Ερμης στον Καρκινο απο 12- 27 Ιουλιου | Πως επηρεαζονται τα ζωδια;

Θετικές τα νέα για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες. Ευκαιρίες θα έχουν και Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης και του τρόπου σκέψης, της ικανότητας του λόγου, ο πλανήτης των ταξιδιών, των ΜΜΕ, του εμπορίου και των διαπραγματεύσεων βρίσκεται στο ζώδιο του συναισθηματικού Καρκίνου. Ο Ερμής στον Καρκίνο σκέφτεται συναισθηματικά αλλά όχι αντικειμενικά. Διχάζεται η λογική με το συναίσθημα, είναι κυκλοθυμικός. Η προσέγγισή μας είναι ζεστή και ανθρώπινη. Έχουμε μια νοσταλγική διάθεση, σκεφτόμαστε το παρελθόν και περνάμε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Η Ινδική Αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μέλλοντος!
Πάρε τώρα στο 8758768138

ινδική αστρολογία

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στον Καρκίνο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στον Καρκίνο στρέφεις το βλέμμα σου σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να φιλοξενήσεις στο σπίτι σου κόσμο, μπορεί να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, να αποφασίσεις μια ανακαίνιση, μπορεί να καταφέρεις να λύσεις οικογενειακά ζητήματα με γονείς και οικεία πρόσωπα. Αναπολείς τα παιδικά σου χρόνια και κάνεις συζητήσεις για τις παλιές εποχές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι στα ύψη. Μιλάς με πολύ κόσμο, κάνεις νέες γνωριμίες, κάνεις διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ή ένα ΙΧ. Οι μετακινήσεις αυξάνονται όπως και τα κοντινά ταξίδια. Μπορεί να κλείσεις μια καλή συμφωνία αυτό το διάστημα και να συσφίξεις τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα, γείτονες, αδέρφια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στον Καρκίνο στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να δανείσεις ή να δανειστείς από οικεία πρόσωπα, θέλεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες για να αισθανθείς ασφαλής. Αναζητάς τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Μπορεί να κάνεις κάποιες αγορές για αγαπημένα πρόσωπα. Βρίσκεις τρόπους για να ισορροπήσεις την οικονομική σου κατάσταση.

 Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ζώδια και ωροσκόπος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Είσαι πιο συναισθηματική, πιο επικοινωνιακή, ζεστή και συμπαθής στους άλλους. Θέλεις να μάθεις καινούργια πράγματα, να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες. Έχεις πολλές ιδέες στο μυαλό σου και θέλεις να αναπτυχθείς πνευματικά. Σκέφτεσαι, βάζεις στόχους, η κινητικότητά σου είναι μεγάλη.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στον Καρκίνο έχεις διαίσθηση. Ακούς το ένστικτό σου και την εσωτερική σου φωνή και παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν. Τα όνειρά σου είναι έντονα. Θέλεις να απομονωθείς, να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Απόφυγε το παρασκήνιο στον επαγγελματικό σου χώρο. Η σκέψη σου δεν είναι αντικειμενική. Όμως θέλεις να φτάσεις στο βάθος των πραγμάτων, μπορεί να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Καρκίνο συμμετέχεις σε ομάδες και φιλικές δραστηριότητες. Έχεις πολλές ιδέες οι οποίες είναι αποδεκτές από τους γύρω σου. Προβάλλεις τις ιδέες σου σε ομάδες που αγωνίζονται για έναν κοινό στόχο. Είσαι πολύ κοινωνική και επικοινωνιακή και κάνεις νέες γνωριμίες. Παίρνεις συμβουλές από οικεία πρόσωπα, είσαι πιο ευαίσθητη με τον περίγυρό σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο επηρεάζει την καριέρα σου. Σκέφτεσαι το επαγγελματικό σου μέλλον, τις φιλοδοξίες σου ή μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις κατεύθυνση. Μπορεί να σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση, μπορεί να ασχοληθείς με νέα πράγματα και να χρειαστεί να έχεις περισσότερες ευθύνες. Δες στενά όλες τις πλευρές ενός εγχειρήματος.

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στον Καρκίνο έχεις ευκαιρίες για ταξίδια, διψάς για γνώση και επέκταση. Ασχολείσαι με σπουδές, σεμινάρια, νομικά ζητήματα. Κάνεις σχέδια για το μέλλον, εκφράζεις τις απόψεις σου. Είσαι περισσότερο ιδεαλίστρια και θα πρέπει να προσέξεις δογματικές συμπεριφορές και εμμονές στην ανάγκη σου να επιβάλλεις τις ιδέες σου στους άλλους. Κάνεις νέα όνειρα που βασίζονται σε ηθικές βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στον Καρκίνο ασχολείσαι με χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά, κοινά οικονομικά. Μπορεί να σου επιστρέψουν χρήματα που σου οφείλουν. Συζητάς με το ταίρι σου θέματα συμβίωσης, σεξουαλικά και συναισθηματικά θέματα. Μπορεί να πεις στο ταίρι σου κάποια μυστικά ή μπορεί να συναντήσεις πρόσωπο από το παρελθόν. Σκέφτεσαι βαθιά, έχεις τη δύναμη να επιβληθείς, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με τους φόβους σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής, από το απέναντι ζώδιο, φέρνει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου γιατί ο τρόπος που μιλάς μπορεί να γίνει παρορμητικός. Αν είσαι μόνη, μπορεί να σου ξυπνήσει η διάθεση για συντροφικότητα. Ανακαλύπτεις νέους τρόπους προσέγγισης με το ταίρι σου ή με συνεργάτες προκειμένου να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου. Κατανοείς σε βάθος κάποιες καταστάσεις και έχεις ανάγκη την επικοινωνία περισσότερο από ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία σου. Ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, μπορεί να εντάξεις στο πρόγραμμά σου νέες δραστηριότητες ή μπορεί να κάνεις αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου. Η επικοινωνία με συναδέλφους αυξάνεται, κάνεις πολλές επαγγελματικές μετακινήσεις. Ασχολείσαι με την ευεξία και την υγεία σου, ξεκινάς διατροφή και δίαιτα, βρίσκεις τρόπους για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια πολύ ερωτική περίοδος για σένα, διασκεδάζεις, φλερτάρεις, κάνεις νέες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Έχεις έμπνευση, είσαι δημιουργική, προωθείς τα ταλέντα σου. Κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου, κάνεις επιχειρηματικά σχέδια.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψηΚάλεσε στο 9011 9011 61 τώρα!

zodia simera

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA