Ζωδια Σεπτεμβριος 2015: Εξελιξεις σε σχεσεις και ερωτες

ΚΡΙΟΣ
Με Αφροδίτη και Άρη να συνυπάρχουν στο ζώδιο του Λέοντα είναι βέβαιο ότι η ερωτική σου ζωή βρίσκεται στο προσκήνιο. Έχεις τη δυνατότητα να την προφυλάξεις χρησιμοποιώντας τη διπλωματία σου και κάνοντας ένα βήμα πίσω την κατάλληλη στιγμή. Μην αγνοείς τις επιθυμίες των άλλων. Προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις, ο Ερμής θα σε βοηθήσει σ’ αυτό. Η λίμπιντο εξάλλου θα βρίσκεται ψηλά, έρωτας και δημιουργικότητα προωθούνται. Απέφυγε επίσης να ανασύρεις μνήμες από το παρελθόν. Συνειδητοποίησε τις ανάγκες σου και οργάνωσε ρεαλιστικά τα σχέδιά σου για να προοδεύσεις.
*Λέμε ναι σε Ζυγούς και Τοξότες.

ΤΑΥΡΟΣ
Με Αφροδίτη και Άρη να βαδίζουν μαζί στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζονται η προσωπική και η οικογενειακή σου ζωή καθώς και η συμβίωση. Προσπάθησε να μην πτοείσαι από τυχόν εξωτερικές επιρροές έτσι ώστε οι σχέσεις σου να μείνουν αλώβητες. Ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθήσει, θα σου προσφέρει αισιοδοξία και σιγουριά. Απέφυγε εντάσεις και παρεξηγήσεις τώρα γιατί δεν υπάρχει επιστροφή. Με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο ως τις 17, σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να δοκιμαστούν. Από κει και πέρα, οι σχέσεις σταδιακά ομαλοποιούνται.
*Λέμε ναι σε Ταύρους.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιο του Λέοντα και με τον Ερμή στο Ζυγό, οι σχέσεις σου ευνοούνται, γοητεύεις και πείθεις. Οι εκλείψεις δεν σε αγγίζουν ιδιαίτερα. Αντίθετα μάλιστα, κάποιες σχέσεις σου θα σου συμπαρασταθούν στην δύσκολη καθημερινότητά σου. Απέφυγε τις εντάσεις και τη λήψη σοβαρών αποφάσεων. Και μην ξεχνάς πως ο Κρόνος, από τις 18 και για δυο χρόνια, θα βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και θα δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες καθώς και τη σταθερότητα της προσωπικής σου ζωής.
*Λέμε ναι σε Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή στο Ζυγό και το Δία στην Παρθένο είναι καιρός να διώξεις τις ανασφάλειές σου, να δεις τις ανάγκες του συντρόφου σου και να λύσεις ήρεμα κάθε διαφορά. Η έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο στις 13 θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις πολλά πράγματα μέσα σου. Τα δύσκολα πέρασαν και οι εντάσεις πλέον οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα. Είναι καιρός να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου.
*Λέμε ναι σε Ταύρους, Δίδυμους, Παρθένους, Ζυγούς και Ιχθύες.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΛΕΩΝ
Με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον σύντροφό σου. Τα όποια προβλήματα πρέπει να απομακρυνθούν και τη θέση τους να πάρουν η εμπιστοσύνη, η στήριξη του ενός για τον άλλο καθώς και τα κοινά σχέδια. Σαφώς και οι εκλείψεις θα σε επηρεάσουν. Θα κυριαρχούν μια ανησυχία και ένα άγχος που δεν θα σε αφήσουν να κινηθείς όπως θες, όμως θα συνειδητοποιήσεις καταστάσεις. Η ουσία είναι πως πρέπει να αλλάξεις τρόπους για να λειτουργήσει η ερωτική σου ζωή. Ο Άρης μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου επίσης φέρνουν θύελλες και εκρήξεις και ίσως η στάση σου να είναι λίγο εγωιστική ή αλαζονική. Όμως έρχονται καλύτερες μέρες μετά τις 17 και θα ξανανιώσεις.
*Λέμε ναι σε Κριούς, Λέοντες, Παρθένους και Αιγόκερους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Δία στο ζώδιό σου είσαι αισιόδοξη, αναζωπυρώνεις τη σχέση σου και περνάς όμορφες στιγμές. Με Αφροδίτη και Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, δες μέσα σου τι πραγματικά θέλεις, χαλάρωσε και ξέφυγε από κάθε τι περιοριστικό που σκοτώνει τη λίμπιντο. Η έκλειψη Ηλίου στις 13 στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να αλλάξεις στάση και επιλογές καθώς και να προβείς σε αναθεωρήσεις. Προσοχή σε μυστικές και παράνομες σχέσεις για να μην εκτεθείς.
*Λέμε ναι σε Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα και τον Ερμή στο ζώδιό σου, η κοινωνικότητα χτυπάει κόκκινο. Κάθε είδους σχέση ευνοείται, ο μήνας κυλάει χαρούμενα. Μέσα από όλες τις επαφές, θα δεις ποιοι άνθρωποι κολλάνε περισσότερο μαζί σου και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια πιο στενή σχέση. Προσοχή στη Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό στις 28 καθώς εντάσεις και παρεξηγήσεις είναι πιθανές. Τα θεμέλια κλονίζονται, όμως μέσα από μια προσωρινή κρίση έρχεται η σταθερότητα και ο επαναπροσδιορισμός.
*Λέμε ναι σε Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Σκορπιούς, Τοξότες και Υδροχόους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου ως και τις 17 αλλάζει δομές, ιδέες και απόψεις. Πολλές σχέσεις διαλύονται και δημιουργούνται νέες. Οι σχέσεις που θα πάνε μπροστά είναι αυτές που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και όχι σύντομες νέες γνωριμίες. Έτσι λοιπόν μπορείς να προχωρήσεις από τις 25 σε μια μεγαλύτερη δέσμευση ή συγκατοίκηση, ανανέωσε κάθε τι που έχει αντέξει στο χρόνο. Είσαι πλέον ώριμη και κατασταλαγμένη και μέσα από τις δυσκολίες που πέρασες ήρθε ο καιρός να δικαιωθείς.
*Λέμε ναι σε Κριούς, Καρκίνους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθύες.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Άρης και Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σε σπρώχνουν σε ένα διαφορετικό τρόπο διαχείρισης σχέσεων, σε ένα νέο τρόπο ζωής. Ξεκαθάρισε τις καταστάσεις, πες ότι είναι να πεις πριν περάσει στις 18 ο Κρόνος στο ζώδιό σου (θα μείνει 2 χρόνια) και βέβαια όχι κοντά στην έκλειψη Ηλίου στις 13. Νέες γνωριμίες αποδεικνύουν την αξία τους τον Οκτώβριο. Αργά και σταδιακά, οι σχέσεις ομαλοποιούνται και η Σεληνιακή έκλειψη στις 28 διεγείρει έντονες ερωτικές επιθυμίες.
*Λέμε ναι σε Κριούς, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το μήνα, πρόσεχε πολύ τα λόγια σου γιατί και δίκιο να έχεις, θα υπάρχουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Πρόσεχε επίσης τι υπόσχεσαι και τι σου υπόσχονται. Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιο του Λέοντα σού ζητούν να διαχειρίζεσαι σωστά τα συναισθήματά σου. Οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα έχουν γερές βάσεις και πορεία. Η πρώτη έκλειψη στις 13 φέρνει νέα όνειρα και προκλήσεις ενώ η δεύτερη στις 28 σου ζητά να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια.
*Λέμε ναι σε Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθύες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό το μήνα καταρρίπτονται απόψεις, αντιλήψεις και πρέπει. Ο Κρόνος στο Σκορπιό ως τις 17 ξεκαθαρίζει ασάφειες σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου και ως αυτή την ημερομηνία θα δεις ποιες αντέχουν να προχωρήσουν παρακάτω. Νέες γνωριμίες θα δείξουν την ποιότητά τους μετά τις 25. Μείνε ευέλικτη. Με Αφροδίτη και Άρη στο απέναντι ζώδιο, οι σχέσεις θέλουν χρόνο για να αποδώσουν. Και φυσικά μεγάλη προσοχή στην Σεληνιακή έκλειψη στις 28 που θα βγάλει στην επιφάνεια όλα τα κακώς κείμενα.
*Λέμε ναι σε Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτό το μήνα αλλάζουν οι ανάγκες σου και ο τρόπος που προσεγγίζεις τους άλλους. Μίλα ξεκάθαρα για τα θέλω σου και φυσικά να είσαι σε θέση να ακούσεις και τα θέλω και τις ανάγκες του άλλου. Όλο αυτό μπορεί να γίνει με εντάσεις ή και με μυστικό τρόπο. Με λίγα λόγια, ο διάλογος είναι απαραίτητος για την υγιή πορεία της σχέσης και προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Νέες γνωριμίες θα αποδείξουν την αξία τους μετά τις 25. Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο σού ζητά να κρατάς μικρό καλάθι για να αποφύγεις ουτοπίες και ψευδαισθήσεις καθώς η έκλειψη Ηλίου στις 13 βγάζει στη φόρα κάθε συμβάν ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 28 σε βάζει σε θέση αναμονής. Οι εντάσεις σχέσεων αυξάνονται μετά τις 25 με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο.
*Λέμε ναι σε Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

 

 

πηγή: missblοοm.gr

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes
Call Now Button
Αστρολογικές προβλέψεις από έμπειρους αστρολόγους! Χρεώσεις: Για αριθμούς που αρχίζουν απο 875 876 ΧXXX ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 0,75€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α.) Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 404 ΧΧΧ ΣΤΑΘΕΡO 1,82€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. + ΤEΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ) ΚΙΝΗΤO 1,99€/1’ (ΜΕ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020 Για αριθμούς που αρχίζουν απο 9011 901 ΧΧΧ εφαρμόζεται επιπλέον τέλος για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ). Newsphone Hellas SA