Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 15 Νοεμβρίου 2020 – Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα που θεωρητικά είναι ευνοϊκά καθότι το φεγγάρι αυτό κάνει εξάγωνο με Δία/Πλούτωνα. Είναι καλό διάστημα να αποτινάξουμε πράγματα που μας πιέζουν εδώ και καιρό, να μεταμορφωθούμε. Το παρελθόν μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές. Με τη Σελήνη στο Σκορπιό μπορούμε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση για να διακρίνουμε τις δυνάμεις που κρύβουμε μέσα μας, βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα κρυμμένα στο υποσυνείδητο, αποδεχόμαστε πως στη ζωή υπάρχει το φως αλλά και το σκοτάδι, προσπαθούμε να λύσουμε μυστήρια θέματα. Αυτό το φεγγάρι φέρνει την αλήθεια στο φως. Αν οι σχέσεις μας είναι βασισμένες στην πραγματική αγάπη και όχι στο σεξ και το φόβο θα ενδυναμωθούν. Νιώθουμε την ανάγκη να εκμυστηρευτούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, να επιδιώξουμε τη σταθερότητα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

 

 

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα ασχοληθείς με την συναισθηματική και υλική σου ασφάλεια. Μπορεί να αποπληρώσεις ένα δάνειο, να κάνεις μια επένδυση που θα σου φέρει κέρδος, να ασχοληθείς με κληρονομικά, περιουσιακά, κοινά οικονομικά. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να αναβιώσει. Θέλεις να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σου, να αποκοπείς από καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Μπορεί να πιέζεσαι, όμως στο τέλος θα νιώσεις αναγεννημένη. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, το βλέμμα σου στρέφεται σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν είσαι μόνη, ένας έρωτας μπορεί να εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Οι συνεργασίες σου θα σε απασχολήσουν επίσης. Κάνε αλλαγές για να επέλθει η ισορροπία και η αρμονία. Η δύναμη και το πάθος σε οδηγούν σε σωστό δρόμο. Η διαίσθησή σου σε οδηγεί σε σωστές σχέσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία, υγεία. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά, να προσλάβεις έναν υπάλληλο ή να κάνεις εκκαθάριση στο χώρο σου. Ασχολείσαι με την υγεία σου, πας γυμναστήριο, ξεκινάς μια δίαιτα. Κάνε αλλαγές στην εμφάνισή σου που θα εντυπωσιάσουν. Περνάς αρκετό χρόνο στον εργασιακό χώρο καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Μπορεί να σε αγχώσει αυτός ο τρόπος ζωής, όμως θα λάβεις τα εύσημα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, θα βρεις τον έρωτα που ονειρεύεσαι  ή μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και θα σε βοηθήσει να διακριθείς και να βελτιώσεις τις αποδοχές σου. Οι συναισθηματικές σου επιθυμίες ικανοποιούνται. Αν έχεις σχέση, αφήνεις το παρελθόν και προχωράς μπροστά. Αν είσαι μόνη, φλερτάρεις και περνάς υπέροχα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

 

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό ασχολείσαι με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να σκέφτεσαι να μετακομίσεις, να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, να κάνεις μια αγοραπωλησία που θα αποδειχθεί επιτυχημένη. Δεν αποκλείεται να λάβεις και μια κληρονομιά. Δίνεις τέλος σε νοσηρές καταστάσεις του παρελθόντος για να ζήσεις μια νέα ζωή. Θέλεις τώρα να βρίσκεσαι με οικογενειακά πρόσωπα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την νέα Σελήνη στο Σκορπιό, μπορεί να βρεις μια νέα εργασία ή να συζητήσεις κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σου. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου και να βάλεις γερά θεμέλια. Νέες γνωριμίες ξεπερνούν τις προσδοκίες σου. Μιλάς παθιασμένα και προσελκύεις νέα άτομα στη ζωή σου, διαθέτεις χιούμορ και επικοινωνιακές ικανότητες. Εντυπωσιάζεις με τις ιδέες και τα λόγια σου, επικοινωνείς με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς και όλοι σε εμπιστεύονται. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Προσπαθείς να τα βελτιώσεις και να πετύχεις οικονομικούς στόχους. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία με σημαντικές απολαβές. Βρίσκεσαι με άτομα που έχουν τις ίδιες αξίες με τις δικές σου. Μια νέα δουλειά μπορεί να σε καλύπτει οικονομικά και να σου παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία προς όφελός σου ακόμα και μέσα από παρασκηνιακές συζητήσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μαγνητίζεις, προβάλλεις το δυναμισμό σου, βελτιώνεις την εικόνα σου, τη σχέση σου, τη δουλειά σου. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη, αγωνίζεσαι να αλλάξεις τομείς της ζωής σου που δεν λειτουργούν σωστά. Κινείσαι με τις εμπειρίες του παρελθόντος και δοκιμάζεις στρατηγικές αποτελεσματικές. Ανανεώνεσαι, νιώθεις οικειότητα με αγαπημένα πρόσωπα και αφήνεις πίσω σου φοβίες και ανασφάλειες. Μια επαγγελματική επιτυχία θα έχει οικονομικά οφέλη. Μια σχέση σου μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια γνωριμία που θα σου παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να νιώθεις μοναξιά ή μπορεί να θέλεις να ασχοληθείς με πράγματα που βελτιώνουν την ψυχολογία σου, κάνεις σχέδια για το μέλλον. Θα μεθοδεύσεις μια άνοδο με σταθερά και σίγουρα βήματα. Αφήνεις πίσω σου ότι σε αγχώνει ή σε πληγώνει, είσαι πιο συμπονετική και όχι τόσο λογική  τώρα. Μπορεί να νιώθεις πίκρα σκεπτόμενη το παρελθόν και ψάχνοντας απαντήσεις. Πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που στηρίζουν τα όνειρά σου και τους στόχους σου. Κάνεις νέες φιλίες και συνεργασίες. Κάποια πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν οικονομικά. Είσαι ηγετική, δυναμική και μπορείς να οδηγήσεις μια ομάδα. Οι φιλοδοξίες σου υλοποιούνται. Δικτυώνεσαι και ανεβαίνεις επαγγελματικά. Μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο είναι πιθανή αν είσαι μόνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει την καριέρα σου. Ανταποκρίνεσαι καλύτερα στις υποχρεώσεις σου και προσπαθείς να βελτιώσεις τις αποδοχές σου. Κάτι νέο σε περιμένει στην εργασία. Οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται, μπορεί να αναλάβεις μια καλύτερη θέση ή μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα. Μια συμφωνία θα έχει καλά αποτελέσματα. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να ταξιδέψεις ή μπορεί να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Ότι και να κάνεις θα πετύχει. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις σε ένα γάμο. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας βρίσκεται πολύ κοντά σου. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά ή μπορεί να αποφασίσεις να μάθεις νέα πράγματα, να κάνεις σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Όλοι γύρω σου αποδέχονται τη φιλοσοφία σου και τις πεποιθήσεις σου. Μιλάς με ειλικρίνεια και η διαίσθησή σου σε οδηγεί σωστά. Άτομα με εμπειρίες σε βοηθούν με τις σωστές συμβουλές τους. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

 

 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

zodia simera

Δες επίσης:
~~> Για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019– 2020 ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA