Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 30 Δεκεμβρίου 2020 – Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από την 7-11 μοίρα στα ζώδια αυτά.

Με την πανσέληνο στον Καρκίνο, το συναίσθημα κυριαρχεί, έχουμε ανάγκη την φροντίδα. Αναζητάμε την οικογενειακή θαλπωρή την οποία μπορεί και να έχουμε λίγο ξεχάσει. Έρχονται στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την συναισθηματική μας ασφάλεια, το παρελθόν, τις ρίζες αλλά και θέματα που συνδέονται με τον πατριωτισμό και το κράτος. Το συναίσθημα μπερδεύεται με την λογική, κρυφά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Κάνουμε έναν απολογισμό και οτιδήποτε δεν μας χρησιμεύει τώρα, το αφήνουμε να φύγει για να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι καλή στιγμή για να επουλώσουμε τις πληγές μας. Το εξάγωνο που σχηματίζει το φεγγάρι με τον Ουρανό, μας καλεί να ακολουθήσουμε νέους δρόμους, θα γίνουν αλλαγές. Η σύνοδος Δία/Κρόνου στο τέλος της χρονιάς είναι σημαντική, μπορεί ένα γεγονός να αλλάξει την πορεία της ανθρωπότητας.

Αυτές τις γιορτινές μέρες, το φεγγάρι στον Καρκίνο έρχεται να συσφίξει τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα δημιουργώντας μια χαρούμενη και αρμονική ατμόσφαιρα. Ας αισθανθούμε ευγνωμοσύνη και παρηγοριά για ότι έχουμε στη ζωή μας.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από την 7-11 μοίρα στα ζώδια αυτά.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

ΚΡΙΟΣ

 

Με την πανσέληνο στον Καρκίνο έχεις μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Κάποιες εξελίξεις είναι πιθανές σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι σχέσεις σου, ερωτικές ή οικογενειακές, μπορεί να σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες και να αναγκαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Απόφυγε τον παρορμητισμό που οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια. Αν υπάρχουν αναταραχές με γονείς ή συγγενείς ή με ακίνητα, θα δώσεις ένα τέλος. Οικεία πρόσωπα ασκούν μεγάλη επιρροή πάνω σου. Αναπολείς το παρελθόν και ξαναζείς παλιές στιγμές.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει επικοινωνία, μετακινήσεις, συμφωνίες, κοντινούς συγγενείς. Μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου αναμνήσεις ή μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν ή να ακούσεις ιστορίες από το παρελθόν. Ο λόγος σου είναι συναισθηματικός, ευαίσθητος. Μπορεί να λάβεις κάποια νέα σχετικά με οικεία πρόσωπα ή μπορεί να συσφίξεις τις σχέσεις σου με έναν συγγενή ή μπορεί να αλλάξει κάτι στις μετακινήσεις σου και τις συναλλαγές σου. Έρχεται μια ευχάριστη ανατροπή, μπορεί να είναι ένα επαναστατικό σχέδιο. Σε έλκουν η γνώση και τα ταξίδια. Υιοθετείς νέες απόψεις για κοντινά και οικεία πρόσωπα. Απόφυγε το κουτσομπολιό.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει τα οικονομικά σου και τις αξίες σου. Μπορεί κάποια γεγονότα να επηρεάσουν το εισόδημά σου και να αισθανθείς ανασφάλεια ή μπορεί να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά έξοδα και να βγεις εκτός προυπολογισμού. Θα πρέπει να αγωνιστείς για να ξεπεράσεις οικονομικές δυσκολίες. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Αναθεωρείς κάποιες αξίες σου και αλλάζεις προτεραιότητες. Κρατάς κοντά σου πρόσωπα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου και απομακρύνεσαι από κάποιους άλλους.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πανσέληνο αυτή στο ζώδιό σου μπορεί να βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη φάση στη ζωή σου. Αγωνίζεσαι για τις φιλοδοξίες σου και απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.Το ένστικτο και η διαίσθηση είναι αυξημένα και θα πρέπει να τα ακούσεις πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αλλάζεις τρόπο ζωής. Έχεις ανάγκη την προστασία, την ασφάλεια, την φροντίδα και αναζητάς ανθρώπους που στα παρέχουν. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο, μπορεί να προβληματιστείς σε θέματα συντροφικότητας. Απομακρύνεις από τη ζωής σου σχέσεις που δεν σου προσφέρουν ασφάλεια, νοσηρές εξαρτήσεις, άτομα που είχαν εκμεταλλευτεί τα συναισθήματά σου. Μπορεί να νιώσεις κυκλοθυμικά συναισθήματα.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο σε κάνει υποτονική, το μυαλό βρίσκεται σε σύγχυση. Προσοχή στην υγεία και σε καταστάσεις που σε αγχώνουν. Αναζητάς τη μοναξιά και θέλεις να βρίσκεσαι με λίγους φίλους που σε καταλαβαίνουν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη, πρέπει να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Βασικά βρίσκεσαι σε μια φάση προετοιμασίας μεγάλων αλλαγών που θα συμβούν στη ζωή σου τη νέα χρονιά. Οι προσωπικές σου επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και με αυτές καλείσαι να φέρεις εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Απομακρύνεσαι από πρόσωπα που σε εκμεταλλεύτηκαν. Ζητήματα από το παρελθόν που σε πίκραναν εμφανίζονται ξανά.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο σε κάνει δημοφιλή. Πολλοί θα έρθουν σε επαφή μαζί σου για να σε συμβουλευτούν και να ζητήσουν τη βοήθειά σου. Επηρεάζονται οι στόχοι σου και οι φιλίες σου. Μπορεί αυτές τις μέρες να συναντήσεις φίλους και γνωστούς από τα παλιά και να μάθεις κάποια νέα. Σε απασχολούν οι κοινωνικές επαφές, επεκτείνεις τις φιλίες σου, συμμετέχεις σε ομάδες και συλλόγους σύμφωνα με τα συμφέροντά σου. Μπορεί να κλείσει ένα κεφάλαιο που αφορά μελλοντικούς στόχους σε σχέση με το σπίτι ή κάποιο οικείο πρόσωπο. Είσαι πιο ευαίσθητη με τους φίλους σου, ασχολείσαι με συναισθηματικά ζητήματά τους, συμμετέχεις ενεργά στη ζωή των άλλων.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου. Σε απασχολούν οι φιλοδοξίες σου, το μέλλον σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί πάλι να αναζητάς μια αλλαγή στη δημόσια εικόνα σου, βάζεις νέους στόχους ή επανεξετάζεις τους στόχους σου. Τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται, κάποια πρόσωπα σε στηρίζουν. Αγωνίζεσαι για την ευημερία σου και την επιτυχία. Εξελίξεις μπορεί να έχεις και σε οικογενειακές σχέσεις ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ζώδια και ωροσκόπος

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο στον Καρκίνο μπορεί να έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στα σχέδιά σου. Μπορεί να σχεδιάσεις ένα ταξίδι, αναζητάς την περιπέτεια με διαφορετικούς από εσένα ανθρώπους. Επηρεάζονται θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τα σεμινάρια, την κοσμοθεωρία σου αλλά και νομικά ζητήματα. Μπορεί να αποφασίσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να αποκτήσεις εμπειρίες, να εξελίξεις τις σπουδές σου, να κάνεις μια συνεργασία με το εξωτερικό ή σχετική με μετακινήσεις και ταξίδια. Αλλάζει η αντίληψή σου για τα πράγματα, η διαίσθηση είναι μεγάλη, αναζητάς μια ουσιαστική και βαθύτερη αλήθεια μέσα σου. Ρισκάρεις για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Έχεις χιούμορ και όλοι αναζητούν την παρέα σου.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά αλλά και την ψυχολογική σου κατάσταση. Κάποια απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια, μπορεί να νιώσεις μια ταραχή για παρελθοντικά ζητήματα. Τα οικονομικά θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα και θα χρειαστεί να τα διευθετήσεις ενώ και κάποιες οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια από τα παλιά έρχονται σε πρώτο πλάνο, μπορεί να αντιμετωπίσεις οικονομικές αντιδικίες με σύντροφο ή συνεργάτη ή μπορεί να διαλύσεις μια επαγγελματική συνεργασία. Εξελίξεις μπορεί να έχεις και από κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, θα κλείσεις ένα συναισθηματικό κεφάλαιο. Στηρίξου στην διαίσθησή σου και την ορθή κρίση σου για να βρεις σωστές λύσεις.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο αφορά σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν με απρόσμενο τρόπο. Η ευαισθησία σου είναι μεγάλη.  Μπορεί να κλείσεις οριστικά μια ερωτική σχέση, απομακρύνεσαι από νοσηρές καταστάσεις και εξαρτήσεις, από ανθρώπους που δεν σέβονταν τις ανάγκες σου. Προβλήματα που υπήρχαν με το ταίρι σου βγαίνουν στην επιφάνεια για να λυθούν, αλλάζει η στάση σου, αναζητάς πλέον ισορροπημένες σχέσεις. Εντάσεις είναι πιθανές με συνεργάτες ή μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου. Μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις μέρες, πρόσεχε την κυκλοθυμική σου συμπεριφορά.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στον εργασιακό χώρο ή σε συναδελφικό επίπεδο. Αναδιαμορφώνεται η καθημερινότητά σου και αυτό μπορεί να σου προκαλέσει άγχος, πίεση και ανασφάλεια. Μπορεί να σε απασχολήσει η υγεία και η φυσική σου κατάσταση. Κάνε βελτιώσεις, άλλαξε διατροφικές συνήθειες και δραστηριότητες, κάνε δίαιτα. Χαλάρωσε και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, πάρε συμβουλές από άλλους. Είναι σημαντικό να έχεις την αποδοχή οικείων προσώπων. Θα πρέπει να αγωνιστείς για την ψυχική σου ισορροπία, ψάξε να βρεις τρόπους για έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Η Ινδική Αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μέλλοντος!
Πάρε τώρα στο 8758768138

ινδική αστρολογία

 

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στον Καρκίνο είσαι τρυφερή, ερωτική, δημιουργική. Έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι με ανθρώπους που σε αγαπούν και σε καταλαβαίνουν. Κάνεις πράγματα που σε εκφράζουν, βγάζεις στην επιφάνεια την καλλιτεχνική σου φύση. Είσαι χαρούμενη, γοητευτική.  Έχεις πολλές ερωτικές ευκαιρίες και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα και θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια, σιγουριά.  Ξέρεις πως να χειριστείς τις καταστάσεις και να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα ή στα παιδιά σου. Η έμπνευση και η φαντασία σου σε βοηθούν να βγάλεις χρήματα μέσα από δημιουργικά σχέδια. Ένας απόγονος είναι επίσης πιθανός.Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444(από Κύπρο).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

zodia simera

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA