Ζώδια Δεκεμβρίου 2020 – Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το μήνα οι προβλέψεις για τον Κριό δείχνουν ότι η καριέρα και οι εξωτερικές φιλοδοξίες θα είναι σημαντικά. Λόγω της θέσης των πλανητών το ζώδιο του Κριού μπορεί να ξεχάσει, προς το παρόν, τις οικογενειακές υποθέσεις και τα συναισθηματικά θέματα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μελετήσετε και να διορθώσετε τα λάθη που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα, πάνω σε θέματα σπιτιού. Σημαντικές είναι, επίσης, οι σχέσεις σας με τους άλλους – τα συμφέροντα των άλλων θα έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τα δικά σας. Θα πρέπει να συνεργαστείτε και να έχετε μια συμβιβαστική προσέγγιση στις ενέργειές σας. Είναι καιρός να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τις καταστάσεις καθώς εξελίσσονται, με τις πράξεις των άλλων.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η αισθηματική ζωή του Κριού θα είναι ευχάριστη και ζωντανή αυτό το μήνα, ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια. Θα υπάρξουν μικρές αναταραχές, με αποτέλεσμα την αβεβαιότητα και την πολυπλοκότητα λόγω των πλανητικών επιρροών. Πέρα απ’ αυτό, ο έρωτας θα είναι αισθησιακός και ρομαντικός για όλη τη διάρκεια του μήνα. Αν είστε μόνοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση τώρα. Οι σταθερές σχέσεις θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα, που στο μεγαλύτερο μέρος τους θα ξεπεραστούν εύκολα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι προβλέψεις του Νοεμβρίου δείχνουν έναν ευχάριστο μήνα, που ευνοεί την επαγγελματική ανάπτυξη. Θα έχετε υποστήριξη από ανώτερους αλλά κι από τους συναδέλφους σας, στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Τα ταξίδια για επαγγελματικό σκοπό θα αποδειχθούν χρήσιμα. Όσοι ασχολείστε με τις καλές τέχνες και την ψυχαγωγία θα τα πάτε  πολύ καλά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όσον αφορά στα οικονομικά σας για το Νοέμβριο, δεν είναι πολύ αισιόδοξα. Οι πλανητικές επιρροές είναι αρνητικές και δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιο ρίσκο για να αποφύγετε τις απώλειες. Τα έξοδά σας θα πρέπει να μειωθούν για να συμφωνήσουν με τα έσοδα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα του Νοεμβρίου προβλέπουν ότι αυτό το μήνα θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην επαγγελματική σας ζωή. Η επιρροή του Άρη θα είναι έντονη και θα προκαλέσει μεγάλη δραστηριότητα σε θέματα καριέρας. Θα υπάρξουν συγκρούσεις και παιχνίδια δύναμης. Η κατάσταση θα αποκατασταθεί την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Λόγω του πλανητικού σκηνικού, επίσης, οι κοινωνικές δεξιότητες θα παίξουν μεγάλο ρόλο αυτό το μήνα. Δεν υπάρχει χώρος για αυτονομία και πρωτοβουλία. Τα συμφέροντα των άλλων θα είναι σημαντικά. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε παθητικοί και να παρακολουθείτε τα πράγματα να εξελίσσονται, μέσα από συνεργασία και συμβιβασμό.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Όσοι είστε παντρεμένοι, θα επηρεαστείτε αρκετά από την ενασχόλησή σας με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η επικοινωνία με το ταίρι σας θα βελτιωθεί και προς το τέλος του μήνα η σχέση σας θα είναι ρομαντική και αισθησιακή. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να ξεκινήσετε κάτι καινούριο με κάποιο πρόσωπο από τη γειτονιά ή το χώρο της δουλειάς σας. Τα δυο πρώτα δεκαήμερα είναι ενθαρρυντικά για το ξεκίνημα νέων σχέσεων.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι πλανητικές συγκυρίες του Νοεμβρίου δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Παρά το γεγονός ότι δουλεύετε σκληρά, οι οικονομικές ανταμοιβές έρχονται δύσκολα. Το περιβάλλον στη δουλειά δεν είναι και πολύ ευχάριστο, καθώς δεν έχετε αρκετή υποστήριξη από τους συναδέλφους κι από τη διοίκηση. Αυτό έχει σαν συνέπεια να προσπαθείτε πολύ για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας εγκαίρως. Τα ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους δεν θα είναι παραγωγικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε σχέση με τα οικονομικά σας θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά αυτό το μήνα. Το καλό είναι ότι θα έχετε βοήθεια από φίλους και συγγενείς και είναι πιθανό να προκύψει και κάτι σημαντικό από απροσδόκητη πηγή. Ο Ερμής θα ενισχύσει τις οικονομικές σας δεξιότητες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι οι προτεραιότητες θ’ αλλάξουν αυτό το μήνα. Θέματα σπιτιού καθώς και συναισθηματικά ζητήματα θα κυριαρχήσουν, αφήνοντας στην άκρη τις επαγγελματικές  φιλοδοξίες. Υπάρχει ανάγκη να συνεργαστείτε και να κάνετε παραχωρήσεις στους άλλους. Η ανεξαρτησία και τα προσωπικά σας συμφέροντα μπορούν να περιμένουν, προς το παρόν. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν με τη βοήθεια των άλλων. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες θα διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο, αυτό το μήνα, στην επίτευξη των στόχων σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι ευχάριστη, αν προσέξετε λίγο την επικοινωνία. Μην αφήσετε επαγγελματικά προβλήματα να χαλάσουν την αρμονία που υπάρχει στη σχέση σας. Ο ρομαντισμός κι ο αισθησιασμός θα κυριαρχήσουν στη ζωή των παντρεμένων ζευγαριών. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν δυνατότητες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Ωστόσο, λόγω των πλανητικών όψεων καλό θα είναι να αποφύγετε τις μεγάλες δεσμεύσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι προβλέψεις για το Νοέμβριο δείχνουν ότι ο μήνας θα είναι αρκετά καλός για τα επαγγελματικά σας. Οι διοικητικές σας ικανότητες είναι εξαιρετικές και θα καταφέρετε να τηρήσετε τις προθεσμίες σας εύκολα και ομαλά. Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι χρήσιμες για την εξέλιξη της καριέρας σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτό το μήνα τα έσοδά σας βρίσκονται σε άνοδο. Το διάστημα μέχρι τις 22 θα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο. Οι επενδύσεις ευνοούνται με καλές αποδόσεις. Το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός σας θα προέρχεται, ωστόσο, από τη δουλειά. Υπάρχει μια καλή προοπτική για να κερδίσετε χρήματα από δραστηριότητες που σχετίζονται με την υγεία. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα δείχνουν ότι η προσοχή σας αυτό το μήνα θα δοθεί σε θέματα σπιτιού και συναισθηματικής αρμονίας. Επομένως, τα επαγγελματικά ζητήματα θα βασιστούν στην συναισθηματική ικανοποίηση. Προκύπτουν πολλές ευκαιρίες για γιορτές και συναντήσεις στο σπίτι κι έχετε μεγάλη διάθεση να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση, για να ανανεώσετε το χώρο σας. Οι κοινωνικές ικανότητες θα είναι σημαντικές, αυτό το μήνα και δεν υπάρχει λόγος για τολμηρές κινήσεις. Τα συμφέροντα των άλλων θα είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξή σας κι έχετε μεγάλη εύνοια από τα άστρα για να πετύχετε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε τα πράγματα να εξελίσσονται, μέσω των άλλων. Συνολικά, ο Νοέμβριος είναι ένας ευχάριστος μήνας, με αρκετές ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι σχέσεις ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια θα επηρεαστούν από συχνές αντιπαραθέσεις, ως τις 21 του μήνα. Μετά από αυτό, υπάρχει ρομαντισμός και έντονο πάθος. Όσοι είστε μόνοι θα έχετε ρομαντικές ευκαιρίες που θα είναι διασκεδαστικές, αλλά χωρίς ιδιαίτερη δέσμευση. Όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις είναι πιθανό να ετοιμάζεστε να κάνετε το επόμενο βήμα.

ΚΑΡΙΕΡΑ 

Υπάρχουν καλές προοπτικές για την καριέρα σας, αυτό το μήνα. Οι πλανητικές όψεις κάνουν το περιβάλλον της δουλειάς ιδιαίτερα ευχάριστο. Θα μπορέσετε να ζητήσετε υποστήριξη από συναδέλφους και ανώτερους και θα την πάρετε. Επομένως, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην επίτευξη των στόχων σας. Τα ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους θα είναι επικερδή και οι κοινωνικές σας επαφές θα συμβάλλουν στην εξέλιξη της καριέρας σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας το Νοέμβριο δείχνουν ότι τα έσοδά σας θα είναι εξαιρετικά. Ωστόσο, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα. Έχετε την τάση να ξοδεύετε χρήματα σε περιττά πράγματα κι αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

 

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα υποδηλώνει ότι η εξυπνάδα και οι κοινωνικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε πολλά πράγματα. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσετε τις φυσικές σας τάσεις επιθετικότητας και έπαρσης. Η προσωπικότητα του Λέοντα εξαρτάται από τους άλλους τώρα και, αν χρειάζεται, πρέπει να κάνει συμβιβασμούς. Ο μήνας αυτός είναι ευνοϊκός για το ξεκίνημα νέων δραστηριοτήτων, αλλά και για την ολοκλήρωση των στόχων που ήδη έχετε. Τα προβλήματα στην οικογενειακή ζωή θα επιλυθούν, καθώς προχωρά ο μήνας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νοεμβρίου, θα έχετε τη δύναμη να πετύχετε όλους τους επαγγελματικούς σας στόχους – και πολλά περισσότερα.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η σχέση με το ταίρι σας θα είναι ταραγμένη, μέχρι τις 22 του μήνα. Αν η σχέση είναι δυνατή, ο γάμος θα επιβιώσει. Διαφορετικά, υπάρχει περίπτωση χωρισμού. Αν είστε μόνοι και ξεκινήσετε κάτι καινούριο, πιθανά να υπάρχουν συγκρούσεις. Η οικογένεια μπορεί να παρεμβαίνει περισσότερο από όσο χρειάζεται. Οι σταθερές σχέσεις μπορεί να φτάσουν στο τέλος τους, αν δεν είναι αρκετά ισχυρές.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι προβλέψεις για την καριέρα δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές, αυτό το μήνα. Το πλανητικό σκηνικό θα δυσκολέψει τις σχέσεις σας με συναδέλφους και ανώτερους, με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να πετύχετε τους στόχους σας. Τυχόν επαγγελματικά ταξίδια δεν θα αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, αλλά και πάλι, η κατάσταση δεν είναι θετική.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η οικονομική σας ανάπτυξη επηρεάζεται από την ορμή του Ερμή, αυτό το μήνα. Η ροή χρημάτων θα είναι ισχυρή στη διάρκεια της πρώτης και της τελευταίας εβδομάδας του μήνα. Θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις για οικονομικά θέματα με το σύντροφό σας ή ένα στενό συνεργάτη. Τα χρήματα θα προέρχονται από απροσδόκητες πηγές. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Νοεμβρίου δείχνει ότι τα θέματα σπιτιού και η ψυχολογική σταθερότητα θα απορροφήσουν την προσοχή σας, αυτό το μήνα. Οι επαγγελματικές ανησυχίες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σε μια συναισθηματική βάση. Το ζώδιο της Παρθένου θα πρέπει να αλλάξει τη στάση του και να περάσει από την ανεξαρτησία, στη συνεργασία και το συμβιβασμό. Οι κοινωνικές ικανότητες θα κυριαρχήσουν και θα πρέπει να επιτρέψετε σε άλλους να βοηθήσουν την ανάπτυξή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να σχεδιάσετε το μέλλον σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η αισθηματική σας ζωή επηρεάζεται, σε μεγάλο βαθμό, από την επιθετικότητά σας μέχρι τις 21 του μήνα. Ο Άρης δημιουργεί αναταραχή και αισθησιασμό στην ερωτική σας ζωή. Εάν καταφέρετε να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας προς τη σωστή κατεύθυνση, θα ζήσετε ευτυχισμένες στιγμές στο γάμο σας. Μια μικρή δόση διπλωματίας θα είναι πολύ βοηθητική. Αν είστε μόνοι, θα έχετε πολλές ρομαντικές ευκαιρίες τις πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα. Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί σε καταστήματα ή στη διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού. Η Αφροδίτη υποστηρίζει αισθητά τις θετικές εξελίξεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι προβλέψεις για την καριέρα σας λένε ότι αναμένονται απότομες αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ο Άρης θα προκαλέσει φασαρίες  στο χώρο της δουλειάς – ο ρυθμός θα είναι ιδιαίτερα έντονος και θα έχετε πρόβλημα στην επίτευξη των στόχων σας. Τα λάθη θα συμβούν λόγω άγχους και απροσεξίας, κατά την εκτέλεση της εργασίας. Είναι σημαντικό να είστε πιο συγκεντρωμένοι, όταν δουλεύετε. Τα διαλείμματα και η χαλάρωση ανάμεσα στις δουλειές θα σας βοηθήσουν να είστε πιο παραγωγικοί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα άστρα δείχνουν εξαιρετική ροή χρημάτων, στη διάρκεια του μήνα. Οι οικονομικές σας ικανότητες θα είναι ισχυρές, λόγω των πλανητικών επιρροών. Με το σωστό τρόπο προώθησης των πωλήσεων θα μπορέσετε ν’ αποκτήσετε περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, οι επαγγελματικές ευθύνες μπορεί να παρεμποδίσουν την οικονομική ανάπτυξη. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!

τράπουλα ταρώ 2019

 

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις για το Νοέμβριο δείχνουν ότι αυτό το μήνα θα είστε ανεξάρτητοι και θα επικεντρωθείτε στα προσωπικά σας συμφέροντα. Δεν υπάρχει καμιά ανάγκη συνεργασίας ή συμβιβασμού με άλλους, καθώς μπορείτε άνετα να υπαγορεύσετε την πορεία των γεγονότων. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσετε τη φυσική σας τάση για συμβιβασμό. Σύμφωνα με τις πλανητικές συγκυρίες του Νοεμβρίου, τα ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα και οι τομείς επικοινωνίας θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Πολλές προοπτικές μάθησης παρουσιάζονται αυτό  το διάστημα. Θα είστε απασχολημένοι με εκπαιδευτικές μελέτες, συζητήσεις και διαλέξεις. Το ζώδιο του Ζυγού επηρεάζεται από την Αφροδίτη για να ενισχύσει την προσωπική του γοητεία και να απολαύσει όμορφες προσωπικές στιγμές.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Εάν είστε σε σχέση γάμου, καλό θα ήταν να δώσετε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αρμονική ατμόσφαιρα στο γάμο σας έως τις 21 του μήνα. Το κλειδί για την οικογενειακή σας ευτυχία είναι η επικοινωνία. Αν είστε μόνοι, θα έχετε αρκετές αισθηματικές ευκαιρίες. Αλλά οι περισσότερες απ’ αυτές είναι απλά για να περάσετε καλά, χωρίς ιδιαίτερη σοβαρότητα και δέσμευση. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα στο περιβάλλον της δουλειάς, στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του μήνα. Οι σταθερές σχέσεις θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Ό, τι είναι παλιό μπορεί να διαλυθεί και να εμφανιστεί κάτι καινούριο. Συνολικά, τα αισθηματικά θέματα είναι πολύ περίπλοκα και οι σχέσεις ασταθείς.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η επαγγελματική σας ζωή δεν είναι πολύ ενθαρρυντική, αυτό το μήνα. Οι πλανητικές όψεις κάνουν το χώρο της δουλειάς αρκετά δυσάρεστο. Θα έχετε πρόβλημα να πετύχετε τους στόχους σας, λόγω έλλειψης συνεργασίας με τους συναδέλφους και τη διοίκηση. Η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να δημιουργείτε εγκάρδιες σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Τυχόν ταξίδια για δουλειές δεν θα είναι επικερδή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όσον αφορά στα οικονομικά σας, τα άστρα υπόσχονται ένα θετικό μήνα. Θέλετε να πετύχετε οικονομική ευημερία με κάθε κόστος και δεν ανησυχείτε καθόλου για τις προκλήσεις που βρίσκονται στο δρόμο σας. Η προσωπική σας γοητεία προσελκύει ελκυστικές οικονομικές δυνατότητες και θα έχετε μεγάλη βοήθεια από τις κοινωνικές σας επαφές, για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768138

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Νοεμβρίου δείχνει ότι αυτό το μήνα θα δοθεί προτεραιότητα σε θέματα σπιτιού και συναισθηματικής σταθερότητας. Η στιγμή είναι ευνοϊκή για ανακαινίσεις και διακόσμηση σπιτιού. Η προσωπικότητα του Σκορπιού θα πρέπει να προσπαθήσει να δουλέψει πάνω σε ψυχολογικά θέματα για να βρει μια ισορροπία στη ζωή.  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του μήνα, έχετε το ταλέντο και την αυτοπεποίθηση για να κάνετε τα πράγματα έτσι όπως εσείς θέλετε. Οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε να ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις, χωρίς δυσκολία. Ο Νοέμβριος υπόσχεται να είναι υπέροχος για το ζώδιο του Σκορπιού.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η συμβατότητα του Σκορπιού θα επηρεαστεί τόσο από την Αφροδίτη, όσο κι από τον Άρη αυτό το μήνα. Αν είστε σε σχέση γάμου, θα υπάρχει μεγάλη συνεννόηση με το σύντροφό σας. Η Αφροδίτη θα προσφέρει το ρομαντισμό κι ο Άρης θα δώσει πάθος στο γάμο σας. Αν είστε μόνοι, θα βρείτε τον έρωτα στο χώρο της δουλειάς σας. Αυτό που θέλετε από το ταίρι σας είναι περισσότερο το πάθος, παρά η αγάπη. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας προσελκύουν ερωτικούς συντρόφους, όλη η διάρκεια του μήνα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι επαγγελματικές σας προοπτικές είναι αρκετά καλές αυτό το μήνα. Ωστόσο, θα υπάρξουν εμπόδια στην εξέλιξη της καριέρας σας, λόγω της ενασχόλησής σας με θέματα σπιτιού. Οι καλές σχέσεις με τους συναδέλφους και τη διοίκηση θα είναι σημαντικές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όσον αφορά στα οικονομικά σας, προβλέπεται μια κερδοφόρα περίοδος. Η αναδρομή των πλανητών μπορεί να επηρεάσει τη ροή χρημάτων, ακόμα και να τη διακόψει προσωρινά. Αλλά, συνολικά, αυτό δεν θα σας επηρεάσει. Επίσης, θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειας σε ό, τι προσπαθείτε. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να λύσετε προβλήματα με δημόσιες υπηρεσίες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Η Ινδική Αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μέλλοντος!
Πάρε τώρα στο 8758768138

ινδική αστρολογία

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις του Νοεμβρίου δείχνουν ότι τα επαγγελματικά θέματα και οι προσωπικές φιλοδοξίες δίνουν τη θέση τους σε οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα. Η αυτονομία και τα προσωπικά σας συμφέροντα θα κυριαρχήσουν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να τα πάτε καλά με τους άλλους. Αυτό το μήνα η προσωπικότητα του Τοξότη ενδιαφέρεται πολύ για πνευματικά θέματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε την απόδοσή σας την προηγούμενη χρονιά. Τώρα, μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον και τις κινήσεις που χρειάζονται για να τα πετύχετε.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι σχέσεις ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια θα είναι εξαιρετικές. Θα είστε, επίσης, ιδιαίτερα δραστήριοι κοινωνικά. Στο γάμο σας θα υπάρχει τόσο ο ρομαντισμός, όσο και το πάθος. Εάν είστε μόνοι, θα έχετε πολλές ρομαντικές ευκαιρίες, λόγω της επιρροής της Αφροδίτης μέχρι τις 21 του μήνα και τη βοήθεια των κοινωνικών σας επαφών. Είστε γοητευτικοί, έχετε μεγάλη ενέργεια, αλλά ανησυχείτε για τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στις ερωτικές σχέσεις. Εάν θέλετε πραγματικά να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση, θα πρέπει να ξεπεράσετε το φόβο της δέσμευσης.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Όσον αφορά στην καριέρα σας, δεν προβλέπονται ιδιαίτερα καλές στιγμές για την επαγγελματική σας προοπτική. Δεν υπάρχει υποστήριξη ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από τη διεύθυνση. Δουλεύετε σκληρά, αλλά η ανταμοιβή δεν είναι σημαντική. Και δεν θα είστε σε θέση να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, σ’ αυτή τη φάση. Από την άλλη μεριά, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε προκλήσεις από απρόσμενους χώρους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας θα είναι σε άνοδο  μέχρι τις 22 του μήνα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη – τα χρήματα έρχονται από απροσδόκητες πηγές. Αν υπάρχουν επενδύσεις, θα αποδειχθούν επικερδείς. Οι οικονομικές σας ικανότητες είναι εξαιρετικές, αλλά  απαιτείται προσοχή. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις του Νοεμβρίου δείχνουν ότι,  αυτό το μήνα,  η προσοχή σας θα στραφεί στην καριέρα και τους εξωτερικούς στόχους. Τα οικογενειακά θέματα καθώς και η συναισθηματική αρμονία, αν και σημαντικά, θα μπουν για την ώρα στην άκρη. Η αυτονομία και η αποφασιστικότητα θα είναι καθοριστικοί παράγοντες – δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμό ή συνεργασία.  Μπορείτε ν’ αποφασίσετε τι θέλετε και να κάνετε τα πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, γιατί έχετε μεγάλη αστρική υποστήριξη.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτό το μήνα, η συμβατότητα του Αιγόκερου στο γάμο θα είναι υπέροχη. Αν και απολαμβάνετε την κοινωνική σας ζωή, η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι αφιερωμένη στον έρωτα και το ρομαντισμό. Οι σταθερές σχέσεις έχουν μεγάλη πιθανότητα να καταλήξουν σε γάμο, αυτό το διάστημα. Αν είστε μόνοι, θα βρείτε έναν καινούριο έρωτα μέσω κοινωνικών επαφών και συναντήσεων. Γάμοι και συγκεντρώσεις θα προσφέρουν, επίσης, πολλά ανοίγματα για ερωτικές σχέσεις. Η περίοδος μέχρι τις 21 του μήνα  είναι πολύ ελπιδοφόρα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η επαγγελματική ζωή δεν υπόσχεται πολλά για την εξέλιξή σας. Ακόμα και η επιμέλεια και η συνέπεια δεν θα φέρουν τις αναμενόμενες ανταμοιβές. Λείπει η υποστήριξη από φίλους και μέλη της οικογένειας και θα δυσκολευτείτε στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Επομένως, θα πιεστείτε αρκετά για να πετύχετε τους στόχους σας. Τυχόν ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς δεν θα είναι καθόλου κερδοφόρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όσον αφορά την οικονομική σας κατάσταση, θα είναι αρκετά ταραγμένη αυτό το μήνα. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες στο δρόμο σας. Η επιρροή του Άρη μπορεί να γίνει αισθητή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Είστε επιθετικοί, επιμελείς και δεν φοβάστε να πάρετε ρίσκα. Ωστόσο, υπάρχει ένας αέρας απροσεξίας κι αδιαλλαξίας στις πράξεις σας. Αναμένονται διαφωνίες και συγκρούσεις με τις κοινωνικές σας επαφές. Μέσα, όμως, απ’ αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά, μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Έγκυρες προσωπικές προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ζωδιακες προβλεψεις 2019

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις του Νοεμβρίου για τους Υδροχόους είναι ευνοϊκές όσον αφορά στην επαγγελματική ανάπτυξη και τις φιλοδοξίες σας. Τα οικογενειακά θέματα και η ψυχολογική σταθερότητα θα βρεθούν, προς το παρόν, στο παρασκήνιο. Η επιρροή του Άρη μπορεί να γίνει αισθητή στη ζωή σας, αυτό το μήνα. Θα βρίσκεστε μπλεγμένοι σε συγκρούσεις χωρίς, καν, να το καταλάβετε. Είστε ευέξαπτοι,  προκατειλημμένοι και πολύ βιαστικοί. Η επιρροή των άλλων πλανητών θα ενισχύσει τις τάσεις του Άρη. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας για χρήσιμους σκοπούς και να αποφύγετε να ξεκινάτε επικίνδυνες περιπέτειες.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι σχέσεις με το σύζυγό σας μπορούν να βελτιωθούν, αν δεν αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να χαλάσουν την ερωτική σας ζωή και με μια γλυκιά συζήτηση μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Η ζωή για τα παντρεμένα ζευγάρια θα είναι ρομαντική και αισθησιακή.  Αν είστε μόνοι θα έχετε πολλές ρομαντικές ευκαιρίες,  αυτό το μήνα. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε εύκολα κάτι καινούριο. Αν είστε σε σταθερή σχέση, είναι πιθανό να οδηγηθείτε στο επόμενο επίπεδο. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε ένα άτομο του αντίθετου φύλου, με το οποίο θα έχετε καλή επικοινωνία.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι επαγγελματικές σας προοπτικές είναι ευχάριστες και εξαιρετικά ωφέλιμες. Θα φτάσετε σε πολύ υψηλό επίπεδο στη δουλειά σας, αυτό το μήνα και η οικογένεια θα υποστηρίξει την εξέλιξη της καριέρας σας. Πολύ πιθανό να υπάρξουν προαγωγές και οικονομικές αυξήσεις. Η κοινωνική σας θέση θα ενισχυθεί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα άστρα λένε ότι στις αρχές του μήνα υπάρχει κάποια αστάθεια όσον αφορά στα οικονομικά σας. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν αργότερα. Ωστόσο, απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε οποιουδήποτε είδους επένδυση και να περιορίσετε τα έξοδά σας. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ζώδια και ωροσκόπος

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι πλανητικές συγκυρίες του Νοεμβρίου δείχνουν ότι οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό το μήνα. Το διάστημα μετά τις 22 θα είναι πολύ ενθαρρυντικό για την επαγγελματική σας εξέλιξη και η θέση σας στο χώρο εργασίας θα βελτιωθεί. Εξαιτίας των πλανητικών όψεων, το ζώδιο των Ιχθύων μετακινείται σταδιακά και λειτουργεί με αποφασιστικότητα, δίνοντας προτεραιότητα στα δικά του συμφέροντα. Η συνεργασία θα αντικατασταθεί από την αυτονομία. Τώρα μπορείτε ν’ αποφασίσετε τι θέλετε, καθώς και με ποιο τρόπο θα το αποκτήσετε. Όλα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σταδιακά, στη διάρκεια του μήνα. Ακαδημαϊκά και πνευματικά θέματα θα ξεκαθαριστούν και  θα έχετε τη δύναμη να πετύχετε εκπαιδευτικούς και επικοινωνιακούς στόχους. Επιπλέον, όλοι οι στόχοι που σχετίζονται με βελτιώσεις στο σπίτι μπορούν να επιτευχθούν εύκολα, με τον ενθουσιασμό σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα παντρεμένα ζευγάρια θα έχουν κάποια προβλήματα, για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ωστόσο, ο ρομαντισμός και το πάθος θα κρατήσουν το γάμο σας ζωντανό. Οι δυνατές σχέσεις δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Αν είστε μόνοι και σε αναζήτηση συντρόφου μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα στον κύκλο των φίλων σας. Αν είστε σε σταθερή σχέση μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, που αν τις αντιμετωπίσετε μαζί με το ταίρι σας, θα ξεπεραστούν σχετικά εύκολα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Τα άστρα δείχνουν ότι οι επαγγελματικές σας προοπτικές θα βελτιωθούν ριζικά, την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Οι πλανητικές όψεις εξελίσσονται πολύ θετικά και το ενδεχόμενο προαγωγής ή αύξησης δεν είναι απίθανο. Τώρα, είστε σε θέση να έχετε καλές επαγγελματικές σχέσεις τόσο με τους υφιστάμενους, όσο και με τους ανώτερούς σας. Η οικογένεια και οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν για να πετύχετε τους στόχους της καριέρας σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όσον αφορά στα οικονομικά σας, αστρικές δυνάμεις θα βοηθήσουν στην αύξηση των εσόδων σας, αυτό το μήνα. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη και είναι πιθανά κάποια έσοδα από απροσδόκητες πηγές. Είναι μια καλή στιγμή για επενδύσεις και συμμετοχή σε ανθρωπιστικές δραστηριότητες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

zodia simera

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA