Feng Shui Tips για να ελξετε τον ιδανικο συντροφο

Γιατί προσελκύουμε τους λάθος άντρες; Γιατί τους πιστεύουμε, αφηνόμαστε και μετά μένουμε πάλι μόνες; Τι είναι αυτό που θα μας κάνει να εμπιστευτούμε τον σωστό; Και ποιος είναι αυτός;
Πολλά τα ερωτήματα με μόνη σίγουρη την απάντηση ¨Δεν θέλω να πληγωθώ ξανά¨.

Λοιπόν κορίτσια, δεν θέλει κόπο, ούτε ψάξιμο, θέλει τρόπο και το Feng Shui θα βοηθήσει ώστε να βρούμε και να χαρούμε τον έρωτα της ζωής μας.

1. Ξεκαθαρίστε τι είναι αυτό που θέλετε.
Ακριβώς όπως όταν ψάχνετε για ένα σπίτι, μια δουλειά, ένα ζευγάρι παπούτσια. Τι είναι αυτό που θέλετε, τι είναι αυτό που δεν θέλετε. Δείτε το σαν εικόνα, περιγράψτε το.
Για να προσελκύσετε κάτι στη ζωή σας, πρέπει να ξέρετε ακριβώς πώς το θέλετε. Αλλιώς δημιουργείται χάος, διαταράσσετε την ενέργεια και ο μαγνήτης δεν λειτουργεί πια.

2. Κάντε απογραφή.
Κοιτάξτε το σπίτι σας και καταγράψτε τα πάντα.
Η απογραφή θα πρέπει να περιλαμβάνει τα πράγματα που χαίρεστε να βλέπετε, που σας κάνουν να νιώθετε aευχάριστα, καθώς και εκείνα που σας τρομάζουν (ένα αντικείμενο), σας μελαγχολούν (ένα αντικείμενο που σας θυμίζει ένα ταξίδι που δεν κάνατε ποτέ), που σας θυμώνουν ( το δώρο του πρώην σας).
Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε αμέσως, δεν πειράζει, δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Αλλά στο τέλος κατάγραψε τα πάντα.

αστρολογία 2015 ζώδια

3. Τώρα κάντε μια λίστα. ¨Μου αρέσουν¨ και ¨Δεν μου αρέσουν¨
Διαβάστε προσεκτικά την λίστα σας και νιώστε τα συναισθήματα που σας πλημυρίζουν. Ξεφορτωθείτε αμέσως ότι σας προκαλεί αρνητισμό. Χωρίς τύψεις. Κάντε το τώρα.
Τώρα δείτε τι σας χαροποιεί. Μήπως είναι κάτι κρυμμένο σε κάποιο συρτάρι; Μήπως χαμογελάτε πάντα βλέποντας κάτι, την ώρα που ανοίγετε ένα ντουλάπι; Τα πράγματα που σας προκαλούν θετικά συναισθήματα και έχουν καλή ενέργεια δεν πρέπει να τα κρατάτε κρυμμένα. Τοποθετήστε τα στο δωμάτιο που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας. Τοποθετήστε ένα τέτοιο αντικείμενο έτσι ώστε να το βλέπετε μπαίνοντας σπίτι. Ή στο μπάνιο, ώστε να το βλέπετε κάθε πρωί που ξυπνάτε.

Επόμενη ερώτηση:
Νιώθετε ότι κάτι λείπει από την ζωή σας;
Τι είναι αυτό που σας λείπει; Ένας άνθρωπος; Θα θέλατε πραγματικά να ζείτε μαζί με έναν σύντροφο; Ή απλά είναι μια ωραία ιδέα; Πρέπει να το θέλετε100%

4. Κάντε εικόνα το όνειρο σας.
Μερικές μπορείτε να κλείσετε τα μάτια και να ονειρευτείτε. Κάντε το. Δημιουργήστε εικόνες, απλές καθημερινές, πολλές εικόνες. Ονειροπολήστε.
Για όσες δεν μπορείτε να δείτε εικόνες με τα μάτια κλειστά, δοκιμάστε να τις δείτε φτιάχνοντας τες. Ζωγραφίστε τες, κάντε ένα κολάζ από φωτογραφίες και στιγμές που θα θέλατε να ζήσετε. Βάλτε τες απέναντι από το κρεβάτι σας. Ώστε να είναι το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που βλέπετε.
Με τον καιρό μην φοβηθείτε να προσθέσετε κάτι στο όραμα ή στις φωτογραφίες σας. Δεν είναι κακό που δεν τα σκεφτήκατε όλα από την αρχή. Σιγά σιγά μπορείτε να εμπλουτίζετε το όνειρο. Να χρωματίζετε τον βασικό κορμό σας.
Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις. Κάθε φορά που πιάνεται το μυαλό σας να δημιουργεί μια αρνητική σκέψη, κάντε αμέσως μια διορθωτική θετική.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα 2016

5. Καθαρίστε το σπίτι σας.
Θέλουμε την ενέργεια να ρέει και όχι να είναι στάσιμη και να μετατρέπεται σε αρνητική.
Κρατάτε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Όταν το σπίτι σας είναι σε τάξη, το μυαλό σας λειτουργεί καλύτερα, δίνει πιο ξεκάθαρα μηνύματα και δεν μπερδεύει τους γύρω σας αλλά και εσάς.
Κάθε πραγματικότητα ήταν κάποτε ένα όνειρο.
Ζούμε αυτό που φοβόμαστε ή αυτό που απολαμβάνουμε.
Διώξτε λοιπόν τις άσχημες, αρνητικές σκέψεις, διώξτε τους φόβους σας και γεμίστε χαρά. Και όταν το κάνετε, θα έρθει.

Feng Shui Tips για να έλξετε τον ιδανικό σύντροφο

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

πηγή: queen.gr

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA