Ζώδια Ιανουάριος 2021 – Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις για τον Ιανουάριο αποκαλύπτουν ότι από τις 22 και μετά ο Δίας θα σας χαρίσει ευημερία. Τα επαγγελματικά θέματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο, αυτό το μήνα και η προσωπικότητα του Κριού δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει τις διάφορες δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Το επαγγελματικό εισόδημα θα είναι η κύρια πηγή εσόδων σας και θα ενισχυθεί από την επιρροή του Άρη. Οι κοινωνικές δραστηριότητες και η ανάπτυξη μελλοντικών έργων έρχονται στο προσκήνιο μετά τις 20. Για τις δραστηριότητες αυτές η κινητήρια δύναμή σας θα είναι ο Κρόνος. Οι κινήσεις των πλανητών ευνοούν, επίσης, το πάθος ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Εξαιτίας της επιρροής του Άρη και της Αφροδίτης αναμένεται μεγάλο πάθος και ρομαντισμός για το ζώδιό σας, στις αρχές του μήνα. Αν είστε σε σχέση γάμου θα απολαύσετε αυτή την περίοδο, καθώς οι επαγγελματικές δραστηριότητες εμφανίζονται στη διάρκεια του τελευταίου μέρους του μήνα. Η ερωτική ζωή θα είναι έντονη, με πιθανότητες εγκυμοσύνης. Αν είστε μόνοι, η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση – πιθανά θα βρείτε το ταίρι σας μέσα στον κύκλο των φίλων σας. Συνολικά, ο μήνας αυτός είναι θετικός για τις ερωτικές σχέσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΙΕΡΑ

Σε ό, τι έχει να κάνει με την καριέρα σας ο μήνας προβλέπεται αρκετά δύσκολος. Η αποτελεσματικότητά σας θα είναι μάλλον περιορισμένη, σε σύγκριση με την προσπάθεια που καταβάλλετε. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη διατήρηση της εργασίας σας, γιατί υπάρχουν και αρνητικά σενάρια. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να περιμένετε για καλύτερες μέρες. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις δυνατότητές σας, ξεκινώντας ίσως κάποια ανώτερη εκπαίδευση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας επηρεάζονται από τις θετικές όψεις του Άρη, στη διάρκεια αυτού του μήνα. Το κύριο εισόδημά σας θα προέρχεται από επαγγελματικές πηγές. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκή για επέκταση έργων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Εάν εργάζεστε σε ένα δημιουργικό πεδίο, όπως η γραφή ή η ζωγραφική, θα υπάρξουν καλά οικονομικά αποτελέσματα. Ένα άγγιγμα πνευματικότητας θα ενισχύσει τόσο την υλική, όσο και την ψυχική σας ευτυχία.

Η διάσημη Αστρολόγος Άντα Λεούση είναι εδώ για να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγησει!
Μίλησε μαζί της στο 9011901161!

astrologia

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάτε τη νέα χρονιά με δυναμισμό κι ένα γαλήνιο μυαλό. Έχετε τα οφέλη της θετικής ενέργειας της Αφροδίτης, του Πλούτωνα και του Ήλιου για να κάνετε σημαντική πρόοδο στη ζωή σας. Ο Ήλιος κι ο Ερμής θα σας δώσουν την ώθηση για να προχωρήσετε περισσότερο στην επαγγελματική σας πορεία. Ο Άρης θα σας προσφέρει τον ενθουσιασμό που απαιτείται για όλες τις δραστηριότητές σας, αυτό το μήνα. Η κοινωνική σας ζωή υποστηρίζεται από τις ευνοϊκές όψεις του Ποσειδώνα. Η ερωτική ζωή είναι γεμάτη πάθος την πρώτη εβδομάδα και στη συνέχεια γίνεται πιο ρομαντική και στοργική.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η αγάπη, αυτό το μήνα, καθορίζεται από τον Άρη και την Αφροδίτη: ενώ η Αφροδίτη σας χαρίζει ρομαντισμό, ο Άρης βάζει το πάθος και το μυστήριο στα θέματα που απασχολούν την καρδιά σας. Όσοι είστε, ήδη, σε σταθερή σχέση πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε γάμο και εγκυμοσύνη. Όσοι είστε μόνοι θα καταφέρετε να βρείτε το ταίρι σας και να κάνετε μια σχέση γεμάτη αφοσίωση, λόγω των θετικών όψεων του Ήλιου και της Αφροδίτης. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΙΕΡΑ

Στα επαγγελματικά σας αναμένεται να έχετε μια εξαιρετική περίοδο μετά τις 20. Οι συνδυασμένες επιρροές του Ήλιου και της Αφροδίτης θα ενισχύσουν την καριέρα σας. Θα έχετε και την ενέργεια, αλλά και την μετριοπάθεια που απαιτούνται. Αν ψάχνετε για δουλειά το πλανητικό σκηνικό θα σας προσφέρει, επίσης, τις απαραίτητες επαφές για να τα καταφέρετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όσον αφορά στα οικονομικά σας, ο μήνας προβλέπεται μάλλον αδύναμος. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση μπορεί να δυσκολευτείτε να καλύψετε τα έξοδά σας. Όσοι εργάζεστε σε δημιουργικούς τομείς, μπορεί να έχετε πρόβλημα στα έσοδά σας. Ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να βγάλετε χρήματα από επενδύσεις, εξαιτίας της επικείμενης αναδρομής του Ερμή. Θα πρέπει, για την ώρα, να αναβάλλετε τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου προβλέπει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, λόγω των κινήσεων του Κρόνου και του Δία. Η περίοδος μέχρι τις 19 του μήνα είναι ευνοϊκή για να σκεφτείτε τους στόχους σας και, γενικότερα, τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Μετά απ’ αυτό η επιρροή του Ήλιου θα σας προσφέρει ευκαιρίες, κυρίως σε ό, τι αφορά υλικά αγαθά. Ο κυβερνήτης σας-ο Ερμής θα σας βάλει σε κατάσταση ενδοσκόπησης μέχρι τις 8 του μήνα. Ο υπόλοιπος μήνας θα βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνείτε στις ερωτικές σας σχέσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, ο Ποσειδώνας θα σας χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεστε για την εξέλιξη της καριέρας σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η ερωτική σας ζωή αναμένεται αρκετά έντονη. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα σας ευνοήσουν με υψηλή δόση μαγνητισμού και ερωτική ενέργεια, με αποτέλεσμα εύκολα να μπορείτε να αποπλανήσετε το ταίρι σας. Καθώς ο μήνας εξελίσσεται ο έρωτας γίνεται πιο αισθησιακός και υπάρχει περίπτωση να σκεφτείτε να κάνετε παιδί. Αν είστε σε σταθερή σχέση, θα απολαύσετε μια περίοδο γεμάτη ρομαντισμό, στις αρχές του μήνα. Καθώς ο μήνας προχωρά η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο παθιασμένη. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΙΕΡΑ

Όσον αφορά στην επαγγελματική σας κατάσταση, τα άστρα υπόσχονται μια εξαιρετική παραγωγική περίοδο. Η ατμόσφαιρα στη δουλειά θα είναι πολύ ευχάριστη. Θα έχετε την υποστήριξη τόσο των συναδέλφων, όσο και της διοίκησης, όποτε την χρειαστείτε. Όλοι σας οι στόχοι μπορούν να ολοκληρωθούν έγκαιρα και με επιτυχία. Επίσης, θα υπάρξουν ευκαιρίες να ασχοληθείτε με πνευματικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς – κι αυτό θα είναι σημαντικό όφελος για τη συναισθηματική σας κατάσταση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας αυτό το μήνα δεν προβλέπονται ιδιαίτερα θετικά, καθώς δεν ευνοούνται από τις πλανητικές όψεις. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση ή αν ασχολείστε με δημιουργικές δραστηριότητες θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τα συνηθισμένα σας έξοδα. Ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για επέκταση ή ξεκίνημα νέων έργων. Οι συναλλαγές με επίσημους φορείς θα είναι δύσκολες και δεν θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις για το μήνα αυτό είναι ρόδινες. Το ζώδιο του Καρκίνου δεν θα πρέπει να επιτρέπει στα προβλήματα της καριέρας να παρεμβαίνουν στην ερωτική του ζωή. Οι όψεις που σχηματίζουν ο Ήλιος κι ο Άρης είναι ευεργετικές για τις σχέσεις σας. Ο Κρόνος και ο Δίας θα σας βάλουν στη διαδικασία να ελέγξετε τόσο τις σχέσεις, όσο και τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει την οικογενειακή σας ζωή, ενώ οι συνδυασμένες επιρροές του Δία, του Κρόνου και του Ποσειδώνα θα είναι υπεύθυνες για μια σειρά αλλαγών στη ζωή σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ερωτική σας ζωή με αρμονία και ρομαντισμό. Αναμένεται μεγάλο πάθος και, πιθανά, μια εγκυμοσύνη. Να αποφεύγετε να φέρνετε στο σπίτι τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, για να μην χαλάσετε την ωραία αυτή ατμόσφαιρα. Αν είστε μόνοι θα έχετε την υποστήριξη τόσο του Άρη, όσο και της Αφροδίτης για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση. Και η σχέση αυτή ίσως να προέλθει από τις κοινωνικές σας επαφές. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΙΕΡΑ 

Ο Άρης θα φέρει δυσκολίες στην επαγγελματική σας ζωή, στις αρχές του μήνα. Μετά απ’ αυτό, το εργασιακό περιβάλλον βελτιώνεται, γίνεται ευχάριστο και το άγχος απομακρύνεται. Οι σχέσεις σας με συναδέλφους και ανώτερους θα είναι θερμές και εγκάρδιες κι αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν ασχολείστε με δημιουργικές δραστηριότητες, όπως η μουσική ή η ζωγραφική, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και, επιπλέον, θα σας δοθεί η δυνατότητα να συμβάλλετε σε κάποιο ανθρωπιστικό σκοπό.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας για τον Ιανουάριο προβλέπονται, μάλλον, αδύναμα. Οι επιχειρηματίες και οι έμποροι θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα στην κάλυψη των εξόδων τους και δύσκολα θα μείνουν χρήματα για επενδύσεις ή για το ξεκίνημα νέων έργων.

Για προσωπικές προβλέψεις ειδικά για εσένα κάλεσε τώρα!

αστρολογος

 

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου δείχνουν ότι η επαγγελματική ζωή θα είναι στο επίκεντρο λόγω των επιρροών του Ήλιου και του Ερμή, στη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθήμερου. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα ευνοήσουν τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Αν είστε μόνοι, οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα γνωριμία. Όσοι είστε σε σχέση γάμου θα απολαύσετε μια καλή περίοδο, γεμάτη κατανόηση. Οι πεποιθήσεις σας επηρεάζονται από τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα άστρα προβλέπουν παθιασμένο έρωτα για τα παντρεμένα ζευγάρια, λόγω της επιρροής της Αφροδίτης και του Άρη, καθώς και μια πιθανότητα εγκυμοσύνης στις αρχές του μήνα. Στη συνέχεια, θα υπάρξει περισσότερη αφοσίωση και καθόλου άγχος. Αν είστε μόνοι, ο  Ήλιος και ο Ερμής θα διευκολύνουν το ξεκίνημα  νέων σχέσεων μέχρι τις 20 του μήνα – θα βρείτε τον έρωτα στο χώρο της δουλειάς, με την προϋπόθεση ότι θα είστε ανοιχτοί. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΙΕΡΑ

Όσον αφορά στην επαγγελματική ζωή και τις υποχρεώσεις σας εκεί, θα δεχτείτε τη θετική επίδραση του Ήλιου, του Άρη και της Αφροδίτης. Θα έχετε καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σας και θα είστε σε θέση να προχωρήσετε αποτελεσματικά για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Το περιβάλλον στη δουλειά σας θα είναι ευχάριστο και θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε. Εάν ενδιαφέρεστε, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με πνευματικές ή φιλανθρωπικές δραστηριότητες για να νιώσετε ακόμα καλύτερα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα προβλέπει μια ενοχλητική περίοδο για τα οικονομικά επιχειρηματιών και εμπόρων. Δεν θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε χρήματα για νέα έργα, ούτε να κάνετε κάποιου είδους επένδυση. Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες το πιθανότερο είναι ότι δεν θα επιλυθούν τώρα. Θα πρέπει να βασιστείτε σε χρήματα που έχετε αποταμιεύσει (αν αυτό είναι δυνατόν), για να προχωρήσετε και να ξεπεράσετε αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου προσφέρουν εξαιρετική, συναισθηματική υποστήριξη για το ζώδιο της Παρθένου. Ο Ερμής και ο Ήλιος ενθαρρύνουν τις ερωτικές σας σχέσεις και οι εκπαιδευτικές προοπτικές είναι υπέροχες, αν υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον. Η υγεία και η ζωτικότητά σας είναι σε καλά επίπεδα, αλλά η καριέρα και τα οικονομικά θα παρουσιάσουν κάποια προβλήματα. Τυχόν ταξίδια δεν θα αποφέρουν ουσιαστικά οφέλη, ούτε θα οδηγήσουν σε επαγγελματική επέκταση.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι σχέσεις προβλέπονται θερμές και εγκάρδιες, στη διάρκεια του μήνα, λόγω της επιρροής του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη. Ο έρωτας θα συνδυάσει όμορφα το ρομαντισμό και το πάθος, με την αφοσίωση και με καλές πιθανότητες ν’ αποκτήσετε παιδί. Η σχέση με το ταίρι σας θα είναι γεμάτη αγάπη, αρκεί να μην αφήνετε τα οικογενειακά προβλήματα να χαλάσουν την αρμονία που υπάρχει ανάμεσά σας. Αν είστε μόνοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, εξαιτίας των συνδυασμένων επιρροών της Αφροδίτης και του Άρη. Από τις 10 του μήνα και μετά η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι πλανητικές συγκυρίες δεν επιφυλάσσουν καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά σας. Θα εργάζεστε σκληρά, αλλά τα αποτελέσματα δεν θα είναι ανάλογα. Επίσης, αν προσπαθείτε να αλλάξετε δουλειά, δεν θα τα καταφέρετε στην παρούσα φάση. Η πιθανή ενασχόλησή σας με πνευματικές δραστηριότητες είναι κάτι που θα πάει καλά και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Η επιρροή, ωστόσο, του Ήλιου, του Ερμή, του Δία και του Κρόνου θα βελτιώσουν τις επαγγελματικές εξελίξεις, την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Ιανουάριος δεν είναι ιδιαίτερα θετικός για την οικονομική σας κατάσταση, ειδικά αν ασχολείστε με το εμπόριο. Ο μήνας δεν είναι, επίσης, ευνοϊκός για να ξεκινήσετε νέους στόχους ή να κάνετε κάποια επένδυση. Ακόμα κι οι μελλοντικές προοπτικές δεν είναι ενθαρρυντικές. Επομένως, θα πρέπει να αναβάλλετε τα σχέδιά σας, για την ώρα.

Προσωπικές προβλέψεις ζωντανά στη γραμμή σου στο 9011901615!

ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου επικεντρώνονται περισσότερο στην επινοητικότητα και τις καινοτόμες αναζητήσεις σας. Ο έρωτας θα είναι ήρεμος, ενώ εστιάζετε στην οικογενειακή σας ευτυχία. Ο Άρης θα σας δώσει δυναμισμό, στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του μήνα. Η οικογένεια και οι προσωπικές σχέσεις ενισχύονται με την επιρροή της Αφροδίτης, που θα βελτιώσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Μετά τις 20 του μήνα, ο Ερμής και ο Ήλιος θα φωτίσουν θετικά τα συναισθήματα και τη φαντασία σας. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε, καθώς συντονίζεται με τις όψεις του Κρόνου.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το πλανητικό σκηνικό για τον έρωτα και τις σχέσεις δείχνει μια τάση για έντονο πάθος, μετά τις 10 του μήνα. Αλλά η Αφροδίτη θα μετριάσει τον αισθησιασμό σας με αγάπη και η ερωτική σας ζωή θα είναι αρμονική κι ευχάριστη, την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Η ζωή για τα παντρεμένα ζευγάρια θα είναι γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη, όλη τη διάρκεια του μήνα. Το καλό είναι ότι δεν θα έχετε πρόβλημα να προσαρμοστείτε στις διακυμάνσεις που προκαλούνται από οικογενειακά θέματα. Αν είστε μόνοι, θα έχετε πολύ λίγες πιθανότητες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αυτό το μήνα. Ωστόσο, υπάρχει κάποια ευκαιρία μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο για έναν έρωτα με την πρώτη ματιά. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η επαγγελματική σας ζωή προβλέπεται σχετικά καλή. Καθώς θα υπάρχει απόλυτη αρμονία στον εργασιακό χώρο, εύκολα θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μια προαγωγή ή αύξηση των εσόδων σας είναι πιθανό ενδεχόμενο. Θα έχετε, επίσης, αρκετό χρόνο για να συνεχίσετε τις πνευματικές και φιλανθρωπικές σας δραστηριότητες. Αν δουλεύετε σε δημιουργικό πεδίο, όπως η συγγραφή και οι καλές τέχνες, μπορείτε να περιμένετε ότι οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όσον αφορά στα οικονομικά τα πράγματα δεν είναι και πολύ θετικά, κυρίως για επιχειρηματίες και εμπόρους. Επομένως, όλες οι επενδύσεις και τα νέα ξεκινήματα θα πρέπει να αναβληθούν προς το παρόν. Τα έσοδά σας μάλλον δεν θα μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα και ίσως να χρειαστείτε κάποια βοήθεια. Οι όποιες συναλλαγές με το εξωτερικό έχουν μεγάλο ρίσκο και καλό θα είναι να τις αποφύγετε, για την ώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου δείχνουν κατανόηση και ζεστασιά στις ερωτικές σας σχέσεις και θα έχετε υποστήριξη από τον Ερμή και τον Ήλιο, μέχρι τις 19 του μήνα. Οι κινήσεις σας είναι δυναμικές λόγω της επιρροής του Άρη, ωστόσο, περιορίζονται κάπως από τις όψεις της Αφροδίτης. Οι σχέσεις ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια θα αντιμετωπίσουν κάποια αναστάτωση στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Οι οικογενειακές σχέσεις θα εμφανίσουν κάποια εμπόδια και πιθανά να υπάρξουν πολλές αλλαγές στην οικογενειακή δομή. Να θυμάστε, ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα με ηρεμία.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Με την υποστήριξη του Άρη και της Αφροδίτης η ερωτική σας ζωή θα είναι τόσο τρυφερή, όσο και αισθησιακή. Να αποφεύγετε να είστε αυταρχικοί και να επιτρέπετε στο σύζυγο ή το σύντροφό σας να εκφράζεται ελεύθερα. Επίσης, μην αφήνετε οικογενειακά θέματα να παρεμβαίνουν και να καταστρέφουν την αρμονία στη σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, έχετε καλές πιθανότητες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, λόγω των θετικών όψεων του Ήλιου, του Άρη και της Αφροδίτης. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι προβλέψεις για την επαγγελματική σας ζωή δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές, ειδικά αν έχετε τη δική σας επιχείρηση. Η σκληρή δουλειά δεν θα έχει τα ανάλογα οικονομικά αποτελέσματα. Το περιβάλλον στο χώρο της δουλειάς θα είναι, επίσης, γεμάτο άγχος. Καλό θα είναι, αυτό το διάστημα, να βρίσκετε τρόπους για να χαλαρώσετε και να παραμείνετε ήρεμοι. Να κάνετε υπομονή και να περιμένετε τις παλιές, καλές μέρες!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όσον αφορά στα οικονομικά σας, δεν προβλέπονται ιδιαίτερα θετικά αυτό το μήνα. Οι στόχοι που τρέχουν ήδη θα προχωρούν με αργούς ρυθμούς, ενώ τα νέα έργα ξεκινούν δύσκολα. Όπως είναι φανερό, δεν έχει νόημα να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στη διάρκεια αυτού του μήνα. Είναι, μάλλον, απίθανο να δεχτείτε οικονομική βοήθεια για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Ωστόσο, με τον κατάλληλο προϋπολογισμό θα καταφέρετε να ελαχιστοποιήσετε τα οικονομικά σας προβλήματα.

Για προσωπικές προβλέψεις σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου κάλεσε στο 9011901613!

oroskopos

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου είναι θετικές για τα παντρεμένα ζευγάρια, που έχουν όλες τις προϋποθέσεις να απολαύσουν τον έρωτά τους. Αν είστε μόνοι, θα πρέπει να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση. Στις αρχές του μήνα θα υπάρξουν εμπόδια στη σφαίρα των οικονομικών – ο Άρης θα σας προσφέρει μεγάλη ενέργεια (ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο), αλλά και πολύ άγχος.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα άστρα προβλέπουν ότι η πρώτη και η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκές για την αισθηματική σας ζωή. Αν είστε σε σχέση γάμου, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να ενισχύσετε τους δεσμούς και τον αισθησιασμό της σχέσης σας. Καλό θα είναι, επίσης, να μην αφήνετε οικονομικά προβλήματα να παρεμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Όσοι είστε μόνοι, θα βρείτε έναν καινούριο έρωτα μέσα από το στενό κύκλο των φίλων σας. Όσοι είστε σε σταθερή σχέση μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Το διάστημα μέχρι τις 10 και μετά τις 20 του μήνα είναι ιδανικό για τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Όσον αφορά στην καριέρα σας δεν αναμένονται ιδιαίτερα καλές στιγμές. Θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο η κατάληξη δεν θα είναι ικανοποιητική. Τα επαγγελματικά ταξίδια, έτσι κι αλλιώς, δεν θα είναι πολλά και τα αποτελέσματα θα είναι ελάχιστα. Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, οι θρησκευτικές και πνευματικές δραστηριότητες μπορεί να σας προσφέρουν κάποια ανακούφιση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι οικονομικές προοπτικές γι’ αυτό το μήνα δεν είναι ενθαρρυντικές. Δεν υπάρχουν αρκετά έσοδα και ίσως χρειαστεί να βασιστείτε σε χρήματα που έχετε αποταμιεύσει (αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα) για να καλύψετε τα έξοδά σας. Ο μήνας δεν είναι θετικός για νέες επενδύσεις και το ξεκίνημα νέων στόχων. Οι πιθανές συναλλαγές με τράπεζες δεν θα αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε υπομονετικά να γυρίσουν τα πράγματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις για τον Ιανουάριο είναι πολύ ευνοϊκές για τα οικονομικά σας. Θα έχετε τη βοήθεια του Κρόνου και την πρόσθετη υποστήριξη του Δία. Για την ακρίβεια, αναμένονται χρήματα από διάφορες πηγές, καθώς το πλανητικό σκηνικό σκοπεύει να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Λόγω των πλανητικών συνδυασμών, ο ενθουσιασμός, η προσωπικότητα και η νοημοσύνη σας θα μετασχηματιστούν και θα αλλάξουν – υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα άστρα προβλέπουν μεγάλο πάθος στην αισθηματική σας ζωή, μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Η Αφροδίτη θα κάνει τον έρωτά σας πιο γοητευτικό και πιο ρομαντικό, στη διάρκεια αυτού του μήνα. Τα παντρεμένα ζευγάρια μπορούν να περιμένουν έναν υπέροχο μήνα με πολλή αγάπη. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε βοήθεια από τις υποστηρικτικές όψεις του Ήλιου, του Άρη και της Αφροδίτης για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Ιανουάριος δεν είναι ιδιαίτερα θετικός μήνας για την επαγγελματική σας ζωή. Καθώς, λοιπόν, οι πλανητικές όψεις δεν είναι ευνοϊκές, θα δυσκολευτείτε στη δουλειά σας και τα αποτελέσματα θα είναι περιορισμένα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σας. Πιθανά ταξίδια δεν θα βοηθήσουν την προώθηση των επαγγελματικών σας στόχων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Όσον αφορά στα οικονομικά σας, οι προβλέψεις είναι πολύ θετικές. Τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Δίας θα βοηθήσουν τους οικονομικούς σας στόχους. Ο μήνας είναι, επίσης, ιδανικός για το ξεκίνημα νέων στόχων.

Για προσωπικές απαντήσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν κάλεσε στο 9011901614!

ζωδια ερωτικα

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ζώδιο του Υδροχόου θα δεχτεί μεγάλη βοήθεια από τις θετικές όψεις του Δία και του Κρόνου, για να έχει έναν ευχάριστο μήνα. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα σας βάλουν στη διαδικασία να κάνετε κάποιες αλλαγές στη χαρακτήρα σας, μέσα από βαθιά σκέψη. Επίσης, με την παρουσία του Δία και του Κρόνου θα γίνετε πιο αξιόπιστοι. Όσον αφορά στο οικογενειακό μέτωπο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις, που όμως μπορούν να επιλυθούν με συζητήσεις και λεπτότητα. Η αρχή του μήνα είναι ενθαρρυντική για την ερωτική σας ζωή.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου προβλέπει ότι οι ερωτικές σας σχέσεις θα είναι τόσο συναισθηματικές, όσο και παθιασμένες την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Στη συνέχεια, ενδέχεται αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και θα πρέπει να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε με το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, η πρώτη και η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκά διαστήματα για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, το οποίο μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Απολαύστε αυτό το νέο ξεκίνημα και μη βιάζεστε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΙΕΡΑ

Όσον αφορά στην επαγγελματική σας ζωή, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Θα υπάρξουν εξαιρετικές σχέσεις με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σας κι αυτό θα διευκολύνει πολύ την ολοκλήρωση των στόχων σας. Με τη στάση σας θα κερδίσετε την υποστήριξη της διοίκησης, γεγονός που μπορεί να καταλήξει σε οικονομικά οφέλη. Αν υπάρχουν ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς, θα είναι κερδοφόρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Ιανουάριος προβλέπεται υπέροχος για τα οικονομικά σας. Υπάρχει περίπτωση να πάρετε χρήματα από κληρονομιά ή από κάποιες απρόσμενες πηγές. Οι επενδύσεις και οι συναλλαγές θα ενισχύσουν σημαντικά τα έσοδά σας. Ο μήνας είναι ευνοϊκός για το ξεκίνημα νέων στόχων και μακροπρόθεσμων επενδύσεων.

 Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι πλανητικές συγκυρίες του Ιανουαρίου υποδηλώνουν ότι θα είστε πρακτικοί και ρεαλιστές, στη διάρκεια των τριών πρώτων εβδομάδων του μήνα. Θα έχετε μια δραστήρια κοινωνική ζωή και οι κινήσεις σας καθοδηγούνται από τη λογική. Το ζώδιο των Ιχθύων θα είναι αρκετά παρορμητικό στις οικονομικές του συναλλαγές, την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Οι πράξεις σας υποστηρίζονται από άμεση δράση και πολύ καλή επικοινωνία, μέχρι το τέλος του μήνα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να υλοποιήσετε τις τρελές σας ιδέες, αλλά μετά τις 20 του μήνα – οι όψεις του Ήλιου θα βοηθήσουν αυτές τις δραστηριότητες.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η ερωτική σας ζωή θα είναι παθιασμένη, μετά τις 7 του μήνα. Η Αφροδίτη χαρίζει ρομαντισμό στις σχέσεις σας και ο Ήλιος θα σας δώσει την απαραίτητη ζωντάνια για να έχετε μια ζωντανή κι ευχάριστη παρουσία στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Η ζωή για τα παντρεμένα ζευγάρια θα είναι γεμάτη από κοινωνικές δραστηριότητες, την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Μετά απ’ αυτό, η σχέση σας θα είναι ρομαντική και αισθησιακή. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανο ενδεχόμενο. Αν είστε μόνοι, θα έχετε ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο αυτό το μήνα – αυτός ο έρωτας θα είναι ρομαντικός και το ταίρι σας, κατά πάσα πιθανότητα, εσωστρεφές. Η επιτυχία σας σ’ αυτή τη σχέση θα εξαρτηθεί από τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη! Κάλεσε στο 8758768138 (από Ελλάδα μόνο 0,79€/1′ σταθ & 0,75€/1′ κιν!) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

ΚΑΡΙΕΡΑ

Όσον αφορά στην καριέρα σας, τα πράγματα είναι κάπως καταθλιπτικά για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Οι αστρικές επιρροές δεν είναι υποστηρικτικές κι αυτό κάνει το εργασιακό σας περιβάλλον πολύ ενοχλητικό. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους είναι μάλλον ανύπαρκτες, πράγμα που δεν είναι βοηθητικό για την επίτευξη των στόχων σας. Θα εργάζεστε σκληρά, χωρίς τις αντίστοιχες ανταμοιβές. Μια καλή ιδέα για να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία είναι να ασχοληθείτε με κάποια ανθρωπιστική δράση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα άστρα υπόσχονται επιτυχία για την οικονομική σας κατάσταση. Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις και εμπόριο θα έχετε πολύ καλά κέρδη από τις δραστηριότητές σας. Οι πλανητικές όψεις θα είναι βοηθητικές για τολμηρά εγχειρήματα. Χρήματα, επίσης, μπορεί να έρθουν από απροσδόκητες πηγές ή κάποια κληρονομιά. Ο μήνας είναι θετικός για το ξεκίνημα νέων στόχων και αν κάνετε κάποια επένδυση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πετύχει.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα αστρολογικά νέα!

astra4u

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Κάλεσε στο 9011 9011 61 (από Ελλάδα) ή στο 900 10 444 (από Κύπρο).

zodia simera

astrologikos xartis

πηγή: missblοοm.gr

αστρολογικές προβλέψεις ζωδια

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA