Νεα Σεληνη στην Παρθενο στις 9 Σεπτεμβριου – Πως θα σε επηρεασει;

Νέα Σελήνη σημαίνει και νέα ξεκινήματα. Το γεγονός ότι βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου προτρέπει για νέα ξεκινήματα σε εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Τα ξεκινήματα αυτά γίνονται με λογική, πρακτικότητα και υγιή τρόπο.

Είμαστε πιο προσεκτικοί και επιμελείς και δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες. Κάνουμε τα πάντα για να λειτουργήσουν όλα τέλεια. Ασχολούμαστε με την οργάνωση της καθημερινότητάς μας με ουσιαστικό τρόπο. Είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσουμε ένα νέο σχέδιο ή για να κάνουμε μια δίαιτα.

Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Βάζουμε μια τάξη στη ζωή μας και την μεταμορφώνουμε αφήνοντας πίσω το παρελθόν.
Η ευνοϊκή συμμετοχή Δία και Πλούτωνα μπορεί να φέρει επιτυχίες σε επιχειρηματικό και οικονομικό επίπεδο. Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση της νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις ή μια αποσταθεροποίηση. Καλό θα ήταν να κυνηγάμε κάτι λογικό και όχι κάτι εφήμερο ή φανταστικό.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΡΙΟΣ
Με τη νέα Σελήνη θα οργανώσεις τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου. Θα προκύψουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα που θα σου ανεβάσουν το ηθικό. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν, υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης και προόδου ενώ αν είσαι άνεργη, είναι καλό διάστημα για μια νέα αρχή. Ασχολείσαι πολύ με τη δουλειά σου για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Είναι καλή περίοδος επίσης να ασχοληθείς με την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη είναι ευνοϊκή για τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Αν είσαι σε γάμο, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, την οικογένειά σου και τα παιδιά σου ενώ είναι καλό διάστημα για την απόκτηση απογόνων. Αν έχεις σχέση, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να προχωρήσεις και ένα βήμα παρακάτω, σε μια επισημοποίηση που θα σου δώσει χαρά. Αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια ουσιαστική σχέση με καλές προοπτικές που θα σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Βρες τρόπους για να περνάς καλά. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη νέα Σελήνη εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή σπιτιού που θα σε ανανεώσει. Είναι καλό διάστημα να λύσεις οικογενειακά προβλήματα και να αποκαταστήσεις όλα τα κακώς κείμενα σε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιες καταστάσεις θα τελειώσουν απότομα. Ευχάριστα τα νέα και για τα οικονομικά σου καθώς μέσα από ένα κέρδος θα καλύψεις κάποια κενά. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Θα κάνεις καλές συναντήσεις και θα ακούσεις ευχάριστα νέα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η εξωστρέφεια είναι στα ύψη και μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα που είχες να δεις καιρό. Ένα ταξίδι μπορεί να σε αναζωογονήσει. Είναι καλή περίοδος για νέες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Μπορείς να χειριστείς με διπλωματία τις καταστάσεις και τις προτάσεις που θα δεχθείς και να γυρίσουν όλα υπέρ σου. Είσαι ήρεμη και οι σκέψεις σου είναι σαφείς, εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου, εκφράζεσαι απλά και άμεσα. Έρχεσαι πιο κοντά με αδέρφια και συγγενείς. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου τα οποία φαίνεται να βελτιώνονται και να σταθεροποιούνται. Βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά και προσπαθείς να ξεμπερδέψεις με οικονομικές εκκρεμότητες. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να ισορροπήσεις έσοδα έξοδα ή να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Μια αύξηση από τον εργασιακό τομέα μπορεί να προκύψει και να ανέβεις ψυχολογικά. Βάζεις στόχους και τα καταφέρνεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη συντελείται στο ζώδιο σου και ταυτόχρονα είναι και η περίοδος των γενεθλίων σου. Να περιμένεις πολλά και ευχάριστα νέα. Είναι καλή περίοδος να δεις τα λάθη σου, να κάνεις τον απολογισμό σου και να προχωρήσεις μπροστά ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Έχεις την διάθεση, το δυναμισμό, την εξωστρέφεια να κάνεις μια νέα αρχή και να απαλλαχτείς από οτιδήποτε σε βαραίνει. Βάζεις νέους στόχους και τους πετυχαίνεις. Κάποια πράγματα που βρίσκονταν σε αναμονή, τώρα αρχίζουν να εξελίσσονται. Είναι μια περίοδος προσωπικής ανάπτυξης που πρέπει να επωφεληθείς. Μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα σου, τη δουλειά σου, τη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Είσαι πιο τολμηρή, ανανεώνεσαι και κάνεις νέα ξεκινήματα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο ώριμα και σοβαρά. Μια εσωτερική αλλαγή που έχει ξεκινήσει από καιρό σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες και να γίνεις πιο δυναμική. Σκέφτεσαι πράγματα που σε προβληματίζουν καιρό και βρίσκεις λύσεις. Κάνεις αναθεωρήσεις σε σκέψεις και πράξεις σου και ακολουθείς ένα νέο δρόμο. Αυτή η εσωτερική μεταμόρφωση θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα λάθη σου και να επανορθώσεις. Κάνεις μια νέα αρχή με αγαπημένα πρόσωπα. Αφήνεις πίσω σου προβληματικές καταστάσεις ή πράγματα που σε αγχώνουν. Μπορεί να υποφέρεις από κάποιες αρνητικές σκέψεις και να ψάχνεις απαντήσεις. Πίστεψε στον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη σε κάνει κοινωνική και εξωστρεφή. Μπορεί να συναντήσεις πολλούς φίλους, να βρεθείς με άτομα από το παρελθόν και να βρίσκεσαι συνεχώς έξω. Μπορεί να πάρεις την απόφαση να ενταχθείς σε μια ομάδα, σε ένα σύλλογο, να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα. Είναι καλό διάστημα για να δικτυωθείς και να ανανεωθείς. Κάποια πρόσωπα θα στηρίξουν τα όνειρά σου και τους στόχους σου. Νιώθεις σίγουρη για τις επιλογές σου και λαμβάνεις στήριξη. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη είναι θετική για την καριέρα σου και μπορείς να προωθήσεις πράγματα που ήταν στάσιμα. Θα κάνεις συμφωνίες, συζητήσεις, συναντήσεις και οι εξελίξεις θα τρέχουν υπέρ σου. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις δουλειά ή να βρεις μια νέα δουλειά αν είσαι άνεργη. Η αισιοδοξία σου είναι μεγάλη και τα οικονομικά σου σταθεροποιούνται. Αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε εμψυχώνουν. Αν έχεις εργαστεί σκληρά, οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν. θα σου δοθεί η δυνατότητα να προβληθείς και να οργανωθείς, να κάνεις νέα επιχειρηματικά σχέδια. Διαπραγματεύσεις με ανώτερα πρόσωπα στέφονται με επιτυχία. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα σπουδών, ταξίδια, προσωπική επέκταση, νομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη και να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον. Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Μπορείς να κάνεις επαφές και συνεργασίες με το εξωτερικό ή να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο ταξίδι ή να έρθεις σε επαφή που άτομα που ζουν μακριά. Πάρε τις σωστές συμβουλές, οι ιδέες σου γίνονται αποδεκτές και σε οδηγούν στην επιτυχία. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη ευνοεί κοινά οικονομικά, περιουσιακά, κληρονομικά, φορολογικά ζητήματα, χρέη, δάνεια, οφειλές. Θα έχεις θετικές εξελίξεις και στήριξη στον οικονομικό τομέα. Ο ερωτισμός σου επίσης βρίσκεται στα ύψη. Αν έχεις σχέση, θα ζήσεις όμορφες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, θα ζήσεις ένα μεγάλο πάθος με ένα νέο πρόσωπο. Νιώθεις δυνατή και κάνεις επιλογές που σε αντιπροσωπεύουν. Μπορεί πάλι να νιώσεις μια πίεση ή ότι οι άλλοι ασκούν έλεγχο πάνω σου. Θα σου δοθούν οι δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΙΧΘΥΕΣ
Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, ο ρομαντισμός κυριαρχεί. Ένας έρωτας, εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να σε πολιορκήσει. Είσαι πολύ αυθόρμητη και εκδηλωτική και το φλερτ βρίσκεται στη σκηνή. Αν έχεις σχέση, μπορεί τώρα να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Επαγγελματικά, μπορεί να δημιουργηθούν νέες ευνοϊκές συνεργασίες. Κάποιες αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνουν μεγαλύτερη αρμονία στη ζωή σου. Βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Είμαστε πιο προσεκτικοί και επιμελείς και δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες. Κάνουμε τα πάντα για να λειτουργήσουν όλα τέλεια. Ασχολούμαστε με την οργάνωση της καθημερινότητάς μας με ουσιαστικό τρόπο. Είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσουμε ένα νέο σχέδιο ή για να κάνουμε μια δίαιτα.

Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Βάζουμε μια τάξη στη ζωή μας και την μεταμορφώνουμε αφήνοντας πίσω το παρελθόν.
Η ευνοϊκή συμμετοχή Δία και Πλούτωνα μπορεί να φέρει επιτυχίες σε επιχειρηματικό και οικονομικό επίπεδο. Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση της νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις ή μια αποσταθεροποίηση. Καλό θα ήταν να κυνηγάμε κάτι λογικό και όχι κάτι εφήμερο ή φανταστικό.

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ
Με τη νέα Σελήνη θα οργανώσεις τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου. Θα προκύψουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα που θα σου ανεβάσουν το ηθικό. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν, υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης και προόδου ενώ αν είσαι άνεργη, είναι καλό διάστημα για μια νέα αρχή. Ασχολείσαι πολύ με τη δουλειά σου για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Είναι καλή περίοδος επίσης να ασχοληθείς με την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση.

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη είναι ευνοϊκή για τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Αν είσαι σε γάμο, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, την οικογένειά σου και τα παιδιά σου ενώ είναι καλό διάστημα για την απόκτηση απογόνων. Αν έχεις σχέση, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να προχωρήσεις και ένα βήμα παρακάτω, σε μια επισημοποίηση που θα σου δώσει χαρά. Αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια ουσιαστική σχέση με καλές προοπτικές που θα σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Βρες τρόπους για να περνάς καλά.

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη νέα Σελήνη εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή σπιτιού που θα σε ανανεώσει. Είναι καλό διάστημα να λύσεις οικογενειακά προβλήματα και να αποκαταστήσεις όλα τα κακώς κείμενα σε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιες καταστάσεις θα τελειώσουν απότομα. Ευχάριστα τα νέα και για τα οικονομικά σου καθώς μέσα από ένα κέρδος θα καλύψεις κάποια κενά.

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Θα κάνεις καλές συναντήσεις και θα ακούσεις ευχάριστα νέα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η εξωστρέφεια είναι στα ύψη και μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα που είχες να δεις καιρό. Ένα ταξίδι μπορεί να σε αναζωογονήσει. Είναι καλή περίοδος για νέες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Μπορείς να χειριστείς με διπλωματία τις καταστάσεις και τις προτάσεις που θα δεχθείς και να γυρίσουν όλα υπέρ σου. Είσαι ήρεμη και οι σκέψεις σου είναι σαφείς, εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου, εκφράζεσαι απλά και άμεσα. Έρχεσαι πιο κοντά με αδέρφια και συγγενείς.

Για προσωπικές προβλέψεις και απαντήσεις στα  ερωτήματα σου κάλεσε στο 9011901162!

ερωτικές προβλέψεις

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου τα οποία φαίνεται να βελτιώνονται και να σταθεροποιούνται. Βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά και προσπαθείς να ξεμπερδέψεις με οικονομικές εκκρεμότητες. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να ισορροπήσεις έσοδα έξοδα ή να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Μια αύξηση από τον εργασιακό τομέα μπορεί να προκύψει και να ανέβεις ψυχολογικά. Βάζεις στόχους και τα καταφέρνεις.

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη συντελείται στο ζώδιο σου και ταυτόχρονα είναι και η περίοδος των γενεθλίων σου. Να περιμένεις πολλά και ευχάριστα νέα. Είναι καλή περίοδος να δεις τα λάθη σου, να κάνεις τον απολογισμό σου και να προχωρήσεις μπροστά ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Έχεις την διάθεση, το δυναμισμό, την εξωστρέφεια να κάνεις μια νέα αρχή και να απαλλαχτείς από οτιδήποτε σε βαραίνει. Βάζεις νέους στόχους και τους πετυχαίνεις. Κάποια πράγματα που βρίσκονταν σε αναμονή, τώρα αρχίζουν να εξελίσσονται. Είναι μια περίοδος προσωπικής ανάπτυξης που πρέπει να επωφεληθείς. Μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα σου, τη δουλειά σου, τη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Είσαι πιο τολμηρή, ανανεώνεσαι και κάνεις νέα ξεκινήματα.

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

τράπουλα ταρώ 2019

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο ώριμα και σοβαρά. Μια εσωτερική αλλαγή που έχει ξεκινήσει από καιρό σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες και να γίνεις πιο δυναμική. Σκέφτεσαι πράγματα που σε προβληματίζουν καιρό και βρίσκεις λύσεις. Κάνεις αναθεωρήσεις σε σκέψεις και πράξεις σου και ακολουθείς ένα νέο δρόμο. Αυτή η εσωτερική μεταμόρφωση θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα λάθη σου και να επανορθώσεις. Κάνεις μια νέα αρχή με αγαπημένα πρόσωπα. Αφήνεις πίσω σου προβληματικές καταστάσεις ή πράγματα που σε αγχώνουν. Μπορεί να υποφέρεις από κάποιες αρνητικές σκέψεις και να ψάχνεις απαντήσεις. Πίστεψε στον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα.

Έγκυρες προσωπικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ζωδιακες προβλεψεις 2019

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη σε κάνει κοινωνική και εξωστρεφή. Μπορεί να συναντήσεις πολλούς φίλους, να βρεθείς με άτομα από το παρελθόν και να βρίσκεσαι συνεχώς έξω. Μπορεί να πάρεις την απόφαση να ενταχθείς σε μια ομάδα, σε ένα σύλλογο, να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα. Είναι καλό διάστημα για να δικτυωθείς και να ανανεωθείς. Κάποια πρόσωπα θα στηρίξουν τα όνειρά σου και τους στόχους σου. Νιώθεις σίγουρη για τις επιλογές σου και λαμβάνεις στήριξη.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

ζωδια και σεξ 2019

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη είναι θετική για την καριέρα σου και μπορείς να προωθήσεις πράγματα που ήταν στάσιμα. Θα κάνεις συμφωνίες, συζητήσεις, συναντήσεις και οι εξελίξεις θα τρέχουν υπέρ σου. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις δουλειά ή να βρεις μια νέα δουλειά αν είσαι άνεργη. Η αισιοδοξία σου είναι μεγάλη και τα οικονομικά σου σταθεροποιούνται. Αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε εμψυχώνουν. Αν έχεις εργαστεί σκληρά, οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν. θα σου δοθεί η δυνατότητα να προβληθείς και να οργανωθείς, να κάνεις νέα επιχειρηματικά σχέδια. Διαπραγματεύσεις με ανώτερα πρόσωπα στέφονται με επιτυχία.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ζώδια και ωροσκόπος 2019

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα σπουδών, ταξίδια, προσωπική επέκταση, νομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη και να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον. Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Μπορείς να κάνεις επαφές και συνεργασίες με το εξωτερικό ή να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο ταξίδι ή να έρθεις σε επαφή που άτομα που ζουν μακριά. Πάρε τις σωστές συμβουλές, οι ιδέες σου γίνονται αποδεκτές και σε οδηγούν στην επιτυχία.

Η Ινδική Αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μέλλοντος!
Πάρε τώρα στο 8758768138

ινδική αστρολογία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη ευνοεί κοινά οικονομικά, περιουσιακά, κληρονομικά, φορολογικά ζητήματα, χρέη, δάνεια, οφειλές. Θα έχεις θετικές εξελίξεις και στήριξη στον οικονομικό τομέα. Ο ερωτισμός σου επίσης βρίσκεται στα ύψη. Αν έχεις σχέση, θα ζήσεις όμορφες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, θα ζήσεις ένα μεγάλο πάθος με ένα νέο πρόσωπο. Νιώθεις δυνατή και κάνεις επιλογές που σε αντιπροσωπεύουν. Μπορεί πάλι να νιώσεις μια πίεση ή ότι οι άλλοι ασκούν έλεγχο πάνω σου. Θα σου δοθούν οι δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019

ΙΧΘΥΕΣ
Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, ο ρομαντισμός κυριαρχεί. Ένας έρωτας, εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να σε πολιορκήσει. Είσαι πολύ αυθόρμητη και εκδηλωτική και το φλερτ βρίσκεται στη σκηνή. Αν έχεις σχέση, μπορεί τώρα να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Επαγγελματικά, μπορεί να δημιουργηθούν νέες ευνοϊκές συνεργασίες. Κάποιες αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνουν μεγαλύτερη αρμονία στη ζωή σου. Βρίσκεις τις ισορροπίες σου.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2019

 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

 

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).


Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το

2018!

zodia simera

Δες επίσης:
~~> Για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018– 2020 ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

astrologikos xartis

 

 

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις 2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA