Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις – Ζωδια Νοεμβριος 2021

Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

 

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

 

Κριός
Ο προηγούμενος μήνας απαιτούσε πολύ από την ενέργειά σου εστιασμένη στους άλλους κι έτσι θα πρέπει να χαρείς που έρχεται ο Νοέμβριος και να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου. Η διαίσθησή σου είναι εξαιρετική και θα πρέπει να τη λάβεις υπόψη σου κυρίως για θέματα που αφορούν στα εργασιακά και την εξέλιξή σου. Οι αστρικές όψεις ευνοούν το περιβάλλον στο χώρο εργασίας και βελτιώνουν τις σχέσεις με συναδέλφους. Πολύτιμες επίσης φαίνεται να είναι οι κοινωνικές σου επαφές που φαίνεται να ευνοούν τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκότερη για τη συναισθηματική σου ζωή καθώς φέρνει νέες γνωριμίες αν είσαι μόνη και εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μπορείς να απολαύσεις την αρμονία και την ασφάλεια. Μπορείς να ελέγξεις το έμφυτο άγχος σου με την τήρηση ενός τακτικού προγράμματος. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

 

Ταύρος
Ο νέος μήνας σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς ακόμα και να εφαρμόσεις τις αλλαγές που φαίνονται αναγκαίες προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Η έκφραση θα μπορούσε να σου φέρει όχι μόνο περισσότερη ελευθερία αλλά και μια τεράστια ορμή ενέργειας και δημιουργικότητας. Αν και είναι γνωστό ότι δεν σου αρέσουν οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες αυτόν το μήνα καθώς μια ισχυρή Σεληνιακή Πανσέληνος στις 19/11 σε οδηγεί σε αυτές. Ελάχιστη προσπάθεια θα χρειαστεί να καταβάλλεις στα εργασιακά μιας και το μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα, οι ενέργειές σου ευνοούνται. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα προμηνύονται και φαίνεται να είσαι με ένα πόδι στο παρελθόν και με το άλλο στο μέλλον. Είσαι όμως επικεντρωμένη στην οικογένεια, το σπίτι αλλά και τη μόνιμη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μην αφήνεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου να σε πολιορκούν. Κάνε τις σωστές επιλογές αφού σου δίνονται οι ευκαιρίες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Η Ινδική Αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μέλλοντος!
Πάρε τώρα στο 8758768138

ινδική αστρολογία

Δίδυμοι
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται γρήγορα είσαι έτοιμη να αναλάβεις δράση αλλά και να σημειώσεις πρόοδο αυτόν τον μήνα. Τρεις πλανήτες θα κατασκηνώσουν στον 6ο οίκο σου, της καθημερινής ρουτίνας και καταφέρνεις να ισορροπήσεις μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Μόλις ο Ερμής περάσει στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα η εστίασή σου θα είναι στην κοινωνικοποίηση και τη διασκέδαση. Απόφυγε τις συγκρούσεις στα εργασιακά. Ταυτόχρονα η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κι αυτό σε κάνει πιο διεκδικητική με τους στόχους σου. Παρά τη σκληρή δουλειά οι οικονομικές απολαβές σου δεν είναι αυτές που θα περίμενες, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου. Μπορείς να βασίζεσαι στην υποστήριξη του αγαπημένου σου ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα. Μπορείτε να απολαύσετε ερωτικές στιγμές και να ζωντανέψετε το πάθος. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προσθέτουν χρώμα και ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

 Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

 

Καρκίνος
Το καλύτερο νέο για σένα είναι η θέση της Αφροδίτης που θα περάσει όλον τον μήνα στον τομέα των συνεργασιών σου. Έχεις μπροστά σου ένα υπέροχο διάστημα για να δεσμευτείς και να δημιουργήσεις ουσιαστικούς δεσμούς και μακροχρόνιες επαφές. Καλές προοπτικές προμηνύονται για τα επαγγελματικά και τα σχέδιά σου φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά. Επίσης μπορείς να συμμετάσχεις σε κοινωνικές δραστηριότητες τον ελεύθερο χρόνο σου και αυτό να είναι κάτι που προσθέτει στην ψυχική ισορροπία και ευτυχία σου. Οικογενειακά θέματα αρχίζουν να επιλύονται και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια δέσμευση. Να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν τη συναισθηματική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη, απολαυστικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σε κάνουν να ονειρεύεσαι ξανά και κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά. Όσο για τον τομέα των οικονομικών σου, τα πράγματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, όμως μπορείς να βασίζεσαι στην υποστήριξη δικών σου ανθρώπων. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Λέων
Ο Νοέμβριος θα μπορούσε να σε βάλει σε κάποιες δοκιμασίες αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Καθώς οι πλανήτες του Σκορπιού συγκρούονται με τον Ουρανό μπορεί να συσσωρευτεί ένταση μεταξύ της καριέρας και της ζωής σου στο σπίτι, ειδικά κατά την περίοδο της νέας Σελήνης και της Πανσελήνου αυτού του μήνα. Όμως μόλις ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο του Τοξότη η ενέργειά σου ρέει πιο εύκολα και πιο φυσικά. Έχεις τη δυνατότητα να δεις τα πράγματα, τις προοπτικές και τις συνθήκες στα εργασιακά από μια νέα οπτική γωνία που είναι περισσότερο προς όφελός σου. Οι δεσμοί αγάπης είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για σένα αυτόν τον μήνα, για αυτό καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Ωστόσο θα υπάρξουν στιγμές που κακοί και κτητικοί χειρισμοί από πλευράς σου μπορεί να προκαλέσουν στιγμιαίες ή παροδικές εντάσεις. Εάν είσαι μόνη, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και προκύπτουν ευχάριστες και αναπάντεχες γνωριμίες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Έγκυρες προσωπικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!

Παρθένος
Ο μήνας ξεκινά με ευνοϊκούς οιωνούς κυρίως σε θέματα που αφορούν στα εργασιακά θέματα και την εξέλιξη των στόχων σου. Όλα τα email, τα έργα και οι ιδέες που σταμάτησαν τον προηγούμενο μήνα θα κάνουν ξαφνικά τεράστια άλματα. Με τον Ερμή κυβερνήτη σου να κινείται με πλήρη ταχύτητα, τα πράγματα θα εξελίσσονται γρήγορα, για αυτό φόρτισε τις μπαταρίες σου και οργανώσου περισσότερο. Ακολούθησε το ένστικτό σου αν νιώσεις διλήμματα για το αν πρέπει να προχωρήσεις μπροστά ή να μείνεις στάσιμη. Αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι ότι αργά αλλά σταθερά τα βήματα και οι αποφάσεις σου είναι βιώσιμα και αποδίδουν. Στα συναισθηματικά μην μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και επιβαρύνεις το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μάθε να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες χωρίς όμως να αρχίσεις να ονειρεύεσαι. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

Ζυγός
Ο μήνας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου καθώς οι πλανητικές όψεις σου υπενθυμίζουν πως πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες κινήσεις σου ή να επανεξετάσεις κάποιες νέες προτάσεις και προκλήσεις που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αυξήσεις τα έσοδά σου, δεδομένου ότι ο Ουρανός, ο πλανήτης των εκπλήξεων θα λάβει μέρος στην πλοκή και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις. Μια πιο συνετή και λογική προσέγγιση στους επαγγελματικούς στόχους σου θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να κάνεις κάποιου τύπου νέα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου σε στρέφει στην αγκαλιά ανθρώπων που αγαπάς και η ανάγκη σου να βελτιώσεις τις σχέσεις σου μαζί τους μεγαλώνει. Έτσι η ασφάλεια και η σιγουριά γίνεται ανάγκη σου και η ερωτική σου ζωή παίρνει τα πάνω της. Εάν είσαι μόνη αναζητάς κάτι σταθερό στη ζωή σου και δεν ασχολείσαι με εφήμερες καταστάσεις και φλερτ. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

Σκορπιός
Ο Νοέμβριος είναι ένας ισχυρός μήνας που μαζί με τα γενέθλιά σου τρεις πλανήτες: Άρης, Ερμής και Ήλιος στο ζώδιο σου, σε γεμίζουν ενέργεια. Επίσης η νέα Σελήνη στις 4 του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σου υπενθυμίζει πως είναι καιρός να προβάλλεις τη δυναμική προσωπικότητά σου, να διεκδικήσεις και να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω και τους στόχους σου. Είσαι πρόθυμη να αγωνιστείς στα εργασιακά προκειμένου να αλλάξεις αυτά που νιώθεις να σε κρατούν στάσιμη. Αισθάνεσαι πιο τολμηρή όταν πρόκειται να πεις και να εκφράσεις τις απόψεις και τη γνώμη σου. Απόφυγε ωστόσο τις τολμηρές και παρορμητικές αποφάσεις. Εντάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Εάν είσαι μόνη, ένας έρωτα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να σου χτυπήσει την πόρτα. Σκέψου καλά αν αξίζει τον κόπο να του αφήσεις έστω και ένα παραθυράκι ανοιχτό. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

Τοξότης
Αναμφίβολα είσαι μια διασκεδαστική ψυχή ωστόσο ο Νοέμβριος θα σου ζητήσει να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις έτσι ώστε να προετοιμαστείς για το διάστημα που ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και που θα είσαι έτοιμη να λάβεις δράση. Με τη νέα Σελήνη στις 4 του μήνα αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε πληγώνει και σου δημιουργεί άγχος. Τον τομέα των εργασιακών φαίνεται να τον αφήνεις σε δεύτερη μοίρα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν στιγμές έντασης ή στιγμές που θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Το τετράγωνο Ήλιου – Δία στις 15 του μήνα επαναφέρει την πίεση κι εσύ έχεις την τάση να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να διεκπεραιώσεις. Η Αφροδίτη σε εμπνέει να κεντρίσεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να ανεβάσεις το πάθος και τον ρομαντισμό. Εάν είσαι μόνη, το πέρασμα του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο, υπόσχεται πολλά για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και γίνεσαι ο πυρήνας έλξης για όλους. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

Αιγόκερος
Ο μήνας ξεκινά ουσιαστικά με τη νέα Σελήνη στις 4/11 που σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τη λίστα των επαφών σου και να ενώσεις τις δυνάμεις σου με ανθρώπους που σε στηρίζουν και μοιράζονται τα οράματά σου. Οι δυνάμεις της πειθούς σου είναι ισχυρές αυτόν τον μήνα και οι ομαδικές προσπάθειες κυρίως στα εργασιακά αποδίδουν καλύτερα. Καθώς ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν μια σύνοδο στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να διαπιστώσεις ότι η επιθυμία σου να ηγηθείς των άλλων σου δίνει νέες δυνατότητες και ευκαιρίες. Θυμήσου όμως πως δεν θα πρέπει να βιάζεσαι καθώς τα σπουδαία πράγματα χρειάζονται χρόνο και σωστή προετοιμασία. Καθώς η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο η ομορφιά σου αναδεικνύεται κάνοντας σε να νιώθεις επιθυμητή και πιο ελκυστική από το συνηθισμένο. Αυτό ενισχύει την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή κι αν είσαι μόνη προετοιμάσου για μοναδικές ευκαιρίες και γνωριμίες. Με τη Σεληνιακή έκλειψη προς τα τέλη του μήνα μπορεί να προκύψει μια ξαφνική αλλαγή στα συναισθηματικά σου που θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένη όσο και τρομακτική, για αυτό θυμήσου πως θα πρέπει να κινηθείς αργά. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

 

Υδροχόος
Αυτόν τον μήνα έρχεται στην επιφάνεια η φιλόδοξη πλευρά σου και ουσιαστικά ξεκινά με μια εξαιρετική ευκαιρία να επικεντρωθείς στους επαγγελματικούς στόχους σου. Η νέα Σελήνη στις 4/11 σε ενθαρρύνει να αποδείξεις ότι είσαι άξια ανταγωνίστρια και αγωνίστρια. Ο Ερμής στις 10 του μήνα ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη κάτι που θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και παρορμητικές ενέργειες. Εάν θέλεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους σου μην βάζεις το κάρο πριν το άλογο. Σε αυτό το σημείο θυμήσου πως πρέπει να μην ξεπερνάς τον εαυτό σου και να καταπονείς το σώμα σου. Εξοικονόμησε χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης. Στις αλλαγές που προκύπτουν στα θέματα σπιτιού και οικογένειας ίσως θα πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια προσαρμογής για καλύτερα αποτελέσματα. Τη στιγμή που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου θέλεις να αγκαλιάσεις τη θεραπεία στην ερωτική σου ζωή και να συνδεθείς με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ένα βαθύτερο πνευματικό επίπεδο. Εάν είσαι μόνη, όταν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θέλεις να επανασυνδεθείς με παλιούς φίλους και να εμπλακείς σε ομάδες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις ξεχωριστές γνωριμίες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

Ιχθείς
Ο μήνας ουσιαστικά ξεκινά με τη νέα Σελήνη στέλνοντάς σου ενέργεια, ενθαρρύνοντας σε να κάνεις ένα βήμα έξω από τη ζώνη άνεσής σου και να αλλάξεις τη μέχρι χθες οπτική σου για τον κόσμο. Επιβράδυνε λίγο τους ρυθμούς των εργασιακών γιατί θα νιώσεις καταβεβλημένη στα μέσα του μήνα. Υπάρχουν άτομα ή συνεργάτες πρόθυμοι να σε στηρίξουν και να σε υποστηρίξουν αρκεί να τους το ζητήσεις. Καθώς ο Ερμής ενώνει τις δυνάμεις του με τον Άρη θέλεις να δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό και να κάνεις πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς πως θα πρέπει να κινηθείς βήμα βήμα τη φορά και όχι να πιέσεις καταστάσεις. Στις 10/11 ο Άρης τετραγωνίζεται με τον Κρόνο και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με το που εκμυστηρεύεσαι και τι, προκειμένου να αποφύγεις τα κουτσομπολιά και την έκθεση. Η Αφροδίτη από τις 5/11 σε ενθαρρύνει να περάσεις χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και να συναναστραφείς με ανθρώπους που σε αγαπούν. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, είσαι ήδη ερωτευμένη με τους φίλους σου για αυτό δεν νιώθεις την έλλειψη ενός μόνιμου συντρόφου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και οι νέοι θαυμαστές. Σε μια μόνιμη σχέση μην κρατάς καταπιεσμένα συναισθήματα μέσα σου θετικά ή αρνητικά. Σε κάθε περίπτωση συζήτησέ τα με τον αγαπημένο σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!


Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

απο tlife.gr

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA