Οι οικοι στην Αστρολογια

Σημαντικό κομμάτι στην αστρολογία και στην ερμηνεία ενός προσωπικού ωροσκοπίου κατέχει ο ρόλος της οικοθεσίας. Οι οίκοι σχετίζονται με τους τομείς της ζωής μας ενώ παράλληλα χρωματίζονται από τα ζώδια και από τους πλανήτες που εμπεριέχουν. Οι πλανήτες στον πρώτο οίκο λειτουργούν με τρόπο ενεργητικό, δυναμικό και εκφραστικό, στον δεύτερο οίκο με τρόπο πιο ειδικό, στον τρίτο επικοινωνιακά, στον τέταρτο προστατευτικά, στον πέμπτο δημιουργικά, στον έκτο απελευθερωτικά ή αλτρουιστικά, στον έβδομο μαθαίνουν να συνεργάζονται, στο όγδοο έντονα και προκλητικά, στον ένατο φιλοσοφημένα, στον δέκατο δραστικά, στον ενδέκατο ομαδικά ή συλλογικά και στον δωδέκατο υποσυνείδητα ή ακόμα καλύτερα ασυνείδητα.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα 2016


Υπολογισμός Οίκων:
Όσον αφορά τώρα τους τρόπους υπολογισμού των οίκων οι χρησιμοποιούνται πολλοί τρόποι αλλά συγκλίνουμε περισσότερο στο σύστημα ίσων οίκων και στο σύστημα Placidus. Ο ζωδιακός κύκλος είναι χωρισμένος σε 360ο και σε δώδεκα ζώδια κάθε ένα από τα οποία καταλαμβάνει έκταση 30ο. Αυτή είναι η προσέγγιση του συστήματος ίσων οίκων αλλά είναι λιγότερο επακριβής και την χρησιμοποιούμε ως επί των πλείστον εφόσον δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία γέννησης ενός ατόμου. Στην περίπτωση που χρησιμοποιούμε την μέθοδο Placidus, γνωρίζουμε επακριβώς την ώρα γέννησης του ενδιαφερομένου. Έχοντας την ώρα γέννησης ενός ατόμου, υπολογίζουμε τον ωροσκόπο του ή το ανατέλλον ζώδιό του, εκεί θα υπάρχει η τομή της ακμής του πρώτου οίκου. Σε αυτό το σημείο είναι καίριο να επισημάνουμε πως κάποιοι ωροσκόποι παραμένουν περισσότερο και κάποιοι άλλοι λιγότερο σε κάποιο ζώδιο. Το κριτήριο της παραμονής προσέγγισης ενός ανατέλλοντος ζωδίου σε ένα ζώδιο είναι το ημισφαίριο, βόρειο ή νότιο. Με αυτό το σύστημα οικοθεσίας ένας οίκος μπορεί να περιλαμβάνει δύο ή και τρία ζώδια (στην πιο σπάνια περίπτωση συμπεριλαμβάνει τρία ζώδια). Το ζώδιο στο οποίο πέφτει η ακμή του οίκου είναι και το πιο σημαντικό ενώ ανάλογα με το μέγεθος ενός οίκου φανερώνεται η σημαντικότητα του εν λόγω τομέα.

Το ανατέλλον ζώδιο:
Το ανατέλλον ζώδιο ή αλλιώς ο ωροσκόπος είναι το ζώδιο που ανατέλλει τη στιγμή της γέννησής μας. Εάν η στιγμή γέννησης μας συμπίπτει με την αυγή τότε Ήλιος και ωροσκόπος συμπίπτουν. Είναι η λεγόμενη σύνοδος Ήλιου-Ωροσκόπου και η επίδραση του Ήλιου στο ζώδιο πολλαπλασιάζεται. Έτσι εάν κάποιος γεννηθεί την στιγμή που ανατέλλει ο Ήλιος τον Αύγουστο είναι Λέων με ωροσκόπο Λέων και τα στοιχεία του ζωδίου του Λέοντα είναι ιδιαίτερα έντονα.

Κυβερνήτες των οίκων και τα στοιχεία:
Ρόλο δεν παίζει μόνο η διαίρεση των οίκων αλλά και τα ζώδια και οι πλανήτες που τους κυβερνούν. Η σχέση μεταξύ των τριών μας βοηθάει να εξάγουμε συμπεράσματα για την προσωπική χροιά ενός ατόμου βάση ωροσκοπίου. Λόγου χάρη, έχουμε έναν ωροσκόπο Ταύρο. Τι σημαίνει αυτό; Πως η εικόνα του ανθρώπου αυτού προς τα έξω παρουσιάζει τις ιδιότητες του εν λόγω ζωδίου όπως την σταθερότητα, την πρακτικότητα, την υπομονή, την επιμονή και τον ρεαλισμό. Κυβερνήτης πλανήτης του ωροσκοπίου είναι η Αφροδίτη. Ψάχνουμε να βρούμε το ζώδιο και τον οίκο που βρίσκεται η Αφροδίτη.

Συμπεραίνουμε πως η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο και στον δέκατο οίκο. Τι σημαίνει αυτό; Πως το άτομο αντιλαμβάνεται την αγάπη, τον έρωτα με τρόπο φιλελεύθερο, αντισυμβατικό και ιδιαίτερα extreme. Οι σχέσεις του ενέχουν το στοιχείο της πρωτοπορίας, της προόδου και της ανεξαρτησίας. Στον δέκατο οίκο συμβολίζει πως η ενέργεια της Αφροδίτης εκτονώνεται σε θέματα καριέρας ή κοινωνικής προβολής. Το άτομο μπορεί να ακολουθήσει ένα ιδιαίτερα εκκεντρικό και εκτός πεπατημένης επάγγελμα, το οποίο μπορεί να συνδέεται με το εξωτερικό και να απευθύνεται στην κοινωνία, να είναι κοινωνικής εμβέλειας.

Ο δεύτερος οίκος ανατέλλει στους Διδύμους. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο προς μελέτη άνθρωπος έχει μία μεταβαλλόμενη εικόνα για το χρήμα αλλά και έχει ένα εύκαμπτο σύστημα ιδεών και σταθερών στη ζωή του, το οποίο μπορεί να αλλάζει στην πάροδο του χρόνου. Κυβερνήτης της ακμής του δευτέρου οίκου είναι ο Ερμής. Αναζητάμε το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ερμής ώστε να διαμορφώσουμε μία πιο ακριβή εικόνα του ατόμου για το χρήμα και τις αξίες. Έστω το άτομο έχει Ερμή στον Αιγόκερω, αυτό μας υποδεικνύει πως το άτομο αντιλαμβάνεται τι ζωή και το χρήμα με τρόπο σοβαρό.

Κυβερνήτης του Αιγόκερω είναι ο Κρόνος, έτσι ο Ερμής εκεί δέχεται τις ποιότητες του Κρόνου και ο τρόπος αντίληψης του ατόμου είναι κάπως τετράγωνος, υπολογιστικός και ρεαλιστικός. Το μόνο σίγουρο είναι πως το άτομο έχει αρχές και ηθικές αξίες ενώ είναι καλός χειριστής του χρήματος έτσι μετριάζεται η επιρροή του Διδύμου λόγω ακμής στον δεύτερο οίκο στους Διδύμους.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

Ερωτικές προβλέψεις 2016

Ωροσκόπος (Ascendant):

Ο ωροσκόπος σχετίζεται με την εμφάνιση μας, με τους τρόπους συμπεριφοράς μας, με τις αντιδράσεις μας, με την γλώσσα του σώματός μας και με τις επαφές. Είναι η εικόνα μας προς τα έξω, το πώς μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, ο κοινωνικός μας περίγυρος. Θα δώσουμε μία παρομοίωση, ο ωροσκόπος μοιάζει με το εξωτερικό ενός σπιτιού, με το πώς βλέπουμε το σπίτι απ’ έξω. Είναι η πρώτη εικόνα που σχηματίζουμε για το σπίτι αυτό. Ο ωροσκόπος λειτουργεί σαν μάσκα, έτσι μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος πως πολλές φορές καλύπτει την αληθινή εικόνα του ανθρώπου, το ζώδιό του. Εξάλλου αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα στην σκιαγράφηση της προσωπικότητας ενός ανθρώπου, ανήκει μαζί με τον Ήλιο και την Σελήνη στο τρίπτυχο της προσωπικότητας.

Ο ωροσκόπος δείχνει πόσο πολλά πράγματα αποκαλύπτουμε στους γύρω μας. Λόγου χάρη ένας Δίδυμος με ωροσκόπο Σκορπιό θα είναι αρκετά κουμπωμένος και δεν θα ανακαλύψει με την πρώτη ματιά, από την πρώτη επαφή τις ιδέες του και αυτά που σκέφτεται. Θα τσεκάρει πρώτα το άτομο και αφού το εγκρίνει τότε θα ανακαλύψει τα ενδόμυχα συναισθήματά του και τις ενδόμυχες σκέψεις του. Ο ωροσκόπος επίσης είναι δείκτης προσαρμοστικότητας, δείχνει το πόσο εύκολα προσαρμοζόμαστε σε εξωτερικές συνθήκες και σε εξωτερικούς παράγοντες. Οι ωροσκόποι στα ζώδια της γης είναι οργανωτικοί, πρακτικοί και ρεαλιστικοί, οι ωροσκόποι στα ζώδια του νερού παρατηρητικοί, ευαίσθητοι και μαζεμένοι, οι ωροσκόποι στα ζώδια της φωτιάς είναι εκδηλωτικοί, ζωντανοί και αρκετά πομπώδεις ενώ στα ζώδια του αέρα επικοινωνιακοί, ομιλητικοί και περίεργοι.

Ωροσκόπος και εμφάνιση:
Ο ωροσκόπος παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση ενός ανθρώπου. Μπορούμε να αντλήσουμε συμπεράσματα για έναν ωροσκόπο από τις κινήσεις του σώματος ενός ανθρώπου. Ένας ωροσκόπος Δίδυμος δίνει σε έναν άνθρωπο μία πιο νεανική φιγούρα, ακολουθεί ένα στυλ πιο νεανικό ενώ κάνει απότομες και γρήγορες κινήσεις, είναι νευρικός. Ένας ωροσκόπος Σκορπιός έχει έντονη και διεισδυτική ματιά, κοιτάει προκλητικά και δεν μιλάει πολύ. Τέλος, ένας ωροσκόπος Υδροχόος μπορεί να σοκάρει με το λόγο του ή με την εμφάνισή του.

 

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!


Ωροσκόπος και ζώδια:
Στον Κριό: Με κυβερνήτη τον Άρη είναι δυναμικός, θέλει να ασκήσει επιρροή στον κόσμο και να κατακτήσει τους γύρω του.
Στον Ταύρο: Εξερευνά τον κόσμο προσεκτικά και μέσα από τις αισθήσεις του, κυβερνάται από την Αφροδίτη.
Στους Διδύμους: Με κυβερνήτη τον Ερμή θέλει να εκφραστεί και να επικοινωνήσει με τον περίγυρο του.
Με Καρκίνο: Θέλει να προσφέρει φροντίδα, δρα όμως επιφυλακτικά. Κυβερνάται από την Σελήνη, έχει εναλλαγές διαθέσεων.
Με Λέων: έχει ανάγκη από τον θαυμασμό των άλλων, αναζητά το χειροκρότημα, είναι πομπώδης. Κυβερνάται του Ήλιου.
Με Παρθένο: Θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, την βοήθειά του στους γύρω του. Είναι επικοινωνιακός σε ρεαλιστικά δεδομένα. Κυβερνάται του Ερμή.
Με Ζυγό: Θέλει να αναπτύξει σχέσεις με τους γύρω του, να συνυπάρξει. Είναι αναποφάσιστος, κομψός και περιποιημένος. Κυβερνάται της Αφροδίτης.
Με Σκορπιό: Θέλει να ασκήσει επιρροή, να εξουσιάσει τους πάντες χωρίς να αποκαλύψει τίποτα για τον εαυτό του. Κυβερνάται του Πλούτωνα.
Με Τοξότη: Αντιλαμβάνεται τον κόσμο σαν ένα συναρπαστικό μέρος εξερεύνησης, φιλοσοφεί τη ζωή, είναι αισιόδοξος, μεγαλόκαρδος και πομπώδης. Κυβερνάται του Δία.
Με Αιγόκερω: Θέλει να εξουσιάζει το περιβάλλον του, είναι οργανωτικός, ρεαλιστής και θέλει να κατέχει τίτλους και αξιώματα. Κυβερνάται του Κρόνου.
Με Υδροχόο: Βλέπει τον κόσμο εντελώς αντισυμβατικά και είναι αντικομφορμιστής. Δεν έχει σημείο σύγκλισης η εικόνα που έχει με την εικόνα που έχουν οι άλλοι. Κυβερνάται του Ουρανού.
Με Ιχθύ: Λειτουργεί σαν ροοστάτης. Ανταποκρίνεται ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεται από το περιβάλλον του. Ονειροπόλος και μη ρεαλιστής. Κυβερνήτης πλανήτης είναι ο Ποσειδώνας.

 

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

Ερωτικές προβλέψεις 2016

Κατερχόμενο (Descendant):

Απέναντι από τον ωροσκόπο, από την ακμή του πρώτου οίκου βρίσκεται το κατερχόμενο, το οποίο αποτελεί ένδειξη του αισθήματος συνύπαρξης, συνεργασίας και συντροφικότητας. Τονίζει την ανάγκη μας  για επισύναψη σχέσεων αλλά και την οικειότητα που μπορούμε να νιώσουμε με τους άλλους. Δείχνει το πώς συναλλασσόμαστε με τους γύρω μας. Ένα κατερχόμενο στον Σκορπιό δύσκολα επισυνάπτει νέες σχέσεις και επιθυμεί να τις εξουσιάζει. Το κατερχόμενο στην ακμή του δείχνει τον ιδανικό ή την ιδανική σύντροφο για εμάς σε μόνιμο και σταθερό επίπεδο. Ένα κατερχόμενο στον Σκορπιό έχει ανάγκη από έναν ή μία σύντροφο που να προστατεύει τα μυστικά του, τις υποθέσεις του, να έχει δυναμική και να παίρνει πρωτοβουλίες. Ένας ωροσκόπος Ταύρος έχει κατερχόμενο στον Σκορπιό, το άτομο αυτό έχει ανάγκη από όσους έχουν έντονα Πλουτώνια στοιχεία, όσους είναι μοιραίοι, έχουν κάτι το μυστηριώδες. Μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει αρμονικά και να κατανόηση την ανάγκη του για συναναστροφές ή επισύναψη σχέσεων. Ανάλογα με τους πλανήτες που πέφτουν επάνω στο κατερχόμενο χρωματίζεται η στάση μας απέναντι στις σχέσεις. Σε σύνοδο με την Αφροδίτη αναζητάμε την αρμονία, σε σύνοδο με τον Ερμή την επικοινωνία ενώ σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θέλουμε να εξουσιάζουμε.
Στον Κριό: Δυσκολεύεται σε μία στενή, προσωπική ένωση-σχέση-συνεργασία.
Στον Ταύρο: Η σταθερότητα και η νομιμότητα στην σχέση αποτελεί ένδειξη ασφάλειας και κοινωνικής δύναμης-καταξίωσης.
Στους Διδύμους: Μπορεί να έχει περισσότερους από έναν συντρόφους παράλληλα, είναι ολίγον τι άπληστος.
Καρκίνος: Δείχνει κολλημένος και εξαρτημένος από μία σχέση ανεξάρτητα του κόστους.
Στον Λέοντα: Έχει την ανάγκη ελέγχου και εξουσίας και επιθυμεί τον θαυμασμό.
Στην Παρθένο: Μπορεί να παραμείνει πιστός σε μία σχέση αλλά λόγω της υπερβάλλουσας κριτικής που ασκεί κουράζει τον/την σύντροφό του. Αναζητά το τέλειο ταίρι.
Στον Ζυγό: Αναζητά την τέλεια σχέση και μπορεί να θυσιάσει τα πάντα στον βωμό της κατάκτησής της.
Στον Σκορπιό: Είναι πιστός και αφοσιωμένος αλλά αποκαλύπτει λίγα για τον εαυτό του ακόμα και στην επισύναψη μιας στενής σχέσης.
Στον Τοξότη: Νιώθει πάντα νέος, μπορεί να εμπλακεί με νεότερες ηλικίες και συνεχώς αναζητάει κάτι καλύτερο, έχει το αίσθημα του ανικανοποίητου.
Στον Αιγόκερω: Παίρνει την σχέση πολύ σοβαρά, αναζητά την σταθερότητα και είναι πιστός στο έτερον ήμισυ. Θέλει να έχει ένα κοινωνικό υπόβαθρο ο/η σύντροφός του.
Στον Υδροχόο: Δυσκολεύεται να δεθεί και να δεσμευτεί, έχει ανάγκη από έναν σύντροφο ανεξάρτητο και καθόλου πιεστικό.
Στους Ιχθείς: Έχει μία ροπή να εξιδανικεύει τους γύρω του και αναζητά την απόλυτη ταύτιση με τον ή την σύντροφό του.

Μεσουράνημα ή Ζενίθ(Mc): 
Μεσουράνημα καλείται το υψηλότερο σημείο στον χάρτη μας και δείχνει την εικόνα μας προς τα έξω, το image μας. Δείχνει τον τομέα στον οποίο θα διακριθούμε, θα αποκομίσουμε οφέλη, τιμές και αναγνώριση. Δείχνει την καριέρα που θα ακολουθήσουμε, τις φιλοδοξίες μας, την φήμη μας αλλά και την εξωστρέφειά μας. Ανάλογα με το ζώδιο και το στοιχείο που βρίσκεται δείχνει εάν η προσπάθεια είναι έντονη ή όχι. Στα ζώδια της φωτιάς δείχνει ένα δυναμικό ξεκίνημα αλλά στην συνέχεια μπορεί να υπάρξει απώλεια του ενδιαφέροντος. Στον αέρα δείχνει εξαιρετικές ιδέες και ικανότητα στην ρητορεία αλλά χαρακτηρίζεται κάπως από αμετροέπεια και εγκαταλείπεται. Στα ζώδια της γης δείχνει ένα ξεκίνημα με δυσκολίες και κόπο αλλά μέσα από την προσπάθεια, την υπομονή και την επιμονή φτάνει στην κορυφή. Στο νερό τέλος, δείχνει κάποιες αναστολές λόγω του ότι επηρεάζονται οι άνθρωποι με μεσουράνημα στα ζώδια του νερού είναι ευαίσθητα και ευερέθιστα σε εξωτερικές επιδράσεις. Παρόλα αυτά ένα μεσουράνημα στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο. Το μεσουράνημα είναι δείκτης επιλογής καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού. Στον Σκορπιό μπορεί το άτομο να ασχοληθεί με την έρευνα, την ανάπτυξη, την ιατρική ή την μεταφυσική. Στον Τοξότη με την εκπαίδευση ενώ στον Αιγόκερω με την πολιτική ή τον νόμο. Σύμβουλος σχέσεων μπορεί να γίνει κάποιος με μεσουράνημα στον Ζυγό.
Στον Κριό: Είναι πομπώδης, θέλει να κλέβει τις παραστάσεις, χαρακτηρίζεται από πάθος στην αρχή αλλά αργά ή γρήγορα εγκαταλείπει.
Στον Ταύρο: Είναι πεισματάρης και επίμονος, έτσι ολοκληρώνει το έργο του με επιτυχία.
Στους Διδύμους: Με τον λόγο του γοητεύει και φτάνει εκεί που θέλει.
Με Καρκίνο: Προσεγγίζει τους στόχους του έμμεσα αλλά λόγω πείσματος πετυχαίνει.
Στον Λέοντα: Κυνηγά την επιτυχία, είναι πομπώδης και μεγαλεπήβολος. Θέλει να ξεχωρίζει.
Στην Παρθένο: Ιδιαίτερα οξυδερκής, ολοκληρώνει το έργο του με τις μοναδικές αναλυτικές του ικανότητες.
Στον Ζυγό: Αφήνει τους άλλους να δράσουν ώστε να φτάσει στην επιτυχία.
Στον Σκορπιό: Μπορεί να γίνει χειριστικός, εμμονικός για να κατακτήσει την δύναμη και την εξουσία.
Στον Τοξότη: Θέτει στόχους αλλά ποτέ δεν τους ολοκληρώνει. Ενδιαφέρεται για την γνώση και για την μάθηση.
Στον Αιγόκερω: Αναζητά την εξουσία, την επιτυχία, την αναγνώριση αλλά βολεύεται και στην σταθερή θέση.
Στον Υδροχόο: Είναι οραματιστής, ενδιαφέρεται για έναν καλύτερο κόσμο συνολικά.
Στους Ιχθείς: Είναι καλλιτέχνης, τολμηρός καθώς ένα βήμα πριν την επιτυχία σε ένα τομέα είναι ικανός να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό.

 

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

Αστρολογία και Ταρώ 2016

 


Ναδίρ:
Ναδίρ καλείται το χαμηλότερο σημείο στον χάρτη μας, βρίσκεται απέναντι από το μεσουράνημα και δείχνει πως αντιλαμβανόμαστε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας, εκφράζει τον εσωτερικό μας κόσμο, τις σχέσεις μας με την οικογένειά μας, τις ρίζες μας, τις καταβολές μας αλλά και την σύνδεσή μας με την πατρίδα. Είναι δείκτης εσωστρέφειας και σχετίζεται με τα αισθήματα ασφάλειάς μας.
Στον Κριό: Είναι ανεξάρτητος της οικογένειάς του, αναζητάει την αυτονομία και επιθυμεί να τον αναγνωρίσουν για την αξία και την μοναδικότητά του.
Στον Ταύρο: έχει την ανάγκη μιας σταθερής οικογένειας, της ασφάλειας γι’ αυτόν τον λόγο συνεχώς προσπαθεί να είναι στο κέντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος.
Στους Διδύμους: Ενδιαφέρεται να αναπτύξει ένα εξαιρετικά καλό επικοινωνιακό υπόβαθρο στην οικογένειά του προκειμένου να επικοινωνήσει και να εκφραστεί.
Στον Καρκίνο: Δύσκολα κόβει τα δεσμά του με την οικογένειά του γιατί νιώθει προστατευμένος εκεί. Αποσύρεται στον ιδιωτικό του χώρο καθώς εκεί νιώθει δυνατός.
Στον Λέοντα: Νιώθει υπερήφανος όταν διαπρέπει και κάνει τους οικείους του να λάμπουν. Νιώθει αυτοπεποίθηση και σημαντικός όταν το ενδιαφέρον των άλλων πέφτει επάνω του.
Στην Παρθένο: Νιώθει ασφάλεια όταν προσφέρει υπηρεσίες στους οικείους και εφόσον ακολουθεί πρόγραμμα ρουτίνας. Οι οικογένειά του μπορεί να είχε υψηλές προσδοκίες ή να ήταν υπερπροστατευτική.
Στον Ζυγό: Νιώθει ασφάλεια εφόσον εξασφαλίσει ένα αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον αλλά συχνά λόγω αναποφασιστικότητας δυσκολεύεται να φανερώσει τον πραγματικό του εαυτό.
Στον Σκορπιό: Επικεντρώνει στον εαυτό του ενώ μπορεί να έχει βιώσει μία μοιραία κατάσταση στην οικογένειά του, έναν θάνατο ή ένα μεγάλο μυστικό μπορεί να κρύβεται.
Στον Τοξότη: Νιώθει ανασφάλεια στην δέσμευση, αναζητάει την ελευθερία και είναι κατά της σύναψης στενών σχέσεων.
Στον Αιγόκερω: Έχει ανάγκη από ένα ελεγχόμενο περιβάλλον και θέλει να ασκεί έλεγχο σε αυτό. Οι γονείς του ίσως είχαν πολλές προσδοκίες ή να είχε αυξημένη της αίσθηση των πρέπει και του καθήκοντος.
Στον Υδροχόο: Είναι ανεξάρτητος της οικογένειας, έχει ανάγκη για αποδέσμευση και ελευθερία αλλά μετά τις ανακαλύψεις του επιθυμεί ένα σταθερό σημείο αναφοράς ώστε να επιστρέψει.
Στους Ιχθείς: Υπάρχει δυσκολία στην οριοθέτηση του εαυτού του ατόμου από τα υπόλοιπα μέρη της οικογένειας.

 

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

 

 

Πρώτος οίκος:

Ο Οίκος της προσωπικότητας, του ωροσκόπου, της εικόνας μας προς τα έξω, των προσδοκιών μας. Είναι ο οίκος της εμφάνισης, της λήψης προσωπικών πρωτοβουλιών και των φυσικών χαρακτηριστικών μας. Περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γεννήθηκε ένα άτομο και την αντίδραση που είχε στο περιβάλλον του. Ένας πλανήτης στον πρώτο οίκο επιδρά από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου καθώς είναι γωνιακός και σημαντικός. Ένας Πλούτωνας μέσα στον πρώτο οίκο δείχνει πως το παιδί πιθανόν να κινδύνευσε ή πως στο μέλλον θα εμφανίσει κάποιες ασθένειες όπως θυρεοειδή. Ένας Άρης ή ένας Ουρανός μπορεί να δείχνουν πως το παιδί ήρθε στην ζωή αναπάντεχα. Ένας Κρόνος πως ίσως να μην έγινε αποδεκτό με μεγάλη χαρά ενώ ένας Ποσειδώνας μπορεί να δείχνει πως η μητέρα ίσως είχε συναισθηματικές αναταραχές ή διάφορες παθήσεις.

Ο πρώτος οίκος συμβολίζει τον τρόπο έκφρασης του ατόμου και ανάλογα με το ζώδιο και τους πλανήτες που υπάρχουν μέσα σε αυτόν εξάγουμε κάποια συμπεράσματα για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Λόγου χάρη έχουμε ένα άτομο με ωροσκόπο στην 20ο των Διδύμων και ο πρώτος οίκος έχει έκταση μέχρι την 15ο του Καρκίνου. Στο ζώδιο του Καρκίνου, συγκεκριμένα στην 2ο βρίσκεται ο γενέθλιος Δίας του. Τι σημαίνει αυτό; Ο Δίας μπορεί να βρίσκεται σε διαφορετικό ζώδιο από τον ωροσκόπο, ωστόσο είναι τοποθετημένος στον πρώτο οίκο και αυτό δείχνει πως το άτομο έχει ευκαιρίες και τύχη στη ζωή του, είναι πληθωρικό, γενναιόδωρο και μεγαλόκαρδο. Μάλιστα καθώς ο Δίας στον Καρκίνο εξαίρεται(είναι η έξαρσή του) και μάλιστα στον πρώτο οίκο, ο οποίος είναι γωνιακός αυτό δείχνει πως η ισχύς πολλαπλασιάζεται και το πρόσωπο τείνει να έχει χαρακτηριστικά Τοξότη, Ιχθύων(μιας και ο Δίας κυβερνά τα εν λόγω ζώδια).

Κλειδί στην ερμηνεία του πρώτου οίκου:

Όταν ένας πλανήτης σχηματίζει σύνοδο με τον ωροσκόπο ενός ωροσκοπίου τότε ο εν λόγω πλανήτης δίνει στοιχεία του ζωδίου που κυβερνά στο εν λόγω άτομο. Λόγου χάρη, έχουμε έναν ωροσκόπο Ταύρο με σύνοδο Κρόνου στον ωροσκόπο. Τι σημαίνει αυτό; Πως το άτομο θα έχει στοιχεία του ζωδίου του Αιγόκερω στην συμπεριφορά του, συνεπώς η εικόνα του προς τα έξω θα είναι ένα μείγμα Ταύρου με στοιχεία Αιγόκερω.  Ο πρώτος οίκος είναι συσχετισμένος με τις προσδοκίες, οι πλανήτες και τα ζώδια στον πρώτο οίκο καθρεφτίζουν τη ζωή του ατόμου. Ένας Κρόνος στο εν λόγω σπίτι δείχνει δυσκολίες στα πρώτα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου και ειδικότερα έως την πρώτη Κρόνια επιστροφή. Ένας Ήλιος δίνει ζωτικότητα και ευτυχισμένα παιδικά χρόνια ενώ ο Ποσειδώνας ένα ονειρικό περιβάλλον. Αντιστοιχεί στο ζώδιο του Κριού, στην σπίθα, στην έμπνευση. Αποτελεί τον οίκο της σπίθας, του πυροβολισμού και παρέχει το έναυσμα σε κάποιον ώστε να αρχίσει μία πορεία.

Δεύτερος οίκος:

Ο τομέας που σχετίζεται με τα υλικά αγαθά, με τα αποκτήματα, με τα χαρίσματα, με την γονιμότητα. Δηλώνει τα ακίνητα, τις αξίες, τις σταθερές στη ζωή μας, το αίσθημα ασφάλειας, την αυτοπεποίθησή μας αλλά και τα ιδιαίτερα χαρίσματά μας. Είναι μία ένδειξη για το τι πρόκειται να αποκτήσουμε και πως θα το αποκτήσουμε, φανερώνει τη σχέση μας με το χρήμα και την ύλη, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το ζώδιο και η ακμή του οίκου δείχνουν την στάση του ατόμου απέναντι στο χρήμα. Εάν η ακμή του δευτέρου οίκου είναι στους Διδύμους, αυτό φανερώνει πως το άτομο θα έχει επιπόλαιη σχέση με το χρήμα και μη ικανότητα αποθησαυρισμού. Είναι ένα δείγμα της αυτοπεποίθησης του ατόμου και κατά πόσο τον εκτιμούν οι γύρω του. Παράλληλα, εκπροσωπεί τις κλίσεις ενός ατόμου και τα ιδιαίτερα χαρίσματά του προκειμένου να φτάσει στην επιτυχία. Πλανήτες στον δεύτερο οίκο δίνουν έμφαση στον τομέα αυτόν. Ένας Δίας μπορεί να φέρει τύχη στον οικονομικό τομέα αλλά και αυτοπεποίθηση αλλά από την άλλη μπορεί να οδηγήσει και σε υπέρογκες δαπάνες. Η Αφροδίτη δείχνει έναν άνθρωπο που ξοδεύει πολλά για την ικανοποίηση των προσωπικών του επιθυμιών και για την εμφάνισή του. Τέλος, ο Κρόνος δείχνει κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις στην απόκτηση αγαθών αλλά έναν πλούσιο εσωτερικό κόσμο γεμάτο σοφία. Η αυτοπεποίθηση χτίζεται σταδιακά και μέσα από την καταβολής προσωπικής προσπάθειας του ατόμου. Ο εν λόγω τομέας είναι δείκτης της σύνδεσής μας με τα υλικά αγαθά και τα αποκτήματα, είναι δείκτης ασφάλειας. Έμφαση στο γήινο και υδάτινο στοιχείο κάνει τον άνθρωπο να αναζητάει ασφάλεια στην ύλη ενώ έμφαση στη φωτιά και στον αέρα κάνει τον άνθρωπο να έχει ως κινητήριο ατμό την πνευματικότητα. Από την σπίθα περνάμε στην μορφοποίηση, στην γονιμότητα όπου δίνουμε σάρκα στην ιδέα.

Τρίτος οίκος:

Ο τομέας που σχετίζεται με την επικοινωνία, την αυτοέκφραση και την έκφραση, δείχνει τις σχέσεις μας με τα αδέλφια μας και τους στενούς μας συγγενείς. Παρουσιάζει τα παιδικά μας χρόνια αλλά και την σχέση μας με τα κοντινά ταξίδια. Είναι οίκος πνευματικότητας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας και εκφράζει την εμπορική-εμπορευματική ή διαπραγματευτική ικανότητα ενός ανθρώπου. Το ζώδιο στην ακμή του οίκου δείχνει το πόσο εύκολα θα επικοινωνεί και θα μαθαίνει ένα άτομο ενώ το ζώδιο και οι πλανήτες που βρίσκονται στο εν λόγω κομμάτι ενεργοποιούν ή αδρανοποιούν(καλύτερα εμποδίζουν) την ανάπτυξη των ικανοτήτων του ατόμου. Ένας Δίας δίνει ευχέρεια λόγου, καλές σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς ενώ ο Κρόνος δυσκολεύει τις σχέσεις ή μπορεί να κάνει τον άνθρωπο πιο ρεαλιστή. Η Αφροδίτη δείχνει πως θα υπάρξει αγάπη μεταξύ αδελφών και συγγενών ενώ ο Άρης πως θα υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες. Στην συνέχεια εκφραζόμαστε και επικοινωνούμε την ιδέα μας ή τις ιδέες μας μέσα στον κόσμο.

Τέταρτος οίκος:

Ο τομέας της οικογένειας, του προσωπικού μας-ιδιωτικού μας χώρου. Δείχνει το πόσο δεμένοι είμαστε με τις ρίζες μας, με την πατρίδα μας αλλά και με τους γονείς μας. Δείχνει το εάν θα γίνουμε καλοί, ελαστικοί ή μη γονείς. Έχει σχέση με το σπίτι ως χώρο, με την ακίνητη περιουσία, με την κληρονομικότητα αλλά και με την γονιμότητά μας. Σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας, της βαθύτερης ψυχής μας αποτελεί ένδειξη για την βαθύτερη προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Στα ζώδια του νερού δείχνει πως το άτομο μεγάλωσε κάτω από ένα προστατευτικό και ευαίσθητο περιβάλλον, είναι συνδεδεμένος με την οικογένεια αλλά και με τον προσωπικό του χώρο. Σε ζώδια της φωτιάς τονίζει την παρότρυνση από πλευράς των γονιών ή δείχνει πως οι γονείς θα ενθαρρύνουν τα παιδιά τους στην λήψη πρωτοβουλιών.

Στην γη κάνει τον άνθρωπο να δίνει έμφαση στο πρακτικό κομμάτι της ζωής αλλά και στην ύλη ενώ στον αέρα η έμφαση δίνεται στην πνευματική εξέλιξη-ανέλιξη του ατόμου. Οι πλανήτες που βρίσκονται στον τέταρτο οίκο είναι ένα δείγμα της σχέσης των γονέων με τα παιδιά. Είναι ο οίκος της μητέρας κατ’ εξοχήν και συμβολίζει την σχέση της με το παιδί. Οι σχέσεις είναι σχέσεις αλληλεξάρτησης όπως εκείνης των πόλεων με τις περιφέρειες τους σύμφωνα με τον Paul Baran. Ένας Ποσειδώνας δείχνει πως οι γονείς πιθανόν να έχουν υπερβολικές προσδοκίες από το παιδί τους, οι οποίες να μην επαληθευτούν. Ο Πλούτωνας δείχνει έναν αυταρχικό πατέρα ή μοιραίες οικογενειακές καταστάσεις ενώ ο Δίας καλή τύχη και εύνοια στην μεταξύ τους σχέση(γονέων-παιδιού).

Πέμπτος οίκος:

Ο τομέας αυτός σχετίζεται με την δημιουργικότητα, με την δημιουργία και την αναδημιουργία, με τις ερωτικές σχέσεις, με την διασκέδαση και με την ψυχαγωγία. Δείχνει τη σχέση μας με τα παιδιά αλλά και το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Η αυτοδημιουργία μπορεί να οδηγήσει στην χαρά, στην απόλαυση. Είναι ο τομέας που δείχνει πως αντιλαμβανόμαστε τον έρωτα ενώ παράλληλα αποτελεί σύμβολο νεανικότητας και των ιδιαίτερων χαρισμάτων μας(καλλιτεχνικών και μη). Το πώς αγαπάμε και πως αγαπιόμαστε εκφράζεται μέσα από τον πέμπτο οίκο. Έμφαση σε ζώδια της φωτιάς κάνει τον άνθρωπο να έχει αυξημένη λίμπιντο και δραστηριότητα. Ένας άνθρωπος με πέμπτο οίκο σε ζώδιο του αέρα δίνει έμφαση στην πνευματική διασκέδαση.

Έκτος οίκος:

Ο τομέας της εργασίας, φανερώνει την σχέση μας με τους συναδέλφους, με τους συνεταίρους. Είναι ο τομέας της προσφοράς υπηρεσίας, της ομαδικής εργασίας, της συνύπαρξης ενώ παράλληλα αποτελεί δείκτη των δεξιοτήτων μας, της παραγωγικότητάς μας και των αποδόσεων μας στην κλίμακα. Ένας Ήλιος χαρίζει αυτοπεποίθηση, κάπως εγωιστικό χαρακτήρα αλλά και ικανό να παράγει και να προσφέρει. Ένας Κρόνος μπορεί να δείχνει χαμηλή παραγωγικότητα ή χαμηλή αυτοεκτίμηση. Παράλληλα, ο έκτος οίκος σχετίζεται με την υγεία, με την τάξη και την καθαριότητα. Ένας Δίας μπορεί να φέρει μακροζωία και μη προσβολή από ιούς ενώ ένας Κρόνος μπορεί να φέρει χαμηλές άμυνες στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Έβδομος οίκος:

Ο τομέας της σταθερής σχέσης, της συμβίωσης, είναι ο οίκος που δείχνει τον ή την πιθανό/ή σύντροφο της ζωής μας. Σχετίζεται με τις σχέσεις, με τις συνεργασίες, με τους συνεταιρισμούς, με τις ενώσεις, με τους δημόσιους εχθρούς αλλά και με τις μηνύσεις. Δείχνει πως λειτουργούμε μέσα από το φάσμα του «εμείς», όχι ατομικά. Τα στοιχεία του εβδόμου δείχνουν τα στοιχεία που αναζητάμε στον/στη σύντροφό μας. Ένας Πλούτωνας μας βάζει στην διαδικασία να αναζητήσουμε ανθρώπους μοιραίους, δυναμικούς ενώ ένας Δίας μας βάζει στην διαδικασία εύρεση ενός συντρόφου ή μίας συντρόφου γενναιόδωρου/ης. Ανάλογα με το ζώδιο αλλά και με τους πλανήτες που συμπεριλαμβάνονται στον έβδομο οίκο μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα εάν ένας άνθρωπος μπορεί να συνάψει σχέσεις σταθερές ή όχι. Μπορεί να συνεργαστεί και να μοιραστεί ή έχει μάθει να ζει στο «εγώ» του; Ένας Άρης στον εν λόγω οίκο κάνει το άτομο να θεωρεί τις σχέσεις με πεδίο μάχης, έχει συνεχώς την αίσθηση ότι οι γύρω του το πολεμάνε και δύσκολα μπορεί να συμβιβαστεί ή να συνεργαστεί.

Όγδοος οίκος:

Σχετίζεται με την γέννα, με την φθορά, τον θάνατο κυριολεκτικά ή και μεταφορικά αλλά και με την αναγέννηση μέσα από τον θάνατο. Είναι ο τομέας που συνδέεται άρρηκτα με τον οικονομικό τομέα και δει με τα κληρονομικά, με τα φορολογικά, με τα δάνεια, με τις εφορίες αλλά και με κάθε είδους διευθετήσεις. Σχετίζεται με την μεταφυσική, με την αυτοθυσία, με την αστρολογία, με τις εναλλακτικές θεραπείες και πηγές ενέργειας. Σύμβολο του βαθύτερου ψυχισμού μας και του εσωτερικού μας κόσμου, της σχέσης μας με τις βαθύτερες και πιο σκοτεινές πτυχές του εαυτού μας. Η σεξουαλικότητα, η βαθύτερη ερωτική επιθυμία που δεν αρκείται μόνο στην σαρκική ένωση αλλά και στην εις βάθος ένωση των ψυχών έχει άμεση συνάφεια με τον εν λόγω τομέα. Το ζώδιο που ανατέλλει στην ακμή του ογδόου αποτελεί ένδειξη του πόσο εύκολα ή δύσκολα θα αποκτήσει υλικά αγαθά από τους γύρω του. Τα αποκτήματα μπορεί να είναι υλικά ή με την μορφή κληρονομιάς και ακίνητης περιουσίας μεν, μπορεί να είναι ψυχικά και να σχετίζονται με σπάνια χαρίσματα δε όπως είναι η κατανόηση της μεταφυσικής και της αστρολογίας. Έντονη έμφαση στον όγδοο οίκο φέρνει ένα άτομο σε επαφή με έναν θάνατο κυριολεκτικά ή μεταφορικά, τον οδηγεί στην αναδόμηση μέσα από την αποσύνθεση. Ο εν λόγω τομέας του ωροσκοπίου βάζει τον άνθρωπο στην διαδικασία να ξεχάσει λίγο την εγωπάθεια του, τον εαυτό του και να μοιραστεί συναισθήματα ή αποκτήματα με τον ή την σύντροφό του. Ο Ποσειδώνας μπορεί να δείχνει μεταφυσικές αναζητήσεις ή καλλιτεχνική τάση ενώ ο Δίας οικονομικά ρίσκα, δαπάνες ή απώλειες λόγω κακών εκτιμήσεων. Μπορεί να επιφέρει και έσοδα από κληρονομιές ή έναν ήρεμο ψυχισμό.

Ένατος οίκος:

Αποτελεί έναν πνευματικό οίκο, ο οποίος σχετίζεται με την ανώτερη εκπαίδευση, με την φιλοσοφία, με τις πνευματικές αναζητήσεις, την ενόραση, την ηθική αλλά και με την επαφή με τον νόμο και την θρησκεία. Σχετίζεται με το εξωτερικό, με τα μακρινά ταξίδια αλλά και με τον γενικότερο τρόπο αντίληψης της ζωής. Έμφαση στον εν λόγω τομέα δείχνει πως ο άνθρωπος εστιάζει στην πνευματική διάσταση της ζωής πρωτίστως και στην συνέχεια ενδιαφέρεται για τα αποκτήματα και τα υλικά αγαθά. Ένας υπερτονισμένος ένατος οίκος αποτελεί ένδειξη κοινωνικού ανθρώπου, με ιδιαίτερη ικανότητα στον λόγο, ο οποίος μπορεί να δικτυωθεί εύκολα και να αποκτήσει φήμη και ισχύ. Εάν η ακμή του οίκου ανατέλλει στον Αιγόκερω αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται τη ζωή μέσα από ένα δικό του οπτικό πρίσμα, ρέπει πολλές φορές προς τον δογματισμό και δύσκολα αλλάζει τις απόψεις του. Φυσικά, ο λόγος του εκπέμπει σοφία, δύναμη και ωριμότητα γι’ αυτό και ταιριάζει με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι φέρουν σοφία, ωριμότητα και σύνεση.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

Δέκατος οίκος:

Ο τομέας της καριέρας, της φήμης και της κοινωνικής προβολής. Ένας ιδιαίτερα τονισμένος δέκατος οίκος μας δίνει μία εικόνα για την κοινωνική ζωή του ατόμου, για την θέση του στην κοινωνία, για τις φιλοδοξίες του αλλά και για την πολυπόθητη αναγνώρισή του. Οι πλανήτες που βρίσκονται σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου αποτελούν μία ένδειξη επαγγελματικού προσανατολισμού(φυσικά εξετάζονται και άλλες παράμετροι). Ο Κρόνος σε αυτόν τον οίκο φέρνει καταξίωση μετά την πρώτη Κρόνια επιστροφή και η ανοδική πορεία κλιμακώνεται σε αύξουσες αποδόσεις σταδιακά, ένας Άρης δείχνει ταχεία επαγγελματική άνοδο αλλά και πολλούς που εχθρούς ενώ ο Ήλιος χαρίζει μόνιμη λάμψη και διακρίσεις. Φανερώνει το είδος της σχέσης μας με τον πατέρα μας(Κρόνος), ένας Δίας φανερώνει ιδιαίτερα καλές σχέσεις ενώ ο Άρης μία σχέση ανταγωνιστική. Σε αντίθεση με τον τέταρτο οίκο, ο οποίος δείχνει ποιος εκ των δύο γονέων επηρέασε περισσότερο σε επίπεδο συναισθηματικό ο δέκατος φανερώνει ποιος εκ των δύο γονέων επέδρασε καταλυτικά στις επιλογές του ανθρώπου. Πολλοί άνθρωποι αποκτούν αυτοπεποίθηση μόνο εφόσον οι γονείς αποδεχτούν τις απόψεις τους.

Ενδέκατος οίκος:

Ο ενδέκατος οίκος σχετίζεται με την συλλογική δραστηριότητα ενός ανθρώπου, με την ένταξή του σε ομάδες με ανθρώπους που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Είναι η φάση, ο τομέας που μαθαίνουμε να δράμε ως ομάδα και όχι ατομικά, να μοιραζόμαστε και να γινόμαστε ένα. Δείκτης της κοινωνικής μας συνείδησης φανερώνει το πόσο κοινωνικοί και ενταγμένοι είμαστε στο κοινωνικό σύνολο. Εκφράζει τις φιλίες, τη σχέση μας με τους φίλους μας αλλά και το εάν ευνοούμαστε ή ‘όχι από αυτούς. Σχετίζεται με την επιβολή στόχων σε μακροπρόθεσμο επίπεδο και δηλώνει την έμπνευση ενός ατόμου. Ο Κρόνος και ο Άρης δείχνουν συχνά απογοητεύσεις και διαμάχες με ομοϊδεάτες αλλά και με φίλους ενώ ο Δίας και η Αφροδίτη καλές σχέσεις με τους φίλους αλλά και εύνοια από αυτούς συν της κοινωνικής αποδοχής και της δικτύωσης προς τον κόσμο.

Δωδέκατος οίκος:

Ο πιο περίεργος και μυστικός-μυστηριώδης οίκος στην αστρολογία είναι ο δωδέκατος καθώς σχετίζεται με οτιδήποτε κρυφό φέρουμε, με μυστικά, με καταπιεσμένα συναισθήματα, με ενοχές και τύψεις από το παρελθόν. Συνδέεται με προηγούμενες ζωές και έμφαση σε αυτόν τον οίκο δείχνει ένα βεβαρυμένο κάρμα. Σχετίζεται με τα μύχια του εαυτού μας και της ψυχής μας, με τους κρυφούς εχθρούς αλλά και με πτυχές του εαυτού μας που ακόμα και εμείς οι ίδιοι απαρνούμαστε. Ένας άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση χαρακτηρίζεται τολμηρός και βουτάει στο ταξίδι της επιστροφής ώστε να θεραπεύσει τον εαυτό του από τραύματα και πληγές. Ο Ήλιος δείχνει ένα τραύμα σχετικά με τον πατέρα, η Σελήνη ένα τραύμα με την μητέρα, ο Ερμής φανερώνει πως το άτομο δεν εισακούστηκε σε προηγούμενες ζωές, η Αφροδίτη δείχνει συναισθηματικά τραύματα, ο Άρης σχετίζεται με έναν ανεξήγητο θυμό, ο Ποσειδώνας με εξιδανικεύσεις και ο Δίας με υπερβολές.

 

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

astrologikes provlepseis 2016

 

 

πηγή: astrοalximies.blοgspοt.gr

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA