Πανσέληνος στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου 2020 – Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Η ανάγκη για ελευθερία, ανεξαρτησία, επανάσταση είναι έντονη στις σχέσεις μας. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Η πανσέληνος αυτή είναι η δεύτερη μέσα στον μήνα. Σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό φέρνοντας ανατροπές, εκπλήξεις, απροσδόκητα, απρόσμενα γεγονότα. Ο Ταύρος έχει να κάνει με τη Γη, το υπέδαφος και τα κεκτημένα μας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, μας λέει ο Ουρανός. Η ανάγκη για ελευθερία, ανεξαρτησία, επανάσταση είναι έντονη στις σχέσεις μας. Πολλοί θα σπάσουν τα δεσμά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με το οποιοδήποτε κόστος. Η πανσέληνος στον Ταύρο ζητά επιμονή, υπομονή. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις εντάσεις, την ξεροκεφαλιά, την αδιαλλαξία, τον εγωισμό. Στις σχέσεις κυριαρχεί το πάθος.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

 

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις οικονομικά θέματα και να βάλεις νέους στόχους. Μπορεί να πάρεις πίσω χρήματα που σου οφείλουν ή μπορεί να κάνεις μια επένδυση που θα αποδειχθεί επωφελής στο μέλλον. Θέλεις να νιώσεις συναισθηματικά και οικονομικά ασφαλής. Προσοχή στα έξοδα για να μην αγχωθείς, μπορεί να βγεις εκτός προυπολογισμού.  Άλλαξε τρόπο σκέψης. Αν έχεις σχέση, θα την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια γνωριμία που θα αντέξει στο χρόνο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, έχεις αυτοπεποίθηση, νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου. Οι προσπάθειές σου σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο αποδίδουν καρπούς. Σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις για να είσαι ευτυχισμένη. Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Προσοχή στο πείσμα σου και τον υποκειμενικό τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Η πανσέληνος αυτή σου δίνει νέες δυνατότητες και ευκαιρίες. Θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με πράγματα που σε ευχαριστούν. Γίνε πιο διαλλακτική στις αλλαγές που έρχονται. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Κάνε πράγματα που σε αποφορτίζουν από το άγχος της καθημερινότητας. Η διαίσθησή σου είναι αυξημένη, άκου το ένστικτό σου. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με προβλήματα του παρελθόντος. Βρίσκεσαι σε σύγχυση, τα πράγματα είναι ομιχλώδη. Διώξε από τη ζωή σου καταστάσεις που σε επηρεάζουν αρνητικά. Το παρασκήνιο κυριαρχεί, μην δίνεις αφορμή για σχόλια που μπορεί να σου προκαλέσουν ζημιά. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Είσαι σίγουρη για τις ικανότητές σου και στηρίζεσαι στη γνώμη των άλλων. Κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που ταιριάζεις απόλυτα. Ενισχύεις τις υπάρχουσες φιλίες σου και κάνεις νέες. Συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις, απομακρύνεσαι από τη ρουτίνα. Κυνήγα κάθε ευκαιρία. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει αναγνώριση στον επαγγελματικό τομέα. Βάζεις λογικούς και ρεαλιστικούς στόχους. Έρχεσαι σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Είσαι φιλόδοξη, θέλεις να φτάσεις ψηλά και κάνεις τα πάντα για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Προσοχή σε συγκρούσεις με συνεργάτες και ανταγωνιστές, προσοχή στη διαχείριση των επαγγελματικών σχέσεων για να μην έρθει κάποια ρήξη. Είναι η στιγμή που θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εκπλήξεις. Ασχολείσαι με ευχάριστες δραστηριότητες ενώ μπορεί να κάνεις και ένα ταξίδι. Αν έχεις σχέση, μπορεί να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Θέλεις να επεκταθείς, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου μέσα από τη γνώση. Αλλάζει η φιλοσοφία σου για τη ζωή, αποκομίζεις εμπειρίες με άτομα που ζουν μακριά. Έρχονται εξελίξεις σε θέματα σπουδών και σεμιναρίων. Μπορεί αυτό το διάστημα να κλείσεις μια συμφωνία με το εξωτερικό ή να έχεις μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει ταξίδια ή να βρίσκετε μακριά. Άρπαξε κάθε ευκαιρία. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΖΥΓΟΣ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο, τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Είσαι κτητική, ζηλιάρα, προσπάθησε να ελέγξεις αρνητικές καταστάσεις. Έχεις ανάγκη από μια στενή ερωτική σχέση, είσαι απαιτητική όμως με τις νέες γνωριμίες. Η λίμπιντο είναι στα ύψη, το πάθος με το ταίρι σου κυριαρχεί. Μπορεί να ενδώσεις σε έναν παράνομο έρωτα ή μπορεί να αναζωπυρωθεί ένας έρωτας από τα παλιά.  Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς επίσης με δάνεια, οφειλές, ασφάλειες, περιουσιακά. Προσπάθησε να αποπληρώσεις τα χρέη σου για να βελτιωθούν τα εισοδήματά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Αν έχεις σχέση, μπορεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για να την προχωρήσεις παρακάτω. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται τώρα. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα, θα αλλάξει η πορεία της ζωής σου. Τώρα συνειδητοποιείς αν έχεις τις ίδιες αξίες με το ταίρι σου, τους ίδιους στόχους και αποφασίζεις να δώσεις ένα τέλος αν έχεις ήδη πρόβλημα. Βγαίνουν στην επιφάνεια καταστάσεις που απαιτούν ξεκαθάρισμα. Ότι δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια, θα γκρεμιστεί για κάτι καινούργιο με την βοήθεια του Ουρανού. Τελείωνε με καταστάσεις που δεν έχουν κανένα νόημα στη ζωή σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο ολοκληρώνεις μια επαγγελματική δραστηριότητα, πετυχαίνεις ένα στόχο, μπορεί να υπάρχει και απώλεια μιας δουλειάς. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση, μέσα από το τέλος ανοίγει ο δρόμος για μια νέα αρχή που θα αποδειχθεί κερδοφόρα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις τώρα, μεγάλο φόρτο εργασίας, είσαι αγχωμένη. Μπορεί να υπάρχουν ζητήματα στη δουλειά που δεν λύνονται και σε αγχώνουν. Αναλύεις περισσότερο την καθημερινότητά σου, η ζωτικότητά σου είναι πεσμένη. Τελείωνε με καταστάσεις που σε κρατάνε στάσιμη. Μείνε μακριά από βλαβερές συνήθειες, ουσίες αλλά και τοξικούς ανθρώπους. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο, φλερτάρεις, διασκεδάζεις, είσαι χαρούμενη. Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και απολαμβάνεις τον έρωτα. Θέλεις να ικανοποιήσεις βαθιές επιθυμίες σου. Δεν είσαι σίγουρη αν οι πεποιθήσεις σου ταιριάζουν με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν είσαι μόνη, ζεις μια έντονη ερωτική κατάσταση, βιώνεις το πάθος και νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Δείχνεις από την αρχή τις σοβαρές προθέσεις σου. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Περνάς όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα σε πιέσουν. Μπορεί να αναζητήσεις μια νέα στέγη, να μετακινηθείς λόγω δουλειάς ή να φύγεις από το πατρικό σου για να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, μπορεί να κάνεις μια ανακαίνιση. Θα υπάρξουν ανατροπές όχι ιδιαίτερα ευχάριστες. Κάποια γεγονότα δεν θα έχουν ευχάριστη χροιά,  προσοχή σε παρεξηγήσεις, εντάσεις, διαπληκτισμούς  με οικεία άτομα. Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια, σταθερότητα, εσωτερική γαλήνη. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει τις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Ανοίγονται πόρτες με σημαντικές προοπτικές. Η επικοινωνία με το ταίρι σου βελτιώνεται ενώ αν είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Βλέπεις τα πράγματα πρακτικά, λογικά. Προβάλλεις τις απόψεις σου με άνεση και θάρρος, έχεις έμπνευση, φαντασία. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, κάνεις συζητήσεις που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

zodia simera

Δες επίσης:
~~> Για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019– 2020 ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA