Ζωδια Νοεμβριος 2015: Αναλυτικες προβλεψεις για ερωτα, οικονομικα και υγεια

Ζωδια Νοεμβριος 2015: Αναλυτικες προβλεψεις για ερωτα, οικονομικα και υγεια. Τι προβλέπουν τα άστρα για το μήνα Νοέμβριο;

Τα Φεγγάρια: Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 11. Πανσέληνος στους Διδύμους στις 25.
Οι Πλανήτες: Είσοδος του Ερμή στον Τοξότη 21, της Αφροδίτης στο Ζυγό 9 και του Άρη στο Ζυγό 13.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις 2016

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης από τις 13 φέρνει αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Είναι όμως πιο εύκολο τώρα να ρυθμίσετε τα προβλήματα που αποσταθεροποίησαν τη σχέση σας ή να λύσετε τις παρεξηγήσεις. Το ταίρι σου σε ενθαρρύνει και σε στηρίζει. Αν είσαι μόνη, ένας εφήμερος έρωτας μπορεί να μεταμορφωθεί σε σχέση διαρκείας.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η δουλειά είναι η προτεραιότητά σου, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος κι εσύ παλεύεις να πάρεις τη θέση που επιθυμείς. Η Πανσέληνος στις 25 στους Διδύμους σου δίνει την απαραίτητη δύναμη να προχωρήσεις μπροστά. Οικονομικά δεν μπορείς να είσαι ανέμελη. Δάνεια, φόροι και λογαριασμοί σε προβληματίζουν, γι’ αυτό είναι απαραίτητη
η αυστηρή διαχείριση των χρημάτων σου.
ΥΓΕΙΑ: Η γυμναστική θα σε τονώσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στις 11 σε βοηθά να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή. Θα επικρατεί ηρεμία, θα έρθεις πολύ κοντά στο σύντροφό σου και θα είναι στο χέρι σου να περάσεις όμορφες ρομαντικές στιγμές στο πλάι του. Αν είσαι μόνη, οι μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου είναι σημαντικές, καθότι η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο έρχεται να κάνει πικάντικες τις βραδιές του χειμώνα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το δεύτερο δεκαπενθήμερο η προσοχή σου στρέφεται σε θέματα εργασίας και στα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους. Με σύστημα και οργάνωση, οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Αν ψάχνεις για εργασία, ακολούθησε το ένστικτό σου και οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν προς το τέλος του μήνα. Τα οικονομικά σου ευνοούνται και μπορεί να καταφέρεις να εξοφλήσεις χρέη του παρελθόντος, όμως απόφυγε το δανεισμό.
ΥΓΕΙΑ: Ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής θα βελτιώσει την κατάσταση του οργανισμού σου.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 25 ενισχύει την ανάγκη σου για ουσιαστικές σχέσεις. Ο Κρόνος, στο απέναντι ζώδιο, παρόλο που δημιουργεί επικοινωνιακά προβλήματα, σε βοηθάει να εμβαθύνεις και να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε παρασύρει σε εκρηκτικά συναισθήματα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτόν το μήνα σε απασχολούν τα εργασιακά σου και δίνεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου. Αν θέλεις όμως να φτάσεις στους στόχους σου, θα χρειαστεί να αλλάξεις τακτική και να κάνεις υποχωρήσεις. Οικονομικά η κατάσταση σταθεροποιείται. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω προστατεύει τις επενδύσεις σου και σε βοηθά να βελτιώσεις τα έσοδά σου.
ΥΓΕΙΑ: Ξεκούραση και ισορροπημένη δίαιτα είναι τα φάρμακά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στις 11 φέρνει εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαχειρίζεσαι με ευκολία τυχόν προβλήματα που αποσταθεροποίησαν τη σχέση σου το τελευταίο διάστημα και βάζεις τέλος σε παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται μια νέα σχέση ή ένας απόγονος που θα σε αναζωογονήσει. Αν είσαι μόνη, η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Βρίσκεσαι πολύ κοντά στην επιτυχία και κανείς δεν μπορεί να σε εκτρέψει από το δρόμο σου, αφού διαθέτεις όσα χρειάζονται για να τα καταφέρεις. Οικονομικά θα επωφεληθείς πέρα από κάθε προσδοκία, αν βέβαια ξέρεις να περιορίζεις σε λογικά πλαίσια τις απαιτήσεις σου.
ΥΓΕΙΑ: Η Πανσέληνος στις 25 σου ζητά να αποβάλεις το άγχος.


Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

astrologikes provlepseis 2016

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στις 11 φέρνει ξεκινήματα και αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον. Κυριαρχεί η αρμονία
στιςσχέσεις σου και ο ερχομός ενός απογόνου είναι πιθανός. Αν είσαι μόνη,μια ενδιαφέρουσα γνωριμία βρίσκεται προ των πυλών, οπότε φρόντισε νακυκλοφορείς και να μην αρνείσαι προσκλήσεις για διασκέδαση.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:Ο Άρης σου δίνει ενέργεια και στηρίζει τις προσπάθειές σου, αλλά θαχρειαστεί να δείξεις διπλωματία αν οι επαγγελματικές σου σχέσεις είναιασταθείς. Τα οικονομικά σε απασχολούν τις πρώτες μέρες του μήνα, αλλά ητύχη είναι στο πλευρό σου και κάποια πρόσωπα σε βοηθούν να βελτιώσεις ταέσοδά σου. Η Αφροδίτη σε χαλαρώνει και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια.
ΥΓΕΙΑ: Τα νεύρα και η κούραση εξασθενούν και μπορείς να διοχετεύσεις
την ενέργειά σου σε θετικούς στόχους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ:Με την Αφροδίτη ως τις 8 και τον Άρη ως τις 12 στο ζώδιό σου, οαισθησιασμός σου κορυφώνεται. Είναι πολύ πιθανό να ζήσεις ερωτικέςαυταπάτες ή να νιώσεις έλξη για ένα δεσμευμένο πρόσωπο, γι’ αυτόπροσπάθησε να ισορροπήσεις προς αποφυγήν «ατυχήματος». Θα έχεις τηστήριξη αγαπημένων σου προσώπων που βρίσκονται στο πλευρό σου.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:Η Πανσέληνος στις 25 σε βρίσκει μπερδεμένη ανάμεσα σε καριέρα καιοικογένεια. Η αλληλεγγύη δε βασιλεύει στη δουλειά σου, ωστόσο, αν δενμπορείς να ανατρέψεις αυτή την κατάσταση, προσπάθησε να ελιχθείς έξυπνα.Τα οικονομικά σου σε απασχολούν όλο και περισσότερο. Φρόντισε να είσαιπιο συνετή με τη διαχείριση των χρημάτων σου και να μην παρασυρθείς σεεπιπόλαιες αγορές.
ΥΓΕΙΑ: Απομάκρυνε οτιδήποτε αρνητικό σε περιτριγυρίζει, για να αισθανθείς καλύτερα.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

Αστρολογία και Ταρώ 2016

 

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ:Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 9, κάνεις κοινά σχέδια με τοσύντροφό σου και η σχέση σας σταθεροποιείται. Φρόντισε μόνο να αποφύγειςπαιχνίδια εξουσίας. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ζήσεις ένα δυνατό έρωτα,αμφιβόλου όμως διάρκειας. Πρόσεχε μην ερωτευτείς κάποιον που δενενδιαφέρεται πραγματικά για σένα ή δεν είναι αυτό που αναζητάς βαθιάμέσα σου. Μην επιστρέφεις στο παρελθόν για να κριτικάρεις τι έπρεπε ναέχει γίνει και τι όχι. Εξάλλου, η Πανσέληνος στις 25 σε ενθαρρύνει νακάνεις νέα όνειρα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 13 σουπροσφέρει δύναμη και αποφασιστικότητα. Τα επαγγελματικά σουβελτιώνονται και θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια αύξηση, μια προαγωγή ήτη σταθεροποίηση του εισοδήματός σου. Από την άλλη, ο Κρόνος σεδυσκολεύει και, αν πρέπει να πάρεις μια σοβαρή απόφαση, θα ήταν σοφό νασυμβουλευτείς ειδικούς για να αποφύγεις κακές επιλογές.
ΥΓΕΙΑ: Ο Δίας φέρνει ισορροπία και ηρεμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στις 11στο ζώδιό σου είναι ιδανική για αλλαγές που θα ανανεώσουν την εμφάνισηκαι τη σχέση σου. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκαλέσει οΠλούτωνας – ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις. Αν είσαιμόνη, με την Αφροδίτη και τον Ερμή, που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου ωςτις 20, θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και γοητευτική, με αποτέλεσμανα κάνεις λαμπερές και χρήσιμες γνωριμίες. Μετά τις 13 το ενδεχόμενο να εμπλακείς σε παράνομη σχέση αυξάνεται.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη ανεξαρτησία στη δουλειά σου και θα υπάρξουν κίνητρα για να αναπτύξεις τις ιδέες σου. Ο Ερμής ευνοεί τα οικονομικά,
γι’ αυτό φρόντισε να οργανώσεις εκ νέου το budget σου, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Επίσης, είναι πιθανό
να κάνεις έξοδα για το σπίτι, αγορές ή εργασίες.
ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα σου, που μπορεί να διαταράσσουν τον ύπνο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 25 βγάζει στην επιφάνεια όλα όσα σε ενοχλούν στο σύντροφό σου. Ο Ερμής όμως περνά στις 21 στο ζώδιό σου και σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή, ενώ και η Αφροδίτη από την πλευρά της ενισχύει την κατανόηση μεταξύ σας. Αν είσαι μόνη, μια καλή γνωριμία με προοπτική είναι πιθανή.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ελπίζεις να δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται, αλλά μην είσαι ανυπόμονη, γιατί προβλέπονται καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα. Οι ρυθμοί σου θα είναι έντονοι και μέχρι τις 20 είναι πιθανό να εμπλακείς σε μια μυστική συμφωνία. Η τύχη χαμογελά στα οικονομικά σου και κάνεις έξυπνες συναλλαγές, ενώ ο Ερμής σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες.
ΥΓΕΙΑ: Μια πτώση του ανοσοποιητικού είναι πιθανή, αλλά ο Ερμής σου υπόσχεται πως δε θα συμβεί τίποτα το σοβαρό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Σκέφτεσαι διαρκώς τα συναισθηματικά σου και αποφασίζεις να βάλεις τέλος σε ανυπόφορες καταστάσεις. Η Αφροδίτη αυξάνει τη γοητεία σου και σου χαρίζει δυνατές εμπειρίες. Είναι ο μήνας όπου μπορείς να ερωτευτείς ξανά, γι’ αυτό χαλάρωσε και άνοιξε τους ορίζοντές σου. Ευνοούνται και οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα επαγγελματικά σου καθώς και σχέσεις με άτομα κύρους σε απασχολούν από τα μέσα του μήνα. Υπάρχουν προοπτικές και έχεις τη θέληση να προωθήσεις φιλόδοξα σχέδια. Οικονομικά μπορεί να είσαι λίγο περιορισμένη, αφού οι καθυστερήσεις σε συναλλαγές είναι πολύ πιθανές.
ΥΓΕΙΑ: Δείξε προσοχή σε μυοσκελετικά προβλήματα ή τενοντίτιδες.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2016
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 25 τονίζει τον αισθησιασμό σου και ο Ποσειδώνας σε κάνει ευαίσθητη στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Αν είσαι μόνη,μια νέα γνωριμία είναι πιθανή. Βέβαια, η συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη,καθώς δε θα μπορέσεις να προσαρμοστείς εύκολα στα νέα δεδομένα. Αν έχεις σχέση, απόφυγε την έντονη κριτική στο ταίρι σου που μπορεί ναπροκαλέσει προβλήματα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είναι ο μήνας των διαπραγματεύσεων. Από τις 9 τα σχέδιά σου προωθούνται και ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, ενώ στις 17 μια επαγγελματική συμφωνία είναι πιθανή.Φιλικά πρόσωπα σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες, οπότε φρόντισε να μην τις χάσεις.
ΥΓΕΙΑ: Ο Ποσειδώνας μπορεί να σε επηρεάσει ψυχολογικά. Προσπάθησε
να διατηρήσεις θετική τη διάθεσή σου.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι τα μέσα του μήνα μπορεί να περάσεις μια κρίση με το σύντροφό σου.Απόφυγε διαμάχες και εκρήξεις και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Να θυμάσαι ότι ο Κρόνος δεν επηρεάζει τα ευτυχισμένα ζευγάρια. Αν είσαι μόνη, θα χρειαστεί να κάνεις ακόμα λίγη υπομονή μέχρι να γνωρίσεις το ιδανικό ταίρι.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 25 ασκεί πιέσεις στην καριέρα. Θα προσπαθήσεις να εδραιώσεις τη θέση σου, ενώ θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Ο Ουρανός προστατεύει τα οικονομικά σου και ευνοεί τα τυχερά παιχνίδια. Προσοχή στα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους.
ΥΓΕΙΑ: Η ισορροπημένη διατροφή θα αυξήσει την ενέργειά σου.

 

 

Για προσωπικές προβλέψεις με βάση τον ωροσκόπο και το 10ήμερο που γεννήθηκες κάλεσε στο μεταφυσικό μας κέντρο!
Οι καλύτεροι αστρολόγοι στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis 2016

πηγή: missblοοm.gr

ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

 

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

http://www.astra4u.gr.com/i-anadromi-planites-gia-to-2016/

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA