Τα λαθη των ζωδιων στον ερωτα και οι ερωτικες εξελιξεις του Μαιου

Τα λάθη των ζωδίων στον έρωτα και οι ερωτικές εξελίξεις του Μαΐου!

Είναι απόλυτα φυσιολογικά όταν ερωτεύεσαι να μην ακούς κανέναν και τίποτα. Θολώνει η σκέψη σου, αντιδράς αυθόρμητα και παρορμητικά, σαν να έχεις μεθύσει με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χάνεις το μπούσουλα και να κάνεις λάθη.

Ποια λάθη μπορεί να κάνεις στον έρωτα και πως θα εξελιχτούν οι σχέσεις σου αυτό το μήνα;

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

τράπουλα ταρώ 2017

ΚΡΙΟΣ
Βιάζεσαι, είσαι παρορμητική και δρας γρήγορα. Ανοίγεις αμέσως τα χαρτιά σου και περιμένεις και άμεσες εξελίξεις. Το ταίρι σου θα σε κρίνει ιδιαίτερα ενθουσιώδη και ίσως να μην μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά. Κάνε ένα βήμαπίσω, παν μέτρο άριστον!
Αυτό το μήνα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα υπάρχουν εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, θα λύσεις κάθε παρεξήγηση ή μπορεί να νιώσεις την ανάγκη αλλαγών. Νέες συγκινήσεις πέφτουν στο δρόμο σου αλλά πρόσεξε πολύ τη συμπεριφορά σου γιατί από αυτήν θα εξαρτηθεί και το μέλλον σου. Ο μήνας αυτός μπορεί να αγγίξει τα βαθύτερα συναισθήματα και τις ευαισθησίες σου. Ο αισθησιασμός και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις στο μυαλό σου το ιδανικό πρότυπο συντρόφου αλλά εσύ πας αντίθετα. Πιστεύεις πως με το πείσμα και την υπομονή σου, θα διορθώσεις τα πάντα και θα φέρεις τον άλλο στα μέτρα σου. Δίνεις πολλές ευκαιρίες και αυτό μπορεί να το πληρώσεις ακριβά. Επιπλέον είσαι και πιεστική γιατί όταν ερωτεύεσαι , ζηλεύεις.
Φαίνεται πως αυτό το μήνα, το ταίρι σου δοκιμάζει τις αντοχές και τα νεύρα σου. Ακολουθείς λοιπόν τους ρυθμούς του συγκαταβατικά και με ηρεμία. Με το πέρασμα των ημερών τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και γυρνούν προς όφελός σου. Προσοχή αν βρίσκεσαι σε μια κρυφή σχέση ή σε μια σχέση συμφερόντων. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι μεγάλη, όμως μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια ή υποτίμηση.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ζώδια και ωροσκόπος 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο έρωτας για σένα εί ναι παιχνίδι και συ ένας καλός παίκτης. Τάζεις πολλά πράγματα αλλά χάνεις και γρήγορα το ενδιαφέρον σου. Έτσι συχνά αντιμετωπίζεις μπερδέματα στην ερωτική σου ζωή. Μην κάνεις λοιπόν γρήγορα δηλώσεις αν δεν είσαι σίγουρη.
Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ αλλά αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος να κάνεις μια νέα αρχή αν πράγματι αξίζει τον κόπο. Ξέρεις να σκηνοθετείς και να παρουσιάζεις τον εαυτό σου με διάφορους τρόπους. Απαλλάξου από παλιές συνήθειες και αναζήτα την ουσία, τη σταθερότητα, το συναίσθημα, τη συντροφικότητα. Αγαπάς την ελευθερία, όμως αλλάζεις όταν βρεις τον άνθρωπό σου, αυτόν που σε εμπνέει. Βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα την τελευταία στιγμή. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 25, άλλαξε ότι δεν σου ταιριάζει.

 

ινδική αστρολογία

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις ανάγκη τη ζεστασιά και τη συντροφικότητα και όταν ερωτεύεσαι, γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν. Είσαι πολύ δοτική και αυτό σε κάνει προβλέψιμη και δεδομένη. Θα πρέπει να σκέφτεσαι αν το άτομο που έχεις δίπλα σου μπορεί να δεχτεί όλα αυτά που του δίνεις απλόχερα.
Αυτό το μήνα μπορεί να προβληματιστείς και να αισθανθείς ανασφάλεια σχετικά με το αν παίρνεις από τη σχέση σου αυτά που σου αξίζουν. Έλεγχε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και μην εκφράζεσαι απαιτητικά ή πιεστικά. Προσέγγισε το ταίρι σου και κάνε διάλογο χωρίς να παραλογίζεσαι.

Έγκυρες προσωπικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ζωδιακες προβλεψεις 2017

ΛΕΩΝ
Είναι βέβαιο πως κάνεις λάθη, τα αναγνωρίζεις όμως; Είσαι εγωίστρια και έχεις πολλές απαιτήσεις στον έρωτα. Ερωτεύεσαι παθιασμένα και γίνεσαι απόλυτη. Περιόρισέ τα όλα αυτά αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία.
Αυτό το μήνα, συναντάς ανθρώπους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα θέλω σου, όμως και συ δεν είσαι τέλεια. Έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα αλλά θα χρειαστεί να τη διεκδικήσεις. Κάνε ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου και ανανέωσε τη σχέση σου με διάλογο και χωρίς εντάσεις. Είσαι τολμηρή και ο αισθησιασμός σου χτυπάει κόκκινο. Η νέα Σελήνη στις 25 φέρνει νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κριτικάρεις έντονα το ταίρι σου, δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες και αναζητάς την τελειότητα. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτό μπορεί να παγώσει μια σχέση; Ούτε εσύ είσαι τέλεια, γι’αυτό αποδέξου τον έρωτά σου ακριβώς έτσι όπως είναι.
Αυτό το μήνα σε απορροφά η καριέρα και μπορεί να παίρνεις αποφάσεις μόνη σου χωρίς να μοιράζεσαι πράγματα με το ταίρι σου. Πρέπει να δώσεις κάποιες εξηγήσεις αν κάποια πράγματα μένουν πίσω, εξήγησε πως όλα θα γίνουν, απόφυγε τις παρεξηγήσεις. Σιγουρέψου ότι υπάρχει μεταξύ σας αγάπη και εμπιστοσύνη και ότι ο σύντροφός σου δεν βλέπει αλλαγές πάνω σου και δεν προβληματίζεται για την πορεία της σχέσης σας. Ίσως να αισθάνεται ανασφάλεια.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

ζωδια και σεξ 2017

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να ζεις με ένα πρόσωπο που δεν αγαπάς και προσπαθείς να καλύψεις τη μοναξιά και την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Όταν ερωτεύεσαι πολύ, ακολουθείς τα θέλω του συντρόφου σου, αφιερώνεσαι στη σχέση και απομακρύνεσαι από όλους. Κάνεις θυσίες και στο τέλος νιώθεις θύμα.
Από καιρό μπορεί να συμβαίνουν σοβαρά πράγματα στη συναισθηματική σου ζωή. Ο μήνας αυτός μπορεί να δώσει μια άλλη διάσταση στον έρωτα. Θα αποφασίσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Με το Δία στο ζώδιό σου, μια συγκατοίκηση ή ένας γάμος είναι πιθανά αυτή τη χρονιά. Να προχωρήσεις σε μια συγκατοίκηση μόνο αν έχεις αποφασίσει το γάμο, μην το κάνεις απλά για να το κάνεις γιατί θα έχεις προβλήματα την επόμενη χρονιά. Κάνε τις επιθυμίες σου πραγματικότητα. Ασχολήσου με τα συναισθήματα του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, νιώθεις την ανάγκη της συντροφικότητας.

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

αστρολογία 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ερωτεύεσαι παθιασμένα και τυφλώνεσαι. Ο έρωτας σου δίνει ενέργεια. Διεισδύεις στην ψυχή του άλλου αλλά εσύ δεν ανοίγεις εύκολα τα χαρτιά σου. Ζηλεύεις και τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Πόσες φορές έχεις πει τα λάθη μου, τα πάθη μου;
Αυτό το μήνα, πιάσε το σφυγμό του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Το άτομο αυτό μπορεί να είναι μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο ή μπορεί ένα άτομο από τον εργασιακό σου χώρο να σε βοηθήσει στις σχέσεις σου. Θα ασχοληθείς πολύ με την ερωτική σου ζωή και τη συντροφικότητα και ίσως βρεθείς και σε διλήμματα που αφορούν τη διαχείριση της σχέσης σου. Το πάθος κυριαρχεί, θα πάρεις σωστές αποφάσεις. Θα ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μείνε επικοινωνιακή και ανοιχτόμυαλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ελεύθερη και ανοιχτόμυαλη. Αγαπάς τις προκλήσεις στον έρωτα, σου αρέσει να συναντάς εμπόδια. Αυτός που θα σε κάνει να τρέχεις από πίσω του, είναι το ταίρι σου. Το κακό είναι ότι όταν ο ενθουσιασμός εξαφανιστεί, διεκδικείς ξανά την ελευθερία σου.
Αυτός ο μήνας είναι σημαντικός για την ερωτική σου ζωή. Κάποια γεγονότα ή συνειδητοποιήσεις θα κρίνουν τη σταθερότητα της σχέσης σου. Δώσε βάση στο κριτικό σου πνεύμα για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Πρόσεχε τα λόγια σου και τις εξαπατήσεις. Προσοχή επίσης αν διατηρείς μια παράλληλη σχέση γιατί μπορεί να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Μια ψυχρότητα είναι δεδομένη λόγω Κρόνου, η Αφροδίτη όμως σε κάνει ενθουσιώδη. Πρόσφατες γνωριμίες τώρα θα κριθούν, το φλερτ κυριαρχεί. Η νέα Σελήνη στις 25 φέρνει μια νέα αρχή στη σχέση σου με το σύντροφο και η ζωή σου αλλάζει.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis 2016

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ερωτεύεσαι δύσκολα και προστατεύεις τον εαυτό σου για να μην πληγωθεί. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα επηρεάζουν τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου. Αν σου βάλουν λόγια, τα κάνεις όλα σαλάτα. Βάλε σε προτεραιότητα τα δικά σου συναισθήματα καθώς δεν είναι δυνατό το ταίρι σου να είναι πάντα αποδεκτό από τους άλλους.
Προσπάθησε και αυτόν τον μήνα να βελτιώσεις στη σχέση σου ότι μπορεί να βελτιωθεί αν έχει υπάρξει μια κρίση και κυριαρχεί ψυχρότητα. Προσπάθησε πολύ γιατί αν δεν επέλθει βελτίωση, ο επόμενος μήνας θα είναι εκρηκτικός και επεισοδιακός. Δώσε την τελική μορφή στη συναισθηματική σου ζωή τώρα. Βγάλε τη δημιουργική και ερωτική πλευρά σου και κάνε ξεκαθαρίσματα.

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

άστρα και όραμα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λειτουργείς ανατρεπτικά και απρόβλεπτα και μπερδεύεις τον έρωτα με τη φιλία. Μην ανοίγεσαι αν δεν σιγουρευτείς για τα συναισθήματά σου καθώς μετά, εύκολα το γυρνάς στο φιλικό. Περιόρισε σπασμωδικές κινήσεις και αποφάσεις.
Αυτός ο μήνας θα δώσει μια νέα διάσταση στις σχέσεις σου. Η πανσέληνος μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια όλες τις αδυναμίες και τις ελλείψεις. Η συμβουλή είναι να κάνεις κριτική στο σύντροφό σου αλλά και αυτοκριτική. Κάνε βελτιώσεις αλλά και μια νέα αρχή πάνω σε νέες βάσεις αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, το διάστημα αυτό κρίνεται πολύ ευνοικό. Ο έρωτας βρίσκεται κοντά σου, μπορεί και μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον. Μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Η νέα Σελήνη στις 25 φέρνει ένα νέο ειδύλλιο.

ΙΧΘΥΕΣ
Νομίζεις πάντα πως ζεις τον έρωτά σου, τον κάνεις υπερπαραγωγή, τον εξιδανικεύεις αλλά εξιδανικεύεις και τα ίδια σου τα συναισθήματα. Στήνεις σενάρια και όταν βλέπεις την πραγματικότητα, απογοητεύεσαι. Προσγειώσου και απόφυγε οτιδήποτε δεν είναι αληθινό όσο και να σε μαγεύει.
Αυτό το μήνα, ο Ερμής βοηθάει την ερωτική σου ζωή. Μπορείς να ανοίξεις ένα διάλογο με το ταίρι σου και να συζητήσεις τις διαφορές ή τις δυσκολίες της σχέσης σας. Σκέφτεσαι πιο αντικειμενικά και έτσι μπορείς να ακούς και να κατανοείς τις διαφορετικές απόψεις του συντρόφου σου. Έχεις ταλαιπωρηθεί και κουραστεί αρκετά. Οι λύσεις θα έρθουν από μόνες τους τον επόμενο μήνα.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Αστρολογικές Προβλέψεις 2016

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

 

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).


Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το

2017!

zodia simera

Δες επίσης:
~~> Για ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017 – 2020 ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις 2016

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA