Οικονομικη Κριση & Ζωδια

 Η οικονομική κρίση έχει πολλά πρόσωπα. Πέρα από τα θεμέλια της οικονομίας που κλονίζονται, διανύουμε και άλλες μορφές κρίσεων: κρίση στις σχέσεις μας, κρίση αξιών, κρίση με τον ίδιο μας τον εαυτό. Αυτή η κατάσταση είναι η αφορμή για έναν επαναπροσδιορισμό στη ζωή με σκοπό να συνεχίσουμε παρακάτω.
Αυτό το διάστημα, με τον Ερμή στον Καρκίνο ως τις 27/7, το συναίσθημα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο πλανήτης που σχετίζεται με τη σκέψη και την επικοινωνία μας κάνει να παίρνουμε αποφάσεις που στηρίζονται περισσότερο στο συναίσθημα παρά τη λογική.

Αυτό το διάστημα, είμαστε αρκετά υποκειμενικοί, λίγο μίζεροι, περισσότερο διαισθητικοί.
Είναι ένα διάστημα επαναστατικό, με βιασύνη, εντάσεις και νευρικότητα.

Πως λειτουργούν τα ζώδια στην οικονομική κρίση και πως επηρεάζονται από τον Ερμή στον Καρκίνο;
Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015
ΚΡΙΟΣ
Δεν το βάζεις εύκολα κάτω στην κρίση. Παλεύεις με νύχια και με δόντια, διαθέτεις αισιοδοξία, σκέφτεσαι νέα σχέδια, δουλεύεις ατελείωτα έως ότου να στερέψουν οι δυνάμεις σου. Κι αν κάτι δεν πάει καλά, πέφτεις στα πατώματα.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις σε σπίτι και οικογένεια. Οι αλλαγές θα είναι αναγκαστικές. Ηρέμησε, μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην ενδίδεις σε προκλητικές συμπεριφορές. Μην τα παρατάς! Αντιμετώπισε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και διπλωματία. Μετακομίσεις, συγκατοικήσεις, αλλαγές σε χώρου σπιτιού δεν ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ
Τρομάζεις με την κρίση, ειδικά αν είσαι απροετοίμαστη. Συνήθως όμως έχεις κάνει το κομπόδεμά σου, διαθέτεις ψυχραιμία και λογική και αυτά στο τέλος υπερισχύουν. Βρίσκεις τρόπους για να προστατευτείς, κάνεις σχέδια και έχεις την υπομονή και τη δύναμη να τα υλοποιήσεις.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, μη βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι. Ασχολήσου με κάτι δημιουργικό για να φεύγει το μυαλό και μην πιέζεις τις σχέσεις σου. Ένα φλερτ, ένα ταξιδάκι με αγαπημένα πρόσωπα θα σε χαλαρώσουν. Προσοχή σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις καθώς μπορεί να ξεφύγεις λόγω της έντασής σου και να πεις πράγματα που δεν εννοείς.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σιγά και μην τρομάξεις με την κρίση. Κινείς γη και ουρανό, επικοινωνείς με όλους όσους θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν. Μπορεί για λίγο να πάθεις έναν πανικό, όμως γρήγορα ενεργοποιείσαι και δεν χάνεις δευτερόλεπτο. Είσαι αεικίνητη.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή διαφωνίες σε οικονομικά θέματα ή σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι καταστάσεις σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Ηρέμησε! Μην κάνεις τώρα αλλαγές ή διαπραγματεύσεις γιατί θα έχουν κόστος είτε υλικό είτε συναισθηματικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανησυχείς για το πρακτικό κομμάτι του θέματος. Σε μια δύσκολη φάση, σκέφτεσαι την επιβίωσή σου, την οικογένεια. Θα έχουμε να φάμε, να συντηρηθούμε; Μαζί σου, κανείς δεν αισθάνεται ανασφαλής. Καταφέρνεις από το τίποτα, να δημιουργήσεις τα πάντα.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στο ζώδιό σου, μπορεί να επηρεαστούν οι σχέσεις σου με το περιβάλλον σου. Θα δημιουργηθούν εντάσεις σε καθημερινή βάση που θα είναι δύσκολο να κατευναστούν. Μήπως ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από πρόσωπα που σε πιέζουν ή σου δημιουργούν προβλήματα; Ξεκαθάρισε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια, ακίνητη περιουσία.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΛΕΩΝ
Είναι δύσκολο για εσένα να παραδεχτείς ότι πρέπει να κάνεις περικοπές. Δεν θέλεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μην έχεις πράγματα για τον εαυτό σου και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν το βάζεις εύκολα κάτω. Θα βρεις τρόπους να περνάς καλά και το μικρό θα το παρουσιάζεις με τρόπο να φαίνεται μεγάλο.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, έρχονται στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος και θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις και να τα κλείσεις μια και καλή. Μην χαλάς την ψυχολογία σου καθώς οι εντάσεις και ο θυμός θα κυριαρχούν. Κάνε πράγματα που σε ηρεμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι αγχωμένη έτσι κι αλλιώς. Φαντάζομαι τώρα στην κρίση… βγάζεις καπνούς και δεν συζητάμε να χάσεις και τη δουλειά σου…. Χάνεται ο κόσμος από γύρω σου καθώς η ασφάλεια είναι σημαντική για εσένα. Πάρε βαθιές ανάσες και πρόσφερε όπου μπορείς στην κοινωνία.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, μην εμπιστεύεσαι εύκολα ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά. Φιλικά πρόσωπα στηρίζουν τα σχέδιά σου και συ έχεις την ανάγκη για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Νέες ιδέες, αν οργανωθούν σωστά, θα αποδώσουν. Μην γυρνάς σε πρόσωπα του παρελθόντος.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία
ΖΥΓΟΣ
Φέρεσαιακραία, είτε το ρίχνεις στην τρελή είτε τα βάφεις μαύρα και δενδιανοείσαι να μην έχεις αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό σου. Θέλεις να νιώθεις πως όλα πάνε καλά, ακόμα και στα δύσκολα. Είσαι ζώδιο του αέρα,εκεί που πας να πέσεις στα πατώματα, κάτι βρίσκεις και σε απογειώνει.Βρες ένα χόμπι για να ξεχαστείς.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, οι ρυθμοί στον τομέα της καριέρας  ανεβαίνουν. Θα κάνεις νέεςεπαφές, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις. Βρες την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οργανώσου σωστά για να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Πάρε πρωτοβουλίες  για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σχέση σου με το χρήμα είναι ιδιαίτερη, το τραβάς με έναν μαγικό τρόπο.Φυσικά και περνάς δύσκολα στην κρίση, θέλεις να είναι όλα υπό έλεγχο,σκέφτεσαι τα πάντα και ζορίζεσαι. Ένα είναι σίγουρο : ξέρεις να επιβιώνεις με στιλ.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο,αλλάζει η καθημερινότητά σου. Το φλερτ και ο έρωτας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Συγκρούσεις με άτομα από το περιβάλλον σου είναι πιθανές. Όλα μπορούν να συμβούν τώρα. Να μάθεις κρυμμένες αλήθειες, να έχεις ξαφνικές συναντήσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις σου. Μη βιάζεσαι.

 

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι φιλοσοφημένο άτομο και η αισιόδοξη φύση σου σε πάει γρήγορα μπροστά.Όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζεις, τις βλέπεις με μια διαφορετική ματιά. Είσαι ψύχραιμη και ήρεμη δύναμη, ξέρεις ότι όλα κάποια στιγμή λύνονται. Αγαπάς τις αλλαγές και οτιδήποτε δεν σου στερεί την ελευθερία σκέψης και κίνησης.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα έχεις αυξημένα έξοδα. Απέφυγε τις περιττές αγορές. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν και στον ερωτικό τομέα ενώ και ένας σύντομος κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανό σενάριο. Μακριά μόνο από κρυφές σχέσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγουν στην επιφάνεια.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καθώς η καριέρα είναι η πρώτη προτεραιότητά σου, εύκολα συμπεραίνει κανείς πως  η ανεργία μπορεί να επισκιάσει όλους τους τομείς της ζωής σου. Η ανάγκη  σου να είναι όλα υπό έλεγχο είναι δυνατή. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ισορροπήσεις. Κάνε ένα σπορ.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα επαναστατήσεις απέναντι σε πιεστικές σχέσεις.Οι εντάσεις θα είναι αναπόφευκτες. Θα μιλήσεις για όλα ανοιχτά, η ψυχραιμία θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί και οι τόνοι δύσκολα θα πέσουν.Μην αποφασίζεις εν θερμό.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αλλαγές είναι το δυνατό σου χαρτί καθώς βαριέσαι εύκολα. Είναι μια ευκαιρία να προχωρήσεις μπροστά. Είσαι αισιόδοξη και ξέρεις να παλεύεις στα δύσκολα. Επαναστατείς εύκολα και προστατεύεις τους αδύναμους. Ξέρεις να γκρεμίζεις και να τα χτίζεις όλα από την αρχή.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, οι ευθύνες στη δουλειά σου θα αυξηθούν, τα προβλήματα επίσης θα είναι αυξημένα. Φρόντισε την υγεία σου, πρέπει να  ξεκουράζεσαι. Κράτα μακριά τις εντάσεις της δουλειάς για να αποφύγεις εντάσεις στις σχέσεις σου.


ΙΧΘΥΕΣ
Η ευαισθησία σου είναι μεγάλη, βοηθάς τους συνανθρώπους σου στις δύσκολες στιγμές. Ξέρεις ότι τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή είναι η αγάπη και η υγεία. Μπορεί να σε πιάνει ένας πανικός, όμως τελικά αποδέχεσαι καταστάσεις που αλλάζουν.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο,έχεις μια ανησυχία γύρω από θέματα ερωτικά, παιδιών, δημιουργικότητας.Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις, έχεις όμως και πολλές ιδέες και έμπνευση. Προώθησε τις και θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Κάποιες εντάσεις, παραπλανήσεις ή διαφωνίες σε σχέσεις είναι πιθανά σενάρια.Πέρνα καλά με τους κατάλληλους ανθρώπους και μη χαλάς την ψυχολογία σου.

  πηγή: missblοοm.gr

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!


αστρολογία 2015 ζώδια

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA