Ζώδια 2021 – Οι ετήσιες προβλέψεις και τα μαθήματα του 2020

Ας πάρουμε σαν μάθημα όλα αυτά που ζήσαμε το 2020, την πανδημία, την κρίση του περιβάλλοντος, την οικονομική κρίση, τις καταστροφές… πριν ξεκινήσουμε νέα πράγματα. Μετά τα βασανιστήρια, κάνουμε στροφή; Βρισκόμαστε στο κατώφλι της εποχής του Υδροχόου. Χρειαζόμαστε την αλληλεγγύη και την ελευθερία, στηρίζουμε το σεβασμό στον πλανήτη μας. Υπάρχει ελπίδα ακόμα και αν τα εμπόδια αυξάνονται σε διάφορους τομείς. Με το πέρασμα του Δία και του Κρόνου στον επαναστάτη Υδροχόο, το 2021 θα είναι μια μεταβατική χρονιά. Τα παλιά μοντέλα συνεχίζονται (μέσα Ιανουαρίου, μέσα Φεβρουαρίου, μέσα Ιουνίου και τέλος Δεκεμβρίου) ενώ με τον Δία στους Ιχθύες, θα πάρουμε μια ανάσα ( Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο). Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) θα είναι τα πιο ευνοημένα. Τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) θα έχουν έμπνευση. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

 

 

ΚΡΙΟΣ (20/3-19/4)

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Πέρασες δυο χρονιές με πολλά μπλοκαρίσματα, καθυστερήσεις, απογοητεύσεις. Όλα αυτά τελείωσαν τώρα! Με τον Ουρανό, τον πλανήτη των αλλαγών, οι αξίες σου θα συνεχίσουν να αλλάζουν. Με τον Πλούτωνα, τον μετασχηματιστή, οι πληγές του παρελθόντος θα σβηστούν. Θα ανανεωθείς. Επωφελήσου την τόνωση και τον ενθουσιασμό του Άρη, του ανεξάρτητου, στο ζώδιό σου στην αρχή της χρονιάς, για να απελευθερωθείς από όλες τις αντιπαραθέσεις και τις υποχρεώσεις που μπορεί να σε πνίγουν ακόμα. Προχώρα μπροστά! Ο Δίας, η τύχη, θα ανοίξει νέους ορίζοντες. Τα όνειρά σου, οι ελπίδες σου είναι μεγάλα. Μπορείς να διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο, να αναλάβεις νέες ευθύνες μέσα σε ομάδες που συνήθως εξελίσσεσαι, να υπερασπιστείς περισσότερο τα ιδανικά σου, να ενδιαφερθείς για νέες τεχνολογίες, να σερφάρεις περισσότερο στο Internet. Σύνεση  όμως, ο Δίας είναι και παρορμητικός. Ευτυχώς, ο Κρόνος είναι εδώ για να φρενάρεις και όλα θα πάνε καλά.

 

Έρωτας: Πάθος τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Καυτές νύχτες Ιούνιο και Ιούλιο, διαβολεμένες τον Νοέμβριο.

Οικονομικά: Καλές ευκαιρίες τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, μετά Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Καθυστερημένα σχέδια από απρόσμενες αναταράξεις Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και Δεκέμβριο.

Tip: Μεγάλη τόνωση από Ιανουάριο και Ιούνιο, Ιούλιο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Είσαι φύση ήρεμη και ήσυχη, αυτή τη χρονιά όμως μπορεί να εκπλήξεις το περιβάλλον σου τινάζοντάς τα όλα στον αέρα (δουλειά που σε ενοχλεί, σχέση πολύ ρουτινιασμένη)… Ευτυχώς έχεις τα πόδια στη γη. Και έτσι θα αποφύγεις-με τον παρορμητισμό του Ουρανού να διασχίζει το ζώδιό σου κάθε 84 χρόνια-να σπάσεις πολύ βίαια τις παλιές δομές που σε πνίγουν και να δημιουργήσεις αναταράξεις στο περιβάλλον σου. Επωφελήσου τις κερδοφόρες ενέργειες του Δία και τη σοβαρότητα του Κρόνου για να δώσεις μια νέα ορμή στην καριέρα σου. Προχώρα μπροστά, δέξου τις νέες ευθύνες που θα θελήσουν να σου εμπιστευτούν, ζήτα την προαγωγή που περιμένεις εδώ και καιρό. Όμως, μην βιάζεσαι και πολύ. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς τι θέλεις πραγματικά. Με τον Ποσειδώνα, τον ευαίσθητο, θα μπορέσεις να πλησιάσεις τους φίλους σου και με τον Πλούτωνα, τον μετασχηματιστή, γίνεται μια μετάβαση, μεταμορφώνεσαι, ανανεώνεσαι και βρίσκεις μέσα σου ανύποπτο πλούτο.

Έρωτας: Αισθησιασμός από Ιανουάριο ως Μάρτιο, οι έρωτές σου θα είναι παθιασμένοι από Ιούλιο ως Σεπτέμβριο.

Οικονομικά: Μια απρόσμενη επιστροφή χρημάτων τέλος Ιανουαρίου, καλές ευκαιρίες Μάρτιο, Απρίλιο. Διευκόλυνση σε συνεργασίες Μάιο και Δεκέμβριο.

Tip: Μεγάλη ζωτικότητα από Ιανουάριο ως Μάρτιο, ανακτάς τη δύναμή σου Αύγουστο, Σεπτέμβριο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-20/6)

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ

Αυτή τη χρονιά, είσαι μέσα στους 3 τυχερούς του ζωδιακού. Ανήκεις σε ζώδιο του αέρα, σε ζώδιο κίνησης και συναλλαγών. Ξέχνα τη βαρύτητα του Αιγόκερου όπου βρίσκονταν μέχρι τώρα δυο μεγάλοι πλανήτες. Ξαναζείς την δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία, την ελευθερία του Υδροχόου όπου μπαίνουν τώρα αυτοί οι πλανήτες. Με τα μεγάλα ροζ γυαλιά στη μύτη, θα μπορέσεις να τα δεις ξανά όλα μεγάλα και όμορφα. Συνειδητοποιείσαι, ζεις νέες εμπειρίες. Ταξιδεύεις, μελετάς, εξερευνάς όλα όσα δεν γνωρίζεις. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τις μεγάλες ιδέες, τη φιλοσοφία,  για να κατανοήσεις καλύτερα όλα όσα έχεις περάσει. Με τον Ποσειδώνα, στο ευγενικό και συμπονετικό ζώδιο των Ιχθύων-να συναντά τον Δία από 13 Μαίου ως τέλος Ιουλίου-θα δελεαστείς ίσως να οριοθετηθείς σε μια δουλειά ή να ενδιαφερθείς περισσότερο για την πνευματικότητα.

Έρωτας: Ταξίδεψε και βάλε τον Έρωτα στις βαλίτσες σου τον Φεβρουάριο. Έρωτας, φιλία μπορεί να μπερδευτούν από τέλος Μαρτίου ως μέσα Απριλίου…Μεγάλη αρμονία, μέσα Αυγούστου και μέσα Σεπτεμβρίου.

Οικονομικά: Πίστεψε στην τύχη σου τον Ιούνιο. Πιθανότητα κληρονομιάς, διευκόλυνση από δανεισμό Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Tip: Δεν σταματάς από Ιανουάριο ως Μάρτιο. Δημιουργική δύναμη στην κορυφή από τέλος Οκτωβρίου ως μέσα Δεκεμβρίου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/6-22/7)

Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ο Κρόνος και ο Δίας που εδώ και δυο χρόνια βρίσκονταν στο απέναντι ζώδιο δεν θα σε ενοχλούν πια το 2021. Πες αντίο σε όλα όσα σε έκαναν να υποφέρεις (μπλοκαρίσματα, περιορισμούς, απογοητεύσεις) και πάρε, από μέσα Μαίου ως τέλος Ιουλίου, με τον Δία, τον μεγάλο προστάτη, μια πρόγευση των ονείρων και των ιδανικών που θα μπορείς, από το τέλος του 2021, να πραγματοποιήσεις. Ο Πλούτωνας θα σε προετοιμάσει γι’ αυτό. Μαζί του θα μπορέσεις να μεταμορφωθείς, να αναγεννηθείς, να ξανασκεφτείς τη ζωή σου για να ορίσεις τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Ο Ουρανός, ο πρωτότυπος, ο ελεύθερος, ο πλανήτης των αλλαγών θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από το παρελθόν που σε πληγώνει και να προχωρήσεις, ελεύθερη και αυτόνομη, προς το μέλλον, μια ανανέωση πιο τονωτική (νέοι στόχοι ζωής, νέοι φίλοι, νέα σχέδια, νέα ιδανικά…). Ο Ποσειδώνας, η έμπνευση, θα σε οδηγήσει στα μυστήρια της ζωής. Πιο προσεχτική στον πόνο των ανθρώπων, θα έχεις την επιθυμία να τους θεραπεύσεις. Άνοιγμα, εξέλιξη, αναγέννηση θα είναι τα βήματά σου αυτή τη χρονιά!

Έρωτας: Εκπλήξεις τον Φεβρουάριο. Να είσαι η πιο όμορφη, κυρίως το δεύτερο μισό του Ιουλίου. Διαβολεμένες νύχτες στον έβδομο ουρανό τον Νοέμβριο.

Οικονομικά: Οικονομική βοήθεια τον Φεβρουάριο; Ανάγκη για πολυτέλεια τον Ιούλιο, χαμόγελα από τον τραπεζίτη σου από 1-11 Αυγούστου, είναι η στιγμή να επωφεληθείς.

Tip: Τόλμη, επιχειρηματικό πνεύμα από τέλος Απριλίου ως μέσα Ιουνίου. Όλα θα είναι δυνατά από τον Νοέμβριο ως τα μέσα Δεκεμβρίου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

Η θετική πορεία της χρονιάς εξαρτάται από σένα διότι οι πλανήτες μπορεί να σε ταρακουνήσουν, να σε αναγκάσουν να αλλάξεις κατεύθυνση, όχι αναγκαστικά την κατεύθυνση που θέλεις. Θα πρέπει να είσαι εύκαμπτη, προσαρμοστική και κυρίως υπομονετική, μην βιάζεσαι για τίποτα. Η καριέρα σου και η κοινωνική σου ζωή, οι σχέσεις σου με τους άλλους θα είναι οι τομείς οι πιο ενδιαφέροντες. Ο Δίας, η τύχη, θα σου επιτρέψει να επισημοποιήσεις μια σχέση, μια συνεργασία, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου αλλά να είσαι προσεχτική.. Ο Δίας τρελαίνει αυτόν που έχει επιλέξει να χάσει, έλεγαν παλιά! Πήγαινε με τα νερά του Κρόνου, του μέτριου, για να κόψεις ταχύτητα, να τα δρομολογήσεις όλα καλύτερα και να αποφύγεις να ενθουσιαστείς ή να υπερβάλλεις. Μαζί του χαλάρωσε την ορμητικότητα του επαναστάτη Ουρανού που μπορεί ξαφνικά να σε κάνει όλα να τα τινάξεις στον αέρα (μέσα Ιανουαρίου, μέσα Φεβρουαρίου, μέσα Ιουνίου και τα Χριστούγεννα). Ο Ποσειδώνας, ο ευαίσθητος, ο ιδεαλιστής μπορεί να οδηγήσει τις επιλογές σου και ο Χείρωνας, ο πολεμιστής, να σε διατηρήσει σε φόρμα, με καλή υγεία.

Έρωτας: Παθιασμένες επιθυμίες τον Μάρτιο, γοητεία και μαγνητισμός τον Ιούλιο. Και γιατί όχι μια απόδραση για δυο τον Οκτώβριο;

Οικονομικά: Κοίτα για επενδύσεις κοντά στον Μάρτιο. Τζιτζίκι ή μυρμήγκι; Θα διαλέξεις από τέλη Ιουλίου ως μέσα Αυγούστου.

Tip: Μεγάλη τόνωση από μέσα Ιουνίου ως τέλος Ιουλίου. Θα κάνεις ότι θέλεις το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

τράπουλα ταρώ 2019

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

ΧΡΩΜΑ ΠΑΘΟΥΣ

Μπορείς αυτή τη χρονιά ακόμα (ευχαριστώ Πλούτωνα!) να ριχτείς σε όσα αγαπάς, με ένταση, και να εκφράσεις όλη σου την δημιουργικότητα. Ενίσχυσε τις ερωτικές σου σχέσεις αν είναι ανθισμένες ή δώσε τέλος αν είναι σε πόλεμο πολύ συχνά. Με τον Κρόνο, τον ενδεή και τον Δία, τον αισιόδοξο, οι συνθήκες στη δουλειά σου μπορεί να βελτιωθούν, η δουλειά σου να δομηθεί εκ νέου, ο ελεύθερος χρόνος σου να οργανωθεί καλύτερα. Με τη δουλειά αισθάνεσαι χρήσιμη, δίνει ουσία στη ζωή σου. Η πιο μεγάλη σου ικανοποίηση θα είναι να κάνεις καλά ότι θα σου εμπιστευτούν. Με τον Ουρανό, τον καινοτόμο, θα συναντήσεις διαφορετικούς ανθρώπους, θα ζήσεις νέες εμπειρίες. Η ματιά σου για τον κόσμο θα αλλάξει. Θα διευρύνεις τον τομέα της συνείδησης. Θα θελήσεις να ξανακάνεις σπουδές, να ταξιδέψεις, να ενδιαφερθείς για νέες ιδέες, νέες τεχνολογίες και επίσης για την αστρολογία. Ένα ταξίδι, μια αλλαγή κατοικίας μπορεί να φέρουν επανάσταση στη ζωή σου. Να είσαι ανοιχτή και ευέλικτη για να πάνε όλα καλά!

Έρωτας: Τον Ιανουάριο στοχεύεις μακροπρόθεσμα. Πάθος από τέλος Μαρτίου ως μέσα Απριλίου.

Οικονομικά: Οικονομική διευκόλυνση τέλος Μαρτίου ως μέσα Απριλίου. Ο τραπεζίτης υποκύπτει στη γοητεία σου από μέσα Αυγούστου ως μέσα Σεπτεμβρίου.

Tip: Δύναμη και ζωτικότητα. Αν έχεις προβλήματα υγείας, μπορείς να υπολογίζεις σε μια γρήγορη ανάρρωση. Μεγάλη τόνωση από τέλος Ιουλίου ως μέσα Αυγούστου και επίσης Νοέμβριο και Δεκέμβριο! Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Έγκυρες προσωπικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ζωδιακες προβλεψεις 2019

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ

Τα τελευταία δυο χρόνια δεν ήταν εύκολα για τη ζωή σου αλλά οι πλανήτες που κινούνται αργά και σε μπλόκαραν θα φύγουν στα μέσα Δεκεμβρίου. Όλα θα αλλάξουν. Γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά ζωής, θα μπορείς να χαμογελάσεις, να διασκεδάσεις, να γιορτάσεις, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Έχοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αναπτύσσοντας ανεξερεύνητα ταλέντα. Όσοι έχουν καλλιτεχνικές ικανότητες θα καταφέρουν να αναγνωριστούν. Όσοι έχουν παιδιά, θα βελτιώσουν τις σχέσεις μαζί τους. Με τον Ουρανό, να περιμένεις σημαντικές και ίσως ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σου. Μη φοβάσαι! Απελευθερωμένη από το παρελθόν που σε πίεζε, από περιορισμούς που σου επέβαλαν ή εσύ είχες, θα μπορέσεις να χαράξεις μια νέα πορεία. Στις δουλειές σου, στις επενδύσεις σου, στη διαχείριση των κοινών αγαθών, πολλά πράγματα μπορεί επίσης να αλλάξουν ή να σε εκπλήξουν (μια κληρονομιά;).

Έρωτας: Ανάγκη συντροφικότητας τον Ιανουάριο αλλά όχι δίχως ελευθερία. Αλατοπίπερο, πάθος τον Απρίλιο και αρχές Μαίου, να είσαι η πιο όμορφη από μέσα Σεπτεμβρίου ως αρχές Οκτωβρίου.

Οικονομικά: Προσπαθείς να βάλεις χρήματα στην άκρη ή να πλουτίσεις Ιανουάριο και Φεβρουάριο, μπορεί να σε βοηθήσουν από μέσα Απριλίου ως αρχές Μαίου. Δελεαστικά έξοδα τον Οκτώβριο.

Tip: Ανάγκη για χώρο και για ελευθερία Μάρτιο και Απρίλιο. Είσαι ενεργή και αποφασιστική από μέσα Σεπτεμβρίου ως τέλος Οκτωβρίου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768138

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ  ΡΙΣΚΟ

Η χρονιά αυτή θα είναι λίγο σύνθετη αλλά αυτό δεν σε ενοχλεί, αντίθετα. Οι δυσκολίες σε τονώνουν. Και μετά υπάρχει χαλάρωση (από 13 Μαίου ως 28 Ιουλίου). Με τα μεγάλα ροζ γυαλιά στη μύτη (ευχαριστώ Ποσειδώνα!) θα ζήσεις έρωτες τρυφερούς και ρομαντικούς. Και αν έχεις καλλιτεχνικές ικανότητες, θα καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου και την ευαισθησία σου για να εκφράσεις όλη σου την δημιουργικότητα. Οι εντάσεις θα έρθουν από τον Ουρανό, τον Κρόνο, τον Δία. Η οικογενειακή σου ζωή, οι σχέσεις σου θα πληρώσουν το τίμημα αν δεν πάρεις τον χρόνο σου να σκεφτείς πριν τα τινάξεις όλα στον αέρα. Απόφυγε να ενθουσιαστείς, να κινηθείς βιαστικά! Προσπάθησε περισσότερο να βάλεις σταθερά θεμέλια για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα συναντήσεις.  Προτεραιότητά σου θα είναι οι αλλαγές, η δόμηση, η αγορά, η πώληση, η ανακαίνιση της κατοικίας σου… Όλη τη χρονιά έχεις  τον Πλούτωνα, τον υπέροχο σύμμαχο. Χάρις σε αυτόν, δεν ξεγελιέσαι με τίποτα και μπορείς να λύσεις και τα πιο σύνθετα προβλήματα.

Έρωτας: Τρυφερή, ρομαντική τον Μάρτιο, πολύ καλύτερα τον Μάιο, οδηγείς τον χορό τον Σεπτέμβριο.

Οικονομικά: Όλα σου χαμογελούν τον Ιούνιο, μετά τον Οκτώβριο. Κάνεις έξοδα τον Δεκέμβριο.

Tip: Αναποδογυρίζεις βουνά Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

 Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ζώδια και ωροσκόπος

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ( 22/11-21/12)

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τι ρυθμός! Με τον Δία, τον επεκτατικό, δεν σταματάς να γράφεις, να μιλάς, να επικοινωνείς αυτή τη χρονιά. Περίεργη, κινητική, θέλεις να κάνεις νέες συναντήσεις, να ζήσεις νέες εμπειρίες και να ενδιαφερθείς για νέα θέματα. Θα μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα και τους γείτονες και να ασχοληθείς περισσότερο με τις δραστηριότητές σου. Ο Κρόνος, ο σκεπτόμενος, θα σε μάθει να δομείς καλύτερα τις σκέψεις σου, να αλλάξεις ίσως τον τρόπο επικοινωνίας σου και να ερμηνεύσεις όσα νιώθεις. Θα πεις πιο ελεύθερα όσα σκέφτεσαι και θα πουλήσεις καλύτερα τις ιδέες σου. Αν περνάς (από 13 Μαίου ως 27 Ιουλίου) μια κουραστική και αποθαρρυντική περίοδο, είναι γιατί πρέπει να κόψεις ταχύτητα και να πάρεις τον χρόνο σου να τελειώσεις ότι ξεκίνησες τον Ιανουάριο. Αυτό θα σε βοηθήσει επίσης να σκεφτείς ήρεμα τις επαγγελματικές αλλαγές που μπορεί να σε δελεάσουν. Ο Ουρανός μπορεί να τις προκαλέσει και αυτό θα σε απελευθερώσει από πρέπει και υποχρεώσεις που σε πιέζουν.

Έρωτας: Παθιασμένες επιθυμίες από τέλη Μαρτίου ως μέσα Απριλίου. Τρυφερές συνευρέσεις τον Ιούνιο, στην άκρη του κόσμου με το ταίρι σου τον Οκτώβριο.

Οικονομικά: Αισθάνεσαι ασφαλής τον Ιανουάριο και κάνεις μια οικονομική συμφωνία τον Ιούνιο; Εύκολες διαπραγματεύσεις Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Tip: Οι εκλείψεις σε σπρώχνουν μπροστά Μάιο και Δεκέμβριο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η Ινδική Αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μέλλοντος!
Πάρε τώρα στο 8758768138

ινδική αστρολογία

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ!

Για σένα υπάρχει το πριν και το μετά από το 2020. Ταρακουνημένη, συγχυσμένη (αυτό συμβαίνει ευτυχώς κάθε 250 χρόνια), έπρεπε να μάθεις να ξεπερνάς τους φόβους σου, τις βεβαιότητές σου, να μην ελέγχεις πια, να ζεις στη ρευστότητα. Αν τα πέρασες αυτά καλά, θα μπορέσεις το 2021 να αφεθείς στο ρεύμα της ζωής. Χαίρεσαι τη νέα ελευθερία και ανεξαρτησία που έχεις και προσπαθείς όλη τη χρονιά να τιςεδραιώσεις. Είναι καιρός τώρα να απελευθερωθείς από όλα τα πρέπει που μπορεί ακόμα να σε πιέζουν. Γίνε αυτή που είσαι πραγματικά. Άλλαξε, καινοτόμησε, άσε τον αυθορμητισμό σου να εκφραστεί. Ξεπέρασε όλα τα όρια που έχεις καθορίσει. Είσαι τώρα μια απελευθερωμένη γυναίκα. Άσε τον Ποσειδώνα να σε εμπνεύσει σε αυτό, να σε οδηγήσει. Άσε κυρίως τον Ουρανό να τονώσει την δημιουργικότητά σου και να δώσει στους έρωτές σου μια νέα ζωτικότητα. Άστον να σε εκπλήξει, να σε οδηγήσει εκεί που ποτέ δεν τόλμησες να πας!

Έρωτας: Όλα τα σήματα είναι πράσινα. Παθιασμένες επιθυμίες από μέσα Απριλίου ως αρχές Μαίου, καυτές νύχτες τον Ιούλιο. Λάμπεις Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Οικονομικά: Νέες ιδέες επένδυσης τον Φεβρουάριο; Τα βλέπεις όλα μεγάλα τον Ιούλιο.

Tip: Μεγάλη δημιουργική δύναμη Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ

Κάθε 30 χρόνια και 12 χρόνια, ο Κρόνος και ο Δίας διασχίζουν το ζώδιό σου, τι κάνεις λοιπόν; Θα είναι μαζί σου ξανά το 2021 για να σε βάλουν σε μια νέα διάσταση. Στη διαδρομή τους μπορεί να φέρουν σύγχυση στα θεμέλια σου αλλά οι αλλαγές που θα συντελεστούν (μετακόμιση, αγορά, πώληση ακινήτου, οικογενειακές αλλαγές…;) θα είναι εμπνευστές ενός χαρούμενου μέλλοντος. Θα πρέπει μόνο να μην βιαστείς σε τίποτα και να προσαρμοστείς. Είσαι ζώδιο του αέρα. Θα τα καταφέρεις! Με τον Δία, τον επεκτατικό, θα μπορέσεις να επεκτείνεις τα εδάφη σου, να ανοίξεις τα φτερά σου και κυρίως να απελευθερωθείς από περιορισμούς που σε πιέζουν, δεν είσαι ελεύθερη να πας όπου θέλεις. Ο Κρόνος, ο συνετός, θα θέλει να σε φρενάρει. Δεν τίθεται θέμα γι αυτόν να προχωρήσεις προς μια νέα κατεύθυνση χωρίς να έχεις σκεφτεί τι θέλεις πραγματικά. Η ενόχληση, το χειρότερό σου, είναι στιγμιαία. Θα την υποστείς χωρίς προειδοποίηση (μέσα Ιανουαρίου, μέσα Φεβρουαρίου, μέσα Ιουνίου και τέλος Δεκεμβρίου), μισείς τις απαγορεύσεις.

Έρωτας: Ακαταμάχητη γοητεία τον Ιανουάριο, ερωτικό παιχνίδι τον Μάιο, παθιασμένες συναντήσεις από τέλος Ιουλίου ως μέσα Αυγούστου.

Οικονομικά: Το πορτοφόλι γεμίζει τον Φεβρουάριο αλλά δες με πιο ανοιχτή ματιά τη διαχείριση των κοινών οικονομικών Ιούλιο και Αύγουστο.

Tip: Κάνεις αυτό που αγαπάς τον Μάρτιο, Απρίλιο και μέσα Ιουνίου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

ΚΟΛΥΜΠΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ

Δύο κύκλοι, 12 και 30 χρόνων, τελειώνουν για σένα. Είναι η ώρα του λογαριασμού για να ετοιμάσεις το νέα ξεκίνημα που θα κάνεις τέλος του 2021. Μην είσαι ανυπόμονη! Με τον Δία, τον αισιόδοξο, έχεις μια πρόγευση από 13 Μαίου ως 28 Ιουλίου. Το ένστικτο, η ενσυναίσθηση και η συμπόνοια του Ποσειδώνα θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι οι δυσκολίες που περνάς είναι πηγή ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου. Μείνε με τον Κρόνο κάποιες στιγμέςμόνη σου για να κοιτάξεις προς τα πίσω και να τελειώσεις με ότι έχεις αφήσει στη μέση. Αναρωτήσου τι θα ήθελες να κάνεις και τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις για να τα καταφέρεις. Αντιμετώπισε τις αμφιβολίες, τους φόβους που επιβραδύνουν την πρόοδό σου. θα γίνεις πιο σταθερή εσωτερικά. Βγες από τη ρουτίνα σου με τον Ουρανό! Σκέψου, επικοινώνησε διαφορετικά. Ενδιαφέρσου για νέες ιδέες, νέες τεχνολογίες, κάνε συναντήσεις, ζήσε νέες εμπειρίες. Θα είναι πολύ συναρπαστικό όλο αυτό.

Έρωτας: Κατακτήσεις τον Φεβρουάριο, τρυφερή και ρομαντική τον Ιούνιο, παθιασμένη από μέσα Σεπτεμβρίου ως τέλος  Οκτωβρίου.

Οικονομικά: Υλική επιτυχία από τέλη Μαρτίου ως μέσα Απριλίου. Κληρονομιά, επιστροφή χρημάτων από φόρους από μέσα Αυγούστου ως μέσα Σεπτεμβρίου;

Tip: Όπως θέλω, όπου θέλω, όταν θέλω (από μέσα Απριλίου ως μέσα Ιουνίου)! Ανάγκη για χώρο τον Δεκέμβριο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

zodia simera

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA