Η ταυτοτητα των Ζωδιων: Ποιος ειναι ο κυβερνητης πλανητης σου;

Βρες ποιος πλανήτης κυβερνά το ζώδιο σου και πώς επηρεάζει τη ζωή σου. 

Ανάλογα με την ημερομηνία και την ώρα που γεννηθήκαμε έχουμε ένα πλανήτη που μας κυβερνά και έναν ωροσκόπο. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ταυτότητα, τα δικά του χαρακτηριστικά, τα προσόντα και τις αδυναμίες του. Ο κάθε πλανήτης είναι σημαντικός για τη ζωή και τις σχέσεις μας, ανάλογα σε ποιο ζώδιο τον έχουμε και σε ποιο οίκο.
Σε ποιο ζώδιο ανήκεις ; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Κυβερνήτης Άρης: Αρσενικός πλανήτης με υλιστική φύση. Δηλώνει τον τρόπο δράσης, την αντοχή, τη μαχητικότητα, τη σεξουαλική αντοχή αλλά και τον τρόπο έκφρασης της σεξουαλικότητας, την εμμονή, τις φοβίες, την επιβίωση, την επιθετικότητα.
Σου χαρίζει φιλοδοξία, ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση. Είσαι δυνατή με έντονη σεξουαλικότητα, αποφασιστική ως και αγενής, ώρες-ώρες επιθετική, θυμώνεις αλλά για λίγο, αγωνίζεσαι μέχρι τελικής πτώσεως σαν πολεμιστής. Αντιμετωπίζεις τα πάντα με θάρρος, αντιδράς σε κάθε κατάσταση, ξέρεις να επιβάλλεσαι.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

Η ταυτοτητα των Ζωδιων

ΤΑΥΡΟΣ
Κυβερνήτης Αφροδίτη: Θηλυκός πλανήτης. Ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού. Το αίτημά της είναι η ανιδιοτέλεια. Απορρίπτει κάθε τι εγωιστικό και υλιστικό. Συνδέεται με την τέχνη, την αισθητική, τη συναισθηματική ασφάλεια. Δηλώνει τον τρόπο που αγαπάς και πόσο τυχερή είσαι στα αποκτήματα.
Με την Αφροδίτη, είσαι στοργική και έλκεις το αντίθετο φύλο. Δημιουργείς σχέσεις διαρκείας, έχεις ωραία εμφάνιση και ευγενική προσωπικότητα. Μερικές φορές είσαι απρόσεκτη και αναποφάσιστη και εξαρτάσαι από τους άλλους. Αναζητάς τον αισθησιασμό και θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής σε κάθε επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κυβερνήτης Ερμής: Ουδέτερος, ερμαφρόδιτος πλανήτης. Δηλώνει τον τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης, την αντίληψη, τον τρόπο σκέψης. Συνδέεται με τα ταξίδια, τα ΜΜΕ, το σχολείο, το εμπόριο, τις διαπραγματεύσεις, την οδήγηση, τις διανοητικές λειτουργίες.
Με τον Ερμή, είσαι λογική και επικοινωνιακή. Μαθαίνεις νέα πράγματα, επεκτείνεις τις γνώσεις σου, μεταβιβάζεις εύκολα τις ιδέες και τις σκέψεις σου. Είσαι ευφυής και προσαρμόζεσαι σε κάθε κατάσταση. Έχεις κριτικό πνεύμα και μερικές φορές επικρίνεις και διαμαρτύρεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κυβερνήτης Σελήνη: Ο πλανήτης της ψυχής, της γυναικείας φύσης, του σπιτιού, της οικογένειας. Είναι οι ρίζες, το παρελθόν, η παράδοση. Δηλώνει την ποιότητα και την ένταση των συναισθημάτων. Είναι ετερόφωτη, θηλυκή και δοτική.
Με τη Σελήνη οδηγό, είσαι ευαίσθητη και συναισθηματική, αγαπάς την οικογένεια και τους φίλους. Είσαι διαισθητική όταν έχουμε νέα Σελήνη ή Πανσέληνο. Πολλές φορές είσαι κυκλοθυμική και ασταθής και αυτό έχει επιπτώσεις στην ψυχική σου ισορροπία. Κολλάς στο παρελθόν και ώρες-ώρες είσαι απίστευτα απαισιόδοξη.

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά!
Προβλέψεις όλο το 24ωρο!Αστρολογικες Προβλεψεις 2016

ΛΕΩΝ
Κυβερνήτης Ήλιος: Αρσενικός, δοτικός, αυτόφωτος, αυτός που δίνει φως στους υπόλοιπους πλανήτες. Είναι δείκτης επαγγέλματος, υγείας,ιδιοσυγκρασίας, σταδιοδρομίας. Δείχνει τον τρόπο που εκφράζουμε το εγώ μας.
Με τον Ήλιο, είσαι περήφανη, αξιοπρεπής, με φυσική δύναμη,γενναιόδωρη και φιλόδοξη. Ο οίκος που βρίσκεται ο ΄Ηλιος θα σου δείξει σε ποιο τομέα της ζωής σου θα λάμψεις. Τα αρνητικά στοιχεία που σου προσδίδει είναι ο εγωισμός, η αλαζονεία, η ματαιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κυβερνήτης Ερμής: Ουδέτερος, ερμαφρόδιτος πλανήτης. Δηλώνει τον τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης, την αντίληψη, τον τρόπο σκέψης. Συνδέεται με τα ταξίδια,τα ΜΜΕ, το σχολείο, το εμπόριο, τις διαπραγματεύσεις, την οδήγηση, τις διανοητικές λειτουργίες.
Με τον Ερμή, είσαι λογική και αποτελεσματική. Μαθαίνεις εύκολα και μεταβιβάζεις με άνεση τις ιδέες και τις σκέψεις σου. Προσαρμόζεσαι με άνεση σε κάθε κατάσταση.Επεξεργάζεσαι τα δεδομένα, αναλύεις λεπτομερώς και κρίνεις αυστηρά.Σκέφτεσαι σταθερά και εμμένεις στις αποφάσεις σου.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!
Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

Ερωτικές προβλέψεις 2016

ΖΥΓΟΣ
Κυβερνήτης Αφροδίτη: Θηλυκός πλανήτης. Ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού. Το αίτημά της είναι η ανιδιοτέλεια. Απορρίπτει κάθε τι εγωιστικό και υλιστικό.Συνδέεται με την τέχνη, την αισθητική, τη συναισθηματική ασφάλεια.Δηλώνει τον τρόπο που αγαπάς και πόσο τυχερή είσαι στα αποκτήματα.
Με την Αφροδίτη, είσαι στοργική και αγαπάς την άνετη και την πολυτελή ζωή.Είσαι καλλιτεχνική φύση, έλκεις τους άλλους με την ευγένεια και τη γοητευτική σου εμφάνιση. Πολλές φορές είσαι αναποφάσιστη, υπερβολικά ρομαντική και εξαρτάσαι από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κυβερνήτης Πλούτωνας: Ο πλανήτης που σχετίζεται με το παρασκήνιο, τη νύχτα, το σκοτάδι, τη δίψα για εξουσία, το σύστημα, τη δομή, την οργάνωση, το σεξ,το υποσυνείδητο, το βαθύ ψυχισμό, την αναπαραγωγή, την αλλοίωση, το σχηματισμό, το κύτταρο.
Με τον Πλούτωνα, είσαι κτητική, ξέρεις να διεισδύεις στην ψυχή του άλλου και επιδιώκεις να επικρατείς. Κυριαρχείς με υπόγειο και διαβρωτικό τρόπο. Βιώνεις έντονα τα γεγονότα, πεθαίνεις και ξαναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου. Έχεις τεράστια δύναμη να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τούμπα όλη σου τη ζωή. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και κάνεις τα πάντα για να διώξεις τα εμπόδια προκειμένου να φτάσεις τους στόχους σου. Δεν υπολογίζεις τίποτα και μερικές φορές είσαι αυτοκαταστροφική.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

astrologikes provlepseis 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κυβερνήτης Δίας: Οπλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης,της πληθωρικότητας, της υπερβολής. Έχει να κάνει με το εξωτερικό, ταμεγάλα ταξίδια, την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την αστρολογία, τηναναζήτηση, την περιπέτεια, τη θρησκεία, τα νομικά θέματα, το φανατισμό,τον τυχοδιωκτισμό.
Με το Δία, έχεις ευκαιρίες στη ζωή σου για ναπετύχεις. Είσαι αισιόδοξη, χαρούμενη, αγαπάς την ελευθερία, τις νέες εμπειρίες, την επέκταση. Είσαι ηθική και δίκαιη και πρέπει να προσέχειςτις υπερβολές και τις καταχρήσεις. Ζήσε τη ζωή σαν περιπέτεια και κάνετο καλύτερο για τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κυβερνήτης Κρόνος: Οπλανήτης που δοκιμάζει την ψυχή στον κόσμο της ύλης με σκοπό την εξέλιξηκαι τον εξαγνισμό της. Είναι ο πλανήτης της δικαιοσύνης, τουπεριορισμού, της εξουσίας, του παρασκηνίου, της ψυχρότητας, τηςαυστηρότητας, της υπευθυνότητας, της σοβαρότητας, των πρέπει. Φέρνειδοκιμασίες, ταλαιπωρίες, αναστολές, μαθήματα, καθυστερήσεις, μοναξιά,κατάθλιψη, έλλειψη χαράς.
Μαζί του, είσαι εγκρατής, αυτοκυρίαρχη, μεσύστημα, δομή, οργάνωση, υπεύθυνη, αξιόπιστη, πειθαρχημένη. Εργάζεσαισκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Διαθέτεις αντοχές, υπομένειςτις δυσκολίες και διαθέτεις μεγάλη ψυχική δύναμη. Μπορεί να συναντήσειςπολλά εμπόδια και να χρειαστεί να ξοφλήσεις καρμικά χρέη. Ο οίκος πουβρίσκεται ο Ήλιος σου σού δείχνει τον τομέα που θα πρέπει να είσαιεπιμελής για να αλλάξεις προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚυβερνήτηςΟυρανός: Ο πλανήτης της επανάστασης, της εκκεντρικότητας, των αλλαγών,της ανατροπής, της ιδιορρυθμίας, του αντισυμβατικού, της τεχνολογίας,της αστρολογίας, του ηλεκτρισμού, της εφευρετικότητας, του απρόβλεπτου,του ακραίου, της ευφυΐας.
Μαζί του, προτιμάς να ακολουθείς το δρόμοσου και όχι την πορεία των άλλων. Είσαι ένα δημιουργικό ταλέντο καιυπηρετείς μοναδικούς σκοπούς. Επαναστάτρια και ανεξάρτητη αναζητάς τηναλήθεια. Πηγαίνεις εύκολα από το ένα άκρο στο άλλο και αυτό μερικέςφορές σοκάρει και δημιουργεί ανασφάλειες. Ψάχνεις το υπερφυσικό, τοαπόκρυφο και αγαπάς τις αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ
Κυβερνήτης Ποσειδώνας:Ο θεός της θάλασσας, των ονείρων, της απέραντης αγάπης. Έχει να κάνειμε απάτες, εξαπατήσεις, αυταπάτες, φαντασία, παράνοια, αφέλεια,κουτοπονηριά, ψευδαισθήσεις, παραισθήσεις, παραμόρφωση ειδώλου,εξαρτήσεις σε ουσίες, ψυχικές ασθένειες.
Μαζί του, είσαι ευαίσθητη,συμπονετική, ιδεαλίστρια, διαισθητική. Διαθέτεις φαντασία καιδημιουργικότητα. Πολλές φορές μπορεί να βρίσκεσαι σε σύγχυση, όμωςδιαθέτεις έντονα συναισθήματα και εκλεπτυσμένη συμπεριφορά. Βιώνεις τησυμπόνια και την ομορφιά αλλά ώρες-ώρες μπορεί να εξαπατάς και να είσαιαναποφάσιστη. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου προς όφελος όλων.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις 2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA