Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 – Πώς θα εξελιχθεί για κάθε ζώδιο ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού;

Αφροδίτη και Άρης μέχρι τις 20 Αυγούστου βρίσκονται στο ερωτικό Λέοντα και υπόσχονται φλογερούς έρωτες. Στη συνέχεια περνούν στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου και επικρατεί η λογική.

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia


ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη ευνοεί την ερωτική σου ζωή και αναζωπυρώνει το πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες ερωτικές γνωριμίες. Βγες, διασκέδασε και πέρνα όμορφες στιγμές. Η νέα Σελήνη την 1η σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον έρωτά σου ή τα παιδιά σου. Αφροδίτη/Δίας φέρνουν δυνατά συναισθήματα ακόμα και αν έχουν σύντομη διάρκεια. Έρωτες δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια βρίσκονται στη σκηνή. Με τον Άρη αναζητάς την περιπέτεια, όμως από τις 18, εστιάζεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα προσπαθώντας να την κάνεις πιο όμορφη. Είναι το διάστημα που θα λύσεις πρακτικά θέματα και θα βάλεις τάξη. Η πανσέληνος του δεκαπενταύγουστου σε βρίσκει με κόσμο και διάθεση για φλερτ. Είσαι ιδιαίτερα ερωτική.  Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτός ο μήνας δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικός, όμως αν συγκατοικείς θα νιώσεις ασφαλής στη φωλίτσα σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ταξιδέψεις στα πάτρια εδάφη με το ταίρι σου. Η πανσέληνος το δεκαπενταύγουστο μπορεί να φέρει ανασφάλειες και εγωισμούς. Ο Άρης, από τις 18 στην Παρθένο κάνει το κλίμα πιο ερωτικό, τα πράγματα ηρεμούν και έχεις μεγαλύτερο κέφι για φλερτ και περιπέτειες. Με τη νέα Σελήνη στις 30, ο έρωτας σου χαμογελά στα ξαφνικά, μια έκπληξη μπορεί να σε απογειώσει. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ξεκουράσου, διασκέδασε, ζήσε τον έρωτα, τα πράγματα είναι πιο χαλαρά και ερωτικά.  Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό το μήνα μετακινείσαι συνεχώς και περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα συναρπαστική γνωριμία μέσα από ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση. Η επικοινωνία γενικώς ευνοείται, πείθεις το πρόσωπο που θέλεις να προσεγγίσεις. Κάνεις συζητήσεις, γνωριμίες και αποκαθιστάς σχέσεις που είχαν πληγεί, επουλώνεις πληγές. Με τον Άρη, από τις 18, θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω αν συγκατοικείς. Τα συναισθήματα είναι έντονα και μπορεί να εστιάσεις σε αυτά που σου λείπουν μέσα στη σχέση σου. Είναι η στιγμή που πρέπει να ακούσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Ο Δίας, σε ορθή πορεία από τις 11, σταματά να φρενάρει την προσωπική σου ζωή. Τώρα είσαι πιο κατασταλαγμένη και περιμένεις τη σχέση σου να ανθίσει σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το μήνα προσπαθείς να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή. Σου δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις που επλήγησαν από υπερβολικές κουβέντες. Χαλάρωσε στην αγκαλιά του συντρόφου σου και απόλαυσε όμορφες στιγμές στην ακρογιαλιά. Δώσε χώρο στο ταίρι σου να αναπνεύσει. Η πανσέληνος του δεκαπενταύγουστου ανεβάζει τη λίμπιντο, φέρνει πάθος αλλά και ζήλιες. Με την Αφροδίτη, από τις 21, γνωρίζεις νέα πρόσωπα, κάνεις συζητήσεις και επαφές, αν είσαι μόνη, μέσα από εκδρομές ή το κοντινό σου περιβάλλον. Με τον Άρη, από τις 18, η συναισθηματική σου ζωή αλλά και η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία σου βελτιώνονται. Η νέα Σελήνη στις 30 φέρνει καλά νέα στην προσωπική σου ζωή, ανοίγει ο δρόμος για νέες γνωριμίες που θα έρθουν απρόσμενα και με συναρπαστικό τρόπο.  Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις και απαντήσεις στα  ερωτήματα σου κάλεσε στο 9011901162!

ερωτικές προβλέψεις

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης χορεύουν στο ζώδιό σου και οι προβολείς πέφτουν πάνω σου. Αναδεικνύεις τη γοητεία και το δυναμισμό σου. Είναι ένας φλογερός μήνας, με φλερτ, περιπέτειες και όμορφες στιγμές. Η τύχη χαμογελά στην ερωτική σου ζωή, αν επιθυμείς μπορεί να αποκτήσεις και παιδί. Ερωτεύεσαι με πάθος και με το Δία, σε ορθή πορεία από τις 11, οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται. Πολλά πράγματα που ονειρευόσουν παίρνουν σάρκα και οστά. Η νέα Σελήνη την 1η στο ζώδιό σου σε παρακινεί σε νέα ξεκινήματα. Προσοχή στην πανσέληνο του δεκαπενταύγουστου στο απέναντι ζώδιο σε παρορμητικές και εγωιστικές συμπεριφορές, μην τραβάς το σκοινί. Επικοινώνησε σωστά με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 12. Με τον Άρη, από τις 18, χαλάρωσε και απόλαυσε τις μικρές χαρές της καθημερινότητας.  Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι ένας ρομαντικός μήνας όπου μπορεί να σκέφτεσαι πλατωνικά ένα πρόσωπο που σου λείπει. Πρόσεχε μη μπλέξεις με ένα άτομο που δεν είναι ξεκάθαρο στα συναισθήματά του. Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, θα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Με τη νέα Σελήνη την 1η θέλεις να μείνεις μόνη και να σκεφτείς. Ο Ερμής, από τις 12, ευνοεί τις μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις. Μπορεί να αγχωθείς στην πανσέληνο του δεκαπενταύγουστου ή να φλερτάρεις με άτομο από τη δουλειά. Το διάστημα γίνεται πιο ερωτικό με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 21. Η γοητεία σου αυξάνεται, ακτινοβολείς. Ο Άρης, στο ζώδιό σου από τις 18, σε κάνει δυναμική. Το σκηνικό σε οδηγεί σε ένα νέο μεγάλο έρωτα ή στην επισημοποίηση μιας σχέσης. Η νέα Σελήνη στις 30 στο ζώδιό σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή, κάνεις νέα ξεκινήματα.  Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

τράπουλα ταρώ 2019

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη βοηθά τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Αναζητάς κάτι καινούργιο μέσα από φιλίες και παρέες και μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία. Η νέα Σελήνη την 1η φέρνει γνωριμίες στις διακοπές , φλερτάρεις και ένα πρόσωπο μπορεί να σε συναρπάσει. Μπορεί να νιώσεις παράξενα και ασυνήθιστα κοντά του. Η πανσέληνος του δεκαπενταύγουστου φέρνει πάθος στην αισθηματική σου ζωή. Η περίοδος είναι πολύ ερωτική και το θερμόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα. Με τον Άρη, από τις 18, μπορεί να νιώσεις πως το ταίρι σου δεν σε στηρίζει όσο θα ήθελες. Με την Αφροδίτη, από τις 21, έχεις ανάγκη να ηρεμήσεις, θέλεις να πάρεις αποστάσεις από τους άλλους. Είσαι έτοιμη να υποχωρήσεις αν ο άλλος το αξίζει ή μπορεί να θέλεις να κάνεις έναν απολογισμό του διαστήματος που προηγήθηκε. Απόλαυσε τις χαρές του καλοκαιριού χωρίς άγχος.  Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Έγκυρες προσωπικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ζωδιακες προβλεψεις 2019

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να ταράξουν τη σχέση σου και οι ισορροπίες είναι λεπτές. Μπορεί να γοητευτείς από ένα άτομο κύρους ή αν η σχέση σου είναι καλή, μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να φλερτάρεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο ή σε μια εκδήλωση. Μέχρι τα μέσα του μήνα έχεις πολλές υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να χαρείς τον έρωτα. Νιώθεις πολύ δυνατά συναισθήματα για ανώτατο πρόσωπο στην πανσέληνο του δεκαπενταύγουστου. Το κλίμα αλλάζει με την Αφροδίτη, από τις 21, με τη βοήθεια φίλων. Η ανεμελιά του καλοκαιριού κρύβεται στην κοινωνικότητα και τις φιλίες. Ένα ειδύλλιο μπορεί να προκύψει με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες έβλεπες φιλικά. Η νέα Σελήνη στις 30 σε αποζημιώνει στον ερωτικό τομέα. Άνοιξε τους ορίζοντές σου.  Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

ζωδια και σεξ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο έρωτας αυτό το μήνα είναι μια περιπέτεια, είναι φλογερός, τα προσωπικά σου σχέδια προωθούνται και αποκτάς εμπειρίες. Η νέα Σελήνη την 1η σε ενθουσιάζει, σε κάνει εξωστρεφή, είσαι έτοιμη για περιπέτειες και έντονα συναισθήματα. Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου, πετάς στα σύννεφα. Αν έχεις σχέση, μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι με το ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο από μακριά ή από το εξωτερικό. Η τύχη σου χαμογελά και ο έρωτας είναι πιο κοντά από ποτέ. Κάποιες διαφωνίες μπορεί να προκύψουν με την πανσέληνο το δεκαπενταύγουστο. Ο Δίας στο ζώδιό σου, σε ορθή πορεία από τις 11, φέρνει ανοίγματα. Με τον Άρη, από τις 18, μπορεί να πιεστείς λόγω φόρτου εργασίας. Με την Αφροδίτη, από τις 21, οι προτεραιότητες αλλάζουν και στρέφεις το βλέμμα στην επαγγελματική σου ζωή.  Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

 Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ζώδια και ωροσκόπος

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το μήνα δεν θα μπορέσεις να ελέγξεις να συναισθήματά σου, το πάθος θα σε συνεπάρει. Είσαι πολύ ερωτική και αναζητάς ερωτικές συγκινήσεις. Αν είσαι σε σχέση, είσαι ελεγκτική, κτητική με το ταίρι σου. Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο ως τις 11 σου δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσεις τυχόν προβλήματα και παρεξηγήσεις στη σχέση σου. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δεν σε αφήνει να αντιμετωπίζεις ανάλαφρα τις καταστάσεις. Η πανσέληνος το δεκαπενταύγουστο φέρνει τις συναισθηματικές σου ανάγκες στην επιφάνεια αλλά και τις εμμονές σου. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με οικονομική επιφάνεια που θα σε στηρίξει. Η Αφροδίτη, από τις 21, σε κάνει πιο αισιόδοξη. Μπορεί να έχεις κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις ενώ και με τη νέα Σελήνη στις 30, τα πράγματα είναι θετικά για την προσωπική σου ζωή. Ο Άρης, από τις 18, σε κάνει πιο δραστήρια και παραγωγική. Ξυπνάς και κάνεις συναισθηματικές επαφές που μετράνε.
 Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Η Ινδική Αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μέλλοντος!
Πάρε τώρα στο 8758768138

ινδική αστρολογία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτός ο μήνας είναι φλογερός και γεμάτος εξελίξεις. Η τύχη σου χαμογελά. Μπορεί να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου και να κάνεις μια νέα αρχή, το ερωτικό θερμόμετρο είναι στα ύψη. Αν είσαι μόνη, το φλερτ κυριαρχεί αλλά μπορεί να εμπεριέχει και πολλές απαιτήσεις. Αυτό δείχνει η πανσέληνος του δεκαπενταύγουστου στο ζώδιό σου. Κάνε ένα βήμα πίσω και μην μεγεθύνεις τις καταστάσεις χωρίς λόγο. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα αλλά μπορεί να νιώθεις και εξαρτημένη. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και μπορεί από υπερβολική αγάπη να περάσεις σε τάσεις κτητικότητας. Με τον Άρη, από τις 18, το πάθος κυριαρχεί. Με την Αφροδίτη, από τις 21, εξετάζεις τα θέλω σου. Συνειδητοποιείς πολλά στην προσωπική σου ζωή, κυρίως στη σχέση με το ταίρι σου. Οι αντιπαραθέσεις δοκιμάζουν την αντοχή της. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μέσα από την κοινωνικότητα, την εξωστρέφεια, τις φιλίες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

Αστρολογικες Προβλεψεις

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτό το μήνα, η ερωτική σου ζωή δεν είναι προτεραιότητα, έχεις πολλά να τακτοποιήσεις. Παραμελείς τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου, γίνεσαι απόμακρη και αυστηρή. Βέβαια, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο και την καθημερινότητα. Η πανσέληνος του δεκαπενταύγουστου μπορεί να φέρει κάποια γκρίνια με το ταίρι σου. Νιώθεις μόνη, θέλεις να απομονωθείς από τη φασαρία και από ανθρώπους που δεν σε καταλαβαίνουν. Μια μυστική σχέση είναι πιθανή. Η Αφροδίτη από τις 21 και ο Άρης, από τις 18 στο απέναντι ζώδιο αλλάζουν το κλίμα και η προσωπική σου ζωή έρχεται στο επίκεντρο. Κάνε υπομονή καθώς μπορεί να προκύψουν έντονες αντιπαραθέσεις στην προσπάθειά σου να αφυπνίσεις το ταίρι σου να ασχοληθεί περισσότερο με τη σχέση σας. Γάμος ή σχέση σε απασχολούν πολύ. Η νέα Σελήνη στις 30, επίσης στο απέναντι ζώδιο, φέρνει σημαντικές εξελίξεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astrologia

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

zodia simera

Δες επίσης:
~~> Για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019– 2020 ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA