Διακοσμηστε το σπιτι σας Χριστουγεννιατικα, με τη βοηθεια του Feng Shui

Το Feng shui είναι ένα εργαλείο για τη δημιουργία ήρεμης και αρμονικής ενέργειας τα Χριστούγεννα. Ας δούμε μερικές βασικές συμβουλές για την διακόσμηση του σπιτιού.

 • Διακοσμήστε το σπίτι σας με τα σωστά feng shui χρώματα για την ενίσχυση, καθώς και την ισορροπία της ενέργειας την περίοδο των Χριστουγέννων .
 • Στην πιο ψυχρή εποχή του χρόνου το στοιχείο της φωτιάς θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε. Αυτό σημαίνει πολλά κεριά, αναμμένο τζάκι, λαμπερά φωτάκια Χριστουγέννων και έντονο κόκκινο και χρυσό.
 • Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε τη φωτιά σαν χρωματικό στοιχείο, όπως το κόκκινο, το μοβ, το μπορντό, είναι ιδιαίτερα σκόπιμο , προκειμένου να ζεσταθεί την ενέργεια του σπιτιού σας να μην ξεχάσουμε τη βασική αρχή feng shui της ισορροπίας.

Πώς να χρησιμοποιήσουμε σωστά το χρώμα;
Εάν έχετε μια μη ισορροπημένη ενέργεια, αυτό μπορεί να φέρει μια πυρκαγιά ή το κάψιμο φώτων, κάτι που συμβαίνει σε πολλά σπίτια έχοντας κυρίαρχο το κόκκινο χρώμα. Μπορεί να φέρει την επαγγελματική εξουθένωση ή συναισθηματικά ξεσπάσματα. Οι χαμηλής ενέργειας άνθρωποι συχνά αισθάνονται μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων κουρασμένοι. Αυτό οφείλετε στο έντονο στρες που μπορεί να προκαλέσει το κόκκινο χρώμα.
Ισορροπήστε λοιπόν το κόκκινο, τοποθετώντας παράλληλα το ασημί ή το γκρι ή το λευκό.

 

Τοποθετήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας στη σωστή θέση. Το δέντρο ανήκει στο στοιχείο του ξύλου, οπότε τοποθετήστε το σε μια περιοχή που είναι είτε συμβατή με αυτό το στοιχείο. Οι καλύτερες περιοχές για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας είναι :

 

 • Ανατολή, τα νοτιοανατολικά και τα νότια.
 • Η τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε μια από αυτές τις περιοχές θα φέρει την αρμονική ενέργεια , λόγω της ευεργετικής ισορροπία των πέντε στοιχείων.
 • Αν δεν μπορείτε να το τοποθετήσετε σε κάποια από τις παραπάνω περιοχές τότε συμβουλευτείτε τα χρώματα που θα πρέπει να κυριαρχούν ανάλογα με την κατεύθυνση του.

 

Βορράς – μπλε , γκρι, μαύρο , άσπρο.

 • Βορειοανατολικά, κέντρο και νοτιοδυτικά – κόκκινο, ροζ , κίτρινο, γήινοι τόνοι.
 • Δύση και βορειοδυτικά -γκρι , γήινες αποχρώσεις , λευκό.

 

Χρησιμοποιήστε κεριά για να διατηρείτε την ενέργεια του σπιτιού σας ζεστή και θετική.
Τα κεριά, ιδιαίτερα από κερί μέλισσας, κάνουν μια εξαιρετική δουλειά στον καθαρισμό της ενέργειας.
Η φωτιά του κεριού καθαρίζει την ενέργεια, ενώ η ζεστασιά και η λάμψη του μπορεί να απαλύνει πραγματικά συναισθηματικές ανισορροπίες και ανησυχίες.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα κεριά για καλύτερο Feng Shui στο σπίτι σας;

 • Οι καλύτεροι χώροι του σπιτιού για την τοποθέτηση κεριών, είναι : Νότιος, νοτιοδυτικά, βορειοανατολικά και το κέντρο του σπιτιού σας . Είναι καλύτερο να περιορίσει τα πολλά κεριά στη δύση, τα βορειοδυτικά, στην ανατολή, τη νοτιοανατολική και Βόρεια πλευρά.. Αυτό ισχύει για μεγάλα ή πολλά κεριά και όχι για ρεσό.
 • Τα κεριά είναι εξαιρετικό feng shui στο υπνοδωμάτιο σας , στο μπάνιο, στο τραπέζι ή στο σαλόνι .
 • Χρησιμοποιήστε αρωματικά και αγνά αιθέρια έλαια για να δημιουργήσετε θετική ενέργεια σε διάφορες περιοχές του σπιτιού σας.
  Χρησιμοποιώντας τα αιθέρια έλαια καθημερινά είναι μια εξαιρετική πηγή θετικής ενέργειας για το σπίτι σας. Για τα Χριστούγεννα , ταιριάζουν καλύτερα τα αρώματα του μανταρινιού, της κανέλας , του μήλου και του πεύκου.

 

Διακοσμήστε το σπίτι σας με πολλά ζωντανά φυτά.

Τα φυτά είναι πάντα καλό feng shui, καθώς καθαρίζουν την αρνητική ενέργεια στο χώρο.

 

Δοκιμάστε να ψήσετε μερικά κουλουράκια ή κάποιο γλυκό. Θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα και θα σας φέρει πιο κοντά με αυτούς που θα τα μοιραστείτε. Και μην ξεχάσετε ότι τα Χριστούγεννα εκτός από τα στολίδια χρειάζονται το χαμόγελό και την αισιοδοξία σας.

 

Και του χρόνου, να σας δείτε όπως επιθυμείτε.

Διακοσμήστε το σπίτι σας Χριστουγεννιάτικα, με τη βοήθεια του Feng Shui

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα 2016

πηγή: queen.gr

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA