Ερωτικα Ιουνιου: Μηπως σκεφτεσαι την (ή τον) πρωην σου;

Ερωτικά Ιουνίου: Μήπως σκέφτεσαι την (ή τον) πρώην σου;

Μια παλιά αγάπη, πολλές φορές, μένει κολλημένη στο μυαλό. Μπορεί να αφήσεις εύκολα πίσω σου το παρελθόν και να ζήσεις το τώρα; Πως θα εξελιχτεί η ερωτική σου ζωή τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού;

ΚΡΙΟΣ
Είσαι από τα ζώδια που δεν ασχολείται με το παρελθόν αλλά με το παρών. Ξέρεις να κρατάς το ταίρι σου, να ανανεώνεσαι, να κάνεις συνεχώς προτάσεις, να ζεις την περιπέτεια και την τρέλλα του έρωτα.

Η μεγάλη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου άλλαξε καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες ίσως να αυξήθηκαν και αυτό μπορεί να επηρέασε επιλογές και προτεραιότητες. Αν ακόμα τα πράγματα στη σχέση σου δεν έχουν ξεκαθαρίσει, αυτό το μήνα θα πάρεις απαντήσεις. Βγαίνουν στην επιφάνεια άλλες προτιμήσεις, γούστα ή συμφέροντα. Ο μήνας απαιτεί προσοχή και αυτό ισχύει και για νέες γνωριμίες. Μην αφήνεις οικογενειακά πρόσωπα να εμπλέκονται στην προσωπική σου ζωή. Μην ζητάς επίσης περισσότερα απ’όσα μπορείς να πάρεις.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κινείσαι αργά, αργείς να αγαπήσεις, αργείς να ξεπεράσεις πρώην. Δύσκολα βάζεις κάποιον στην καρδιά σου. Θα πρέπει να νιώσεις πρώτα συναισθηματική ασφάλεια γιατί την έχεις ανάγκη πριν ανοίξεις φτερά.

Καλό θα ήταν αυτό το μήνα να συζητήσεις με το ταίρι σου, να ανταλλάξετε απόψεις για να βγείτε από τη ρουτίνα και τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Δες ξεκάθαρα ποιος είναι ο άλλος και τι μπορεί να περιμένεις από αυτόν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα βελτιώσει τις σχέσεις σου, θα πάρεις αποφάσεις που θα έχουν διάρκεια,ένας γάμος ή μια επισημοποίηση είναι πιθανά. θα σε κάνει επίσης γοητευτική, ερωτική. Αν είσαι μόνη, βάλε τα δυνατά σου, φλερτ και δέσμευση είναι βέβαια. Η νέα Σελήνη στις 24 εξάλλου φέρνει νέες γνωριμίες.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

μεταφυσικό

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις την ικανότητα να περιγράφεις μια παλιά αγάπη, τη μια μέρα, σαν το καλύτερο βίωμα της ζωής σου και την επόμενη μέρα, σαν μια περιπέτεια της βραδιάς. Μάλλον εξαρτάται από τις διαθέσεις της στιγμής.

Ο Κρόνος, από το Δεκέμβριο του 2014, έχει βομβαρδίσει τις σχέσεις σου. Μπορεί να έχουν αλλάξει οι ανάγκες σου, οι προτιμήσεις σου, οι προτεραιότητές σου, τα ενδιαφέροντά σου. Πολύ πιθανό να έχεις βιώσει από τότε και έναν χωρισμό. Αν όμως έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις τα εμπόδια, ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις τη σχέση σου και θα βρεις τον τρόπο να το κάνεις. Αυτός και ο επόμενος μήνας είναι βοηθητικοί. Κάνε μια ενδοσκόπηση, εκλογίκευσε όσα νιώθεις. Με την πανσέληνο στις 9 μπορεί να νιώσεις εξαρτημένη από το σύντροφό σου, όμως ο Δίας είναι βέβαιο ότι φέρνει καλύτερες μέρες στην ερωτική σου ζωή.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

άστρα και όραμα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι απόλυτα συνδεδεμένη με το παρελθόν και στη σκέψη σου κατοικοεδρεύουν αγάπες φαντάσματα. Μπορεί να έχεις πληγωθεί πολύ, όμως δεν το λες. Νοσταλγείς και μελαγχολείς με την πρώτη ευκαιρία.

Αυτό το μήνα αλλά και τον επόμενο ξεκαθαρίζεις και βάζεις νέους κανόνες στην αγάπη. Μπορεί να συνεχίζεις να αγαπάς ένα πρόσωπο αλλά η ερωτική επιθυμία μπορεί να έχει πεθάνει. Κρίνεται αναγκαίο να συνυπάρξει η αγάπη με το σεξ, διαφορετικά, διαφωνίες, ζήλια και γκρίνια θα βγουν στην επιφάνεια. Βγαίνεις από λήθαργο και θα καταλάβεις τι μπορεί να προχωρήσει ή όχι. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να δεις ποιοι σε στηρίζουν. Ένας έρωτας, με φιλικό πρόσωπο, είναι πιθανός.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ζώδια και ωροσκόπος 2017

ΛΕΩΝ
Είναι πιθανό μια παλιά αγάπη να υπάρχει και τώρα, ταυτόχρονα με κάτι νέο. Άλλωστε, πάντα στη ζωή σου, υπάρχει μια αυλή γιατί ποτέ δεν ξέρεις…

Αυτός ο μήνας αλλά και ο επόμενος μπορεί να αναδείξουν τις διαφορές που υπάρχουν στη σχέση σου, μπορεί να τις γνωρίζεις αλλά να μη θέλεις να τις αντιμετωπίσεις. Ζήλια, εντάσεις, πείσμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο κυριαρχούν. Μη δίνεις μεγάλες διαστάσεις. Μπορεί να έρθουν κόντρα χρήματα με αισθήματα. Αν είσαι μόνη, προχώρα σιγά-σιγά με νέες γνωριμίες μέχρι να καταλάβεις που πατάς. Εξιδανίκευση αλλά και δραματοποίηση για όσα δεν έχεις είναι πιθανά. Με την πανσέληνο στις 9 θέλεις να ερωτευτείς, όμως οι συνθήκες δεν είναι ακόμα ώριμες. Η Αφροδίτη σε κάνει λίγο ψυχρή και κόβει κάθε συναισθηματικό αυθορμητισμό. Αναζήτησε καταφύγιο σε πρόσωπα που σε καταλαβαίνουν. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

Ζώδια 2017

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναλύεις και επεξεργάζεσαι παλιές ερωτικές εμπειρίες κατά καιρούς. Αν τις αναλύεις και με τη νέα σου σχέση, θα κερδίσει την εκτίμησή σου. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να φοβηθεί κάτι που για σένα βρίσκεται στο αρχείο.

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου, να πάρεις πρωτοβουλίες και να φέρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Θα κατακτηθείς και θα ενδώσεις. Η διστακτικότητά σου εξαφανίζεται και παίρνεις το ρόλο στα χέρια σου. Όνειρα και επιθυμίες πραγματοποιούνται. Μην εγκατελείπεις στα εμπόδια. Η Αφροδίτη σε κάνει αισθησιακή και μετά από καιρό, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στον έρωτα. Αν έχεις σχέση, επικοινωνείς καλύτερα και λύνεις κάθε πρόβλημα.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

ζωδια και σεξ 2017

ΖΥΓΟΣ
Έχεις την τάση να κρατάς στη συλλογή σου παλιές αγάπες με τις οποίες είχες όμορφες αναμνήσεις. Περισσότερο όμως από αυτές, απολαμβάνεις το τώρα, τον αισθησιασμό και τις απολαύσεις με τη νέα σου σχέση.

Μπορεί η Αφροδίτη να σου δίνει λάμψη και γοητεία, όμως αυτό το μήνα κυριαρχούν εντάσεις στις σχέσεις σου. Η ζεστασιά δεν φωλιάζει ανάμεσά σας, ο σύντροφός σου μπορεί να έχει απορροφηθεί από διάφορα προβλήματά του και να μην καταννοεί τις ανάγκες σου. Θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου. Η νέα Σελήνη σου επιτρέπει να κάνεις μια βοηθητική συζήτηση μαζί του ενώ και η πανσέληνος στις 9 διεγείρει τις αισθήσεις και σε φέρνει στο πλευρό αγαπημένων προσώπων.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

αστρολογία 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι πολύ πιθανό να μην τα πηγαίνεις καλά με τις παλιές αγάπες των άλλων. Είναι απαγορευτικό βέβαια να μιλάνε για τις δικές σου παλιές αγάπες και να ασκούν κριτική. Θα μιλήσεις γι’αυτές μόνο όταν έχεις εσύ διάθεση και οι άλλοι απλά θα μένουν να σε ακούν χωρίς λόγια.

Η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Οι νέες σχέσεις του μήνα θα έχουν την τάση να σε κάνουν ευτυχισμένη. Η ζωή είναι μικρή, άλλαξε τρόπο σκέψης και βάλε την αισιοδοξία και το πάθος στη ζωή σου. Χαμογέλα, φλέρταρε. Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου, διώξε τα αρνητικά, στήριξέ τον και μην αφήνεις τρίτα πρόσωπα να παρεμβαίνουν στη ζωή σου. Δες πιο στενά τη σχέση σου. Μίλα για τα συναισθήματά σου χωρίς το φόβο της απόρριψης. Η Αφροδίτη μπορεί να σε κάνει πιο εξαρτημένη αυτό το μήνα με το άτομο που ποθείς. Μια δέσμευση είναι πιθανή.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Έγκυρες προσωπικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ζωδια και φλερτ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν κρατάς κακία σε κανέναν , κρατάς μόνο καλές αναμνήσεις από παλιές σχέσεις. Οι τάσεις σου βέβαια για ελευθερία και ανεξαρτησία μπορεί να έχουν απογοητεύσει πολλούς και κανείς να μην έχει αισθανθεί μαζί σου συναισθηματική ασφάλεια.

Προσπάθησε αυτό το μήνα να αλλάξεις τρόπο σκέψης για να αποφύγεις εντάσεις. Μην κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού. Κάνε συζητήσεις για να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να επέλθει η ισορροπία. Αναγνώρισε στο ταίρι σου όσα σου έχει προσφέρει, εκδήλωσε την αγάπη σου. Αν δεν το κάνεις ή αν οι πράξεις σου είναι διαφορετικές από τα λόγια σου, τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Επικοινώνησε ουσιαστικά με το σύντροφό σου για να αποφύγεις τη μοναχικότητα. Μπορεί ο μήνας να μην είναι και πολύ ερωτικός, είναι όμως άριστος για να βάλεις σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα. Η πανσέληνος στις 9 άλλωστε σου ζητά να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις και απαντήσεις στα  ερωτήματα σου κάλεσε στο 9011901162!

τα ζώδια σήμερα 2017

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν μιλάς ποτέ για τις παλιές σου αγάπες, ούτε και για τα αισθήματα που νιώθεις στην τωρινή σου σχέση. Κυριαρχεί το μυστήριο και οι άλλοι απλά υποθέτουν από τα λεγόμενά σου.

Αν βιώνεις δύσκολες καταστάσεις, προσπάθησε αυτό το μήνα όχι να τις αλλάξεις αλλά να προφυλαχτείς και να τις αντιμετωπίσεις με διαφορετική οπτική. Κάποιες εντάσεις θα δοκιμάσουν τη σχέση σου, οι καταστάσεις θα δοκιμάζουν τα νεύρα σου, μια κρίση είναι πιθανή με μεγάλες διαστάσεις. Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά, άσε το σύντροφό σου να πάρει πρωτοβουλίες. Το τελευταίο δεκαήμερο, θα κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι μόνη, τόλμα να προσεγγίσεις άτομα που σε ενδιαφέρουν, ότι δημιουργηθεί τώρα θα έχει διάρκεια αρκεί να μην είναι κάτι επιπόλαιο. Να είσαι ξεκάθαρη στις επιθυμίες και την επικοινωνία σου. Η Αφροδίτη σου δίνει ερωτική διάθεση και νέες εμπειρίες. Μπορεί να γοητευτείς από μια νέα γνωριμία.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

τράπουλα ταρώ 2017

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι παλιές αγάπες σου καθορίζονται από το ψυχικό ή πνευματικό δέσιμο που είχες δημιουργήσει ή από τη βοήθεια που έδωσες τότε. Οπότε αν εμφανιστεί ξανά ένας πρώην, θα το ξανακάνεις. Νιώθεις πως είσαι ο σωτήρας του κόσμου.

Αυτό το μήνα νιώθεις πως φτιάχνει το ένα, χαλάει το άλλο. Ψυχραιμία. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στις καταστάσεις για να ισορροπήσεις. Μπορεί να νιώσεις καταπίεση και να θέλεις να κάνεις αλλαγές. Μη δίνεις την εντύπωση ότι είσαι δεδομένη ή ότι προσέχεις το ταίρι σου περισσότερο από τον εαυτό σου. Αν είσαι μόνη,μην ενθουσιαστείς πολύ γρήγορα, προχώρα με μέτρο, παίξτο και λίγο δύσκολη. Πέρνα καλά με πράγματα που σε ευχαριστούν. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ερωτική αστρολογία 2017

ΙΧΘΥΕΣ
Μια παλιά αγάπη, ένας μεγάλος έρωτας που έζησες και δεν ήταν δημιούργημα της φαντασίας σου αλλά πραγματικότητα, δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό σου. Η αγάπη είναι δυνατή αλλά και η φαντασία σου επίσης. Τίποτα δεν μπορείς να εξηγήσεις με τη λογική, είναι θέμα χρόνου να πάψεις να σκέφτεσαι τα παλιά.

Σου δόθηκε η ευκαιρία πριν δυο μήνες να τεστάρεις ανθρώπους, συναισθήματα αλλά και τις προτιμήσεις σου. Ξέρεις πλέον τι απαιτείται για να κρατηθεί μια σημαντική σχέση. Μέσα από κάποια γεγονότα, μπορεί οι ανάγκες σου να άλλαξαν. Αν η σχέση σου έχει διατηρηθεί, ήρθε η στιγμή να την ανανεώσεις και να την βελτιώσεις. Η δημιουργικότητα και η ευαισθησία είναι στα ύψη. Η Αφροδίτη σε βοηθά να πατάς γερά στη γη, να μην παρασύρεσαι από συναισθηματισμούς και να μένεις στο πλευρό ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Θα νιώσεις ψυχική και σωματική ανάταση, θα υπάρχει εξωστρέφεια και θα κάνεις επαφές με άτομα με αμοιβαία συναισθήματα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα-μόνο 0,75€/1′!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

 

πηγή: missblοοm.gr

 

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το 2017!

zodia simera

Δες επίσης:
~~> Για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017 – 2020 ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

astrologikos xartis

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA