Ερωτικά Απριλίου – Οι ερωτικές εξελίξεις κάθε ζωδίου για τον Απρίλιο 2019

Πώς θα βιώσουν τον έρωτα τον Απρίλιο τα ζώδια;

Ο έρωτας αυτό το μήνα απογειώνεται, όμως θα χρειαστεί καθαρό μυαλό και λογική για να αποφύγουμε τις εξαπατήσεις και τις αυταπάτες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 19 στο απέναντι ζώδιο μεγεθύνει τα προβλήματα της σχέσης σου. Μπορεί να νιώθεις μόνη και η επικοινωνία να μην είναι καλή. Αποφεύγεις τις συζητήσεις και έχεις ανάγκη από κάποιον να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Κάνε πράγματα που θα σε ωφελήσουν και μην απογοητεύεσαι. Οι καταστάσεις δεν σε βοηθούν αλλά ο Ερμής, από τις 17 στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εκφραστείς συναισθηματικά. Η Αφροδίτη, από τις 21, και αυτή στο ζώδιό σου σε βοηθά να εκφράσεις την θετική πλευρά του εαυτού σου και τα συναισθήματά σου. θα αναζωογονηθείς, θα είσαι πιο δραστήρια και ερωτική. Θα έχεις όρεξη και καλή διάθεση. Άρης/Ποσειδώνας προς το τέλος του μήνα σου ζητούν να αποφύγεις τα λάθη και τις αυταπάτες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 20, κάνει θερμό το κλίμα και σου δίνει την ευκαιρία να φλερτάρεις. Έρχεσαι πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί να βγάλεις βέβαια κάποια παράπονα στο ταίρι σου για πρακτικά ζητήματα με την πανσέληνο στις 19. Από τις 21, είσαι πιο εσωστρεφής και μπερδεμένη αλλά και ο σύντροφός σου μπορεί να είναι σε σύγχυση με Άρη/Ποσειδώνα στις 27. Μπορεί να νιώσεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά. Πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι. Ακόμα και φιλικά πρόσωπα μπορεί να σε παρασύρουν σε λανθασμένες κινήσεις. Ένα παρασκήνιο είναι πιθανό ή μπορεί να έχεις μυστικές συναντήσεις και γνωριμίες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο μήνας είναι προκλητικός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία για εξόδους και νέες γνωριμίες αλλά θα κυριαρχεί και το άγχος καθώς θα προσπαθείς να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων στα πάντα. Ο Άρης βρίσκεται όλο το μήνα στο ζώδιό σου και σου δίνει ενέργεια, σιγουριά και αυτοπεποίθηση αλλά και παρορμητικότητα, βιασύνη και εξαπατήσεις. Τα λόγια μπορεί να σου χαιδεύουν τα αυτιά. Με την πανσέληνο στις 19, το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει αλλά αναρωτιέσαι πόσο ταιριάζεις με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη, από τις 21, σε ξεσηκώνει και αναζητάς τον έρωτα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και οι φίλοι παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο έρωτας σου κλείνει το μάτι και μπορεί να τον συναντήσεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα. Προσοχή σε λανθασμένες κινήσεις με Άρη/Ποσειδώνα στις 27. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 20, μοιράζεσαι τις ιδέες και τα όνειρά σου με το ταίρι σου. Έχεις ανάγκη να ζήσεις την περιπέτεια με ένα πρόσωπο που σε καταλαβαίνει και είσαι ανοιχτή στις προκλήσεις. Ονειρεύεσαι ταξίδια και κάνεις επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Κρόνος/Πλούτωνας όμως σε δοκιμάζουν σε προσωπικό επίπεδο. Μια απομάκρυνση ή ένα βάρος από το ταίρι σου είναι πιθανά. Μπορεί εσύ να είσαι σκληρή απέναντι στα πράγματα. Με την πανσέληνο στις 19 μην πιέζεις συναισθηματικές καταστάσεις. Είσαι εγκλωβισμένη ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα. Από τις 21, το κλίμα αλλάζει και επικεντρώνεσαι περισσότερο στην καριέρα σου. Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Θα πρέπει όμως να είσαι επιφυλακτική καθώς το τέλος του μήνα φέρνει απογοητεύσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις και απαντήσεις στα  ερωτήματα σου κάλεσε στο 9011901162!

ερωτικές προβλέψεις

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη, ως τις 20, η λίμπιντο είναι στα ύψη και απολαμβάνεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Δεν λείπει βέβαια η κτητικότητα. Με την πανσέληνο στις 19 μπορεί να πεις πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις. Δες περισσότερο αν έχεις ανάγκη τα ίδια πράγματα με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο και να περάσεις ρομαντικές στιγμές. Από τις 21, ο έρωτας εξελίσσεται θετικά και κάνεις κοινά σχέδια με το ταίρι σου. Ανοίγεις τα φτερά σου και τολμάς όσα δεν έχεις τολμήσει, όμως θα πρέπει να προσέχεις τις εξαπατήσεις. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και διασκεδάζεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ας είσαι επιφυλακτική σε νέες γνωριμίες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 20 στο απέναντι ζώδιο, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί ένα πρόσωπο να ταράξει τη στασιμότητα της ερωτικής σου ζωής. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Με την πανσέληνο στις 19 μπορεί να αναρωτηθείς για την αξία που δίνεις στη σχέση σου. Από τις 21, θα ασχοληθείς με τα κοινά οικονομικά. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και τις ρήξεις στις 27 με Άρη/Ποσειδώνα. Η εικόνα που έχεις για το σύντροφό σου μπορεί να είναι στρεβλή και άνετα θα μπορούσες να πέσεις θύμα κάποιου γοητευτικού προσώπου χωρίς να εξετάσεις τις ρεαλιστικές συνθήκες. Έχεις ανάγκη από αγάπη και τρυφερότητα στην προσωπική σου ζωή και μέσα από δυσκολίες μπορεί να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου αυτό το μήνα. Κρόνος/Πλούτωνας σε προστατεύουν και θα πρέπει οι κεραίες σου να είναι τεντωμένες. Ρίσκαρε με μέτρο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

τράπουλα ταρώ 2019

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 20, σε βοηθά να βάλεις τάξη σε πρακτικά θέματα της σχέσης σου. Η πανσέληνος στις 19 στο ζώδιό σου μεγεθύνει τα συναισθήματά σου και βγάζει στην επιφάνεια πολλά πράγματα που σε απασχολούν και κρατούσες στην αφάνεια. Έχεις ανάγκη να οριοθετήσεις τις καταστάσεις, να δεις τις επιθυμίες σου και αυτές του συντρόφου σου και να μην αφήσεις κανέναν να παραβιάζει τον προσωπικό σου χώρο. Ο Ερμής, από τις 17 στο απέναντι ζώδιο, φέρνει ευκαιρίες για μηνύματα και συναντήσεις, μπορεί το ταίρι σου να έχει πολλές απαιτήσεις από σένα και να δημιουργηθεί μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Από τις 21, με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, η ερωτική φλόγα ανάβει. Προσοχή στις αυταπάτες με Άρη/Ποσειδώνα στις 27. Αυτό το μήνα εστιάζεις πολύ στις προσωπικές σου σχέσεις και μπορεί να περνάς δύσκολες καταστάσεις στην οικογενειακή σου ζωή. Όμως, δεν ρισκάρεις, δεν ζορίζεσαι, βολεύεσαι σ’ αυτές και προκειμένου να νιώθεις ασφάλεια δεν ανοίγεις ακόμα τα φτερά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

ζωδια και σεξ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 20, δημιουργεί ένα ερωτικό κλίμα στην ζωή σου. Γοητεύεις και γοητεύεσαι εύκολα και μπορεί να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα σε χώρο ψυχαγωγίας που θα ταράξει τη στασιμότητα της προσωπικής σου ζωής αν είσαι μόνη. Ο ρομαντισμός είναι στα ύψη και μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και η ρουτίνα εξαφανίζεται. Με την πανσέληνο στις 19 μπορεί να νιώσεις ενοχικά για κάποια πράγματα που δεν έχουν γίνει όπως θα έπρεπε. Από τις 21, θα ασχοληθείς με πιο πρακτικά ζητήματα και εκκρεμότητες. Προσοχή στην εκμετάλλευση με Άρη/Ποσειδώνα στις 27. Ο Ουρανός βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και τα δεδομένα ανατρέπονται. Να είσαι έτοιμη και ψύχραιμη στις αλλαγές της προσωπικής σου ζωής. Υπάρχει αστάθεια και δεν συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, δεν υποχωρείς εύκολα και αναζητάς καταστάσεις που σε συναρπάζουν, σε βγάζουν από το συντηρητισμό και το συμβιβασμό. Η εβδομάδα του Πάσχα κρύβει εκπλήξεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

 Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ζώδια και ωροσκόπος

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 20, θέλεις να νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. Βέβαια, σκέφτεσαι και κάποια άλλα πρόσωπα ή κάποιες ελλείψεις που σε στεναχωρούν. Το ταίρι σου έχει πολλές απαιτήσεις και αυτό οδηγεί σε υπερένταση, εσύ θέλεις να ηρεμήσεις ή μπορεί να αισθάνεσαι ένα κενό. Η πανσέληνος στις 19 φέρνει ξεκαθαρίσματα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ενώ αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Από τις 21, αρχίζουν τα πράγματα να κινούνται πιο ευνοικά, είσαι πιο ομιλητική και εκδηλωτική. Ο Δίας στο ζώδιό σου είναι ανάδρομος και πολλές κινήσεις και όνειρα μπαίνουν σε αναμονή. Προσοχή τις ημέρες του Πάσχα στις οικογενειακές σου σχέσεις καθώς το κλίμα θα είναι περίεργο και οι πλανήτες θα βάζουν τρικλοποδιές. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Η Ινδική Αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μέλλοντος!
Πάρε τώρα στο 8758768138

ινδική αστρολογία

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 20, γεφυρώνει τις διαφορές στη σχέση σου μέσα από την επικοινωνία. Αν είσαι μόνη, θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες, να περιμένεις φλερτ και νέες γνωριμίες, μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου με γενναιοδωρία, είσαι δοτική και ένα πρόσωπο μπορεί να σου κλέψει την καρδιά. Με την πανσέληνο στις 19, δείχνεις πως όλα προχωρούν καλά ακόμα και αν δεν προχωράνε. Αναζητάς την ουσία, θέλεις να σε αγαπούν και να στο δείχνουν, διλήμματα και ανησυχίες κυριαρχούν. Από τις 21, κάποιες υποχρεώσεις βάζουν την ερωτική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Πρόσεξε μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Σπίτι και οικογένεια θα σε απασχολήσουν έντονα, δεν σκέφτονται όλοι σαν εσένα. Η εβδομάδα του Πάσχα φέρνει ανατροπές και εκπλήξεις που μπορεί να σε απογειώσουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Έγκυρες προσωπικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ζωδιακες προβλεψεις 2019

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το μήνα θέλεις να νιώσεις ασφαλής μέσα στη σχέση σου. Με την Αφροδίτη, ως τις 20, υπάρχει σταθερότητα. Ο Άρης ανεβάζει βέβαια τη λίμπιντο στα ύψη. Έχεις αυτοπεποίθηση και θάρρος. Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες ενέργειες με την πανσέληνο στις 19. Από τις 21, εκφράζεις πιο άνετα τα συναισθήματά σου και βρίσκεις ερωτικό ενδιαφέρον, αν είσαι μόνη, μέσα από το στενό σου κύκλο. Στο τέλος του μήνα, έχεις ανάγκη να ζήσεις το παραμύθι χωρίς συναισθηματικά δεκανίκια. Με τον Ουρανό κυριαρχεί η αστάθεια στην οικογενειακή σου ζωή και επαναστατείς συχνά απέναντι σε καταστάσεις που σε ξεβολεύουν. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

Αστρολογικες Προβλεψεις

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 20, βρίσκεται στο ζώδιό σου και συναντά τον Ποσειδώνα. Ο μήνας είναι πολύ ερωτικός και βάζει χρυσόσκονη στη σχέση σου. Είναι μια ευνοική περίοδος που αναζωπυρώνει το πάθος και φέρνει νέους έρωτες, αν είσαι μόνη, γοητεύεις. Περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και λύνεις διαφορές που είχαν δημιουργηθεί τον προηγούμενο μήνα. Βάζεις νέους όρους, φλερτάρεις και προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Αντίθετα, ο Άρης δημιουργεί εντάσεις στην οικογενειακή σου ζωή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και μια υπερένταση. Η πανσέληνος στις 19 βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας. Από τις 21, αναζητάς περισσότερο την ασφάλεια και ασχολείσαι με πρακτικά ή οικονομικά θέματα. Προσοχή στις τρικλοποδιές του Ποσειδώνα τις τελευταίες μέρες του μήνα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

αστρολογια

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

zodia simera

Δες επίσης:
~~> Για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019– 2020 ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA