Βικυ Παγιατακη – Ενα μικρο αφιερωμα

Αφιέρωμα στη Βίκυ Παγιατάκη!

Αστρολόγος με τηλεοπτική παρουσία πολλών ετών κυρίως σε πρωινές εκπομπές.

Η Βίκυ Παγιατάκη γεννήθηκε το 1948 στην Κέρκυρα (Ελλάδα).Βικυ Παγιατακη

Ένα ταξίδι, που την είχε προειδοποιήσει μια αστρολόγος να μην κάνει και που εξελίχθηκε σε αεροπειρατεία, ήταν η αιτία να προστεθεί η Αστρολογία στα ενδιαφέροντά της. Της αφιερώθηκε.
Είναι διπλωματούχος της Mayo School of Astrology και έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά “Ένα”, “Diva”, “Κλικ”, “Πάνθεον”, “Και”, “Γονείς”, “TV 3”, “Votre Beaute”, “Madame Figaro”, την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, τις τηλεοπτικές εκπομπές στην ΕΡΤ2 “Πρωινά”, στο Mega Channel “Στούντιο 5”, “Απεριτίφ” και “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό”.

Η Βικυ Παγιατακη σπούδασε Παιδαγωγικά.

 

πηγή: www.biblioasi.gr

Πολύ πριν η Βικυ Παγιατακη γίνει γνωστή από τις εκπομπές της τηλεόρασης, ξεκίνησε την καριέρα της γράφοντας για τα ζώδια σε περιοδικά της εποχής. Ένα από αυτά ήταν και το εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΝΑ απ όπου και η φωτογραφία που συνόδευε τη στήλη με τα ζώδια. Η φωτογραφία είναι το 1989 και η Βικυ Παγιατακη είναι ήδη 41 ετών, όμως το σπουδαίο είναι ότι στη φωτογραφία η Βικυ Παγιατακη μοιάζει μεγαλύτερη απ’ ότι είναι σήμερα. Προφανώς φταίει και η αισθητική των 80’ς με το ιδιαίτερο χτένισμα και make up, αλλά το σίγουρο είναι ότι σήμερα η Βικυ Παγιατακη δείχνει πιο φρέσκια και νεανική απ ότι 25 χρόνια μετά.

Πηγή: www.queen.gr

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA