Πως θα εξελιχθουν τα ερωτικα σου στην καρδια του φθινοπωρου;

Η Αφροδίτη έχει ξεκινήσει από τις 5 την ανάδρομη πορεία της στο παθιασμένο και αινιγματικό ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, πολλές σχέσεις θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία ενώ σχέσεις που ξεκινούν τώρα δεν θα αντέξουν στο χρόνο. Έρωτες από το παρελθόν μας χτυπούν την πόρτα. Καχυποψίες, φοβίες και ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και καλούμαστε να κάνουμε μια εσωτερική ενδοσκόπηση αλλά και αναθεώρηση των αναγκών μας στον ερωτικό τομέα.

Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία καθώς οι συγκρούσεις θα είναι έντονες. Οι διαθέσεις θα είναι εξουσιαστικές και κτητικές και θα πρέπει να επεξεργαζόμαστε τα γεγονότα ορθολογιστικά.

Περνώντας ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού τον επόμενο μήνα, θα έχουμε ανάγκη για συντροφικότητα και κατανόηση και εδώ τίθεται το ερώτημα αν ο σύντροφός μας μάς ικανοποιεί και αν ανταποκρίνεται στα πρότυπά μας.

Από τις 15/11 που γυρνάει σε ορθή πορεία, θα εκφράσουμε καλύτερα τα συναισθήματά μας και τους προβληματισμούς μας.

Το τετράγωνο Αφροδίτης/Άρη μέσα στο μήνα μπορεί να δημιουργήσει διαμάχες και μια τάση για μεγαλύτερη ελευθερία. Το τρίγωνο που σχηματίζουν τον επόμενο μήνα θα μας κάνει να νιώσουμε μοναδικά μέσα στη σχέση μας.

Ο Δίας, από τις 9/11 περνάει στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης, τον Τοξότη και ανεβάζει τη διάθεση και την αισιοδοξία. Ο έρωτας γίνεται μια περιπέτεια και δεν θα διστάσουμε να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε προβληματικό για να εξελιχθούμε. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

ΚΡΙΟΣ
Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη και οι συναισθηματικές εξαρτήσεις γίνονται ισχυρές. Προσοχή σε σκηνές ζήλιας και παρεξηγήσεις καθώς δεν θα υπάρχει συγκαταβατικότητα. Οι αντιδράσεις θα είναι κάθετες, εξουσιαστικές και νευρικές. Πληγές και ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να δεις τι πραγματικά θέλεις στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να βγάλεις και τα απωθημένα σου στο ταίρι σου για να εκτονωθείς. Η πανσέληνος στις 24 σε κάνει να αναζητάς συνεχώς την ασφάλεια και την επιβεβαίωση μέσα στη σχέση. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Νέες σχέσεις δεν ευνοούνται.

Τον επόμενο μήνα, περνάει ανάδρομη στο Ζυγό και οι αποστάσεις με το ταίρι σου μειώνονται. Θα δεις τα πράγματα σφαιρικά και μέσα από συζητήσεις, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα και θα λυθούν διαφορές. Θα μπουν όλα σε μια σειρά, από τις 15/11, θα κάνεις αναθεωρήσεις και θα πάρεις αποφάσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Δίας, από τις 9/11 σού δίνει αισιοδοξία και παιχνιδιάρικη διάθεση. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

ΤΑΥΡΟΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα στο απέναντι ζώδιο κάνεις αναθεωρήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να σου ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Νέες σχέσεις δεν έχουν τα φόντα για να μακροημερεύσουν. Κτητικότητα, ζήλια και παρεξηγήσεις θα είναι έντονα. Η στάση σου θα είναι εγωκεντρική και θα προσπαθείς να εξουσιάσεις το ταίρι σου. Κόντρες και εντάσεις είναι πιθανά.

Δες τα πράγματα αντικειμενικά και προσπάθησε να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες. Βρίσκεσαι σε μια εσωτερική αναζήτηση για το κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος από το σύντροφό σου. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 24 μπορεί προσωρινά να αναστατώσει τις σχέσεις σου. Απόφυγε τις σοβαρές αποφάσεις, μετά τις 15/11. Ο Δίας, ο θεραπευτής σου, από τις 9/11, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις φοβίες και απωθημένα. Ζήλια και καχυποψία απομακρύνονται και μια νέα σχέση μπορεί να εκτοξεύσει το πάθος σου στα ύψη.

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα σε βοηθά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου. Με την πανσέληνο στις 24 θα θέλεις να απομονωθείς και να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου. Προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις στην προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε μην χάσεις την ουσία καθώς οι απαιτήσεις σου δεν θα είναι λογικές. Πρόσεξε επίσης καθώς ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά την επανασύνδεση ή την απόρριψη.

Τον επόμενο μήνα θα είσαι πιο συγκαταβατική, όμως και πάλι δεν θα μπορέσεις μέχρι τις 15/11 να πάρεις αποφάσεις, θα καθυστερείς και θα είσαι αναποφάσιστη. Ο Δίας, από τις 9, περνάει στο απέναντι ζώδιο και η επικοινωνία ανεβαίνει στα ύψη. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα φέρνει αναθεωρήσεις στην προσωπική σου ζωή. Επικεντρώνεσαι σε αυτά που λαμβάνεις ή αυτά που έχεις λάβει κατά το παρελθόν στη σχέση σου. Μπαίνεις σε μια διαδικασία επανεξέτασης της στάσης σου, είσαι ικανοποιημένη, χαρούμενη, ευτυχισμένη; Μπορεί κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα και ανασφάλειες να βγουν στην επιφάνεια, διαχειρίσου τα με ωριμότητα. Παλιές αγάπες και αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και σου δημιουργούν προβληματισμούς. Προσπάθησε να κατασταλάξεις, δες τα λάθη σου, σταθεροποιήσου.

Έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, όπως παλιά. Απόφυγε τις πολλές απαιτήσεις για να μην δημιουργήσεις εντάσεις. Αν είσαι μόνη, ευνοούνται περισσότερο σχέσεις από το παρελθόν παρά νέες γνωριμίες. Με την πανσέληνο στις 24 εστιάζεις στους στόχους σου στην ερωτική σου ζωή.

Τον επόμενο μήνα θα προσπαθήσεις να βρεις τις ισορροπίες σου στην προσωπική σου ζωή και επικεντρώνεσαι περισσότερα σε αυτά που σου λείπουν για να νιώσεις πλήρης. Θα ηρεμήσεις και θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τις εσωτερικές σου συγκρούσεις. Πάρε αποφάσεις μετά τις 15/11. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις και απαντήσεις στα  ερωτήματα σου κάλεσε στο 9011901162!

ερωτικές προβλέψεις

ΛΕΩΝ
Αυτό το μήνα μπορεί να νιώθεις ανασφαλής. Κάποιες φορές θα είσαι πιο προκλητική και κάποιες άλλες θα θέλεις να οχυρωθείς συναισθηματικά. Οι εντάσεις αλλά και ο εγωισμός για να κρατήσεις το πάνω χέρι κυριαρχούν. Θα κάνεις αναθεωρήσεις αλλά προσπαθείς να ομορφύνεις και το χώρο σου για να περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη έχεις άλλες προτεραιότητες. Με την πανσέληνο στις 24 μπορεί να προκύψουν κάποια ερωτηματικά, έχεις τα ίδια οράματα με το σύντροφό σου, σε ικανοποιεί ο σύντροφός σου;

Τον επόμενο μήνα, μέσα από την επικοινωνία, θα σου δοθούν ευκαιρίες προσέγγισης. Όμως δεν θα καταφέρεις μέχρι τις 15/11 να πάρεις αποφάσεις και να κατασταλάξεις. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες, όμως για να προχωρήσεις θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει με το παρελθόν. Θα πρέπει επίσης να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου για να έχεις εξελίξεις. Μια αναστάτωση, μια κυκλοθυμία, μια νευρικότητα είναι πιθανά. Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Εξάλλου, ο Δίας, από τις 9 και για ένα χρόνο, θα σε απογειώσει στον έρωτα είτε μέσα στη σχέση σου είτε μέσα από μια νέα γνωριμία. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα βιώνεις κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις και συναισθηματικές αντιφάσεις. Μπορεί να ασκείς κριτική στο ταίρι σου και να εστιάζεις στα αρνητικά σημεία. Δες καλύτερα τη συμπεριφορά σου, τις επιθυμίες σου, τις προσδοκίες σου. Είσαι σε μια φάση αναπροσδιορισμού των αναγκών σου και η διάθεσή σου είναι νευρική και μεταβαλλόμενη. Γκρίνια, συγκρούσεις, εσωτερικές διαμάχες εκδηλώνονται άγαρμπα. Με την πανσέληνο στις 24 θα βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα ακόμα και αν λες κάποιες υπερβολές.

Τον επόμενο μήνα θα επιδιώκεις τη σταθερότητα και οι εξελίξεις δεν θα τρέχουν. Θα ισορροπήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Γίνε πιο συγκαταβατική για να δώσεις λύσεις και να αποφύγεις αδιέξοδα. Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Μετά τις 15/11 μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες και μια νέα αρχή. Τότε μπορείς να πάρεις και αποφάσεις που δεν θα κοστίσουν. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

τράπουλα ταρώ 2019

ΖΥΓΟΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα αναζητάς τη σταθερότητα, όμως έχεις διλήμματα, φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες. Σκέφτεσαι καχύποπτα, μπορεί να παρεξηγείς κάποιες καταστάσεις και να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα. Αναρωτιέσαι αν το ταίρι σου καλύπτει τις ανάγκες σου, αν σου προσφέρει την ασφάλεια που έχεις ανάγκη. Η στάση σου είναι πιο απαιτητική και καθόλου συγκαταβατική. Απόφυγε τις εντάσεις και τις άσχημες αντιδράσεις. Η πανσέληνος στις 24 φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που δεν άφηνες να φανούν το προηγούμενο διάστημα αλλά μπορεί και να λειτουργήσεις εξουσιαστικά απέναντι στο σύντροφό σου.

Τον επόμενο μήνα, με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα έχεις δεύτερες ευκαιρίες έστω και αν νιώθεις πως ο άλλος πιέζεται από την κτητικότητά σου. Εξισορρόπησε τα θετικά και τα αρνητικά για να μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις μετά τις 15/11. Αυτό το φθινόπωρο δεν σε βοηθά να σταθεροποιηθείς, τρενάρεις. Καλείσαι να επανεκτιμήσεις την προσωπική σου ζωή και το κατά πόσο αυτή συμβαδίζει με την προσωπικότητά σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυτό το μήνα αναθεωρηθείς σε βάθος τον τρόπο που λειτουργείς στις σχέσεις σου με τους άλλους αλλά και τη σχέση με τον ίδιο σου τον εαυτό. Θα δοκιμαστείς και θα επανεξετάσεις αν ο σύντροφός σου εναρμονίζεται με τις ανάγκες σου. Τα συναισθήματα θα είναι βαθιά και θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις το πάθος. Προσοχή στις εντάσεις και τις εξουσιαστικές σου αντιδράσεις. Αν θέλεις να επιβληθείς, θα πρέπει να είσαι μεθοδική και όχι παρορμητική και επιθετική. Με την πανσέληνο στις 24 στο απέναντι ζώδιο, το ταίρι σου έχει πολλές απαιτήσεις. Δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Τον επόμενο μήνα θα είσαι πιο εσωστρεφής και ευαίσθητη και θα θέλεις να περνάς ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου πέρα από τη ρουτίνα. Δεν αποκλείεται και η επιστροφή ατόμων από το παρελθόν. Μπορεί να έχεις εσωτερικούς διχασμούς ή να νιώσεις πως η σχέση σου δεν είναι αυτή που επιθυμείς, όμως και η συμπεριφορά σου είναι ικανοποιητική; Μπορεί πάλι να κάνεις συγκρίσεις με σχέσεις του παρελθόντος, σε κάθε περίπτωση δες τις καταστάσεις σφαιρικά και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Εκφράσου μετά τις 15/11. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Έγκυρες προσωπικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ζωδιακες προβλεψεις 2019

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα μπορεί να είσαι απογοητευμένη ή απομονωμένη. Μυστικές επαφές και κρυφές γνωριμίες είναι πιθανές, πρόσεξε μην εκτεθείς. Είναι ένα μπερδεμένο διάστημα. Πόθοι και επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Θα αναρωτηθείς αν έχεις τη σχέση που σου ταιριάζει, μήπως πιέζεσαι και δεν είσαι ο εαυτός σου και αυτά τα ερωτήματα θα δημιουργήσουν εσωτερικές συγκρούσεις και διχασμούς. Πληγές του παρελθόντος εμφανίζονται ξανά με σκοπό να απαλλαχτείς από βαρίδια πλέον. Απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις και τις ακραίες ενέργειες γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Με την πανσέληνο στις 24 μπορεί να εκφράσεις κάποια παράπονα στο σύντροφό σου.

Τον επόμενο μήνα μπορεί να βρεις λύσεις στα αισθηματικά σου προβλήματα μέσα από φιλικά πρόσωπα. θα κάνεις νέες γνωριμίες και ανοίγματα και τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν. Κάποια φιλικά πρόσωπα μπορεί να σου εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Σε κάθε περίπτωση, ο Δίας, από τις 9/11 περνά στο ζώδιό σου. Η χαρά, η αισιοδοξία, ο δυναμισμός, η κοινωνικότητα επιστρέφουν και η σχέση σου θα βελτιωθεί. Μια νέα σημαντική σχέση, αν είσαι μόνη, είναι πιθανό σενάριο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

ζωδια και σεξ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα αναθεωρείς τι είναι σημαντικό για τη σχέση σου και τι όχι. Κάποια πράγματα που σε χώριζαν με το ταίρι σου μπορεί να είναι ασήμαντα. Υπαρξιακές ανησυχίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Θα αναρωτηθείς που πάει η σχέση σου και αν είναι η βάση της ζωής σου, αν καλύπτει τις ανάγκες σου και αν σου αφήνει χώρο. Αποστασιοποιείσαι και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, μπορεί να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις υπερβολικά. Οι απαιτήσεις σου μπορεί να είναι πιο εγωκεντρικές.

Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να δεις τι φταίει για να εντοπίσεις τις αδυναμίες σου. Μπορεί να δεις μια φιλία με διαφορετικό μάτι, όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Με την πανσέληνο στις 24 έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου.

Τον επόμενο μήνα ασχολείσαι περισσότερο με τις φιλοδοξίες σου. Είσαι πιο συγκαταβατική αλλά και πάλι, μέχρι τις 15/11, δεν θα μπορέσεις να βρεις τον εαυτό σου και να εξελίξεις τη σχέση σου. Σε απασχολεί αν ο σύντροφός σου μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου σε σχέση με το κοινωνικό σου περιβάλλον. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ζώδια και ωροσκόπος

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα βάζεις τα πρέπει στην προσωπική σου ζωή και επιζητάς να αναγνωριστεί η αξία σου στη σχέση. Αν είσαι μόνη, θα πρέπει να περιμένεις για κάτι νέο που θα έχει πορεία. Με την πανσέληνο στις 24 μπορεί να έχεις ανασφάλειες που θα θέλεις να καλύψεις μέσα στη σχέση, όμως δεν θα τα καταφέρεις. Το φθινόπωρο θα είναι έντονο συναισθηματικά αλλά με εναλλαγές. Θα ενθουσιαστείς και θα προβληματιστείς. Θα υπάρχουν στάδια έντονα αλλά και πιο χαλαρά. Θα υπάρχουν αναστατώσεις, προκλήσεις και ανατρεπτικές εκπλήξεις και θα χρειαστεί να συγκρατείς το πάθος και την παρορμητικότητά σου. θα δοκιμαστεί ο χαρακτήρας σου και το κατά πόσο μπορείς να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Οι διαθέσεις σου θα είναι εκρηκτικές ενώ κάποιες στιγμές θα απογειώνεσαι. Θα αναρωτηθείς αν το ταίρι σου ανταποκρίνεται στο κοινωνικό σου περιβάλλον και στην εικόνα που θέλεις να δείξεις.

Τον επόμενο μήνα, η αισιοδοξία επιστρέφει ακόμα και στα δύσκολα. Αφροδίτη/ Άρης φέρνουν αρμονία στη ζωή σου, τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου. Συζήτα τις αποφάσεις σου μετά τις 15/11. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η Ινδική Αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μέλλοντος!
Πάρε τώρα στο 8758768138

ινδική αστρολογία

ΙΧΘΥΕΣ
Η ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το μήνα φέρνει αισιοδοξία και χαμόγελα, ξαναβλέπεις με πιο καθαρή ματιά τις σχέσεις σου. Νέες γνωριμίες θα έχουν εφήμερο χαρακτήρα. Με την πανσέληνο στις 24 θα πεις όλα όσα σκέφτεσαι, μπορεί να έχεις διαφορετική οπτική με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα χρειαστεί να προσέξεις τις καχύποπτες σκέψεις, τη ζήλια και τις φαντασιοπληξίες. Ένας εσωτερικός πόλεμος μπορεί να σε φθείρει, να σε κουράσει. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και κρυμμένες επιθυμίες. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο πως ζεις τον έρωτα σε πνευματικό επίπεδο, στην πιο παθιάρικη μορφή του. Σου δίνει η σχέση σου χαρά και αισιοδοξία, επικοινωνείς εγκεφαλικά με το ταίρι σου;

Τον επόμενο μήνα θα βιώνεις έντονα πάθη και συναισθηματικές εξαρτήσεις από το ταίρι σου, υπάρχουν κάποιες αποστάσεις στο μεταξύ σας. Έχεις ανάγκη την εσωτερική σου ισορροπία. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεδώσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις, να κάνεις μια νέα αρχή. Μακριά από καχυποψία και ζήλια που προκαλούν εντάσεις. Κράτα χαμηλούς τόνους και απόφυγε τις συζητήσεις μέχρι τις 15/11. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις

 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

αστρολογια

 

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).


Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το

2018!

zodia simera

Δες επίσης:
~~> Για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018– 2020 ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

astrologikos xartis

 

 

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA