτική και δραστηριότητες. Κάποιοι στηρίζουν τα νέα σου εγχειρήματα. Παίρνεις πρωτοβουλίες και κάνεις άλματα. Έχεις αυτοπεποίθηση, πατάς γερά στα πόδια σου. Ασχολείσαι με τα οικονομικά σου, τακτοποιείς λογαριασμούς για να μην υπάρχουν εκκρεμότητες. Υπάρχει ένα άνοιγμα για αγορές και επενδύσεις ή μπορεί να βρεις μια νέα πηγή εσόδων. Μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση δούναι και λαβείν με το σύμπαν να βρίσκεται στο πλευρό σου και να σου συμπαραστέκεται. Απόφυγε τις υπερβολές, κινήσου συγκροτημένα, δείξε τις ικανότητές σου, αξιοποίησε τα προσόντα σου. Κάνε συγκροτημένες ενέργειες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

 Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία στο ζώδιό σου διευρύνεις τα ενδιαφέροντά σου και ασχολείσαι με νέες δραστηριότητες. Ασχολείσαι με τη συλλογική δράση με στόχο την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη. Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου. Εξελίσσεσαι, βελτιώνεσαι, κινείσαι σταθερά. Διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε αποζημιώσει για όλα όσα έχεις περάσει. Μπορεί να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις ή να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Αν έχεις σχέση, προσοχή στην παρανομία γιατί θα εκτεθείς. Κάνεις βήματα ανάπτυξης στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Έχεις τα προσόντα να πας μπροστά, δες με αισιοδοξία το μέλλον. Προσοχή μην πάρεις κιλά. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς, να απεγκλωβιστείς από ανησυχίες. Ανοίγει ένας νέος ορίζοντας, σκέφτεσαι και χειρίζεσαι τις καταστάσεις έξυπνα. Κάνεις νέες γνωριμίες και φιλίες. Βγαίνεις από τη στασιμότητα και ασχολείσαι με νέες δραστηριότητες. Κάνεις άλματα, οργανώνεσαι και περνάς σε πρακτικό επίπεδο. Η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται. Πιστεύεις στην ανιδιοτελή αγάπη, μπορεί να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Αγαπάς και αγαπιέσαι δίχως όρια. Μια μυστική σχέση μπορεί να κρύβει κινδύνους αλλά και μεγάλες συγκινήσεις. Δες τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει, δες ξεκάθαρα τις προοπτικές των θέλω σου και βρες την εσωτερική σου γαλήνη. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) .

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) .

zodia simera

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA