Βρες σε ποιο ζωδιο εχεις το Μεσουρανημα για να δεις αν θα επιτυχεις επαγγελματικα (και σε τι!)

Το Μεσουράνημα στα ζώδια έχει ίδια δυναμική με τον ωροσκόπο και δείχνει πόσο εύκολα θα φτάσουμε στην κορυφή της επιτυχίας!

Το Μεσουράνημα είναι η δημόσια εικόνα μας, ο τρόπος προβολής μας, η καριέρα, η σταδιοδρομία, οι στόχοι μας. Από το Μεσουράνημα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο εύκολα θα φτάσουμε στην κορυφή της επιτυχίας ή τι εμπόδια θα συναντήσουμε. Αφορά και την βελτίωσή μας ως ανθρώπινα όντα.

Το Μεσουράνημα είναι η ακμή του 10ου οίκου, το ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου που εποπτεύει τα πάντα. Έχει την ίδια δυναμική με τον ωροσκόπο. Όταν συντελούνται διελεύσεις σε ωροσκόπο και Μεσουράνημα σηματοδοτούνται μεγάλες αλλαγές και απρόβλεπτα γεγονότα στη ζωή μας.

Το Μεσουράνημα δείχνει τις βαθύτερες ανάγκες μας, πόσο ικανοί είμαστε να ενσωματωθούμε στην κοινωνία και να εξελιχθούμε, δείχνει τη φήμη, πόσο ικανοί είμαστε να αναλάβουμε ευθύνες, δείχνει τις φιλοδοξίες, τα ιδανικά, τους κανόνες, τους νόμους, το επάγγελμα, τον κοινωνικό προορισμό, τις εμπειρίες που θα έχουμε, τις στρατηγικές που θα χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε. Φανερώνει επίσης τον γονέα του αντίθετου φύλλου.

Συνδέεται με τον Κρόνο και το ζώδιο του Αιγόκερου.

Που έχεις το Μεσουράνημά σου ή σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η ακμή του 10ου οίκου σου;

Για να βρεις το Μεσουράνημά σου, πρέπει να γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου. Το ζώδιο ωροσκόπος σου είναι ο 1ος οίκος, και συνεχίζοντας το μέτρημα με τη σειρά των ζωδίων, θα βρεις σε ποιο ζώδιο είναι ο 10ος οίκος σου. Αν δεν ξέρεις τον ωροσκόπο σου, κάνε κλικ εδώ για να τον βρεις, κατόπιν μέτρα μέχρι τον 10 οίκο σου και διάβασε τι σημαίνει το Μεσουράνημά σου σε αυτό το ζώδιο.

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148


ΚΡΙΟΣ

Με το Μεσουράνημα στον Κριό επιλέγεις ελεύθερη καριέρα, χωρίς ρουτίνα και πρόγραμμα. Έχεις επιχειρηματικό πνεύμα και μάλλον εσύ θα είσαι ο εργοδότης. Προσοχή στα ρίσκα που παίρνεις. Είσαι άνθρωπος της δράσης, φιλόδοξος, δημιουργικός, ανταγωνιστικός και θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία με κάθε κόστος. Είσαι ανυπόμονος και θέλεις τα πράγματα να εξελίσσονται όπως εσύ θέλεις. Έχεις αυτοπεποίθηση και επιδιώκεις να φτάσεις στην κορυφή χωρίς φόβους. Γεννημένος αρχηγός, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και θέλεις να κινείσαι ανεξάρτητα. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να αγωνίζεσαι, να προβάλλεσαι, να υπερασπίζεσαι τις επιλογές σου και όχι να συμβιβάζεσαι. Επιδιώκεις τη δημόσια εικόνα και την εξουσία. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν και η επιτυχία είναι βέβαιη.

Το πρώτο μέρος της ζωής σου μπορεί να έχει προβλήματα και να νιώσεις καταπίεση.
Ένα διαζύγιο είναι πιθανό όταν θα νιώσεις ασφυξία και θα κάνεις έκρηξη. Ο δεύτερος γάμος θα είναι πιο συνειδητοποιημένος και πιο κοντά στις επιθυμίες σου.
Κάποιος γονέας θα σε πίεζε, θα ήταν σκληρός μαζί σου, θα είχε απαιτήσεις από εσένα για να παίρνεις πρωτοβουλίες.

Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν είναι αξιωματικός, γυμναστής, επιχειρηματίας, πολιτικός, γιατρός, ηλεκτρονικός, τουριστικά επαγγέλματα.

 


ΤΑΥΡΟΣ

Με το Μεσουράνημα στον Ταύρο επιδιώκεις ψηλή κοινωνική θέση και χρήμα. Έχεις μέθοδο, ρεαλισμό, πείσμα για να φτάσεις τους στόχους σου. Αγαπάς την πολυτέλεια και θέλεις να απολαμβάνεις τα πάντα. Προβάλεις το υπερτονισμένο εγώ σου με κάθε τρόπο. Αγαπάς την εξουσία, δεν μοιράζεσαι εύκολα τα κεκτημένα σου. Είσαι κτητικός και ζηλιάρης. Επιθυμείς μια σταθερή εργασία. Η οικονομική ευμάρεια σου είναι απαραίτητη. Η ανάγκη σου για σταθερότητα σε οδηγεί σε ένα αρμονικό γάμο. Είσαι υπομονετικός και με αντοχές. Οι απολαύσεις και ο αισθησιασμός σε χαρακτηρίζουν.

Κάποιος γονέας δεν σου στέρησε τίποτα
πιστεύοντας πως η ύλη έχει μεγάλη συναισθηματική αξία και ότι αυτή καθορίζει τα πάντα. Έζησες μια σταθερή, ασφαλή οικογενειακή ζωή.

Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν είναι ότι έχει σχέση με τα οικονομικά, τράπεζες κλπ, δικηγόρος, ερευνητής, καθηγητής. Επίσης, ότι έχει να κάνει με την τέχνη, τις δημόσιες σχέσεις, το μάρκετινγκ.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με το Μεσουράνημα στους Διδύμους θα αποκτήσεις φήμη από το γραπτό λόγο και τις εκδόσεις. Ξέρεις να χειρίζεσαι τη γλώσσα, παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και καταστρώνεις σχέδια δράσης. Προσαρμόζεσαι σε διευθυντικές θέσεις, την πολιτική και σε εργασίες που απαιτούν επικοινωνία. Θέλεις να ανταλλάσσεις ιδέες και απόψεις, να κινείσαι συνεχώς και να αναπτύσσεις τα ταλέντα σου. Μπορεί να κάνεις καριέρα ταυτόχρονα σε δυο τομείς. Είσαι λογική και πρακτική και αγαπάς τη μάθηση. Μόλις βρεις την θέση σου στον κόσμο, γυρίζεις προς τον εαυτό σου για να τον γνωρίσεις καλύτερα. Η επικοινωνία και η γνώση είναι για εσένα δύναμη.

Κάποιος γονέας σου έδωσε πνευματική τροφή και προσπάθησε να σε κάνει κοινωνική. Αναζητάς πνευματικά ενδιαφέροντα και ανανέωση. Θέλεις να έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο, δεν είσαι πολύ φιλόδοξη και βλέπεις τη δουλειά σαν διασκέδαση.
Ερωτικά, δεν θέλεις να περιορίζεται η ελευθερία σου και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε αδιέξοδες καταστάσεις. Έχεις τάσεις φυγής, ονειρεύεσαι, έχεις όμως ανάγκη τις κοινωνικές επαφές για να ισορροπείς.

Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν
είναι οι επιστήμες, η λογοτεχνία, ο σχεδιασμός, η συγγραφή, η δημοσιογραφία, η μετάφραση, η διδασκαλία, οι πωλήσεις.

 

Αστρολογία – Αριθμολογία – Ταρώ – Χαρτομαντεία 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το Μεσουράνημα στον Καρκίνο έχεις ανάγκη από συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Είσαι ευαίσθητος, με έντονα συναισθήματα και θέλεις να κάνεις μια ασφαλή καριέρα. Λειτουργείς με ένστικτο και διαίσθηση που δεν σε ξεγελά ποτέ. Είσαι υπεύθυνο άτομο και φροντίζεις τους γύρω σου. Έχεις ανάγκη να σε στηρίζουν, να σε σέβονται και να σε αποδέχονται. Σε ενδιαφέρουν τα κοινά και η οικογένεια. Αναλύεις καταστάσεις και ανθρώπους. Συνδυάζεις το επάγγελμα με δράση στο σπίτι. Δένεσαι με πράγματα και καταστάσεις. Προτιμάς μια σταθερή δουλειά και δεν σου αρέσουν οι αλλαγές. Αξία για εσένα έχει ο άνθρωπος και όχι αυτό που κάνει.

Ερωτικά, μην απαιτείς την τέλεια εικόνα.
Πρέπει να μάθεις να συγχωρείς τα λάθη. Μόλις βρεις το συναισθηματικό σου κέντρο, γίνεσαι επίμονος και ανυποχώρητος. Κάνεις ένα βήμα μπρος και δέκα πίσω μέχρι να πετύχεις μια ασφάλεια χωρίς αλλαγές.
Κάποιος γονέας σου έδινε ασφάλεια και προστασία. Πρόσεχε να μην κολλήσεις με γονείς γιατί έτσι δεν θα ωριμάσεις και δεν θα μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου εύκολα. Όταν όμως το καταφέρεις αυτό, θα βάλεις στόχους και θα πετύχεις την οικονομική και την συναισθηματική ασφάλεια που τόσο ποθείς.

Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν
είναι ψυχολόγος, γιατρός, ιστορικός, οικογενειακός σύμβουλος, αρχαιολόγος, καθηγητής, πολιτικός, μηχανικός, στρατιωτικός, οικογενειακές επιχειρήσεις, αρχιτέκτονας.

 

 

ΛΕΩΝ

Με το Μεσουράνημα στον Λέοντα είσαι φιλόδοξος, ενθουσιώδης, ηγέτης, γοητευτικός. Το εγώ σου εκφράζεται με κάθε τρόπο. Σου αρέσει να προβάλεις τον εαυτό σου και έχεις την ικανότητα να ορίζεις κοινωνικά σύνολα, να οργανώνεις και να πιέζεις για καλύτερη απόδοση. Η εικόνα σου καθορίζει την ύπαρξή σου. Είσαι περήφανος και δεν δέχεσαι την αποτυχία. Θέλεις να σε θαυμάζουν και να αναγνωρίζουν την καριέρα σου. Είναι βέβαιο πως θα βρεθείς σε θέση εξουσίας. Να επιδιώξεις μια δική σου εργασία που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι παράγεις, δημιουργείς και θα απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου. Κυνηγάς το χρήμα αλλά το πιο σημαντικό για εσένα είναι να δουλεύεις με κέφι. Είσαι γενναιόδωρη αλλά και πολύ σκληρή. Έχεις ανάγκη την αναγνώριση για να συνεισφέρεις στην κοινωνία. Θέλεις να είσαι το κέντρο προσοχής.
Ερωτικά, θα νιώσεις συναισθηματική ολοκλήρωση αν είσαι σταθερή και σέβεσαι την προσωπικότητα του άλλου. Προσελκύεσαι από ανθρώπους με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Κάποιος γονέας ήταν απαιτητικός μαζί σου, δεν υπολόγιζε τίποτα μπροστά στην παιδεία και τις ανέσεις. Σε έμαθε να είσαι περήφανος και αισιόδοξος.

Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν είναι στέλεχος επιχείρησης, διευθυντής, γιατρός, πολιτικός, επιχειρηματίας, εκδότης, αρχιτέκτονας, ηθοποιός.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το Μεσουράνημα στην Παρθένο η αναγνώριση θα έρθει μέσα από υπηρεσίες, τον τομέα της υγείας και την προσφορά προς τους συνανθρώπους σου. Είσαι ακούραστος, συνεπής και αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις σου. Ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες, την τάξη, την οργάνωση, την υγιεινή. Ασκείς σωστή κριτική, εκφράζεις αναλυτικά τις ιδέες σου, αναλύεις, δίνεις λύσεις. Στόχο σου είναι η τελειότητα. Επικοινωνείς, κάνεις διάλογο, ανταλλάσσεις ιδέες. Ξέρεις πάντα τι θέλεις και πως θα το πετύχεις. Είσαι παραγωγική και θέλεις να προσφέρεις. Προσεγγίζεις τις καταστάσεις με λογική. Προσπαθείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο και πολλές φορές είσαι η δύναμη πίσω από το θρόνο.

Ερωτικά, στα νεανικά σου χρόνια δεν θα έχεις και πολύ αυτοπεποίθηση. Μεγαλώνοντας θα είσαι πιο σταθερή και αυθεντική στην συναισθηματική σου ζωή. Κάποιος γονέας σε έμαθε πειθαρχία και τάξη.

Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν
είναι η έρευνα, η στατιστική, τα παραϊατρικά επαγγέλματα, γραμματέας, αστυνομικός, κριτικός, εκδότης, δημόσιος υπάλληλος και γενικά επαγγέλματα που απαιτούν λεπτομέρεια.

 


ΖΥΓΟΣ

Με το Μεσουράνημα στο Ζυγό έχεις την ικανότητα να συναναστρέφεσαι με πολλούς ανθρώπους. Είσαι διπλωμάτης, γοητευτικός, έχεις σωστή κρίση και ξέρεις να κρατάς ισορροπίες. Ανοίγεις πόρτες και κατακτάς. Συμβιβάζεσαι εύκολα προκειμένου να χάσεις μια σχέση ή μια συνεργασία. Εξετάζεις και τις δυο όψεις ενός νομίσματος προτού αποφασίσεις. Προτιμάς μια δουλειά άνετη με καλά λεφτά.

Ερωτικά, προσπάθησε να μην φέρεσαι εγωιστικά.
Δώσε θέση και στους άλλους, μην είσαι σκληρός. Μην τους αδικείς για να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Μια σχέση αγάπης με σεβασμό θα σου φέρει εσωτερική πληρότητα μεγαλύτερη από μια εφήμερη σχέση. Η ισορροπία είναι το κλειδί της ευτυχίας σου.

Κάποιος γονέας σε έμαθε να είσαι ευγενικός και ελεύθερος.
Μεγάλωσες με αγάπη και στοργή αλλά όχι με πολύ αυτοπεποίθηση, δυναμική και αποφασιστικότητα.

Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν
είναι διαπραγματευτής, διαχειριστής, διπλωμάτης, δικηγόρος, δημόσιες σχέσεις, διακόσμηση, ομορφιά, αισθητική.

 

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

Αστρολογία και Ταρώ 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το Μεσουράνημα στον Σκορπιό είσαι αποφασισμένος να καθορίσεις τους στόχους σου. Θα πετύχεις με κάθε τρόπο. Θέλεις να είσαι ο αρχηγός, να εξουσιάζεις και να εντυπωσιάζεις με τις πνευματικές και τις διανοητικές σου ικανότητες. Ξετρυπώνεις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν και είσαι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημα. Είσαι επινοητικός, δραστήριος, βλέπεις μπροστά, λίγο μυστήριος και οι άλλοι δύσκολα σε καταλαβαίνουν. Κάνεις απρόβλεπτες και ξαφνικές κινήσεις. Επηρεάζεις τους άλλους, είσαι έξυπνος, αναλυτικός, αποφασιστικός, εμπνέεις εμπιστοσύνη. Επιδιώκεις επαγγελματική σταθερότητα. Αφιερώνεσαι υπερβολικά σε ότι κάνεις.

Ερωτικά, είσαι πολύ κτητικός. Πρόσεξε μην διώξεις από κοντά σου αγαπημένα πρόσωπα. Θα κάνεις μια πολύ καλή σχέση αν έχεις εμπιστοσύνη στον άλλο και τον αφήνεις ελεύθερο. Προσπάθησε να διαχειριστείς την εκρηκτική σεξουαλικότητά σου ή να την διοχετεύσεις σε δημιουργικά σχέδια.

Κάποιος γονέας ήταν απαιτητικός, αυστηρός, αδιάλλακτος μαζί σου. Σε έμαθε να αφοσιώνεσαι στους στόχους σου, να διακρίνεσαι και να πετυχαίνεις, να έχεις επιμονή και να αναλύεις τις λεπτομέρειες. Ίσως να έχεις υποστεί τραυματικά γεγονότα σε παιδική ηλικία. Άλλαξε τον εαυτό σου για να αλλάξει και ο κόσμος.

Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν
είναι επιστήμονας, στρατιωτικός, ερευνητής, πολιτικός, πράκτορας, αστυνομικός, επαγγέλματα χειρωνακτικά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το Μεσουράνημα στον Τοξότη λειτουργείς με λογική και ανοιχτούς ορίζοντες. Η διάκριση και η δόξα είναι συνηθισμένα για εσένα. Οι ιδέες σου έχουν στόχο να εξυπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο και κάνεις τα πάντα γι’ αυτό. Είσαι εργατικός και έχεις πολλές υποχρεώσεις συνήθως. Συνεργασία με εξωτερικό είναι πιθανή. Αγαπάς τη ζωή, τα ταξίδια, τη διασκέδαση, έχεις δύναμη, ενέργεια και θέλεις να απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Μισείς τη ρουτίνα και θέλεις συνεχώς νέα ερεθίσματα στη δουλειά. Δεν εστιάζεις τόσο στο χρήμα και ξέρεις να τα καταφέρνεις στα δύσκολα. Όταν σταθεροποιηθείς σε κάποιο τομέα, θα πετύχεις. Έχεις ψηλά ιδανικά και θετική σκέψη. Σου αρέσει να μεταφέρεις πράγματα στους άλλους.
Ερωτικά, σου αρέσουν οι περιπέτειες.

Κάποιος γονέας είναι πολύ φίλος σου και είχε πνευματικές απαιτήσεις από εσένα. Σε έμαθε να είσαι αισιόδοξος, να βλέπεις τις καταστάσεις θετικά, να αγαπάς τις προκλήσεις και τη γνώση. Μπορεί και να αντιμετώπισες προβλήματα από την απώλεια ενός γονέα ή με ανωτέρους ή να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου μια κατάσταση χωρίς να είσαι προετοιμασμένη.

Επαγγέλματα που ευνοούνται είναι ταξιδιωτικός πράκτορας, έμπορος, ξενοδοχοϋπάλληλος, δάσκαλος, συγγραφέας, δημόσιες σχέσεις, φαρμακοποιός, φιλοσοφική, θεολογία, επαγγέλματα ψυχαγωγίας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το Μεσουράνημα στον Αιγόκερω δίνεις μεγάλη σημασία στην καριέρα και τη φήμη. Λειτουργείς υποδειγματικά και με συνέπεια. Δουλεύεις σκληρά για τους στόχους σου, είσαι τελειομανής, αναλαμβάνεις εύκολα καθήκοντα, ευθύνες και πρωτοβουλίες. Πιέζεις τον εαυτό σου για να φανείς αντάξιος των προσδοκιών. Με επιμονή και υπομονή ανεβαίνεις σιγά-σιγά προς την κοινωνική καταξίωση. Πιστεύεις στον εαυτό σου, σε σέβονται και σε εκτιμούν για το ήθος και την ακεραιότητά σου. Είσαι έξυπνος, λογικός, φιλόδοξος, εργασιομανής, ακολουθείς στρατηγική και ανταποκρίνεσαι σε θέσεις εξουσίας. Ψάχνεις μια δουλειά με στάτους. Σε ενδιαφέρει η οικονομική εξασφάλιση. Αυτή η θέση στο Μεσουράνημα δίνει λαμπρή καριέρα. Επιδιώκεις σταδιοδρομία με ασφάλεια, είσαι καλός σύμβουλος και έχεις επιχειρηματικές ικανότητες.

Η ερωτική σου ζωή είναι ικανοποιητική και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.
Κάποιος γονέας έδωσε βάση στην υλική ανταμοιβή και όχι στα συναισθήματα ή δούλευε πολύ και εσύ μεγάλωνες μόνος. Σε έμαθε να κατακτάς τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να είχες προβλήματα με τον πατέρα ή να βίωσες ένα διαζύγιο και να φορτώθηκες ευθύνες.

Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν
είναι πολιτικός, αρχιτέκτονας, μηχανικός, νομικός, διαφημιστής, γιατρός, μαθηματικός, λογιστής, μεσίτης, οδοντίατρος, πρωταθλητής.

 

Αστρολογία – Αριθμολογία – Ταρώ – Χαρτομαντεία 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το Μεσουράνημα στον Υδροχόο έχεις πρωτότυπες ιδέες, απόψεις και ελευθερία στην εργασία. Έχεις επαναστατικές διαθέσεις, πρωτοποριακό πνεύμα, ανθρωπιά ενώ θέλεις να ξεχωρίζεις από το πλήθος. Είσαι έξυπνος, πολύ μπροστά από την εποχή και λειτουργείς αντισυμβατικά. Οραματίζεσαι και λειτουργείς καλά σε ομάδες. Οι επιθυμίες σου διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ομάδες που σε εκφράζουν. Συμμετέχεις σε πολλές οργανώσεις και δεν σε ενδιαφέρει η προσωπική αναγνώριση. Αναλαμβάνεις πράγματα που οι άλλοι απορρίπτουν. Αγαπάς την ποιότητα. Πολλές φορές, αναγκάζεσαι να κάνεις ριζικές αλλαγές. Σου αρέσει η καινοτομία.

Ερωτικά, έχεις την τάση να εξουσιάζεις τη σύντροφό σου. Υπάρχει πιθανότητα διαζυγίου. Μεγαλώνοντας, πρέπει να μάθεις να σέβεσαι και να προστατεύεις το ταίρι σου για να είσαι ευτυχισμένος. Έχεις πρόβλημα με την προσαρμογή. Ακόμα και αν έχεις βρει το δρόμο σου, επαναστατείς και φεύγεις, ασχολείσαι με κάτι άλλο διαφορετικό.
Κάποιος γονέας σε έμαθε να δουλεύεις ομαδικά, την αξία της φιλίας και την ανεξαρτησία. Μπορεί να βίωσες ένα διαζύγιο ή να είναι ιδιόρρυθμος ένας από τους δυο γονείς.

Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν
είναι η τεχνολογία, το internet, οι τηλεπικοινωνίες, η φωτογραφία, ο κινηματογράφος, η μουσική, η έρευνα.

 

 

ΙΧΘEIΣ

Με το Μεσουράνημα στους Ιχθύς δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις για την καριέρα σου. Δεν ξέρεις ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις. Έχεις πολλά ταλέντα και ικανότητες αλλά και έλλειψη πρακτικότητας. Επιλέγεις με συναισθηματικά κριτήρια. Είσαι φιλικός, ανιδιοτελής, ευαίσθητος και θέλεις να σώσεις τον κόσμο. Πρόσεχε μόνο να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Μαγεύεις και παρασύρεις τους άλλους σε ένα παραμυθένιο κόσμο. Αγαπάς τον κινηματογράφο και ακολουθείς την εναλλακτική ιατρική. Δουλεύεις πολύ αλλά μένεις στο περιθώριο. Παρέχεις σωστές συμβουλές. Μπορεί μερικές φορές να χάνεσαι ή να παρασύρεσαι σε φανταστικά μονοπάτια.

Ερωτικά, μην κρίνεις τα ελαττώματα της συντρόφου σου.
Μαθε να συγχωρείς για να είσαι ευτυχισμένος.
Κάποιος γονέας σε κακόμαθε, δεν σου έμαθε την πειθαρχία, δεν σου έβαζε όρια και μεγάλωσες σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο. Δεν αντέχεις τις δυσκολίες και την αποτυχία. Μπορεί επίσης να σε εγκατέλειψε κάποιος γονέας ή να υπάρχει κάποιο μυστικό. Προβλήματα με αλκοόλ ή ναρκωτικά είναι πιθανά.

Επαγγέλματα που σου ταιριάζουν
είναι το εμπόριο, η ψυχολογία, η ναυτιλία, η φιλανθρωπία, η τέχνη, η συγγραφή.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα 2016

 

πηγή: missblοοm.gr

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA