Καρμικη Αστρολογια: Τι ειναι ο Βορειος και ο Νοτιος Δεσμος;

Βόρειος και Νότιος Δεσμός δεν είναι πλανήτες, είναι σημεία. Ο Δεσμός της Σελήνης είναι το σημείο που συναντιούνται η τροχιά της Γης και της Σελήνης. Μένει σε κάθε ζώδιο 1,5 χρόνο περίπου.

Είναι μέρος της Καρμικής αστρολογίας και δείχνει τους τομείς που μπορεί να εξελιχθεί ένα ωροσκόπιο, πού θα υποφέρει και για ποιο λόγο. Συνήθως είναι πάντα ανάδρομοι. Όταν είναι ορθόδρομοι, είναι σίγουρη η πραγμάτωση του σκοπού της ζωής.
Ο Βόρειος Δεσμός δείχνει το μέλλον, ο Νότιος το παρελθόν. Όλο το ωροσκόπιο έχει σκοπό να εξυπηρετήσει τους Δεσμούς. Μας δείχνουν τα μαθήματα που θα πάρουμε για να επιλύσουμε τα καρμικά μας χρέη.
Ο Νότιος Δεσμός στους Ιχθύες ζητά να απομακρυνθούμε από το φανταστικό, την αφέλεια, τις ανέφικτες φαντασιώσεις, την απογοήτευση στις σχέσεις, το μεταφυσικό, τις ψευδαισθήσεις, τις απάτες. Ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο φέρνει το ρεαλιστικό, το ορθολογιστικό, την συμφιλίωση της φαντασίας με τη λογική, τις λεπτομέρειες της πραγματικότητάς μας, την ανάλυση των λαθών μας.

Τι θέλεις από τη σχέση σου; Είναι ρεαλιστικό; Ο Νότιος Δεσμός θα διαλύσει τις φαντασιώσεις και τις σχέσεις που δεν είναι σταθερές. Σταμάτα να ονειρεύεσαι αν αυτά που σκέφτεσαι δεν είναι πραγματοποιήσιμα, σταμάτα να έχεις εμμονές για κάτι που δεν μπορείς να έχεις, σταμάτα να είσαι θύμα καταστάσεων. Ανέλυσε τα πάντα, σου λέει ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο και σταμάτα να υποθέτεις.

Πως θα επηρεάσει η διέλευση του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο και του Νότιου Δεσμού στους Ιχθύες τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

ΚΡΙΟΣ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει την εργασία, την καθημερινότητα και την υγεία σου ενώ ο Ν.Δ. στους Ιχθύες τον πνευματικό σου κόσμο. Ήρθε η στιγμή να βάλεις τον εγωισμό και τον παρορμητισμό σου στην άκρη και να σκεφτείς πιο πρακτικά και ορθολογιστικά και αυτό αφορά την καριέρα και την υγεία σου. Δώσε σημασία στην ευεξία σου, στο σώμα σου. Διώξε τη θλίψη από μέσα σου και κοίτα τις πραγματικές σου ανάγκες. Δώσε βάση στη λεπτομέρεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει τους έρωτές σου και ο Ν.Δ. στους Ιχθύες τις φιλίες και τις ομάδες. Μια νέα ερωτική καρμική σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα και να σε απομακρύνει από φιλικά πρόσωπα. Ασχολείσαι περισσότερο με τα χόμπι σου και την απόλαυση, τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα και τα τυχερά παιχνίδια. Παρέχεις τις υπηρεσίες σου σε άτομα που αγαπάς και δεν ασχολείσαι και πολύ με ομάδες και φιλίες. Προσπαθείς να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και εργάζεσαι σκληρά και πρακτικά για να πετύχεις τους στόχους σου. Δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στα παιδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες σου και ο Ν.Δ. στους Ιχθύες την καριέρα και το πεπρωμένο σου. Δεν ενδιαφέρεσαι τόσο για την αναγνώριση σου στην εργασία όσο για τις λεπτομέρειες που αφορούν την οικογενειακή σου ζωή. Παρέχεις λοιπόν τις υπηρεσίες σου σε σπίτι, γονείς, πατρίδα, οικογένεια. Εξυπηρετείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ανησυχείς γι’ αυτά. Μπορεί να μάθεις και κάποια επιπλέον στοιχεία που τα αφορούν. Μια μετακόμιση είναι επίσης πιθανή. Το σίγουρο είναι πως δεν μεταφέρεις τυχόν επαγγελματικά προβλήματα στο σπίτι και στις σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει την επικοινωνία σου και ο Ν.Δ. στους Ιχθύες τη φιλοσοφία σου. Ασχολείσαι λεπτομερώς με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Αναζητάς την πνευματικότητα και απομακρύνεσαι από οποιονδήποτε δεν σου προσφέρει πράγματα στην καθημερινότητά σου. Το μυαλό σταματά να περιπλανιέται, οργανώνεις τις σκέψεις σου και την επικοινωνία σου πρακτικά, με λεπτομέρεια και ακρίβεια. Ζεις το τώρα ρεαλιστικά. Καρμικά γεγονότα μπορεί να συμβούν μέσα από ταξίδια, το εξωτερικό, τη διδασκαλία, τους συγγενείς.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

Ερωτικές προβλέψεις 2016

ΛΕΩΝ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει τα χρήματά σου ενώ ο Ν.Δ. στους Ιχθύες τα κοινά οικονομικά. Αποκτάς μια ρεαλιστική εικόνα για τον εαυτό σου και τα οικονομικά σου. Είσαι πρακτική και δυσκολεύεσαι στη διαχείριση των κοινών αγαθών. Ασχολείσαι με τις δικές σου προτεραιότητες και το δικό σου πορτοφόλι. Οργανώνεις τη ζωή σου και βάζεις σε τάξη τα χρήματά σου. Ξεδιαλύνεις συναισθηματικά θέματα, τα θέλω σου ενισχύονται και δεν σε ενδιαφέρει και τόσο για τα θέλω των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει την προσωπικότητά σου και ο Ν.Δ. στους Ιχθύες τις σχέσεις, τις συνεργασίες και το γάμο σου. Απομακρύνεσαι από ανθρώπους που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια, από το χάος και τη σύγχυση. Ασχολείσαι με την εμφάνισή σου, την ψυχική και τη σωματική σου υγεία, αξιολογείς τις σχέσεις σου βάζοντας τα όριά σου. Βλέπεις τη ζωή σου πλέον λογικά και πρακτικά, ξέρεις ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις, κατευθύνεις τη ζωή σου μόνη σου και κανείς δεν μπορεί να σε επηρεάσει.

ΖΥΓΟΣ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει την πνευματικότητά σου και ο Ν.Δ. στους Ιχθύες την υγεία, την εργασία, την καθημερινότητά σου. Είναι καιρός να βγεις από τη ρουτίνα και να μην ασχολείσαι ώρες με τη δουλειά. Βάζεις όρια και βρίσκεις ισορροπία ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Αποβάλλεις φοβίες, σκέφτεσαι λεπτομερώς, διαβάζεις, μαθαίνεις. Κανείς δεν μπορεί να διαταράξει την ηρεμία σου και να σε κρίνει αρνητικά. Δώσε σημασία στα όνειρά σου. Κάνε οτιδήποτε σου αρέσει στην καθημερινή σου ζωή και ονειρέψου μια νέα πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει ομάδες και φιλίες ενώ ο Ν.Δ. στους Ιχθύες τους έρωτές σου. Ανοίγεσαι σε νέες ομάδες και φιλίες και βάζεις στόχους. Δεν παρασύρεσαι από ανθρώπους που δεν σε ευχαριστούν. Γίνεσαι πρακτική και βοηθάς κόσμο. Κάποιοι φίλοι ίσως σε βοηθήσουν να δεις τα λάθη σου στον ερωτικό τομέα ή στις σχέσεις σου με τα παιδιά σου. Βρίσκεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Βλέπεις ξεκάθαρα τις αλήθειες στην ερωτική σου ζωή. Βάζεις στόχους, πρακτικούς και ρεαλιστικούς, στις σχέσεις σου.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει την καριέρα σου ενώ ο Ν.Δ. στους Ιχθύες το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες σου. Οι κόποι σου αναγνωρίζονται, η φήμη σου εξαπλώνεται, η εργασία σου είναι αποτελεσματική. Δεν ασχολείσαι και τόσο με την οικογένεια και τις υποχρεώσεις της. Είσαι αναλυτική και ακριβής στην εργασία σου, τα ταλέντα σου προωθούνται. Δεν κάθεσαι σπίτι ούτε ασχολείσαι με το παρελθόν. Σ’ ενδιαφέρει η κοινωνική άνοδος, η δόξα και η κοινωνική σου θέση.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει τη φιλοσοφία σου ενώ ο Ν.Δ. στους Ιχθύες την επικοινωνία σου. Πρέπει να μάθεις να οργανώνεις τις σκέψεις σου, να διαχωρίζεις όσα μπορούν να γίνουν από τα φανταστικά, να είσαι σαφής στα λόγια σου για να σε καταλαβαίνουν οι άλλοι. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τη ζωή σου, να βρεις τη δική σου φιλοσοφία και να απομακρυνθείς από ιδέες που δεν εξυπηρετούν πια. Αγωνίσου για τα όνειρά σου, για ένα συγκεκριμένο σκοπό, βρες το νόημα της ζωής της καθημερινότητας προσφέροντας τις υπηρεσίες σου.

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει τα κοινά οικονομικά ενώ ο Ν.Δ. στους Ιχθύες τα χρήματά σου. Προσπαθείς να δεθείς με άλλα πρόσωπα σε βαθύτερο επίπεδο υπολογίζοντας και τις δικές σου ανάγκες. Ασχολείσαι με τις σχέσεις σου αλλά και με οικονομικά, δάνεια, χρέη, υποχρεώσεις. Ξέρεις πως να βοηθήσεις τους άλλους καθώς τώρα δίνεις πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις. Όλοι είμαστε διαφορετικοί και το πιο μικρό ενδιαφέρον μπορεί να δώσει χαρά στα κοντινά μας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Β.Δ. στην Παρθένο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο ενώ ο Ν.Δ. στους Ιχθύες την προσωπικότητά σου. Ασχολείσαι με τους ανθρώπους που θέλεις να έχεις καλές επαφές, τους υπεραναλύεις και τους κρίνεις αυστηρά, ασχολείσαι και με τα θέλω τους. Προσπαθείς να μάθεις καλύτερα και τον εαυτό σου μέσα από την κριτική των άλλων. Αναζητάς ρεαλιστικές σχέσεις με πορεία και δέσμευση, μακριά από φαντασιώσεις και θέλεις να τις κάνεις όσο καλύτερες γίνεται.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα 2016

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις 2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA